• Shorlex
    Hát a 100 blokkot azt valóban régóta rebesgetted, de a shield recovery time-al sosem párosult ez. DE lehet hogy tévedek és nem emlékszem rá.
    De tényleg az van, hogy 90-100 recovery time nélkül nem sokat ér. Mentem pályán, és mondom direkt nem kapcsolom be a recovery-t. Hát azért akkor vertek, nem látványosan de vertek. Főleg csontiknál volt gáz, amikor ugye nincs converted, ott azért kaptam a pofonokat. Mindez tényleg azért van, mert amikor közelítesz a tömeg felé, akkor az első aki eltalál (általában íjász) az hallatja az érces hangot :D azaz blokkolod, DE a következő meg az azutáni és így tovább az csúnyán eltalál, és a következő blokk csak 2,5 mp múlva jön. Viszont legenden egy csorda 2,5 mp alatt nem egyet nem kettőt ereszt beléd.
    Na ezért mondtam hogy igazad volt, a 100 blokk hatékony, de nem önmagában, csak minél magasabb minusz% recovery time-al. 100 blokk 100 recovery - az az igazi. De mondom: plusz 4 skillel már megvan a 90% ha a pajzsodban nincs semmi (nekem aionios van, de lehet ancile-t feltenni, stb stb) és 90% is elég már. Azért 0,2 mp-enként nem ütnek/lőnek meg.