-
Shorlex #15009 Érdekes dolog.
A defender nekem eddig az egyik legerősebb, legjobb közelharcost jelentette a dual wielder után. Ez utóbbihoz képest annyi hátránya volt eddig az összes defenderemnek, hogy nem voltak olyan hatékony tömegoszlatók, csak biztonságosak, erősek. Hozzáteszem, hogy valamiért csupa olyan def karit csináltam, ami ugyan használta erősen a defender ágat de nem 100-ig használta ki az adottságait (poasszív pajzsokra vagy nem tettem, vagy keveset, quick recovery szinte soha).
Vélemény megváltoztatva.
Csináltam ugyanis egy conq-ot, de ezúttal pajzsost. Nos, ennél nagyobb, gyorsabb, brutálisabb, és biztonságosabb tömegírtó állat nincs ebben a játékban :D Majd linkelek holnap képet arról, hogy milyen fullbuffban... huh.
De ami a lényeg: virslinek a 100 block mániája az nagyon odavág. DE hozzáteszem, hogy az önmagában ló..rt sem ér. Ugyanis hiába 100 block, ha 8-an lőnek, 4-en közben ütnek és 2,5 mp a shield recovery time. Viszont 100 block és plusz 4 skilles quick recovery 90% recovery time-al egy absorpoló életbentartó, hozzádsemtudnakérni effektusért felelős duó. Félelmetesen jó (el tudom képzelni ezek után a 100 block 100 recovery-t...)
Szóval quick recoverynél jobb skill bazzeg nincs. 1 perc a cooldown-ja de plusz 4 skillnél 45 mp-ig él. Nincs olyan pályarész ahol ne lenne menetelős rész, amikor egy fia nmy nincs, azaz mondhatni hogy érdemben végig rajtad van. Füllel hallható és szemmel látható a különbség, hogy hiába a 100 blockod, a kis érces hang, ami a pajzsod blokkját jelenti, csak időnként szólal meg (2,5 sec). Benyomod recovery-t és hopp: minden bejövő ütést blokkolsz :D 780-as nyelésnél az pályán 100 absorpot jelent gyakorlatilag (jó bossnál nyilván nem, de ha ott valakinek nem elég a zászló+form...)
Azt hittem megint lesz egy jó, de kicsit lassan írtó defenderem, amivel majd lehet püfölni orrvérzésig a bossokat. Hát, a reklámozott championom nem biztos, hogy olyan gyors... nem túlzok, komolyan mondom...