• Shorlex
    Hát ez az egy óra engem is földhöz vágott.
    Mondjuk addig is az volt, hogy egy mob 3-4 ütés, kemény volt már wusao is, de csak pislogtam hogy menynire szar vagyok olympuson. Hát ez van. Most felcuccoltam, letettem róla, hogy beginner style melee kari, beginner style csak hunter vagy valami jó shardos kari jöhet szóba, még a defender noob sem segít mindenen.

Más:
    tegnap funból csináltam egy brigand castert :D nem jó, és össze vissza bugol-nem működik. Ugye arról szól a téma, hogy plusz 3 skillel dobálom a gas bombot, rohadt sok (majd 500-600) % plusz piercinggel. Egy sharpnel sebez 1200-1500 körül csak a piercing, ahhoz még jön rohadt sok bleeding, meg némi poison, az sem elhanyagolnadó. Van gas bombonként 10 sharpnel.
    Ha így számolok, akkor egy bombnak kéne sebezni 15000-20000 között. Igaz, hogy nem egy mobra megy, de területre hat, és az is jó, pláne hoyg nem egyesével dobálom...
    Megállapításaim: a rugo aura az úgy ahogy van nem működik (nincs lassítás, nincs confusion, semmi, azaz csak fegyverre hat, castra nem). Ha ilyet akarok, akkor powder kell.
    Fent van egy soul shiver hogy legyen általános converted-em, de egy kanyit nem gyógyulok. Ennek már kevésbé magyarázható az oka, hiszen nem a fegyverem converted-es, így castra is hatnia kellene. de nem hat.
    Ami viszont kiemelkedően jó, és imádom: a monster lure, hát az egy tünemény. Dudo említette, hogy az az amire soha nem tesz egy pontot sem. Hát megéri.
    Valami eszméletlen jó kis mukik. Legenden van 4k életük, hármat lepakolsz, és egyszerűen ha akartam sem jött rám egy boss sem, mind a lure-t majmaolta. :D kényelmesen lehetett onnantól kezdve lövöldözni ahogy akartam. Azt hittem meghalok a röhögéstől olyan fun volt. Meg raktam le három trap-et, ha már ott vagyok, miért ne alapon, azok is működtek, úgyhogy egy kupacban három trap meg három monster lure volt, és valami hatalmas fun :D