23078
  • magyar777
    ok
    kösszi szépen a választ
  • DirtyGab3sz
    Mit???
    Te nem Arcane Formula-ra gondolsz????
    Azt a ládák,és a mobok dobják!Aztán Te kirakhatod relic,és charm felhasználásával!A villámos pasi rakja össze!:-)A komolyabb arc-okhoz másik arc-ot is kérhet, ezeket bizony keméy munka összefarmolni!!Ha szerencséd van,és találkozol olyan emberkékkel akik adnak akkor nyert ügyed van!Amugy meg jó hentelést,mert csak így tudod beszerezni!!
  • magyar777
    nem tudja valaki hogy formula-t lehet-e venni vagy ha nem akkor hol lehet szerezni vagy hol érdemes keresni?
  • Cashx
    nem csak várok az új tápra :P
  • DirtyGab3sz
    Na miva' gyerekek??
    Mindenki nyaralni van????
  • DirtyGab3sz
    Shorlex!
    Kösz, kicsit variáltam rajta!!
    Üt mint a ménykűűűűűűűűű!
  • dudovec
    Rhakotisban a ládás csávó: "wheere is that laaazy boy" mindig elkap a röhöges:DD
  • ROMOTO
    Rhakotisban a nagy városkapu mellett áll az a csávó, amit Shorlex emlegetett
  • ROMOTO
    A regeditben "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Cyanide\Loki -" ágban az "InstallerLanguage"="fra" részt módosítsuk "InstallerLanguage"="eng" értékre és kész. Ugyan tényleg hivatalosan még nincs angol nyelvű, de mégis van...:)
  • dudovec
    Hehe. Senki nem mondta , hogy a convertednek vagy a mandrakenek hatnia kell a castokra. Ranged/mellee attacknal hatnak csak.
    Egyetlen caster aminel muxik ez a az a sorceror. Mivel a throwing knife az cast (cast speed gyorsitja) , de ranged attackkent muxik valojaban , ezert hat ra a convert es a mandrake is.

Monster luret nemtom , azon filoztam , hogy milenne ha kimaxolnam egy Avanagernel , es dobnam neki (fire damages) , dehat nemsebez szartse:)
  • deicide
    a kut mellettinek sem kell:((
  • deicide
    megtaláltam 1 teremben van de ez nem akarja el venni töllem:((
  • Shorlex
    Hát ez az egy óra engem is földhöz vágott.
    Mondjuk addig is az volt, hogy egy mob 3-4 ütés, kemény volt már wusao is, de csak pislogtam hogy menynire szar vagyok olympuson. Hát ez van. Most felcuccoltam, letettem róla, hogy beginner style melee kari, beginner style csak hunter vagy valami jó shardos kari jöhet szóba, még a defender noob sem segít mindenen.

Más:
    tegnap funból csináltam egy brigand castert :D nem jó, és össze vissza bugol-nem működik. Ugye arról szól a téma, hogy plusz 3 skillel dobálom a gas bombot, rohadt sok (majd 500-600) % plusz piercinggel. Egy sharpnel sebez 1200-1500 körül csak a piercing, ahhoz még jön rohadt sok bleeding, meg némi poison, az sem elhanyagolnadó. Van gas bombonként 10 sharpnel.
    Ha így számolok, akkor egy bombnak kéne sebezni 15000-20000 között. Igaz, hogy nem egy mobra megy, de területre hat, és az is jó, pláne hoyg nem egyesével dobálom...
    Megállapításaim: a rugo aura az úgy ahogy van nem működik (nincs lassítás, nincs confusion, semmi, azaz csak fegyverre hat, castra nem). Ha ilyet akarok, akkor powder kell.
    Fent van egy soul shiver hogy legyen általános converted-em, de egy kanyit nem gyógyulok. Ennek már kevésbé magyarázható az oka, hiszen nem a fegyverem converted-es, így castra is hatnia kellene. de nem hat.
    Ami viszont kiemelkedően jó, és imádom: a monster lure, hát az egy tünemény. Dudo említette, hogy az az amire soha nem tesz egy pontot sem. Hát megéri.
    Valami eszméletlen jó kis mukik. Legenden van 4k életük, hármat lepakolsz, és egyszerűen ha akartam sem jött rám egy boss sem, mind a lure-t majmaolta. :D kényelmesen lehetett onnantól kezdve lövöldözni ahogy akartam. Azt hittem meghalok a röhögéstől olyan fun volt. Meg raktam le három trap-et, ha már ott vagyok, miért ne alapon, azok is működtek, úgyhogy egy kupacban három trap meg három monster lure volt, és valami hatalmas fun :D
  • Shorlex
    rhakotis, amikor elindulsz a pálya felé, a kút mellett áll egy csáker. annak add oda.
  • dudovec
    Shorlex legenden szopas lesz. Van 1-2 earthes karim , eshat rec nelkul durva lehet. Ez a video csak 1 pelda , hogy lehet igyis tolni , mellesleg epicen szerintem meg siman eletkepes lenne. Szoval epic vegen boven osszelehetne runolni kezdokent a cuccost legendre. Amit nemfogok megtenni , mer minek.. Megvan minden cuccom.. Most ha rarakom mashonnan az ZZZ... , napokat meg nemfogok elcseszni h legyen Adept vagy Arch gloveja ennek a bena karinak :D

Igazabol miota lehalt az egyik titan runon azota elveszett valami feeling belole , azota sem kezdtem bele act4 be:F Mindenesetre negondold , hogy egy cuccnelkuli ijasz ugy cseszi a le a legendet , mint a trackeres appolos meg gyors betrayer bowos:D Persze azzal joval konnyebb , elvegre a marksmanshipnek nincs cooldown. De ha mar osszeszedsz 50% recet az earthel , akkor azer mar siman lehetne tolni vele egykis micro rasegitessel. Csakhat lehet nekemis lenne vagy 6-7 perc olympus legenden.. - mondjuk meg mindig jobb mint a te 1 orad.

Leszek ma delutan mindenesetre..
  • deicide
    Sziasztok..
    Egyiptomban..
    Van nekem 1 bárdszerű Family Sword Of Anerru ezt kinek mikor hol kell oda adnom??
  • virs lee
    Erről magyaráztam eddig. ~~
  • virs lee
    Én nem játszottam vele, mert szarabb volt mint a dio2. Meg a többi utánérzés is. Eddig egyedül a TQ tudott felmutatni vmit e téren, most ez az etalon.
  • DirtyGab3sz
    Tudom nem ide tartozik, de egy nagyon púp kis gáma lesz ha kijön, az első részét biztos Ti is sokat nyüstöltétek!!
    Én rengeteget!

SACRED2 TRAILER
    Rövid,hang nélkül, de odabax!!!
  • DirtyGab3sz
    Nemtom feltűnt-é....de írták már nemrég,hogy nincs ánglis verzió!!
    Meg ha megnézed a honlapot is le kell vágnod 1ből...sztem!
  • Shorlex
    nem azt mondtam, hoyg itt, hanem hogy legenden mi lesz??? arra majd kíváncsi leszek... persze cucc nélkül, ahogy eddig :D
  • Reyes
    Komoly lett!
  • dudovec
    Na felcsűrtem a Pyromancer video masodik felet.

Shorlex : ittlesz csak durvitas igazabol;D

Virs lee: majd ha raersz figyeld meg az elejen mitművel az orb a terra cottak emperoros questjenel:) Nagyonfun.

Pyromancer x3 questing part 2
  • Cashx
    vista bekavarhat, tedd fel az xp-t az a biztos

valaki nyisson mar egy loki forumot~~
  • DirtyGab3sz
    Ki tudja mi ez???

Szerintem hógolyó...LOOOL
  • tekphos
    halika!
    Hogy lehet a Lokiban előhozni az angol nyelvet?????
    Köszike!
  • Shorlex
    végül is...
  • MuStanG17
    leszedtem mindent amit mondtál és mégse. lehet a vista kavar be?
    már csak ez lehetséges. vélemény?
  • MuStanG17
    thx mégegyszer
  • MuStanG17
    Nem sikerült sehogyse, mindig ugyanaz a probléma (thx a linket). Mindegy, majd kipróbálom az it-t. Full kezdő vok. vmi karakter alakítást tudnál adni, hogyan fejlesszem a karikat (kipróbálom, majd mindet). Vagy ha tudsz adni linket , azt +köszönném, és már békén hagylak, már biztos unod naon, hogy ilyen hülyeségeket írok a fórumba. thx
  • Shorlex
    de mondom ha sima TQ-t játszol, akkor 120at tedd fel!!! nincs értelme 130nak! jobbak sztem a dobott cuccok 120ban, és amit tartok: betrayer fegyvert szerezz!
    ilyet:

Vagy ilyet:

130ban ilyenek nincsenek... (illetve mondom: újat nem tudsz szerezni, de ami van tudod használni. Enélkül nem is játszanék kb tovább a játékkal)
  • Shorlex
    te figyelj, mindig aszondod, hogy ma éppen vagy de sosem lehet fellelni becses személyedet.
    Vagy ennyire éltet a pyro, hogy az assádat már leszarod és nem akarod tovább vinni?
    Ma pl. vagy? és ha igen, nyomjuk tovább, vagy hagyjuk a fenébe, mert akkor törlöm a huntert.
  • tekphos
    Halika Romoto,Gabesz!

Hogy sikerült elindítani a Lokit és hogy tudtátok angolosítani???

Thx a segítséget!
  • Reyes
    Ok, thx!
  • dudovec
    kieg mar nem lep ki.
  • Reyes
    Sziasztok!

A folyamatos kilépkedésre van már megoldás?

Patcheket még nem raktam fel, az alapjátékkal játszom, majd a kiegészítővel együtt.
  • dudovec
    vigyazz mer Shorlex tiszteletdijat ismerve potionra se fog penzed maradni
  • MuStanG17
    +nézem és köszi előre is, h ennyit foglalkoztatok a probjémámmal.THX THX THX
  • MuStanG17
    nem teszünk cracket. feltesszük és egyből nyomnánk a patchet,de nem akarja. telepítés előtt uninstall és minden mappát törlünk amit az uninstall után meghagy és mégis ezt írja ki :S (ez idő alatt kivan húzva a net. Ez ultra Lol, de engem már naon idegesít. játszanék, mert már 18-as karim van és szeretnék fejlődni, de nem tok.
  • Shorlex
    no, figyelek én!
    szóval német oldalról kaptátok le?
    Akkor szedj le egy angol patchet.
    várj, adok linket.
    IGN
    Ez egy állat jó TQ oldal, itt mindent megtalálsz ami kell (modok, custom map-ek, mindenféle, ott van többek között a game patches menü is).
    Inenn töltsd le, nem tom hogy a német oldal mit kavar be, bekavar-e egyáltalán.
    De télleg crackelés meg minden törés nélkül kell csinálni, de ahogy mondjátok azt nem csináltátok. Ha ez sem segít, akkor KO