Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Persze.
Ajax (classicos lila tower shield) az 60% block alapból, warrior kesztyû 28%, focus 18%. Összesen 106% blockom van csak ezekbõl.
Megneztem egy instant shield chargeal , de nem hatott ra.. Mondjuk ugyanez igaz , a 'spellbreaker' varazslatra, hogy ha tolod instantban , akkor baszik elszivni az energyt a bosstol , de ha fegyver/ring vagy barmi mas adja , azonnal leszivod rola az egeszet.. Szal mar csak 1 olyan bow kell , amit 1.20 ban talaltam meg , hogy folyamatosan skill distruptol % nelkul , lehet ez lesz az uj megoldas bossok ellen..
Itt a video , szamomra ez mar-mar poen kategoria , ahogy titant mindenestul kirohogi egy kis ijasz😄
Titan fun
jajj prophet állat, annyira haladós. elindultam vele epicen kicsit, level45-ön jött végre a maxos panthom, látnotok kéne (már akinek nincs ilyen)...
ranger vs titan
hat eleg lassan olom meg, de a mobokat jol irtja a kari , foleg tomegben.. bossok se olyan lassuak vegulis, foleg, hogy nemnagyon kenyszeritenek futasra.
Na elárulom brigand lett volna, 100 reccel, mégpedig ody armor nélkül, feng xao lett volna fent, ami egyrészrõl nrg costot adott volna, másrészrõl grant skillben a covenantot. Lett volna plusz 4 skillem, azaz 5-ös covenantom, 2 hecates-al relicelt gyûrûvel plusz feng xaoban meg asszem archmage-ben lévõ nrgvel simán vittem volna az instant lethalt, elég szép nagy ütéssel folyamatos study, call mellett, jó nagy poison és bleeding sebzéssel kiegészítve (tényleg jó nagy lett volna... 😄) Sztem egy boss ilyen pár mp lett volna vele. de mindez hamvába hullt, mert rájöttem, hogy grant skilles a covenant, amirõl levették a rec-et.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Kolbasz: en csak str re tettem a slayernel. Magusnal viszont 1 pontot se tegyel ra.
Oracle sak int-re kell tenni.
A recharge igen, az a cooldown idõt csökkenti, ha megvan a 100, akkor korlátlanul, töltõdési idõ nélkül castolhatsz annyit, amennyit a cast speed-ed enged.
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
100 reces defender, pajzzsal a kezében, colossus formban (!), defender aura, deathchill bekapcsolva, def ability elfogadható és act4 pálya eleji rákok úgy vernek, hogy 2-3 ütéseknként rallyzni kell... ha ezt nekem megmagyarázza valaki...
ráadásul elfogadható az ütésem vele, betrayer fegyó a kézben, deathchill aura bekapcsolva, és alig szívok életet plusz 2 skillel...
Dudo, ma odaadom azt a karit, de komolyan nagyon szeretném ha megnéznéd, légyszives, mert ilyen nincs.
Az egyik az, amikor meghaltam magamtól.
Szal az van, hogy tényleg így volt, álltam a dudo hálójában, püföltem a levegõt, mellettem volt a saját zászlóm, és valamit eltaláltam, nem is egyszer, mert két ütésbõl kõkeményen leb..sztam saját magam. 😄D
Na most ez tényleg nagyon érdekelne, hoyg hogyan történhet. Valami csúnya bug az biztos és én még azt is meg merem kockéztetni, hogy nem a zászlót ütöttem, hanem a hálót, de ezt csak félve mondom: nyomtam egy mind controlt rá, és amikor kijött belõle, akkor még a rally hatása alatt rákurtam, vagy nem tom de ilyet hogy a saját zászlómtól meghalni, stb... 😄DDD
A másik évszázados élmény az az ancik idézése volt... jaj azon rosszul voltam a röhögéstõl, hogy azok a kis mókamesterek ahogy kergették a dudo-t.. 😄
És zászló alatt elég kemények ám megint, hál isten ezt visszahozták. 😄
De ha igy nezzuk akkor viszont elgondolkodtato az, hogy a binderedet mer utik annyira szet legenden , shield es absorp melett? 😄
Az instant ranger az meg egy allat szerintem😄 Kb 2 kepernyorol lebirod halozni a masikat vele .. Csak alltam a briar wardban , es szortam a halot osszevissza , amikor megjelent a karimon valami reflect cucc, akkor vettem a lapot , hogy eltalaltam a defendert , es elkezdtem szorni abba az iranyba oket megin, utana meg jottek a nyilvesszok, es meg absorp mellett is eleg rendesen szetvitte a conqot, study cast nelkul is. Ami a durva , hogy csak 20% skill distrupt van az artifactomban , de lehet felrakni olyan bowot , ami folyamatosan distruptol.. Magyarul megfog haloval, aztan meg csak lo a bowwal , es ugyan nemvagy stunned a halo miatt.. , de mozogni nemtudsz , castolni meg nem enged a folyamatos skill distrupt.. legalabbis gondolom en..
A tq pvp amugy csunyan elvan baszva , a briar ward kinnmarad valami bug folytan amikor ujat castolsz , es fel perc castolgatas utan , telelesz a palya briar wardal..Shorlex aszondja nala nem latszott , de nalam igen , es tudtam loni a sajat briar wardomat.. Ott durrogott rajta a scatter , olyan szinten , hogy a gepemet leakasztotta , ahogy lottem 1 sorozatot , es 1 fps el durrogott az egesz erdõ körülöttem...
Aztan lehaloztam a conqot , Shorlex kirakta maga melle a zaszlot , elkezdte utni a levegot , es 1x csak meghalt.😄D Mert beleutott a sajat zaszlojaba , amin rally volt.. Mondjuk nekem ez kurva erdekes , mert nekem 7k lifem van , 35% absorp , de sztem sebzek vagy 2.5x annyit mint a conq , megse haltam be a rallytol , ha ravagtam kettot Shorlexre.. O meg kevesebbet sebez, tobb a vedelem % ja , megis ugy levitte a lifejat , ahogy eltalalta a sajat zaszlojat , hogy rossz volt nezni😄
A legmokasabb akkoris azvolt , amikor Shorlex beallt full vedelembe , es megallas nelkul castolta a rallyt.. Enmeg odamentem a bone charmerrel , es folyamatosan utottem.. (deatchill nelkul) Nem tudtunk meghalni!😄 Lement mind2 onk lifeja , akkor o felgyogyitotta magat , akkor en megin szivtam annyi eletet, hogy felmenjen a lifeom.. Igy utogettem full rally mellett vagy 20 masdopercig , aztan kaptam egy nyakast a conqtol , hogy hagyjam mar abba😄
shorlex: elõrõl én már biztosan nem kezdek karit soha, beee 😊
Figy most nyirtam amugy le norm typhont hétvégén,most kezdeném majd act 4 et...!Ha azon gyorsan végigszaladunk majd akkor felölem tolhatjuk epicet...😊!
kezdjünk elõrõl karit, azt olyan templart csinálok hogy összepisilem magam 😄DD
remélem most megkapod
Minden esetre ezt csak azért irom,hogy megköszönjem mindenkinek,hogy ilyen segitö készek voltatok eddig!(Shorlex,dudovec thx!)Valoszinüleg lesz még egy néhány láma/kevésbé láma kérdésem kari fejlesztéssel kapcs,ugyan is nincs kedvem mindig uj karikat kezdeni,ti meg már elég karit kigyurtatok,sejtitek hogyan kell!
ja amugy ha van kedve valakinek majd hétvégén hamachin tolni egy cseppet,cserélgetni,vagy csak questelni,akkor jöjjön,mert vasárnap kb olyan 14 ora körül nyitok egy szobát!Szoba neve Kolbasztitan lesz,a jelszo pedig metal!De ezt majd ugy is megirom még akkor!
Nekem csak egy lvl 32 es oraclem van kevésbé jo cuccokkal felszerelve...:S!Aki akar jöhet,de csak normalos karival!
[email protected]
Valami közelebbit mondjatok már légyszi.
Hányadik teleporttól merre induljak.
Elõre is köszi