Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert én ölöm ölöm és meghalok azt mire visza mek már full a hp je
valaki megtudná mondani hogy lehet megölni a Titánt?
De zöld pajzsból is vannak jók, pl. titán vagy herkules vagy miafasz prefixxel, +40% dmg, meg rakás str, belenyomsz egy legend spiny shellt, ami +block, +50 dmg, és akkor pajzzsal is lehet ám osztani keményen. Mondjuk amúgy is, de most gondolkodom rajta hogy átrakom a battert shield charge-ra, oda jól jön a legend spiny +50 pajzs sebzése, az egész olyan mint egy phantom.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Quick recoveryre már 1 pontot se tettem, mert így minek.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

De virsli, el lehet érni a 100 blockot úgy, hogy nem relicelt pajzs van a kezedben, hanem lila? Quick recovery, aura, ilyesmibõl.
Persze.

Ajax (classicos lila tower shield) az 60% block alapból, warrior kesztyû 28%, focus 18%. Összesen 106% blockom van csak ezekbõl.

ROMOTO
Mindenesetre Shorlex csinálhatna egy defíleres Dreamkillert a próba kedvéért... 😊
ROMOTO
Ott Helos mellett a lazán lehet trükközni, tele van sziklával, miegyébbel, én egy-pár sziklát lazán körbeszaladtam vagy 10 szer amikor egymást hajkurásztuk egy pár pvp-sel... és már poén volt ha egyáltalán sikerült eltalálni egymást a sok rohangászásban 😊
Hat Shorlex nem ert be 1 kepernyon belulre a conqal , amikor rakezdtem , de persze lehet megtudta volna oldali valahogy😄

ROMOTO
A shield charge egy kalap szar, nem lehet vele eltalálni mozgó célpontot, csak akkor ha közel szembõl jön, ha oldalvást, vagy hátúlról chargeolsz nem találja el, utól sem éri az a szar...
Na csinaltam egy jobb remaket az elozo videobol , itt tisztan latszik minden.. A meteorok , a healeles , azis , ha rendesen elkezdem loni , akkor mennyire megy a lifeja.. Es az is , ahogy az artifactomban levo 20% os skill distruptot visszreflectalja ram a vegen.. Vegen igy leakad a titan, felrakja magara a tusket.. es ugy lovom vegig.. Lifem attol nem meglepo modon alig megy le , de visszareflectalja a skill distruptot , ami arra enged kovetkeztetni , hogy hat ra?
Megneztem egy instant shield chargeal , de nem hatott ra.. Mondjuk ugyanez igaz , a 'spellbreaker' varazslatra, hogy ha tolod instantban , akkor baszik elszivni az energyt a bosstol , de ha fegyver/ring vagy barmi mas adja , azonnal leszivod rola az egeszet.. Szal mar csak 1 olyan bow kell , amit 1.20 ban talaltam meg , hogy folyamatosan skill distruptol % nelkul , lehet ez lesz az uj megoldas bossok ellen..

Itt a video , szamomra ez mar-mar poen kategoria , ahogy titant mindenestul kirohogi egy kis ijasz😄

Titan fun

ROMOTO
Alapesetben mindkét kari rohangál a mapon egymás felé, míg a ranger ha meglátja a dreamkillert vagy hálózik rögtön vagy beáll a briardba, ami jó de akkor kapja a phantomot a lethallal, közbe hálózik és üt , de az már kb 2-3 lethal a másiktól szóval esélyes, az elsõ hálót meg ha nem tök szembõl, nyílt terepen kapja a dreamkiller akkor nem találja el, és ha a két kari között szikla, stb. van akkor meg hálózhat ítéletnapig akár...a phantomot meg simán lehet indítani bármilyen szögbõl, tereptárgy mögül, stb. egy trance of wrath al megspékelwe+ewenom szal érdemes lenne próbálkozni valós viszonyok között és nem úgy hogy áll a két kari, szemben egymással 5 méterre és hol az egyik üt hol a másik 😊
hu mekkora hulyeseget mondtam.. szal nem templarnak , hanem conqnak , a tobbi amugy stimmel😄

Hat egy briar wardban allo hunterhez nemtudom hogy megy oda fantomkent, foleg ha a hunter is rohangal , es 2 kepernyorol lovi vaktakaban a halot meg a nyilvesszoket.. Templarnak lehet eselye , ugy hogy be ww zik , vagy shield chargol , es rafexik a war hornra.. amugy kanyi.

ROMOTO
Szerintem a háló és a freeze ellen a phantom+lethal kombó mûxik, a háló ellen biztos, mert hiába hálóz be a phantom után rögtön, addig lethallal be lehet vinni 2 ütést minimum, mert ugye közvetlenül mellette áll a hunter, és a hálóból lehet ütni..., ja és a háló nagyon érzékeny a tereptárgyakra meg a mozgásra is, míg a phantom nem... a freeze nél már csak a reflexeken múlna, ha mage kari nyomná nem hiszem hogy túlélne akár egyet is egy maxos lethalból...
ROMOTO
Level 45 ön a már maxos phantom lehet hogy jó epicen , de legenden (elvileg már szinte ott kéne tartanod) meg fog kopni a fénye neki...én legend 4 act tól toltam a kb 60 szintû prophetet, ott már egy kicsit kevésbé effektált 😊
zsirfecske
minek inni? hányszor mondjam, ott az instant assám -75% körüli nrg cost-tal (kiegben csökkent) és így is simán bármit castol folyamatosan nrg csík változás nélkül 😊

jajj prophet állat, annyira haladós. elindultam vele epicen kicsit, level45-ön jött végre a maxos panthom, látnotok kéne (már akinek nincs ilyen)...

ja a link lemaradt:

ranger vs titan

hat eleg lassan olom meg, de a mobokat jol irtja a kari , foleg tomegben.. bossok se olyan lassuak vegulis, foleg, hogy nemnagyon kenyszeritenek futasra.

Na ittvan 1 kis vid a titanrol.. Majd a vegen erdemes figyelni , hogy miutan ramnyomja a poisionos szart, csak all 1 helyben es nem csinal semmit.. 1.20 ota nemnagyon lattam ilyet , ez most bug, vagy valami lock? vagy csak üzemzavar volt a titannal? Elejen majdnem leol , dehat siman kihealelem az egeszet😄 Ha ramdobja a meteort , aztis lazan kihealelem a kis vezna ijasszal😄

meg + skill sem hat ra😄 De meglehet csinalni.. ijasznak.. bossnal meg swapolsz es lethallal nekiugrasz , ott kell csak manat inni akkor😄

nem, a régiek közül, de ahogy kitaláltam, le is oltódtam.
Na elárulom brigand lett volna, 100 reccel, mégpedig ody armor nélkül, feng xao lett volna fent, ami egyrészrõl nrg costot adott volna, másrészrõl grant skillben a covenantot. Lett volna plusz 4 skillem, azaz 5-ös covenantom, 2 hecates-al relicelt gyûrûvel plusz feng xaoban meg asszem archmage-ben lévõ nrgvel simán vittem volna az instant lethalt, elég szép nagy ütéssel folyamatos study, call mellett, jó nagy poison és bleeding sebzéssel kiegészítve (tényleg jó nagy lett volna... 😄) Sztem egy boss ilyen pár mp lett volna vele. de mindez hamvába hullt, mert rájöttem, hogy grant skilles a covenant, amirõl levették a rec-et.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ROMOTO
Ja elfelejtettem, hogy dualos az a karid, akkor tényleg nem lehet megmagyarázni
Nemlehet.. En csak a study miatt valasztottam , meg a movement meg avoid miatt.. Wood lore csak akkor hat! ha speared van fenn vagy bow.. Gondoltam , a def abilityt akkoris megkapom ha mas van nalam , de nem.. se az attack speedet , se a defensive abilityt nem kapod meg.. De ott a study , ami egy isten a bossoknal , azt egyik masik faj sem fogja megadni.. A warfare onmagaban eletkepes , megkapja a legjobb resist levetelt bosshoz , az mar eleg.

Kolbasz: en csak str re tettem a slayernel. Magusnal viszont 1 pontot se tegyel ra.

ROMOTO
Hauspex, vagy dreamkiller...
ROMOTO
A slayernek egyedül a + 32% def ability ja lehet a wood lore ból ami a concnak nincs tán annyi...
Mágusnál str-re sose gyúrj anno én is így kezdtem hogy tettem mindenre, mert kezdõ voltam aszittem kell erre is arra is... 😄DD
Oracle sak int-re kell tenni.
A recharge igen, az a cooldown idõt csökkenti, ha megvan a 100, akkor korlátlanul, töltõdési idõ nélkül castolhatsz annyit, amennyit a cast speed-ed enged.

Ja és még egy!Az oracle-nél,meg a te slayerednél mire gyurjam az attributes pontokat?Eddig Oraclemnal inteligencre raktam,meg egy cseppet str-re,hogy tudja hordani a cumokat...csak azt nem tudom,hogy str-böl mennyire lesz max majd szükségem legendaryn,mennyi erö kell oda a cuccoknak?

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Azt nem értem a formban,hogy miért annyira jo,ha tok sok a visszatöltödési ideje...vagy erre valo a recharge cumo?Ha már elég sok ilyen van rajtad,akkor nagyon gyorsan visszatöltödik?

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Egyébként kitaláltam egy reményeim szerint nagyon gyorsan ölõ és viszonylag életképes karit, meglátjuk mi lesz belõle. 😄

Elobb amugy megneztem a conqot.. siman mentem formal, ugyanazokkal a fegyokkal , mint amit a slayer hord.. 80% recre tettem , damagem kb 1000 el volt kevesebb.. Hat bazeg , jobban utottek mint a slayert, nemertem en mar ezt😄

Ancik telleg jok voltak , csak nemsokat lattam belole ,mert akkor mar elviselhetetlenul szaggatott😄

Ja , es emelett ott a charmer , absorp nelkul , es ugy szivja az eletet , hogy nemigen nyultam elettoltohoz vele😄 Fake az egesz jatek.😄

de a binder dolog az rejtély..
100 reces defender, pajzzsal a kezében, colossus formban (!), defender aura, deathchill bekapcsolva, def ability elfogadható és act4 pálya eleji rákok úgy vernek, hogy 2-3 ütéseknként rallyzni kell... ha ezt nekem megmagyarázza valaki...
ráadásul elfogadható az ütésem vele, betrayer fegyó a kézben, deathchill aura bekapcsolva, és alig szívok életet plusz 2 skillel...
Dudo, ma odaadom azt a karit, de komolyan nagyon szeretném ha megnéznéd, légyszives, mert ilyen nincs.

Jaj nekem két dolog tetszett igazán.
Az egyik az, amikor meghaltam magamtól.
Szal az van, hogy tényleg így volt, álltam a dudo hálójában, püföltem a levegõt, mellettem volt a saját zászlóm, és valamit eltaláltam, nem is egyszer, mert két ütésbõl kõkeményen leb..sztam saját magam. 😄D
Na most ez tényleg nagyon érdekelne, hoyg hogyan történhet. Valami csúnya bug az biztos és én még azt is meg merem kockéztetni, hogy nem a zászlót ütöttem, hanem a hálót, de ezt csak félve mondom: nyomtam egy mind controlt rá, és amikor kijött belõle, akkor még a rally hatása alatt rákurtam, vagy nem tom de ilyet hogy a saját zászlómtól meghalni, stb... 😄DDD

A másik évszázados élmény az az ancik idézése volt... jaj azon rosszul voltam a röhögéstõl, hogy azok a kis mókamesterek ahogy kergették a dudo-t.. 😄
És zászló alatt elég kemények ám megint, hál isten ezt visszahozták. 😄

Amugy nemtom , hogy lehet , de a Rangerem leakasztja legend titant eleg surun 😄

Jaja Shorlex.. Az a hew krit durva volt.. Hogy 80% absorp meg 6k life melett leolt 1 utesre, nekem meg megmaradt az 50% hp m , a rally ellenere is.. Bar tegyuk hozza h ilyen csak 1x volt, de azert telleg nagy sallerok mentek😄 Amint felraktad a shieldet , hirtelen eg es fold lett a dolog. Szerintem az van a dologban , hogy az absrop leszedi a sebzest , es ami bemenne , abbol szed le a pajzs.. Bar erdekes a dolog, elvegre 2 utesbol ha lement 6k life absropal altalaban.. Fennvolt a shield , kb 5-6 utesre ment le a lifed , pedig csak 700 dmg t fog meg , vagy nemistom.. Szal 3k serulest nemtom, hogy redukal le 1k ra egy shield , de ironlorek biztos tudjak..

De ha igy nezzuk akkor viszont elgondolkodtato az, hogy a binderedet mer utik annyira szet legenden , shield es absorp melett? 😄

Az instant ranger az meg egy allat szerintem😄 Kb 2 kepernyorol lebirod halozni a masikat vele .. Csak alltam a briar wardban , es szortam a halot osszevissza , amikor megjelent a karimon valami reflect cucc, akkor vettem a lapot , hogy eltalaltam a defendert , es elkezdtem szorni abba az iranyba oket megin, utana meg jottek a nyilvesszok, es meg absorp mellett is eleg rendesen szetvitte a conqot, study cast nelkul is. Ami a durva , hogy csak 20% skill distrupt van az artifactomban , de lehet felrakni olyan bowot , ami folyamatosan distruptol.. Magyarul megfog haloval, aztan meg csak lo a bowwal , es ugyan nemvagy stunned a halo miatt.. , de mozogni nemtudsz , castolni meg nem enged a folyamatos skill distrupt.. legalabbis gondolom en..

A tq pvp amugy csunyan elvan baszva , a briar ward kinnmarad valami bug folytan amikor ujat castolsz , es fel perc castolgatas utan , telelesz a palya briar wardal..Shorlex aszondja nala nem latszott , de nalam igen , es tudtam loni a sajat briar wardomat.. Ott durrogott rajta a scatter , olyan szinten , hogy a gepemet leakasztotta , ahogy lottem 1 sorozatot , es 1 fps el durrogott az egesz erdõ körülöttem...

Aztan lehaloztam a conqot , Shorlex kirakta maga melle a zaszlot , elkezdte utni a levegot , es 1x csak meghalt.😄D Mert beleutott a sajat zaszlojaba , amin rally volt.. Mondjuk nekem ez kurva erdekes , mert nekem 7k lifem van , 35% absorp , de sztem sebzek vagy 2.5x annyit mint a conq , megse haltam be a rallytol , ha ravagtam kettot Shorlexre.. O meg kevesebbet sebez, tobb a vedelem % ja , megis ugy levitte a lifejat , ahogy eltalalta a sajat zaszlojat , hogy rossz volt nezni😄

A legmokasabb akkoris azvolt , amikor Shorlex beallt full vedelembe , es megallas nelkul castolta a rallyt.. Enmeg odamentem a bone charmerrel , es folyamatosan utottem.. (deatchill nelkul) Nem tudtunk meghalni!😄 Lement mind2 onk lifeja , akkor o felgyogyitotta magat , akkor en megin szivtam annyi eletet, hogy felmenjen a lifeom.. Igy utogettem full rally mellett vagy 20 masdopercig , aztan kaptam egy nyakast a conqtol , hogy hagyjam mar abba😄

zsirfecske
hát meglátjuk, ugye act4-et épp most csináltam, így gyors egymásutánban baromi unalmasnak hangzik 😊

shorlex: elõrõl én már biztosan nem kezdek karit soha, beee 😊

the elder
nem kaptam semmit<#nemtudom>

Oké megbeszéltük!Akkor hétvégén!Csak akkor nyomhatjuk,mert amugy hétköznak nem vagyok otthon...:S!
Figy most nyirtam amugy le norm typhont hétvégén,most kezdeném majd act 4 et...!Ha azon gyorsan végigszaladunk majd akkor felölem tolhatjuk epicet...😊!

kéne tolni egy templart 😄
kezdjünk elõrõl karit, azt olyan templart csinálok hogy összepisilem magam 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
Kolbaszharisnya...

zsirfecske
én vsz játszanék kicsit, de epic elejétõl. nem jutsz el addig mostanában? mondjuk ilyen 4-5k kritikal-okkal egyszerre 6 target-re lehet unalmas lenne neked... de expelni is beugorhatnék normálra. mondjuk ez inkább neked lenne tápolás 😊

te én múltkor is erre küldtem ám... 😄
remélem most megkapod

Hát azért bevallo itt fent a forumon nagyon sokat lehet tanulni a játékkal kapcsolatban,kb egy hete még szart sem tudtam a Tq-rol,csak annyit,hogy egy marha jo Diablo-clone!Mivel a Diablo 2 a kedvencem,ezért minden képpem ki akarom tapasztalni ezt a gamet is,mert nagyon tetszik..!A Diabloban már nincs olyan ficsör,amit nem tudnék..😊

Minden esetre ezt csak azért irom,hogy megköszönjem mindenkinek,hogy ilyen segitö készek voltatok eddig!(Shorlex,dudovec thx!)Valoszinüleg lesz még egy néhány láma/kevésbé láma kérdésem kari fejlesztéssel kapcs,ugyan is nincs kedvem mindig uj karikat kezdeni,ti meg már elég karit kigyurtatok,sejtitek hogyan kell!

ja amugy ha van kedve valakinek majd hétvégén hamachin tolni egy cseppet,cserélgetni,vagy csak questelni,akkor jöjjön,mert vasárnap kb olyan 14 ora körül nyitok egy szobát!Szoba neve Kolbasztitan lesz,a jelszo pedig metal!De ezt majd ugy is megirom még akkor!
Nekem csak egy lvl 32 es oraclem van kevésbé jo cuccokkal felszerelve...:S!Aki akar jöhet,de csak normalos karival!

the elder
légyszi küld el a citromailes cimre mert a másikat nem tudom használni
[email protected]

elküldtem már neked, ne viccelj, de már mikor

Sikerült, köszi mégegyszer.
Köszi megyek megkeresem.
Rögtön a legelsõ városból elindulsz, ahol rákok, meg valami dárdás biszbaszok jönnek, és fent mész a sziklák szélén, nem a tengerparton, akkor bele fogsz ütközni, bár ágak kicsit elrejtik, de nem vészes.
the elder
Shorlex hogy áll amirõl beszéltünk, mert semmilyen visszajelzést nem kaptam?

Bocsi, lehet hogy bénának tünök, de nem találom azt az ajtót.
Valami közelebbit mondjatok már légyszi.
Hányadik teleporttól merre induljak.
Elõre is köszi