Shorlex#14574
Kezdőknek egy talán hasznos info:
Én úgy gondolom, hogy nemcsak a gyorsabb haladásnak, hanem ezzel igen szoros összefüggésben az életbenmaradásnak is feltétele, hogy minél nagyobb attack speed-ed legyen. Kezdtem egy karit, és bizony 1 év után azt vettem észre, hogy a beginner style legnagyobb hiátusa az attack speed, és annak gyengesége. dreamet kezdtem és sokáig 80 speed-el nyomtam (azaz lvl 8-ig :D) és az egy kínszenvedés volt. Utána hirtelen ugrottam 112-re és egyszerűen iszonyú a különbség.
Hogy hogyan éred el: odaérsz tegea nevű faluba, ahol a pókos questet adja. Én nagyon melegen ajánlom, hogy addig onnan tovább ne menjetek, amíg a pókok egy deathweavers legtip nevű fegyvert (zöld) nem dobnak nektek. Lehet hogy uncsi azt a fetid lair nevű barlangot 10× kifarmolni, de nagyon megéri. Nekem 5. alkalomra dobta a legtipet.
Egy legtippel leszántod act 1-et és ha jönnek szépen lassan az egyéb cuccok (relic, artifact, armor), akkor eljutsz orientig is vele talán. Ott pedig changantól a jade palace-ig farmoljatok egy ún. sabertooth nevű fegyvert.
A lényeg, hogy menjetek rá nagyon az attack speed-re mert fontos. Miből lesz? Fegyver alaptulajdonsága (legtip, sabertooth alapból gyorsak), achilles relic, mechanical parts charm, kézvédők, bizonyos mastery-k (warfare, nature, dream).
Csak egy jótanács, nekem iszonyú sokat segített, azóta írtok, pedig maga az ütésem nem lett hű de nagyobb.