23078
  • dudovec
    Amugy kiprobaltam a Sorcerort knifeal , amirol korabban irtam. Hat bevaltotta a hozzafűzött remenyeket. Moboknal kegyetlenul eros , bossokat is lelehet vele fingatni eleg jol. Gondoltam testelem egy kicsit melegebb korulmenyek kozt , es nekimentem egy x3 as hadesrunnak. Hat bevallom oszinten , lehaltam parszor , de csak a kek hadeseknel. Mobok kb sansztalan , hogy leverjenek , a piros hadeseket is pillanat alatt bezuzom , de a kék... Hat az valamer kurvara resistel mindenre (pedig minden mas karimmal a keket sokkal konnyeben szetzuzom) , raadasul alig lehet belole eletet szivni. Hiaba vannak brutal vit dmg/energy leech resistjeim , 2500 hp annyira keves , hogy nagyon. Stun resistet csak 50 re tudtam kihozni , ezert keptelenseg beallni a kek hadesek ele , mert lestunonol 1 spell , jon meg 2 lövedek es kampec.
    Mindenesetre egy kis micro meg rohangalas aran lelehet nyomni a kékeket is ezzel a karival , raadasul nagyon feelinges vele nyomni:D

Sorceror on x3 hades run
  • shaba23 #14604
    mit javasoltok secondary-nek? (és hogy osztogassam?:)
  • shamboy
    kösz
  • dudovec
    Romoto: calculated onslaught helyett? Anatomy , battle rage helyetT? nanemááá :D

Kezdőkent jobb a shieldes kari , dualerbol csak assaval probalkozzon kezdő. Esetleg championnal , bar azzal is meredek , oak ide vagy oda.

Rally alapjat telleg nem erdemes rec nelkul, inkabb a felso passivot , es lev 1 rally.
  • ROMOTO
    Tegnap megtaláltam a gamé idáig legnagyobb dmg val rendelkező fegyóját, +25% +45% dmg bónuszú 290 dmg-és zöld Folg buzgár
  • shaba23 #14600
    2 mobbal később meg egy shadowsting O.o
  • shaba23 #14599
    haha, esett egy Chillwind :D
  • ROMOTO
    Told végig a küldiket, az hasznosabb a farmolásnál és cuccod is lessz...
  • ROMOTO
    Már 25 vagy 90% áll persze, jajj de jó!
  • shaba23 #14596
    most értem Delphi-be, van valami ötlet, hogy merre farmoljak valami cuccot? most íjjászkodom (próbálgattam, jobban bejön, mint a csapkodás) szóval ehhez illő valami kellene :) secondary-nek talán a nature-t választom majd
  • ROMOTO
    Dualos, buzogány a szokásos converted szarokkal meg valami kard, Assa :)
  • ROMOTO
    Az egy -100% rec. es caster kari lehet, és a rugóból csak a poisonos+flash powder részt fogja használni, elég xarka formáció szerintem
  • ROMOTO
    A converted egyáltalán nem létszükséglet a qonc. nak legenden, az a dualosnak fontos, a Rend Armor saját tapasztalatból nagyon megéri maxolva, egy kis rutinnal használva jobb tömegoszlató mint a war wind, meg ütősebb a vele járó vizual és hang effekt...az élvezet szempontjából nekem még mindig az elsődleges támadás (onslaught, calculated strike, take down) + batter combóval volt a legjobb, a dual ban az a xar hogy nem te határozod meg hogy milyen ütésmódot visz be a kari ami random ugye, és ez egy idő után frusztráló, tehát nem annyira technikás és nem lehet vele jó ütemeket hentelni... Qonquerer build :)
  • shamboy
    Sziasztok
    Tudnátok adni egy jó assasin skill elosztást?
  • Cashx
    Magician mennyire életképes? valakinek van már tapasztalata vele?
  • Shorlex
    Csinálj ilyet!

Ez dual wielder, jobban írt, élvezetesebb :DD
    De ha kezdő vagy akkor a virlsi conq-ja az jobb elosztás, csak egy dolog van benne nagyon el..va, nevezetesen a rallynak ha nem vagy 100reces, akkor semmi értelme az alapját maxolni, elég rá 1 pont, de hogy a felső passzívjára egy pont se menjen, amikor pedig azt szigorúan maxolni kell... Batter passzívja is csak 1 pont, kit érdekel a szög)
    Ami a passzív pajsz skilleket illeti: jól gondold meg, mert ha a kezedben van egy converted fegyver (mással nem nagyon élsz meg legenden) akkor mindhárom maxolva azt jelenti, hogy minden második ütésed pajzsos és ebből csak 1 van olyan ami fegyverrel is üt, szal converted az olyankor nyista - ergo nincs gyógyulás sem. Én az onslaught hamstringjét is maxolnám...
  • deicide
    köszönöm
  • virs lee
    Conqeror.
  • deicide
    Sziasztok..

Warfare és Defense skill elosztásban tud nekem segíteni valaki??
  • Ombika
    Honositas gondolom meg nincs kesz? :(
  • dudovec
    Tudod hogy nalam mind1:) 90% krit vs all ;D
  • Shorlex
    vajon mennyi a def ability-je egy céltáblának?
  • dudovec
    Ugyanez a 67 es slayeremmel. Ez viszont eleg meggyőzően krittel. Igen , az a 12000 es hit volt az egyetlen non krit a tobbi 10 mellett:)

• dudovec
    Ahhoz kepest , hogy kb 500 az avaragem:D Nagyon sarabol ez az assa, ezek nemis krittek , mer tul szar az off abilitym ahhoz h igy kritteljen. Egyszeruen durvitanak a % jaim:)

• shaba23 #14581
    lvl12 vagyok, lassan el kellene osztanom a pontokat amiket eddig kaptam :)
  • DirtyGab3sz
    Kösz Shorlex!Sikerált!
  • DirtyGab3sz
    1000 kösz!
  • Shorlex
    Azt mondta Konfuciusz:
    Adj valakinek egy halat, és megetetted egy napra.
    Tanítsd meg halat fogni és megetetted egy életre.

No ennek fényében nem mondom el, hogy mi az a microsoft.net keretrendszer, mert azzal csak pillanatnyi kíváncsiságodat elégíteném ki. Ellenben megtanítalak a következőre:
    www.google.hu
    Abban a kis fehér sávban beírod, hogy microsoft.net keretrendszer, és láss csodát, találni fog sokminden érdekességet.
    Annyit segítek így első alkalommal, hogy rögtön az első amit kidob, az kell neked...
  • DirtyGab3sz
    Ezt leírod nekem magyarul is?Bocs de hülye vagyok az ilyen dolgokhoz....Örülök,hogy ha fel tudok telepíteni egy gámát!:-)
  • DirtyGab3sz
    ijenek vannak...

• DirtyGab3sz
    Borat a király!!!megaállatbarom ez a Sasha Baron Cohen!Nem?...

ja! aki nem ismerné...
    Több mint 1000 usebar!!!
    www.needasig.com
  • Shorlex
    Kezdőknek egy talán hasznos info:
    Én úgy gondolom, hogy nemcsak a gyorsabb haladásnak, hanem ezzel igen szoros összefüggésben az életbenmaradásnak is feltétele, hogy minél nagyobb attack speed-ed legyen. Kezdtem egy karit, és bizony 1 év után azt vettem észre, hogy a beginner style legnagyobb hiátusa az attack speed, és annak gyengesége. dreamet kezdtem és sokáig 80 speed-el nyomtam (azaz lvl 8-ig :D) és az egy kínszenvedés volt. Utána hirtelen ugrottam 112-re és egyszerűen iszonyú a különbség.
    Hogy hogyan éred el: odaérsz tegea nevű faluba, ahol a pókos questet adja. Én nagyon melegen ajánlom, hogy addig onnan tovább ne menjetek, amíg a pókok egy deathweavers legtip nevű fegyvert (zöld) nem dobnak nektek. Lehet hogy uncsi azt a fetid lair nevű barlangot 10× kifarmolni, de nagyon megéri. Nekem 5. alkalomra dobta a legtipet.
    Egy legtippel leszántod act 1-et és ha jönnek szépen lassan az egyéb cuccok (relic, artifact, armor), akkor eljutsz orientig is vele talán. Ott pedig changantól a jade palace-ig farmoljatok egy ún. sabertooth nevű fegyvert.
    A lényeg, hogy menjetek rá nagyon az attack speed-re mert fontos. Miből lesz? Fegyver alaptulajdonsága (legtip, sabertooth alapból gyorsak), achilles relic, mechanical parts charm, kézvédők, bizonyos mastery-k (warfare, nature, dream).
    Csak egy jótanács, nekem iszonyú sokat segített, azóta írtok, pedig maga az ütésem nem lett hű de nagyobb.
  • ROMOTO
    Te, mi ez a kazahsztáni cucc? Borat fan vagy? vagy esetleg vannak rokonaid arrafelé? :)
  • Shorlex
    microsoft.net keretrendszer kell neki
  • DirtyGab3sz
    Srácok!
    A vault nem akar elindulni!Mitől lehet? minden legál,1.30 peccs...nemtom mi a xar van...pls help
  • ROMOTO
    Használsz vaultot?
  • virs lee
    Persze, itt adnak.
  • DirtyGab3sz
    Ja persze...ez nem az a fórun cimbi!
    Talán ha figyelmesebb vagy találsz "olyan" dolgokkal kapcsolatos fórumot is!Mindenesetre sok sikert!
  • csengral
    Bocs h ez a nem a champion témaval kapcsolatos de vlki tudna mondani egy IT seril numbert?Please!
  • dudovec
    Amugy megneztem meg parszor a chamer videot:) Ott jobb a zene , es tenyleg valami baszottnagyot lesziv a hp jükbol! Foleg a titannal latszik. Lehet , hogy csak a chance to stun nem akart menni a scatterrel. Mindenesetre ha muxik a dolog , akkor tenyleg nincs szukseged lichre , szal probald ki:D