dudovec#14554
Shorlex: Amugy mondtam parszor , hogy a video eleg jolett tq szempontbol , csak kar h lemaradt a gray sisters.. csak nem leoltek recording kozben?:)
Titankill meg lehet csak nekem zzz, biztos azer mert a slay 7k hp val meg -50% fire resistel verte ugy szet a titant poti nelkul , hogy kozben teliverte a meteorja:) Az mas kerdes, hogy egy hajszalon mult h nemhaltam be:D De mint kari , inkabb a champre raknam le a voksom.
Amugy a charmer x3 mod ami igazabol zzz , mer ott redukal a lich kemenyen, es a multkori scatter + stun tapasztalatbol itelve , konnyen lehet , hogy a reductiont nem is te csinalod:D Latod , hogy a ranger is szetlovi a 3 manticoret 6-7 sec alatt , artifact meg health reduction nelkul is. Sőt , maga a hunter szerintem x3 alatt gyorsabban megoli a 3 bosst , mintha egynek mennel neki , pontosan a scatter/volley miatt.
Szal megkene probalnod azt , hogy odamesz a 3 titanhoz , ugy hogy felraksz egy csicska bovot , leszeded magadrol a pierce dmg% ot , nem idezel lichet , es akkor kiderulne h mit redukal valojaban. Tudomasom szerint a scatter nem minosul kulon attacknak , mert ha jol lattam nincsen kulon convert belole , mig a throwing knifera baromi sok minden hat es ranged attacknak minosul , megse csinalt 6% chance to health reductionnal semmit egy Warlocknal , pedig boven eldob 30 kest 1 sec alatt.
Ami pedig a BM vs Champet illeti. Normalon sokkal gyorsabb a BM a champnel , ha kezdo 'cuccnelkuli' styleba nyomod:D Az mas kerdes , hogy a Bm legenden semmitse fog erni kb -60% rec vagy atom harcos cuccok nelkul. Champnek meg csak venni kell a boltba jo fegyvert , meg adni neki convertet aztan aprit az legenden is:D