23078
-
dudovec #14565 Shorlex nem azt mondtam , hogy igy old le oket , hanem hogy IGY testeld le, hogy tenyleg tortenik e reducton ,vagy sem. Mert igy latszani fog.
Megjo , hogy masnak mondod ezt az olvass a sorok közt szöveget:DDD
Nehuzd fel magad doktor ur
-
Shorlex #14564 én meg pont azt mondom, hogy ne a champem szerint pontozzon :DDDD
Ugyanis a dudo-nak igaza van ez egy overpowered cuccokkal teli kari, neked ilyen nincs.
Így aztán tegyél pontot war hornra, tegyél a war windre amennyit csak tudsz, én ezeket nem használtam, mert pályán is olyan akari hogy huh... De cucc hiányában ezeket fejleszd mondjuk battle rage, farkasidézés terhére. Amíg kezdő vagy és nincs cuccod. -
Shorlex #14563 persze apám, te hihetetlen vagy.
Sorolom az igényeid:
Ne legyen rajtam íjászaura (100 avoidot akkor miből oldom meg? erre persze nem gondol a miszter), ne legyen rajtam call of the hunt, ne használjak lich kinget, ne legyen rajtam semmilyen plusz piercinges cucc.
Hallod, én bone charmer karit említettem, ha ezeket levesszük az igényeidnek megfelelően, akkor az meg egy lvl 2-es hunter bazzeg :DDDD
De a kedvedért megcsinálom, csak hogy a lelki békéd helyreálljon. Meg kívánom jegyezni, hogy az a 6% az nem túl sok, ha nem a 10 scatterenként értendő a 6% akkor miért hal mindenki pik-pak (értsd: ha a 6% csak egyszer 6% scatternél nincs, akkor 16 lövés, míg mennie kellene, ráadásul szintén megjegyzem, hogy végül is az a 6 is 2×3, biztos számít az is). Bár az nem volt a videon, de azóta egyszer egyszer funoltam a karival, és mantinál látszik a legjobban: odamegyek, egy lövés halott. Kinyírom kb 0.8 mp alatt. sima 6%-kal??? -
#14562 Figyu, Shorlex champ je szerint pontozz, az biztos jobb :) ja és bróbálj az álltala is említett converted health os buzogányokat szerezni, vagy betrayert, az jobb, ha használsz vaultot akkor átpasszolható -
#14561 Igazán kösz!Remélem beválik majd!
Az az igazság,hogy én pont a farkasokat nem toltam....a nymph az element sebzéssel valahogy erősebbnek tűnt!De megfogadom a tanácsot!
Ja!
Ha van valakinek Achilles szettből valami,vevő vagyok rá!!!(csak páncélom van még,és 42 lvl vagyok!)
Árat nem tudok, de biztos megegyezünk!
Mégegyszer köszi!!! -
#14560 statokat hogy érdemes osztogatni, pillanatnyilag íjjal manipulálok, tudom, hogy dexterity kéne, viszont ami eddig esett cucc az mind 58str és 52 van. szal pakolgassak str-re, vagy hogy legyen?:D -
#14559 OMG frissít
D:/THQ/Titan Quest és Titan Quest Immortal Throne volt a megoldás -
dudovec #14558 De meg azis elofordulhat akar , hogy a chance bejon a deatchill 'tamadasanal' , bar ez nemnagyon valoszinu:) -
dudovec #14557 Jo , ugygondoltam , hogy hoodot hordasz. Call meg az art of the hunt is ad vagy 250% ot egyutt. Szal lehet rosszul fogalmaztam , annyit akartam csak mondani , hogy szeddle a pierce dmg % od meg ne idezz lichet es ugy nezd meg , hogy redukal e , hogy rajojj h telleg muxik e vagy sem , ennyi. -
dudovec #14556 Ja , a deathchill ami a health reductionhoz jo amit a liche csinal:D
Mondom , nezdmeg csak scatter reducionnal mit csinal. Ha redukal , akkor kalapot emelek es ennyi:)
Lichel bosskillezni mar zzz , lehet az 3 vagy 1:) Akkormar idezhettel volna outsidert is melle ha mar szukseg van a pet reductionra. -
Shorlex #14555 A charmerhez:
a bow egy betrayer, két gyűrűn van két monkey king. Azért talán ez sem rossz resistlevétel. A deathchilről +3 skillel meg úgy hallgatsz, hogy az már-már ferdítésbe megy át... :D
Ami a plusz piercing cuccaimat illeti: sorold fel, hogy véleményed szerint az alábbi cuccokban mennyi a plusz piercing damage:
2 ring of smiting (3% chance 97% életlevilethez, semmi több), 1 db 20 avoidot adó arti, nem tom a nevét, feng xao, archmage clasp és leggins, plusz 1 skilles mágus sapi plusz 2 skillel relicelve és immortal amu. Mennyi ebben a plusz piercing?
Ami meg a lichet illeti: ezt már olyan sokszor mondtam: te meg úgy menjél oda a slayereddel a titánhoz, hogy nem idézel call of the huntot, és study-t sem használsz. De ilyen nincs, mert az a kari erre részben épül, erre alapoz. Most miért várod el, hogy egy olyan dolgot, ami a kari része mellőzzek? Etz a kari részben erről szól ez is egy alkotóeleme, nem értem miért kellene mellőzni... -
dudovec #14554 Shorlex: Amugy mondtam parszor , hogy a video eleg jolett tq szempontbol , csak kar h lemaradt a gray sisters.. csak nem leoltek recording kozben?:)
Titankill meg lehet csak nekem zzz, biztos azer mert a slay 7k hp val meg -50% fire resistel verte ugy szet a titant poti nelkul , hogy kozben teliverte a meteorja:) Az mas kerdes, hogy egy hajszalon mult h nemhaltam be:D De mint kari , inkabb a champre raknam le a voksom.
Amugy a charmer x3 mod ami igazabol zzz , mer ott redukal a lich kemenyen, es a multkori scatter + stun tapasztalatbol itelve , konnyen lehet , hogy a reductiont nem is te csinalod:D Latod , hogy a ranger is szetlovi a 3 manticoret 6-7 sec alatt , artifact meg health reduction nelkul is. Sőt , maga a hunter szerintem x3 alatt gyorsabban megoli a 3 bosst , mintha egynek mennel neki , pontosan a scatter/volley miatt.
Szal megkene probalnod azt , hogy odamesz a 3 titanhoz , ugy hogy felraksz egy csicska bovot , leszeded magadrol a pierce dmg% ot , nem idezel lichet , es akkor kiderulne h mit redukal valojaban. Tudomasom szerint a scatter nem minosul kulon attacknak , mert ha jol lattam nincsen kulon convert belole , mig a throwing knifera baromi sok minden hat es ranged attacknak minosul , megse csinalt 6% chance to health reductionnal semmit egy Warlocknal , pedig boven eldob 30 kest 1 sec alatt.
Ami pedig a BM vs Champet illeti. Normalon sokkal gyorsabb a BM a champnel , ha kezdo 'cuccnelkuli' styleba nyomod:D Az mas kerdes , hogy a Bm legenden semmitse fog erni kb -60% rec vagy atom harcos cuccok nelkul. Champnek meg csak venni kell a boltba jo fegyvert , meg adni neki convertet aztan aprit az legenden is:D -
#14553 meguntam, megyek haza telepíteni -
dudovec #14552 Shorlex: xD Veletlen sem akarok itt zenei vitaba kezdeni , mert offtopic , meg mert mindenkinek a szive joga mit szeret, tök szubjektiv.
De ne gondold azt , hogy bevagyok szukulve a drumandbassre vagy a metalra. Szeretek mindenfele zenet , csak legyen benne 'erzes' vagy szoljon valamirol. Tudom szerinted egy dnb se szol semmirol , de ez inkabb annak tudhato be , hogy nemhallgattal meg eleget:) Sztem aranylag jo hallasom van az elektronikus zenehez , foglalkoztam vele hobby szinten eleget. Ezt a szamot is ismerem , de meg az eredeti verziojaban. Erre jön valami mondvacsinalt Dj , telerakja ien primitiv comodor64 es hangokkal es eladja remixkent. Szal egy ilyen zene egy ilyen eklub szintu diszkoban tud mukodni , ahol a 80% szetvan csapva es csajozni , bebaszni , kötekedni vagy csak a haverokkal dumalni megy le , de veletlen sem a zene miatt.
Tenyleg nem akarlak megserteni , de pont valami ilyesmivel lehetne hazazavarni egy tömeget aki a Zene miatt erkezett egy bulira:) Ennel meg a mar 1000 helyen elsütött matrix 'betetdalok' is sokkal jobbak voltak, amit a korabbi videokba tettel. Video erteken persze nemront , csak kicsit 'komolytalanna' teszi az a buta hangzas ;D -
#14551 A várakozással nem vagy egyedül, nekem kb 6 ig tart... -
#14550 jól elvagytok:) én meg mivel melóban unatkozom megnéztem az összes belinkelt videót meghallgattam a "BUZI E-KLUB zenet" és várom, hogy 4 óra legyen -
#14549 Ja persze bocsi, de nem láttam, hogy belinkelted a titancalc champ-et, akkor valszeg nem tippelgettem volna :) -
#14548 >.< utólag vettem észre :P
-
#14547 Ott van az is tanár úr! majd' kiveri a szemét... :) -
Shorlex #14546 1) nem vagyok harapósabb, csak már másodszor kötött belém.
2) linkeltem titancalcot? szerintem igen.
dudo: :DDD
Reklám az jó dolog :D
de ha nekem még egyszer ezt a farkassak megyek titánra szöveget előadod, csinálok neked külön egy videot, amiben 40szr egymás után farkas nélkül leütöm azt a foslámát :DDD
buzi e-klub zene? neeem, csak vannak ilyen amardványok még a világon mint te :DDDD -
#14545 köszönöm!
na de végre valaki adjon már tanácsot is!!
sajna én nem tudok segíteni, nem sok karim volt, én csak a topik nyelvtanára vagyok ^_^
-
#14544 Nekem van egy champ tippem :) -
dudovec #14543 Grayfox: Shorlex mindig talal valami indokot arra , hogy reklamozza a Champjet , amivel farkassal tankoltatja a titant es televan nem eppen kezdő style cuccokkal es aztgondolja , hogy egy kezdő igy tolja majd:D
Ja es mindezt azert , hogy lehetőleg napjaba 5x meghallgasd ezt a BUZI E-KLUB zenet ami megy alatta -
#14542 Félreértettél, sry..
Nem xar, éln nem értem...ezt ajánlották, de bele kell tanulnom...a BM-ém után másabb...sokkal furcsább!De azért köszi!,és sry mert félreérthető vaok! -
#14541 Szerintem meg csak Shorlex ma kicsit harapósabb :)
"...Volna egy kérdésem...de ők wardennel hentelnek,így nem tudnak igazán segíteni!Na a kérdés:championnnal tolom, de nem érzem teljesen kiforrottnak a karim,tudnátok segíteni a builddel kapcsolatban?Mit érdemes tápolni?..."
mi ez, ha nem tanácskérés? písz :) -
#14540 szerintem ehhez nem feltétlenül kell magyartanári diploma :)
mind1 biztos Neked van igazad!
-
Shorlex #14539 Mondjuk hogy a BM-ben milyen defensive cuccok vannak, ha én azt egy év játék után tudnám... az a hülye gömb annyi absorppal ami epicre is kevés? hmmm -
Shorlex #14538 ezek a karakterek télleg benne vannak az elérési útban?
mondjuk azt nem értem, hogy miért nem engeded neki oda telepíteni ahova akarja annyi különbséggel, hogy másik meghajtóra. nem mindegy, hogy azon belül hova teszi? akkor meg hagyd meg neki a saját örömét :DD
bár ez nem lehet ok, elvileg menni kellene úgy is ha te adod meg, csak talán egyszerűbb ha meghagyod neki az élvezetet. -
#14537 úgy tűnik, hogy tanácsos már az elejétől ITvel tolni...
még arra tudok gondolni, hogy nem a D:/-=]Jatek[=-/Titan Quest/TQ és TQIT van most. lehet ha csak simán D:/TQ és TQIT lenne akkor nem okozna gondot. ha hazamegyek kipróbálom -
Shorlex #14536 grayfox, sok a szöveg.
másrészről tanulj meg szöveget olvasni és értelmezni:
Előtte battlemagem volt, az az earth passziv defenseit jól használta, de ez a champion...ááá nemtom,valszinűleg én vaok béna!
Azaz: a BM az marha jó volt a defensekkel, de a championnak ilyen nincs, ergo szarabb karinak tartja. Hogy a szarság oka objektív (ilyen a kari), vagy szubjektív (nem tud vele játszani) az lényegtelen, a mondanivalója az volt, hogy nehezen halad vele, nehezebben mint másik karival, ergo szar a champion, még ha az a játéktudásának is betudható.
Én pedig nem azt írtam, hogy a champion mint objektív kari a legjobb, hanem azt mondtam, hogy szerintem bizonyos tulajdonságai alapján a legjobb, erre linkeltem egy videot (és mivel ez egy képi élmény volt, így benne volt az én játékstílusom is). Másrészről odatettem egy "de ha neked szar" félmondatot a végére, azaz belevittem a szubjektív elemet, nevezetesen hogy NEKI szar (legyen annak oka bármi: cucchiány, játéknemtudás, stb).
Másrészről a "valószínűleg" én vagyok bénában benne van, hogy lehet hogy nem is vagyok béna, csak ez egy ilyen szar kari (injkluzíve a szövegkörnyezetben: a BM-hez képest). Azaz mint lehetőség ott pislákol a mondanivalóban.
Úgyhogy ne szólj be nekem a szövegértelmezésem terén, vagy ha beszólsz akkor tedd azt joggal: linkeld be a magyartanári diplomád és elhiszem hogy e téren nagyobb ember vagy nálam. Addig ahogy mondtad: peace. rád is vonatkozik.
és még valami: nem szorulok a champ videóra önmagában.
Nézd csak! nini -
#14535 Most tényleg nem kötekedni akarok Shorlex, de legalább normálisan olvasd már el a hozzászólásokat :)
Nem írta, hogy szar, hanem: "de ez a champion...ááá nemtom,valszinűleg én vaok béna!" ....tanácsot kért. :P
Szerintem direkt csinálod, hogy belinkelhesd a videót ;)
peace! -
Shorlex #14534 A champion szar lenne?
Nem hiszem én azt
Sztem a legjobb, legerősebb, legbiztonságosabb és legjobban írtó melee kari, de ha neked szar...
Champion
Ő itt a videjós champion. -
#14533 Itt bőven kifejtik : link, link, link -
#14532 egyébként IT milyen extrákat tesz bele TQba? azaz, ha TQt IT nélkül tolom, mi marad ki? -
#14531 de ez nem peccselni akar, hanem a TQ könyvtárból kell neki info. az, hogy TQ és TQIT a 2 könyvtár neve, gondolom nem lehet gond -
#14530 Sziasztok!
Rég voltam már erre, gondoltam bekukkantok!
Volna egy kérdésem!Sajna vinyóm mehhalt, így ujra kelett kezdenem a gámát(mert én barom nem csináltam biztonsági mentést!)
Pár magyar sráccal szoktam néha nyomni...de ők wardennel hentelnek,így nem tudnak igazán segíteni!Na a kérdés:championnnal tolom, de nem érzem teljesen kiforrottnak a karim,tudnátok segíteni a builddel kapcsolatban?Mit érdemes tápolni?
Előtte battlemagem volt, az az earth passziv defenseit jól használta, de ez a champion...ááá nemtom,valszinűleg én vaok béna!
Előre is kösza választ!
Gaba -
purblind #14529 Nemtudom milyen oprendszered van de pl. vista alatt nem frissül automatikusan az eredeti ittq-sem, hanem le kell tölteni valahonnan a javítást1.30 és manuálisan telepíteni. Azután simán elindul. -
#14528 Miért? Néha szoktam, de csak a vita kedvéért :). A pajzs tényleg sokat jelent, bárki (meele) kipróbálhatja akár az elején is nélküle, nagy lessz a különbség.... A typhon kill kapcsán beírt valaki egy másik fórumba 1.20 körül, ahol azt írta hogy nem bírja leverni ezt a bosst és biztos valami bug lehet az oka :), neki ugyanezt írtam korábban és le is verte rögtön. Szóval leírás alapján hentelhető a typhon, és bőven van idő a castolt szarjai közötti időben ütlegelni...
Csirke conq. rulez! :) -
virs lee #14527 Hát addig nem lesz 100%, de a sok % is sokat számít. Rakás pofont megúszol, nem kell 2 ütés közben potizni.
Ez ráadásul conquerorral az igazi, pjzsos passzívokkal, mert akkor a pajzsot 2. fegyvernek használja, és azzal is üt, kb. dual wield, csak véd is. -
dudovec #14526 'Mer egy kezdo nemnagyon fogja 3-4 utesre eltuntetni a csoportot melee karival' t akartam irni , egy ket szo lemaradt^^