Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen errõl van szó azzal a kitétellel, hogy amit eddig találtam hozzá fegyókat azok is nagyon jók, de fogok én még custom mapen szétnézni mert egyre és egyre csak jobbakat fogok találni :D
Charmert mondom tudom hogy nem fogom lenyomni, nem is akarom, csak egy dual wielder bika, ultragyors bossírtó karit akarok.
Mellesleg nem tudom hogy mi legyen mert recem nem lesz, viszont innentõl kezdve feltehetm végre újra az adroitokat aminek következtében viszont az afro resistjei veszítenek a jelentõségükbõl. Na most, gondolkodtam rajta, hogy akkor inkább ilyen zöld szart teszek fel helyette és monkey kinget, mert nekem a mindenem a resistlevételem, azon múlik minden, viszont a statjai az afronak amik vannak...
Csak az a rohadt mind control ne lenne benne...
Na és akkor egy ilyen karihoz jön hozzá a lyre of apollo, meg még majd amiket fogok esetleg találni custom mapen árusnál. :D
Meglátjuk, lehet hogy nem lesz olyan gyors, mint amire gondolok, de talán igen, és akkor egy lenézett kis szaros dual wield elég ütõs lesz... :D
Ja és nem kellett elõrõl kezdenem karit, hála isten, úgyhogy come on! :D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Amugy nagyonjol tudom h mit talaltal , azaz van ra tippem , ugyanis a dualos spellbreakernek, bosskillre 2 olyan fegyo lenne , ami 14 health reduction meg egyeb finomsag , szal pillanat alatt leszivja a boss hp jat duallal meg necrosissal, raadasul mobokra is kurva eros.., de health reductionban a charmi ugyis verhetetlen , meg nemcsinalok mar hybridet.
Meg nemkezdek mar uj karit, elegem van, ezzel a slayerrel elbohockodok meg egy kicsit , mert ebben csak nyers ero van , reduction nelkul. Kivancsi vagyok milyen gyorsan utom majd a legend bossokat , tiszta fizikallal , artifact nelkul. De amugy ezutan asszem tenyleg ennyi.
A Strom nimbus+a upgrade-jei minek kellenek?û,ha nem fogok fegyot használni?Azért kell,mert megdobja a skillek cold dmg-jét is +25%al?
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Az a Calc-táblázat sokat fog segiteni ugy érzem:)!
Még egyszer köszönöm!
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem lesz olyan gyors killer bossra mint a dudo charmere (mer nem lesz neki ilyen osiris artifact csítje :D) de dual wieldertõl ilyen gyors bosskilleket még nem láttatok mint ami majd ott lesz :DD
És egy gramm recje nem lesz :D
Valahogy így, ez egy alap, ice shardos-lightning boltos oracle, fegyert nem fogsz vele használni. Squall jobb klikkre, ha kell weapon swapra.
Ha van rá éehetõséged, akkor 70% recharge-ot érj el vele, persze ha 100 van az sem rossz :D, de 70 már elég a folyamatos covenanthoz és ha akarod outsiderhez. plusz skillekre gyúrj, afro amu, fingerbone of boreas kell.
Lécci ird már le röviden!Nem kell fülberágos novellát irni,értek én a szép szobol!:)
És ott a spiriten belül mit érdemes tápolni?Ha ebben segitenél akkor nagyon megköszönném!
egyébkénr kíváncsi voltam hogy mikor fogod végre megmondani hogy mit akarsz... szal ez a notórius kérdés, hogy mit válasszak ez meg az mellé, csak éppen semmit nem mondasz arról hogy mit akarsz?
ha azt mondod, hogy pvp-zni akarsz orrba szájba akkor warfare, ha azt mondod, hogy harcost akarsz (és ráadásul kezdõ vagy) akkor defender, ha azt mondod, egy jó mágust akarsz, egy ütõs karit, akkor spirit.
Na ezért mondtam az oracle-t sztem az a legjobb mágus a játékban.
és ezt a kulcsot elhappolja ajtónyitásnál vagy megmarad? mert ha elcseni akkor gyúpolom basszus.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
lenyomtam már vagy 20szor hadest de a bonusz pályára nem enged. valamit én cseszek el???
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
Kérdés:
Strom mastery mellé ki mit ajánlana másodlagos masterynek?
Olyan karit akarok,ami legendaryn is megállja a helyét!
Ez a dream mastery a kiegben nem jo mellé?
Kérdés 2:
Nem lehet valahogy a spelleket gyors billentyüre rakni?Mert elég idegesitö,hogy nem tudom hogyan kell és ezért mindig egérrel álitgatom...viszont láttam már olyan videot,ahol gyorsan váltogatja a ficko!:)
2 kövem van már akkor megyek keresgélni!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
(poison,fire,soul,ice)
utana tudsz bemenenni oda
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Kissé elakadtam..
Plains Judgment alküldetésekben minden készen van kivéve a
-Hades' Treasury ide a barlanghoz nem találom a kulcsot..:(
Megtudja mondani valaki hogy hol keressem merre...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
amúgy ehhez a mókához kéne legendary diseased plumage valami normális poison mellé illõ bónusszal, ha valakinek van szóljon pls.
tudtok valami progit a TQ Demeteren kívül amivel lehetõség van több xp-ét kapni? mert a TQ Demetert még nem frissítették 1.30 hoz.
csak mostmár azt nem tudom honnan töltsek le hozzá patcheket valaki nem tudna segíteni??
amúgy még a neve is jó, dreamkiller :)
1. normal act1, act2, act3, kieg
2. epic act1, act2, act3, kieg
3. legend act1, act2, act3, kieg
4. the end
titán ha nagyon nehezen megy próbálj meg scroll-okkal ügyeskedni, cuccot táplni elõtte vagy kitartóan szaladgálni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.