• dudovec
    Shorlex: xD Veletlen sem akarok itt zenei vitaba kezdeni , mert offtopic , meg mert mindenkinek a szive joga mit szeret, tök szubjektiv.
    De ne gondold azt , hogy bevagyok szukulve a drumandbassre vagy a metalra. Szeretek mindenfele zenet , csak legyen benne 'erzes' vagy szoljon valamirol. Tudom szerinted egy dnb se szol semmirol , de ez inkabb annak tudhato be , hogy nemhallgattal meg eleget:) Sztem aranylag jo hallasom van az elektronikus zenehez , foglalkoztam vele hobby szinten eleget. Ezt a szamot is ismerem , de meg az eredeti verziojaban. Erre jön valami mondvacsinalt Dj , telerakja ien primitiv comodor64 es hangokkal es eladja remixkent. Szal egy ilyen zene egy ilyen eklub szintu diszkoban tud mukodni , ahol a 80% szetvan csapva es csajozni , bebaszni , kötekedni vagy csak a haverokkal dumalni megy le , de veletlen sem a zene miatt.
    Tenyleg nem akarlak megserteni , de pont valami ilyesmivel lehetne hazazavarni egy tömeget aki a Zene miatt erkezett egy bulira:) Ennel meg a mar 1000 helyen elsütött matrix 'betetdalok' is sokkal jobbak voltak, amit a korabbi videokba tettel. Video erteken persze nemront , csak kicsit 'komolytalanna' teszi az a buta hangzas ;D