Shorlex#14536
grayfox, sok a szöveg.
másrészről tanulj meg szöveget olvasni és értelmezni:
Előtte battlemagem volt, az az earth passziv defenseit jól használta, de ez a champion...ááá nemtom,valszinűleg én vaok béna!
Azaz: a BM az marha jó volt a defensekkel, de a championnak ilyen nincs, ergo szarabb karinak tartja. Hogy a szarság oka objektív (ilyen a kari), vagy szubjektív (nem tud vele játszani) az lényegtelen, a mondanivalója az volt, hogy nehezen halad vele, nehezebben mint másik karival, ergo szar a champion, még ha az a játéktudásának is betudható.
Én pedig nem azt írtam, hogy a champion mint objektív kari a legjobb, hanem azt mondtam, hogy szerintem bizonyos tulajdonságai alapján a legjobb, erre linkeltem egy videot (és mivel ez egy képi élmény volt, így benne volt az én játékstílusom is). Másrészről odatettem egy "de ha neked szar" félmondatot a végére, azaz belevittem a szubjektív elemet, nevezetesen hogy NEKI szar (legyen annak oka bármi: cucchiány, játéknemtudás, stb).
Másrészről a "valószínűleg" én vagyok bénában benne van, hogy lehet hogy nem is vagyok béna, csak ez egy ilyen szar kari (injkluzíve a szövegkörnyezetben: a BM-hez képest). Azaz mint lehetőség ott pislákol a mondanivalóban.
Úgyhogy ne szólj be nekem a szövegértelmezésem terén, vagy ha beszólsz akkor tedd azt joggal: linkeld be a magyartanári diplomád és elhiszem hogy e téren nagyobb ember vagy nálam. Addig ahogy mondtad: peace. rád is vonatkozik.
és még valami: nem szorulok a champ videóra önmagában. Nézd csak! nini