dudovec#14457
Van persze. Enis csak azt hasznalom , illetve annyi van meg bekapcsolva nalam , hogy minden mob aki lehal , elrepuljon a picsaba mintha tulütötted volna a lifejat:) Amolyan vizual flash csak. De a sebzes kiiro nagyon hasznos , mindent latsz belole es ien spartai szalmababukon tokeletesen tudod merni vele , hogy mivel hogyan sebzel a valosagban , akarmilyen kamu dolgokat is irjon a DPS. Mondjuk Dotot asszem nemfogsz latni vele. Illetve a teged ert sebeseknel soxor olyat ir ki amibol meg nemvont le a reisted/absorpod. Legjobb pelda erre , amikor bebujsz Stone formba (100% absorp) es ugyan nem serulsz az utesektol , de latod szepen , hogy mekkorakat kaptal volna. Pislogtam is rendesen , amikor egyszer a bonus map 'nate' nevu csontija , aki a falat nezi az esetek 99% ban , meg ha utod akkoris.. Betamadta a conjurerem , rogton formoltam es ilyen 12000 es krittet baszott ram :) Persze semmi nemjott be belole , de ennyit meg nemlattam kiirva ellensegtol:)
Defilernek hivjak a progit , lehet vele persze babralni a karikat is, dehat az eleg pff dolog. De ahhoz , hogy bekapcsold ezeket a kis segitő funkciokat , igazabol megse kell nyitni a karit vele , szal nemnyul hozzajuk. Csak felül a "mods by" menüben beallitod a sebzes kiirast, bezarod a defit , es amig ujra megnem nyitod es ki nem kapcsolod , addig minden karidnal irni fog mindent TQ zas kozben.
Feltöltöttem neked a progit, de asszem a telepitője meg regi verzios. Szoval leszeded a CABOT , felrakod , es utana leszeded a mar frissitett exejet amit szinten felraktam , es felülirod vele azt amit a telepito felrakott. Elvileg igy mennie kell , de szolok elore , hogy ennel a verzional is van mar ujabb , szolni is fog , de nemkell updatelni , mer a lenyeget mar ezis tartalmazza es kitudja mit akar leszedni utolag.