Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
prophetem akkor csali lesz, instant fantomot és distort-ot akarok tolni vele.

amúgy ez a trance of empathy is csít, level 30-on felvettem 2 reflect gyûrût, 1 pont van a trance-en és ígyis 65% reflected-em van folyamatosan. kb 150%-ig ezt simán el lehet vinni cuccal (és akkor prophet-nél ott van még az energy shield 100% körüli reflect esélye). pvp-ben ezzel meg stunos phantommal, freezing blasttal stb egész jó lenne.

szóval móka, tetszik a kari. beállok egy tömegbe, elkezdenek ütni, erre reflectelek %-ban, jön a stormból a nimbus retaliation és a storm surge 5 méteres sugarú villámlása. oszt meghalnak :)

amúgy meg a nightmare a legkirályabb, legostobábban kinézõ pet, imádom...

Hello. Az a problémám hogy nagyon szeretnék már jácani a játékal de nem tom felinstalálni. Odáig elmegy hogy hova instalálja de ott nem rak be magátol semit , és amit meg én adok meg nem jó. Valaki pls help.

Najo def ability sajna nemlesz 2k:( kocsog modon van megcsinalva a wood lore.. Merthat gondolnad , ha nincs speared ,akkor nemkapod meg ra az attackspeedet, de a def ability % ot sem adja meg , ha nemhasznalsz speart , igy az 50% ot amit kapnek belole elbukom:\ Nembaj , lesz 1300..

Csak azer mondta, h raraksz par skillt a conqra es megnezed rogton.

100 recem lehetne , de nemkell , csak reces karim van , gondoltam 1 slayer dualos eeletkepes lehet , 2k def abilityvel meg 2000 es armorral meg 170% stun resistel + minden resist maxal. Nemis kell recharge semminek. Studyhoz eleg az alap , zaszlonak kene , de nekem kicsit snassz mar a champ utan , minden csoportnal zaszlozganti.. Callnak kene meg esetleg , de igazabol fennlesz 1 claspom , mert nem kerul kb semmibe , h felrakjam , 47% al megfogja segiteni a callt , meg a zaslot is , amit ugyis csak nagyobb csoportnal fogja megerni lerakni.. Avoid/dodgera nem fogok igazabol gyurni, energyvel sem lesz gondom.. Onslaught + studyra boven eleg , swapon ugysem lesz semmim, szal akkor virslee styleba 2 onager , es amig futok a kov csoportig feltolti..

Hauspexnel meg mukodik a 100% recharge , 100 avoid siman. De teny h nem ad jatekelmenyt.. De mi ad? Nekem a charmer adott , mert odarohanok mindenkihez , nem kell stunolgatni se , csak harcolni , es szivni a nagy uteseidbol az eletet. Most instant phantomnal , lehetsz barmien karival , stunol mindenkit korbe , ameddig nem utsz , addig meg lathatlan vagy.. Jatekelmeny mennyi ebben?:D

Btw gondolod h a charmerem tuleli az ien durva boss spelleket? Igen , meg absorp nelkul is csak par dolog tud leolni ,azaz tudna.. ha lenne a bossnak ideje barmit is castolni;D

azért mert a conqnak nincs stunja :D egy gramm semmi nincs a hornon :D de ki lehet próbálni majd egyszer, nem tom.
a fantrom nincs 400% múltkor elnéztrem, de ilyen 200-250 megvan, plusz rájön a passzív ütése. Na azt nem tudom, hogy a passzívban szereplõ ütés esetében hat-e a str plusz damage-je? szal úgy mûködik a dolog, mintha a kezemben lenne egy 400-as fegyó, vagy az mindig csak 400at csesz oda. nekem az az érzésem, hogy hat rá, viszont akkor az olyat b..sz oda, hogy a lethal strike elbújhat mellette kisinasnak... meglátjuk. ilyenkor sajnálom hogy nincs pvp... egy helosi késsel ki lehetne tesztelni.
Haruspexrõl meg annyit, hogy télleg jó kis kari, de hidd el a 100 avoid nem ad játékélményt, pláne ha társul jó nagy (esetleg 100) dodge-el. szal mész, soha senki nem talál el, ez így nem játék. Viszont bossokra nem feltétlen jó, spellekre mint láttátok a videoban nem hat (emlékszel volt bajom, hogy a telkine megfingat...).
szal 100 rec nélkül az életnek csak az árnyas oldalát látod :DDD
és a slayer hátránya még hogy ha ilyen hatalmas avoid dodge csítet akarsz akkor nincs cuccod, ami nrg-t ad, szal kb minden egy skillhasználat után inni kell, vagy pakolod nrg-re a pontokat... tudom, ismerem a slayt elég jól :D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsirfecske
erre a cowboy kalapra befizetek :)

Menem mesz be a conqoddal es nezed meg legenden?..

Btw, ennyi erovel akkor mar a hauspex jobb , elvegre a 400% os phantomot kb duplazza a study mar elso utesnel is.. fullos avoid , def ability stb.
Bosst meg utod takedownal betrayerspearrel..

En nem hazudtolom meg magam.) dualozgatok majd , instant skillek nelkul egy slayerrel.. Cowboy kalapban tolom majd megienek , fun lesz:)

Hát az van, hogy lemondok róla nagyobb cél érdekében :D
Mondjuk nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy ha már úgyse dualozok akkor miért pont warfare? Mert akkor már inkább egy templar a defender csíttel. De rájöttem hogy nem ilyen egyszerû a dolog.
És egy van, amit a warriort tuningolja nálam most: a zászló. Semmi más, csak a zászló miatt maradtam ennél. Ugyanis:
1) 50 nrg costot ad, ami instant fantomnál asszem nem mindegy...
2) damage absorp
3) bonusz damage a peteknek (ancijaim lesznek majd)
4) resistlevételek elég szépen

És továbbra is minden pirosat stunolok. Már act 3ban vagyok, stunoltam chimerat, neander fõnököt, nagy yetit, peng májert, szal mindenkit... igaz hogy már most érzem a nagy resistet ugyanis van 3 mp-nyi stunom amibõl már most ilyen fél lesz, na de a lényeg, hogy látom hogy nincs immune!!! majd szifónra vagyok kíváncsi, de eddig kivétel nélkül minden boss instant stun alatt döglött meg :DDDD

ezek a tekercsek (mivel több is van) csak vicc kedvéért vanak a játékban

semmire nem jok csak a helyet foglaljak

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

hello all
Epicben 4.actban egy Nightstalker boss kidobott egy kék szinû tekercset aminek Ode of the night a neve az mire jó? Az van odaírva hogy quest item de mégis mien quest?
Shorlex es hol marad a dual? :F

Bazeg probaltam tolni legend hades runt a charmerrel.. Ugy , hogy felraktam egy 10-20 dmgs helosi speart.. Hat hadesig eljutottam , mondjuk kellett inni vagy 4-5 health potit , mert 11% convertel kicsit nehezebb mint 50 el:) Hadest viszont nemtudtam lecsavarni , mert 0 a vitality dmg resistem az artifact nelkul.. eshat ugy probaltam, hogy nincs fenn 1 artifact sem, szal igy convert se volt.. A piros spelljet epphogy tulelem, de ha nincs maxon a lifem , akkor behalok tole resist nelkul:D Nembaj , aze probalkozom meg..:)

A magam részérõl csak a mapot próbáltam ki, de rá kellett jönnöm, hogy a gaméban azt is nagyon szeretem, hogy cuccok véletlenül pottyannnak, így nem hoztam át semmit, bármennyire is tetszett az egyik IT íj. (Ja, és a kezem is rááll az ALT gombra.....)
zsirfecske
(elég, ha csináltok egy új karit vagy egy másolatot az egyik kari könyvtárról a Main-ben más néven, és annak a Player.chr file-ját felülírjátok a User-es kari azonos file-jával és a vault látni fogja az inventory-ban lévõ cuccokat. de ne csaljatok! hehe )

zsirfecske
nade kééérem :)

Ahol a karaktereid vannak az IT könyvtárba kell egy "CustomMaps" könyvtárat létrehozni és oda kell bemásolni elméletileg, valamint kell egy progi (#12200), amivel a cuccokat majd át tudod menteni a normál gaméba.
balee4
te Shorlex amit küldtél emailen pályát azt hova kell pontosan bemásolni hogy müködjön?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hat stun meg freeze nelkul lenne csak ertelme pvp zni , az tuti..

ROMOTO
A cucc+irtó jó skillek-hez meg annyit, hogy pvp ben az ilyesmi (pl. skill) egyes kariknál behozhatatlan elõny-hátrányt jelent, tehát csítnek számít elvileg a használatuk, mert nem lehet ellene védekezni...
zsirfecske
100%rec gyûrû megacsít, ezen nincs mit magyarázni :)

shorlex: jaja 45% energy drain nem nagy szám, az alja egy gyûrûbõl megvan. amúgy leszoktam a drain-rõl, megy anélkülis. bár drain-nel energy potit nem kellett inni, csak ha nagyon nem volt iq-s ellenfél egy darabig.

ROMOTO
Ki mondta, hogy nem számít csítnek?! De kérdezzük meg csítszakértõnket fecskét, mi a véleménye róla :)

(mellesleg egy majd egyéves game mondjuk 5.-ik karakterét kigyúrni, ami egynél is kb. 120h játékidõ, nemsok mazoalkat fogja úgy, mint tette azt az elsõkkel...:)
nemértem.100%rec gyürü nem számit csitnek,ami benn van a játékba skill+cucc irtó jók az meg csit?:) elmentek ti a sunyiba:) ez utobbit nem bántolag montam még mielött megsértõdne valaki.
jo hat ezt 1 ring is megteszi , lasd fecske brigandja:D

dudo nekem nem a 4000 nrg drained grant skil szar kell, hanem ami alapból benne van 45-65, plusz str, int, szal ha bejön a grant akkor bejön, örülünk neki, különben meg leszarom. Ja és van olyanom, aminek a bonusza 33 str, szal az sem jön rosszul, de még majd gyúpolok párat, hátha van jobb bonusz (mondjuk attack speed lenne a legjobb). :D
Szal nem a grant skillel húztam le a bossokat a conq-al amikor kipróbáltam hanem az alaptulajdonságaival.

megy is = meg hat :D

grantskill fact sux:D megneztem a vitality dmg artifact nelkul egy hadeskillt , kb tok ugyanaz volt , mint amikor a 100% health reductionossal mentem.. Igaz az elso hades jobban birta a strapat, megy is nemutnem le a hydat egy utesre , csak 4-5 re.. na istenem:) Ha fogok hasznalni artit , biztos csak olyat amiben nincs ien grantskill csit , hanem csak ad valami jo dolgot a karinak , ami nem ien imbalanced dolog.

ja és hát persze lyre of apollo, ezt asszem mondanom sem kell... :D

Harbinger

na ilyen a calc szerint 75-re de ugye ott vannak a questek, szal lesz egy csomó amire télleg nem tudom mire tegyk majd... :D

Nem. fantommal odamegyek, az bal klikken van. jobb klikken zászló. amikor elõször megcsapja a betrayerrel, akkor az ütés után azonnal zászló ki, és ahogy kitettem megint bal klikk orrvérzésig. Én azt a szar distort vacakot nem használom.
Azt is lehet hogy mielõtt a fantomot (az elsõt) rányomom, megküldök egy distoration wave-et, hogy még job blegyen a móka, és utána jön az amit leírtam, de ez csak hab a tortára. meg lehet ilyennel színezni hogy ancikkal megyek oda, hogy fantomból kijövet ne én legyek a target, stb...
de a lényeg, hogy asszem ez a harbinger most nem lesz dual wielder, épp a sok skillpont miatt, meg amit bizonyos pajzsok tudnak adni. megnézem hogy bírom-e nrg-vel ha nem, akkor huo-pelaron lesz a dologból, ha igen, akkor a szokásos triász (csak a változatosság kedvéért... :D) és ez lesz az elsõ olyan kari, hogy KIVÉTEL NÉLKÜL minden skillem maxra ki lesz fejlesztve 75-re amit akarok és amit valaha is használni fogok, még marad is felesleges pont. nagyon állat ez a harbinger.
aztán ha nem mûködik a stun kit érdekel, akkor is lenyomok minden bosst, jó az a kari nagyon.

ROMOTO
Akkor hogy is van ez? a phantommal odacsapsz, leraksz egy zászlót, megint phantom a reslevételhez és aztán swap horn - distort orrvérzésig?? szép koreográfia :)
de hornt azt nem használunk mer az csít!!! :DDDDD

nemtom , lattad h a distort is stunolt normalon.. az meg cast.. ennyi erovel a horn is stunolhat , de az esetben mar health reductiont is csinal , nemde?:P

próbáld ki! :D
de mi van akkor ha a fantom ilyen fake?
mert végül is egy támadással együtt ütöd be, azaz nem csak stunolod hanem ütöd (és az ütés ugye bemegy ha akarja ha nem) és azzal együtt becsúszik a stun is... :D

Erted.. Spellbreaker betrayer staffal meg lichekingel + zaszloval akkor mindent stunol.. kicsit gaz lenne:D

Hát nyomok neki zászlót, meg mondjuk felteszem a legfelsõ trance-et, és megk..rom betrayerrel, az már több mint 100% stun resist levétel, hátha mûködik.
De nemcsak ilyen telkine, meg ilyeneket tudtam stunolni, a skorpiókirálytól kezdve a scarabeusig, bika, minden anyámkínja eddig stuniolva volt, pedig semmiféle resistlevételem nincs eddig ugye.
Mi van akkor ha IT-ben az immune helyett rájuk pakoltak valami szép nagy resistet, ami viszont levehetõ??? Az lenne a szép, mondom ez a build és instant phantom, ha kell rágyúrok a 300 cast speedre, plusz lyre of apollo, mekkora móka lenne már... :D
HARBINGER RULEZ!!! :DD

Hehe, kizartnak tartom h legend titant kistunolod egy warhornal meg distortal , de persze szurkolok :D

ROMOTO
Hja?! ha igen, akkor meg minek pörcög az ilyen, hogy "állíts össze egy jó templart"...ac2 figyu! akármilyen szar buildel is elmegy... :)
zsirfecske
csítel a srác, te, milyen cooldown? hehe :)

ROMOTO
Biztos arat ha mondod :) a poti energy szerintem biztos fogy a phantom-distort miatt, de azt szerintem nem használod valami sûrûn mert elég lassan tölt gondolom, de különben tök ésszerû 20 szinten ezekre gyúrni mert hatékonyabb a ponteloszlás egyenlõre, a cooldown azért már most elég idegesítõ lehet...
gyerekek ez a csítgyûrû elképesztõen jó, hihetetlen játékélményt ad...
féltem azért valamennyire hogy majd annyira csít lesz már hogy nagyon, de egyszerûen csak azt csinálhatom amit lvl 42 után amúgy is csinálni fogok. És a játékélmény sem kisebb, mert ugye azért így is csak 3/2 pontot kapok per level, szal megvan az az élmény is hogy fejlesztem a karit... :D

és eddig egyetlen bossnál (értsd alatta a pirosakat) sem fordult elõ hogy ne tudtam volna csont folyamatosan stunolni, úgyhogy ha ez így lesz minden piros bossnál akkor még én is csinálok asszem egy instant phantom kontra lyre of apollo videot... :D

Sziasztok!
Most kezdek egy diviner karit. szerintetek hogyan osszam el a pontjaimat?

Ezt meg totálisan nem így csináltam :). Valamiért nem menti a kódokat rendesen, szal inkább leírom a skilleket. 19-es szintû vok (majdnem 20),
16 van a mastery-n. A trans of convalescene-n 5 van, (így rohadt gyorsan gyógyulok és csak boss-oknál kell potion). A lucid dream-en 5 van (kell a passzív). A summon nightmare-en 1 van ("vészhelyzet" esetére) A phantom strike-on 10 van (ez az alaptámadásom és arat)és a passzívján - dream stealer - 8 van. A distort reality-n 7 van (ez a másodlagos támadásom).

Ezt sikerült elk*rnom :)

zsirfecske
ez megoldódott :)

Közben megvilágosodtam. Bár nekem nem volt teljesen 1értelmû, h ha Epic-ben indítom a kiegészítõt, akkor a TQ elején találom magam, de lehet, h csak én vagyok túl komplikált.

Mindenesetre köszi!
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hali!

Az lenne a kérdésem, h:
A minap végigjátszottam az Immortal Throne-t, és így egy 39. szintû Slayer-rel végeztem (1x játszottam még csak a Titan Quest-et a végsõkig). Most a 39. szintû karakterrel szeretném Epic-ben végigjátszani a sima TQ-t. Sajnos nem találtam rá megoldást, h h tudnám betenni az új karakterem a régi TQ-ba; Import gomb ott nincs és a felülmásolás sem segít. Erre tényleg nincs megoldás?

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

ROMOTO
Az elején mindenképp a kari passzív auráit és egyébb nem cooldownos spelljeit érdemes fejleszteni, aztán ha a -100% reces tábort erõsíted idõvel, akkor pont fordítva .... :) kb így
ROMOTO
Ezmiez? :)
alul a 'return' linket copyzd , mer ez kb semmilyen:D

Most ilyen seer-em van. Össze tudnátok nekem állítani egy jó templart?

Na ittvan par kep a chamerrol, ami a videoban volt.. Level 60 as , a spirit ward meg az art of the hunt legelso skillje meg nincs kimaxolva.. Amugy a bleeding dmg ket leszamitva minden ki van fejlesztve, ami magat a karit erositi.. A petjeimen 1 pont van csak , azokat tudnam mar csak kigyurni ha eltoltam 75 ig, eddig csak 1 pontot kaptak , mert nem volt rajuk szukseg. Igazabol ez csak mutatoban van itt , ilyen cuccok nelkul sztem sansztalan bevallalni ezt a buildet..

Kari lap:

A cuccok:

Es a lenyeges skilljeimet igy rakom be , mert +4 el tolom , es a calculator addig nemtudja kiirni , hogy mi mennyi is pontosan..
De ha nagyonkell , majd leshotolom a két fát, ugy ahogy van, bar a lenyeg ittvan: