23078
-
dudovec #14485 Shaba azert nincs faq , mert igazabol nemis kell. Regi sima titan questel voltak problemak , ott millioszor meglett valoszolva sok kerdes , vagy ellett iranyitva a tag a megfelelo hsz # hez.
Most a kieggel annyi a dolog: Felrakod sima titan questet , nem krekkeled , nem patcheled , nembasztatsz rajta semmit , csak rogton rahuzod a kiegeszitot. Ha ez megvan , akkor a jatek elso inditasakor szolni fog , hogy frissitenie kell valamit , azt engeded neki megcsinalni. Ezutan jatszol. -
#14484 játékok kb 60%ában az első karim vagy ranged, vagy valami paladin szerű. de majd meglátom, ha hazaértem, az meg még 3 óra -
Shorlex #14483 Semmi extra, telepít TQ, nem nyúl hozzá, telepít TQ IT magától peccsel, játszik mindenféle no cd meg minden nélkül (parancsikonról indít :D). ennyi.
Továbbra is tartom, hogy kezdj huntert ha nem akarsz szívni, vagy ice shardert, de az egy idő után nem lesz olyan jó mint a hunter. Hinter epic végéig a legszarabb fegyverrel is kihúzza sztem.
A hunter alatt nem azt értem, hogy ne válassz 2. mastery-t, hanem hogy domináljon a hunter. 2. mastery: spirit, vagy nature. Hajrá!
100000 pénz az csöcs, de nyugi. Alacsony szinten nem is kell annyira fegyvert venni, ha sokat farmolsz előbb utóbb dob jókat (orientet ajánlom később sabertooth farmolásra). Ha nincs fegyvered jó, akkor meglepő módon: INDÍTS HUNTERT. Legenden eladsz majd egy sárga itemet, az 250k rpoit fog érni neked. nem kell a zsé miatt izgulni, bár tudom hogy idegesítő, hogy egyelőre semmire nincs pénzed.
Játssz csak sokat sokat! HUNTER RULEZ kezdőknek! :DDD -
#14482 majd meglátom még:) előbb haza kell érnem melóból és telepíteni kell (mivel nem eredeti, ilyenkor szoktak jönni a problémák)
esetleg valaki aki kedvet érez írna valami összefoglalót? telepítés/peccselés ilyesmi -
Cashx #14481 Hunting a legélvezetesebb mastery szvsz. Sztem ne hunter-t inkább valami keveréket csinálj pl. hunting + nature. -
#14480 Sztem amúgy meg nem fontos huntert indítani. Játsz azzal, amivel élvezed a játékot. Hiszen ez lenne a lényeg. Valószínűleg nem mindenki arra gyúr, hogy összerakjon egy olyan karit, amivel 5 hit legendary bigboss :)
Lehet, hogy mire fellvled a huntert farmolni, meg is unod a játékot :) -
ballor #14479 nemrégiben kezdtem a játékot
a Delphis küldetésben vagyok
azért itt már eléggé sok ellent kell ölni
van vagy 100.000 pénzem, de igazán jó cuccot nem tudok venni
ezeket szerezni kell? -
#14478 megint fel akarom telepíteni a játékot, de 3 oldal visszaolvasása után megállapítottam, hogy nem tudok kínaiul:D kb annyit értettem, hoy huntert kell indítani kezdőnek!
Telepítésről kell tudni valamit? leszedtem az alapot és a kieget is.
már van 14k hsz és nincs FAQ! milyen dolog ez?:)
(mikor nyitottam a topikot nem gondoltam hogy lesz ennyi) -
dudovec #14477 Titanokig azer letolja olympust x3 alatt. Remek expeles barmilyen karival , csak aoe nelkul eselytelen:F -
dudovec #14476 Epp most oltem titant a Juggernauttal:) Na ez nagyon fun kari , normalon sztem kurvajol ellehet vele lenni. Kozelharcolok , es melle dobalom az orbot, sőt meg rakok eruptot is neha:D Talan meg epicen is elmegy majd , de legenden kuka lesz ha nemlesz recharge meg egyket finomsag , dehat erre nemsok esely van ezzel a 'csak azzal megyek amit talalok' stilussal:)
Mindenesetre kellemes csalodast okozott az earth 'kezdo' karikent , de akkorse lesz soha olyan karakter , amit arra csinal az ember , hogy osszerunolja a tobbinek a cuccot vele. -
dudovec #14475 na lassan csakmegtanulok irni xD -
dudovec #14474 Joaz , Shorlex elso komolyabb defendere azvolt , bar az a baja h nincs off abilityje.
Szal valszeg palyara lassabb lesz mint a non insta conq , bosst perszej obban oli maju a spirit miatt. Feelinges kari lehet. -
virs lee #14473 Gondolkozok 1 spellbinderen, shield charge + colossus + covenant (+deathchill + spirit ward 4 toxious), sztem ütős. -
dudovec #14472 Azzal is , csak 1 hete beirt valami olyat h 'sampion szaksz' v nemistom:) -
Shorlex #14471 izé, nem spellbreaker? -
#14470 Azért köszi -
dudovec #14469 Virs lee: attack damage converted to health a nyero leechhez. 30% al mar jovagy duallal, ha turhetoen sebzel , foleg ha nem fegyverbol kapod , mert akkor mind2 fegyora hat. A 'champion sux' al megis probalhatnad , sztem utne xD -
virs lee #14468 Passz, nekem eredeti van + gameciopyworld-os nocd crack, az teljesen jó. -
#14467 Felrakom probálom elinditani és semmi.
Egyszerüen nem tom mi lehet a baja abszolult nem csinál semmit.
Kiprobáltam mindent amit irtatok eddig de ugy sem lesz jó.
De csak annyi történik hogy kicsit tölt aztán semmi.
A demo megy de a teljes játék nem futt.
És akárhonnan töltöm akkor is ugyanez a baja . -
virs lee #14466 Hát ez így nem sok, nem ártana részleteket is írni. -
virs lee #14465 Kipróbáltam IT-ben is a dual wieldet, hát fényévekkel jobb mint 1.08-ban. De azért a pajzsos tartósabb csávó. Igaz, betrayer fegyverem nincs, csak ilyen 60% leech phoni-om, meg agamemnon sapi mellé (+100% leech vagy mennyi), de jobban kellett figyelni az életére mint a pajzsosnak. Persze ez is 0% rec volt, lehet instant rallyval nem lenne gond. -
virs lee #14464 Persze. Van pár zöld fegyver / páncél aminek egyszavas neve van, de minden nehézségi fokozaton más az alapsebzése / védelme. Ilyen pl. az ichtian bunkó / aegis, sabertooth, meg a folg is.
Ha legenden esett, akkor vmi 290 a max dmg-je, ami az etruscan mace mellett a legjobb a játékban. Ilyen bónuszokkal überállat. Már csak fix +30-50 dmg kellett volna rá, akkor beszteszt lenne. De így se rossz. -
George14 #14463 ok, kösz a választ -
#14462 Hello
Most töltötem le a játékot fel is raktam de semmi. El sem indul. Még fekete képernyőt sem kapok.
Tudtok segiteni mi lehet a gond.
Elöre is köszi. -
Shorlex #14461 persze simán, nekem is esett már még ha nem is ennyire jó statokkal. -
George14 #14460 Vettem egy zöld cuccot Folg a neve és kicsit erős.. ezért kételkedek abban hogy eshet ilyen statokkal. mivel nemtudok inventory képet csinálni , leírom :)
Folg:
+11%dex
+12%str
+32%dmg
+17%dmg
+11% off ability
+12%atck speed
5%chance of 2 seconds of stun
Szerintetek eshet ilyen? -
dudovec #14459 Hozzateszem ,hogy ez az 'avoid bug' csak ugy mukodott , ha nemvolt fenn shield. Amint felraktad , eltalaltak a nyilvesszok , vicces volt:D -
dudovec #14458 Csakmer enyim 1.08 as volt tied 1.20 as:) Mind1 nekedis eszedbe jutott volna idővel , csak 1.08 alatt tenyleg gecinehez volt dualerrel , instant colossus form 100% avoid projectile vs mobs bugja meg eleg rendesen megoldotta az ilyen 1500 as nyilvesszők problemajat amiket kaptal legenden:) Szal amolyan cafolat volt a 'dual eletkeptelen' szalloigere:D
1.20 ota igazabol mind1 milyen dualert csinalsz , ha van cuccod zuzni fog!
-
dudovec #14457 Van persze. Enis csak azt hasznalom , illetve annyi van meg bekapcsolva nalam , hogy minden mob aki lehal , elrepuljon a picsaba mintha tulütötted volna a lifejat:) Amolyan vizual flash csak. De a sebzes kiiro nagyon hasznos , mindent latsz belole es ien spartai szalmababukon tokeletesen tudod merni vele , hogy mivel hogyan sebzel a valosagban , akarmilyen kamu dolgokat is irjon a DPS. Mondjuk Dotot asszem nemfogsz latni vele. Illetve a teged ert sebeseknel soxor olyat ir ki amibol meg nemvont le a reisted/absorpod. Legjobb pelda erre , amikor bebujsz Stone formba (100% absorp) es ugyan nem serulsz az utesektol , de latod szepen , hogy mekkorakat kaptal volna. Pislogtam is rendesen , amikor egyszer a bonus map 'nate' nevu csontija , aki a falat nezi az esetek 99% ban , meg ha utod akkoris.. Betamadta a conjurerem , rogton formoltam es ilyen 12000 es krittet baszott ram :) Persze semmi nemjott be belole , de ennyit meg nemlattam kiirva ellensegtol:)
Defilernek hivjak a progit , lehet vele persze babralni a karikat is, dehat az eleg pff dolog. De ahhoz , hogy bekapcsold ezeket a kis segitő funkciokat , igazabol megse kell nyitni a karit vele , szal nemnyul hozzajuk. Csak felül a "mods by" menüben beallitod a sebzes kiirast, bezarod a defit , es amig ujra megnem nyitod es ki nem kapcsolod , addig minden karidnal irni fog mindent TQ zas kozben.
Feltöltöttem neked a progit, de asszem a telepitője meg regi verzios. Szoval leszeded a CABOT , felrakod , es utana leszeded a mar frissitett exejet amit szinten felraktam , es felülirod vele azt amit a telepito felrakott. Elvileg igy mennie kell , de szolok elore , hogy ennel a verzional is van mar ujabb , szolni is fog , de nemkell updatelni , mer a lenyeget mar ezis tartalmazza es kitudja mit akar leszedni utolag.
Telepitő
updatelt exe -
Shorlex #14456 hát "loptam", csak elnéztem a tied és láttam milyen bénán szerkesztetted meg, gondoltam csinálok egy igazit , szóval az ötlet a tied, itt mindenki előtt elismerem, de jobb a kivitelezésem :DDD -
Shorlex #14455 van a tq defilerben ilyen
van benne több is, csítek is, azt nem jelölöd be és kész. -
#14454 van valami mod ami mutatja a sebzéseket, de másba nem nyúl bele? -
dudovec #14453 Sg forumbol loptad a karid teeee! Virs lee style owns~
Mondjuk jelen esetben meg igaz is , hahahahaha:D -
dudovec #14452 Virs lee: tapasztaltam mar korabban is ezt soxor , csak ez most egy olyan cucc amin van 5 tulajdonsag , es meg a szamok is csontra ugyanolyanok. Pedig Shorlex tok masik jatekban volt amikor esett neki:) -
dudovec #14451 Thorny pfajj xD Artifactal kb a dps ed lenne annyi mint most avarage IT ben. -
Cashx #14450 -51%
-100%
az meg hogy? -
Shorlex #14449 izé...
lesz ez még jobb is... :D
figyeld a damage-et:
Na jó ez csak egy sima TQ vicc (de ezzel együtt nem csít!!!), de azért jól néz ki :D
IT-ben lehet nem lenne ilyen nagy a damage-e, de ha belegondolok végül is van artifact cserébe, fene tudja... -
Cashx #14448 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ha másképp nem megy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -
Cashx #14447 [IMG]http://probaaok.atw.hu/Titan Quest 2007-06-18 13-34-05-21.jpg[/IMG] -
Cashx #14446