Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ez a trance of empathy is csít, level 30-on felvettem 2 reflect gyûrût, 1 pont van a trance-en és ígyis 65% reflected-em van folyamatosan. kb 150%-ig ezt simán el lehet vinni cuccal (és akkor prophet-nél ott van még az energy shield 100% körüli reflect esélye). pvp-ben ezzel meg stunos phantommal, freezing blasttal stb egész jó lenne.
szóval móka, tetszik a kari. beállok egy tömegbe, elkezdenek ütni, erre reflectelek %-ban, jön a stormból a nimbus retaliation és a storm surge 5 méteres sugarú villámlása. oszt meghalnak :)
amúgy meg a nightmare a legkirályabb, legostobábban kinézõ pet, imádom...
100 recem lehetne , de nemkell , csak reces karim van , gondoltam 1 slayer dualos eeletkepes lehet , 2k def abilityvel meg 2000 es armorral meg 170% stun resistel + minden resist maxal. Nemis kell recharge semminek. Studyhoz eleg az alap , zaszlonak kene , de nekem kicsit snassz mar a champ utan , minden csoportnal zaszlozganti.. Callnak kene meg esetleg , de igazabol fennlesz 1 claspom , mert nem kerul kb semmibe , h felrakjam , 47% al megfogja segiteni a callt , meg a zaslot is , amit ugyis csak nagyobb csoportnal fogja megerni lerakni.. Avoid/dodgera nem fogok igazabol gyurni, energyvel sem lesz gondom.. Onslaught + studyra boven eleg , swapon ugysem lesz semmim, szal akkor virslee styleba 2 onager , es amig futok a kov csoportig feltolti..
Hauspexnel meg mukodik a 100% recharge , 100 avoid siman. De teny h nem ad jatekelmenyt.. De mi ad? Nekem a charmer adott , mert odarohanok mindenkihez , nem kell stunolgatni se , csak harcolni , es szivni a nagy uteseidbol az eletet. Most instant phantomnal , lehetsz barmien karival , stunol mindenkit korbe , ameddig nem utsz , addig meg lathatlan vagy.. Jatekelmeny mennyi ebben?:D
Btw gondolod h a charmerem tuleli az ien durva boss spelleket? Igen , meg absorp nelkul is csak par dolog tud leolni ,azaz tudna.. ha lenne a bossnak ideje barmit is castolni;D
a fantrom nincs 400% múltkor elnéztrem, de ilyen 200-250 megvan, plusz rájön a passzív ütése. Na azt nem tudom, hogy a passzívban szereplõ ütés esetében hat-e a str plusz damage-je? szal úgy mûködik a dolog, mintha a kezemben lenne egy 400-as fegyó, vagy az mindig csak 400at csesz oda. nekem az az érzésem, hogy hat rá, viszont akkor az olyat b..sz oda, hogy a lethal strike elbújhat mellette kisinasnak... meglátjuk. ilyenkor sajnálom hogy nincs pvp... egy helosi késsel ki lehetne tesztelni.
Haruspexrõl meg annyit, hogy télleg jó kis kari, de hidd el a 100 avoid nem ad játékélményt, pláne ha társul jó nagy (esetleg 100) dodge-el. szal mész, soha senki nem talál el, ez így nem játék. Viszont bossokra nem feltétlen jó, spellekre mint láttátok a videoban nem hat (emlékszel volt bajom, hogy a telkine megfingat...).
szal 100 rec nélkül az életnek csak az árnyas oldalát látod :DDD
és a slayer hátránya még hogy ha ilyen hatalmas avoid dodge csítet akarsz akkor nincs cuccod, ami nrg-t ad, szal kb minden egy skillhasználat után inni kell, vagy pakolod nrg-re a pontokat... tudom, ismerem a slayt elég jól :D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Btw, ennyi erovel akkor mar a hauspex jobb , elvegre a 400% os phantomot kb duplazza a study mar elso utesnel is.. fullos avoid , def ability stb.
Bosst meg utod takedownal betrayerspearrel..
En nem hazudtolom meg magam.) dualozgatok majd , instant skillek nelkul egy slayerrel.. Cowboy kalapban tolom majd megienek , fun lesz:)
Mondjuk nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy ha már úgyse dualozok akkor miért pont warfare? Mert akkor már inkább egy templar a defender csíttel. De rájöttem hogy nem ilyen egyszerû a dolog.
És egy van, amit a warriort tuningolja nálam most: a zászló. Semmi más, csak a zászló miatt maradtam ennél. Ugyanis:
1) 50 nrg costot ad, ami instant fantomnál asszem nem mindegy...
2) damage absorp
3) bonusz damage a peteknek (ancijaim lesznek majd)
4) resistlevételek elég szépen
És továbbra is minden pirosat stunolok. Már act 3ban vagyok, stunoltam chimerat, neander fõnököt, nagy yetit, peng májert, szal mindenkit... igaz hogy már most érzem a nagy resistet ugyanis van 3 mp-nyi stunom amibõl már most ilyen fél lesz, na de a lényeg, hogy látom hogy nincs immune!!! majd szifónra vagyok kíváncsi, de eddig kivétel nélkül minden boss instant stun alatt döglött meg :DDDD
semmire nem jok csak a helyet foglaljak
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Epicben 4.actban egy Nightstalker boss kidobott egy kék szinû tekercset aminek Ode of the night a neve az mire jó? Az van odaírva hogy quest item de mégis mien quest?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
shorlex: jaja 45% energy drain nem nagy szám, az alja egy gyûrûbõl megvan. amúgy leszoktam a drain-rõl, megy anélkülis. bár drain-nel energy potit nem kellett inni, csak ha nagyon nem volt iq-s ellenfél egy darabig.
(mellesleg egy majd egyéves game mondjuk 5.-ik karakterét kigyúrni, ami egynél is kb. 120h játékidõ, nemsok mazoalkat fogja úgy, mint tette azt az elsõkkel...:)
Szal nem a grant skillel húztam le a bossokat a conq-al amikor kipróbáltam hanem az alaptulajdonságaival.
Harbinger
na ilyen a calc szerint 75-re de ugye ott vannak a questek, szal lesz egy csomó amire télleg nem tudom mire tegyk majd... :D
Azt is lehet hogy mielõtt a fantomot (az elsõt) rányomom, megküldök egy distoration wave-et, hogy még job blegyen a móka, és utána jön az amit leírtam, de ez csak hab a tortára. meg lehet ilyennel színezni hogy ancikkal megyek oda, hogy fantomból kijövet ne én legyek a target, stb...
de a lényeg, hogy asszem ez a harbinger most nem lesz dual wielder, épp a sok skillpont miatt, meg amit bizonyos pajzsok tudnak adni. megnézem hogy bírom-e nrg-vel ha nem, akkor huo-pelaron lesz a dologból, ha igen, akkor a szokásos triász (csak a változatosság kedvéért... :D) és ez lesz az elsõ olyan kari, hogy KIVÉTEL NÉLKÜL minden skillem maxra ki lesz fejlesztve 75-re amit akarok és amit valaha is használni fogok, még marad is felesleges pont. nagyon állat ez a harbinger.
aztán ha nem mûködik a stun kit érdekel, akkor is lenyomok minden bosst, jó az a kari nagyon.
de mi van akkor ha a fantom ilyen fake?
mert végül is egy támadással együtt ütöd be, azaz nem csak stunolod hanem ütöd (és az ütés ugye bemegy ha akarja ha nem) és azzal együtt becsúszik a stun is... :D
De nemcsak ilyen telkine, meg ilyeneket tudtam stunolni, a skorpiókirálytól kezdve a scarabeusig, bika, minden anyámkínja eddig stuniolva volt, pedig semmiféle resistlevételem nincs eddig ugye.
Mi van akkor ha IT-ben az immune helyett rájuk pakoltak valami szép nagy resistet, ami viszont levehetõ??? Az lenne a szép, mondom ez a build és instant phantom, ha kell rágyúrok a 300 cast speedre, plusz lyre of apollo, mekkora móka lenne már... :D
HARBINGER RULEZ!!! :DD
féltem azért valamennyire hogy majd annyira csít lesz már hogy nagyon, de egyszerûen csak azt csinálhatom amit lvl 42 után amúgy is csinálni fogok. És a játékélmény sem kisebb, mert ugye azért így is csak 3/2 pontot kapok per level, szal megvan az az élmény is hogy fejlesztem a karit... :D
és eddig egyetlen bossnál (értsd alatta a pirosakat) sem fordult elõ hogy ne tudtam volna csont folyamatosan stunolni, úgyhogy ha ez így lesz minden piros bossnál akkor még én is csinálok asszem egy instant phantom kontra lyre of apollo videot... :D
Most kezdek egy diviner karit. szerintetek hogyan osszam el a pontjaimat?
16 van a mastery-n. A trans of convalescene-n 5 van, (így rohadt gyorsan gyógyulok és csak boss-oknál kell potion). A lucid dream-en 5 van (kell a passzív). A summon nightmare-en 1 van ("vészhelyzet" esetére) A phantom strike-on 10 van (ez az alaptámadásom és arat)és a passzívján - dream stealer - 8 van. A distort reality-n 7 van (ez a másodlagos támadásom).
Mindenesetre köszi!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Az lenne a kérdésem, h:
A minap végigjátszottam az Immortal Throne-t, és így egy 39. szintû Slayer-rel végeztem (1x játszottam még csak a Titan Quest-et a végsõkig). Most a 39. szintû karakterrel szeretném Epic-ben végigjátszani a sima TQ-t. Sajnos nem találtam rá megoldást, h h tudnám betenni az új karakterem a régi TQ-ba; Import gomb ott nincs és a felülmásolás sem segít. Erre tényleg nincs megoldás?
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Kari lap:
A cuccok:
Es a lenyeges skilljeimet igy rakom be , mert +4 el tolom , es a calculator addig nemtudja kiirni , hogy mi mennyi is pontosan..
De ha nagyonkell , majd leshotolom a két fát, ugy ahogy van, bar a lenyeg ittvan: