• Shorlex
    Hát nem tom mennyire vagy kezdő, de mint mondtam, huntert csinálj. Én nem azért vagyok ennyire papagáj a huntert illetően mert reklámbevételt kapok utánuk, hanem mert amit a dudovec hosszan kifejtett a játék nehézségéről alább, azt 100%-ig osztom. Ez a game kezdőknek, csakis full legit talált cuccokkal, mindenféle kapott itemek nélkül k..va nehéz.
    Még akkor is ezt mondom, hogy ha nem a te világod, ugyanis gondolom nem 1-2 karit szeretnél csinálni, akkor meg simán belefér, hogy csinálj egyet az elején, ami kevésbé a szíved csücske, DE össze tudsz vele szedni egy csomó jó cuccot. Én ha most kezdenék, néhány hónapig nem játszanék mással csak egy hunterrel (ranger, bone charmer) hogy farmoljam a jó cuccokat. De konkrétan.

Earth annyira tetszik. Nos, az earth tipikusan az a kari, amit vagy 100 recharge-ra csinálsz vagy ne csinálj. Ugyanis a két támadóspellje, az eruption és az orb cooldown-os. Mit csinálsz, amíg azok töltenek? Hmmm? Amit karit kezdtünk a dudoveccel, eddig -8% rcharge-ot talált, egy golden fleece relic bonuszt adott ki. Lvl 31-32 a kari. Egész biztos vagy benne, hogy a 100% recet el fogod érni emberi időben? Ha cuccolnék, akkor sem tudnék karira tenni lvl 42 előtt 100 recet (max mindent beáldozva ennek érdekében, de azt meg a sebzés sínyli meg), pedig elhihteted, hogy van ott nálam vault rendesen...

Az elementalist kari szerintem rosszabb a summonernél, nem írom le még egyszer amit dudo leírt. A summoner is írt ugyanúgy, leveszi a resistet ugyanúgy, csak épp 5 petje van, nem kettő, jóval több élete, heal-je, lassítja a szarba az ellenfelet a plague-al (egyik legjobb skill a gaméban), elemental resist, nrg cost, bla bla bla.
    De amit láttál a videon és megtetszett annyira az egy 100 rec cuccolt kari, mert neki van már cucca, neked viszont még nincs.
    Hagyd az earth-t, nem jó kezdés, beunod a játékot a sok halál miatt, pedig nagyon jó és szép játék ez, ne ez legyen az első élményed vele.