23078
  • Cashx
    Egész tűrhető cucc xd
    [IMG]http://bastardosszamok.atw.hu/Titan Quest 2007-06-18 13-34-05-21.jpg[/IMG]
  • grayfox
    Miért lett volna gond a dmg-al ? :D
  • Shorlex
    Nekem mondod? :DDDD
  • virs lee
    Soxor ugyanazokat a statokat dobja, mint ami már egyszer megvan másik cuccon. Úgy vettem észre minél régebbi patch, annál gyakrabban. Sok cuccot ezért is adtam be a boltosnak, mert nekem ne dupoljon a game se. ~~
  • George14
    Elkezdtem a wardent már lvl 44-es és már látom a def abilityvel nem lesz gond mert már 1946.. a dmg-vel sincs gond teljesen elfogadható. viszont a hp az nagyon low 3400, úgygondolom ennyi hp-val legenden gondban leszek
    szerintetek? :)
  • George14
    nálam ugyan ez van sentinel armbrandsal is :) haveromnak és nekem teljesen ugyan olyan van.
  • dudovec
    Na egy kis erdekesseg: Teljesen komolyan mondom , hogy ez nem dupe eredmenye! Az egyik kardot meg Orient questeles kozben talaltuk tegnapelott , a masikkal meg ma ajandekozott meg Shorlex , hogy "esett meg 1 sabertooth" runolgatas kozben. Hat mit ne mondjak eleg erdekesen generalja a game az elvileg 'veletlenszeru' tulajdonsagokat. Mindenesetre 2 ilyen kard az alma egy normalon jatszo dualos karinak. A buzogany is meger egy miset , ha minden 'kezdonek' ilyen fegyokat dobalna a game normalon , valszeg batrabban ajanlanam a dual wieldet kezdesnek:)

• dudovec
    Hat a dual conq az kb az egyetlen dual wielder ami 100 reccel jo igazan csak:D
  • Shorlex
    hát a dual wielder conqueror az nem éppen funkari, az egy állat... :DD
  • grayfox
    ja és lényeg a fun. hogy élvezd a gamet, egy egy sikeres combo pillanatát :D
  • grayfox
    hát toltam egy évig legalább. De akkor éjjel nappal:D
    szerencsére inkább mostanaban wc3azok megint ^^ na meg titan quest :P
    wow nem embereknek való :D
  • dudovec
    Grayfox latom nagy wowos vagy:D Enchant meg aoe xD

En onmagamat meghazudtolva kezdtem most egy Earthes karit , kezdo stilusban. Persze ez nem egeszen olyan aze , mint amikor valaki feltelepiti a gamet es elso masterynek earthet valasztja.
    Juggernautot inditottam totalis funbol:) Cuccokat nemnagyon kapott , egy ket gatyi normal act1 es keket , eleget vergodtem mar ezzel a jatekkal , hogy elvezzem a minden mob 4 utes szindromat. Igy 2 utestol kb lemegy minden mob. Tatktika eleg egyszeru: normalisan harcolok defenderkent , de amikor korulallnak odaverek egy level 1 es Volc orbot , es kb leol mindenkit korulottem. Felek a kari orient vegere nagyon csirke lesz, de addig mindenesetre eleg fun vele jatszani:) Ezt kivetelesen nem ajanlom senkinek , tul hibrid ahhoz:)
  • grayfox
    Dudo a hamachihoz annyit, hogy ezt mi is végigszívtuk haverral, csak rainbow six veagassal :D kb 4-5 órán keresztül teszteltük mi lehet a gáz, aztán jött az ötlet, hogy no update.
    Azóta remekül megy :D
  • grayfox
    hát végülis megszületett a main karim sok tesztelés után a warden tűnt a legszimpatiusabbnak :) tetszik a sokszínűsége, jó túlélőképesség, királyságos single target dps (nem egy brigand, de nekem elég :)), jó aoe támadások +hunter hangulat, és nem utolsósorban spear :)

most még csak 26-os normalon, egész jó itemeket találtam eddig, de ami kiborító, hogy még csak egy green spear sem dobódott, kb egy lvl 12-es req-s sárgával nyomom+ enchant. Kardból meg pajzsból eddig meg vagy 5-8 kék...

a fun karim meg egy dual wielder conqueror, majd ha unom a wardent, akkor csapkodok vele is kicsikét :)

• dudovec
    Ja akkor restart, ujrakrealas egyebek. Vannak ien kisebb-nagyobb bugok sajna a multiban. De a jatekido 80% ban elviselhetonek kell lennie.
  • Atreius
    ez igy nagyon nem jó mert megölö k1 szörnyet haverom csak akkor tudja elkezdeni lőni mert addig nem látja :S
  • dudovec
    Sajna elegge ien :F Bar lehet , hogy a gepeteken is van valami ami bekavar, de sajna teny , eleg lagos multiban, legalabbis haman at.
  • Atreius
    Thx sikerült csak nagyon laggol a játék neten!
  • dudovec
    Szal szedjetek le total uninstallal azt a hamat ami fennvan , es rakjatok fel helyette EZT . Nekunk Shorlexel ez van fenn es megy a dolog. Csak nehogy updateljetek majd.
  • dudovec
    Hat ugyanez volt nekunk is Shorlexel nehany napja. Arra jutottunk , hogy a legfrissebb hamachi versioval valamer cseszettul nemlatjuk egymas jatekat. Fel ora restartolgatas , allitgas es egyebek utan nemjutottunk semmire. Ezutan hamachi uninstall , felraktunk egy 2-vel? elotti verziot , nem engedtuk neki , hogy updatelje magat es gond nelkul megy minden. Remelem segit.
  • Cashx
    Egy Hálózatban vagytok hamacsin?
    Vagy még az is gond lehet, hogy eltérő a hamacsi verziója.
  • Atreius
    És azt megtudná modnani valaki hogy haverommal miért ne mtudunk neten játszani mind 2-nek felvan téve a hamachi és hiába hostol ő vagy én ne mtudunk egymához csatlakozni nem jelenik meg a listába a host nem tudjátok mi lehet a baj mind 2-nek kieg van és egyforma a verzió is hamachi is jól be van állitva (asszem) pls help!
  • virs lee
    Már a 4. Ma hógolyós nap van. ~~
  • virs lee
    Naja, első karinak biztos nem lesz hógolyója, de a többi már indulhat azzal. Most runoltam egyet legenden, 1 ládából 2 golyó is esett, már van 3. :)
  • dudovec
    Latom Virs lee beeloztel a Magi cuccokkal , epp ezt akartam javasolni enis. A hogolyo eleg poen , csak sajna a normal fokozat kivegezese elott nemnagyon lesz eselye megtalalni , eshat mire vegzel a normallal addigra ien level 35, szal fogsz tudni talalni jobbat is remelhetoleg , mindenesetre a bonus palya farmolasa jo otlet hades utan , kerdeses , hogy birja e Toxeust:)

Nekem karperec esett magibol meg az elso 10 szinten az Assaval , szoval az elejen beszerezheto egy kis mazlival , es rendkivul hasznos.

Szoval hajra shard , nagyonjo kezdokent es haladokent is , csakhat picit egyoldalu vegig ugyanazzal a skillel menni. De raarsz kesobb is torni a fejedet kreativabb karikon.
  • virs lee
    Biztos jó a hunter is, én stormmal kezdtem a legelső karimat is, illetve azóta IT-ben is van egy ilyenem (mármint 0-ról induló), és sztem a shard minden patch verzióban nagyon jó választás kezdésre. Arra kell csak figyelni hogy az elején még ne sebzésre, hanem manára gyúrj, meg a sárga cuccokat időnként vidd be a közértbe mana piáért, így folyamatosan lehet vele haladni.

De a legjobb ha megtalálod a * nevű fegyvert (egy hógolyó), vmi 100+ sebzése van, nincs semmi követelménye (szint se), lvl1-től lehet használni, és elég sokáig ver minden található cuccot. (Képet nem tudok róla nyomni, mert jól kiakad tőle az egész gép, biztos area51. ~~)

-15% rec-et ad pl. a staff of magi (lvl3 cucc), normál hamurapin még nem láttam, de epicen már van -8% rec (lvl25). Ami még jó, az az "of magi" sapi, kb 50% cast rate, és szintén vmi lvl0 cucc, shardhoz legjobb.
  • dudovec
    Shorlex : majd irj ha mehet a multi.
  • dudovec
    Ja , ha kezdo vagy SEMMIKEPPEN ne indits Earthel! Shorlex eleg jol leirta , hogy miert.

Ha mar minden aron Magusozni akarsz , akkor ha tenyleg eleg kezdo vagy , akkor csinalj Druidat ice shardal! Hameg picit halado vagy mar , es van egy-ket közepes cuccod is , akkor megprobalhatod az Oraclet.

Earth teljes mertekben felejtős 100% recharge nelkul. Meg ha Storm lenne az alapod, akkorse mennel sokra vele. Kapnal egy Dwelllert , meg 2 cooldownos skillt , a Shardod melle , ami a tomeget meg a bosst is apritja es casting speeden kivul semmi mas nemkell hozza. (kesobbi fokozatokon majd kell a res levetel). Szoval tobb hasznat venned egy masik masterynek amit a Storm melle valasztasz.

Szal nemmondom tobbet , earth kuka.:)
  • Shorlex
    Hát nem tom mennyire vagy kezdő, de mint mondtam, huntert csinálj. Én nem azért vagyok ennyire papagáj a huntert illetően mert reklámbevételt kapok utánuk, hanem mert amit a dudovec hosszan kifejtett a játék nehézségéről alább, azt 100%-ig osztom. Ez a game kezdőknek, csakis full legit talált cuccokkal, mindenféle kapott itemek nélkül k..va nehéz.
    Még akkor is ezt mondom, hogy ha nem a te világod, ugyanis gondolom nem 1-2 karit szeretnél csinálni, akkor meg simán belefér, hogy csinálj egyet az elején, ami kevésbé a szíved csücske, DE össze tudsz vele szedni egy csomó jó cuccot. Én ha most kezdenék, néhány hónapig nem játszanék mással csak egy hunterrel (ranger, bone charmer) hogy farmoljam a jó cuccokat. De konkrétan.

Earth annyira tetszik. Nos, az earth tipikusan az a kari, amit vagy 100 recharge-ra csinálsz vagy ne csinálj. Ugyanis a két támadóspellje, az eruption és az orb cooldown-os. Mit csinálsz, amíg azok töltenek? Hmmm? Amit karit kezdtünk a dudoveccel, eddig -8% rcharge-ot talált, egy golden fleece relic bonuszt adott ki. Lvl 31-32 a kari. Egész biztos vagy benne, hogy a 100% recet el fogod érni emberi időben? Ha cuccolnék, akkor sem tudnék karira tenni lvl 42 előtt 100 recet (max mindent beáldozva ennek érdekében, de azt meg a sebzés sínyli meg), pedig elhihteted, hogy van ott nálam vault rendesen...

Az elementalist kari szerintem rosszabb a summonernél, nem írom le még egyszer amit dudo leírt. A summoner is írt ugyanúgy, leveszi a resistet ugyanúgy, csak épp 5 petje van, nem kettő, jóval több élete, heal-je, lassítja a szarba az ellenfelet a plague-al (egyik legjobb skill a gaméban), elemental resist, nrg cost, bla bla bla.
    De amit láttál a videon és megtetszett annyira az egy 100 rec cuccolt kari, mert neki van már cucca, neked viszont még nincs.
    Hagyd az earth-t, nem jó kezdés, beunod a játékot a sok halál miatt, pedig nagyon jó és szép játék ez, ne ez legyen az első élményed vele.
  • virs lee
    Amin mi vitatkoztunk, az hogy melyik irt jobban, de ez már nem az a szint hogy melyik életképes, mert mind az. ~~
  • Atreius
    Nah letettem arról hogy Dream Mastery leszek valahogy nem az én világom de az Earth az annál inkább :) csak nem tom mit kezdjek mellé mert Virs lee te stormot irtál, dudovec neked pedig tetszett az Earth + Natures karid szal most vok bajba :P

(Sorry, hogy sokat kérdezek gondolom nem azért fórumoztok hogy az én nyavaáimon segitsetek, de szeretnék egy olyan karaktert ami a játék végén is megállja a helyét)
  • dudovec
    Szal lenyegeben egy ido utan kb ujra kell kezdeni az egeszet, hogy legyen jatekelmeny. Dioba ezt megoldottak ladder resettel:)
  • dudovec
    Mindenesetre halat adok a gamenak , hogy kiadta vegul legalisan.
    Komolyan , ennel az uj 'cuccnelkuli' karinal erzek valami olyat , mintha a game 'erezne' az emberen a legit hozzaallast , es megjutalmazna ezert minden joval. Normal titan pl olyan ringet dobott most a karinak , amirol screent raktal be , hogy a conqodon van , csak 26% os. Atomdurva Sabertoothot , brutal relic bonusokat , stb stb.

Szerintem kicsit elszalltak amugy a keszitok az IT nehezsegevel. Valameik szamitogepes ujsagban olvastam az IT rol a bemutatast (megjegyeznem addigra mar vegeztem a jatekkal, de csak ugy , hogy folytattam a meglevo karikat) - es nem egeszen ertettem miert volt cime a cikknek: "kezdoknek tul nehez , profiknak tul konnyu". A masodikfele oke volt a dolognak , de azota az elsovel is tokre egyet ertek. Van egy par haverom aki nemreg kezdett el jatszogatni , diablozgattak elotte eleg sokat single playerben, szal nem total beginnerek az ilyen tipusu jatekokban. Hat megkell hagyni, eleg nyogvenyelosen megy nekik a dolog.
    Meg enis izzadtam rendesen amellett , hogy jatszok egy ideje , es Assasint inditottam , duallal , baromi gyors fegyverekkel meg Mandrakkel. 1 tol 25 ig konnyu volt , foleg , hogy a game azert eleg szepen dobalta a cuccokat. De 25-33 , na igen. Orient vegen amikor meg nemvolt mandrake, olyan szinten csaptak szet a karit parszor , hogy rossz volt nezni. De sebaj , osszeszoritott fogakkal kb level 28 tol 33 ig olympus runoltam , szereztem jopar cuccot , keszlett a mandrake, meglett a stun resist meg a tapos relicec. Onslaught felso passivja melle kilett huzva az alapskillje is. Es a karibol egy brutalis gyilkolo gep lett orienten , minden szempontbol. Ezutan atleptunk Shorlexel act4 be es ugyan a fegyverek atlagsebzese kb 5 el nott (megjegyeznem , fele olyan jo fegyot nem arulnak a boltba , mint amien tulajdonsagu kardokat meg buzoganyokat TALALhatsz orienten) es a kari irtasi sebessege , szemmel lathatoan igencsak zuhant. Pedig csak csira rakokat kell utni , meg mindenfele mocsarlakot , minotaurok meg dragonianok helyett.

Szoval ja , lenyomtam kb 30-40 titanrunt , hogy normalisan tudjon haladni a karim a tovabbiakban. Mig haverom , aki kezdokent belenyult egy Oracleba , es 100 castspeeddel szenved a shardal, meghalt kb 30x titannal mire megbirta olni es orult , hogy atmehet a portalon folytatni a gamet , nemhogy megalljon meg runolni?... Akkor hogy erositse fel a karit , hogy nehaljon meg minden kut között egyszer..

Szal igen , kicsit elszurtak ironlorek. Ha valaki elkezdi , az vert fog izzadni a karik 80% aval. Hameg valaki megszerzett minden jo cuccot , annak meg a karik 80% aval unalmas lesz , mert nemlesz kihivas.

Tul nehez a normal a legendhez kepest.
  • dudovec
    Virs lee: lehetseges. Tulzottan sok tapasztalatom nincs relic dupiban , de nalam ugy mukodott a dolog , hogy akarmien sorrendben pakoltam ossze , ugyanazt kaptam. Aztan meguntam , elkezdtem farmolni , esett egy ujabb darab , azt ledupiztam annyiszor amennyire szukseg van a kirakashoz (ez 5 vagy 3) es kapasbol tok mas bonust kaptam mint addig.

Igazabol ha van turelme farmolgatni az embernek kiadja idovel a szukseges bonust , bar egy erebus eseten mindig elvinni 1 karit legendig , nahat igen , nemkicsit kibaszas
  • George14
    okés, köszi a segítséget.
    holnap megpróbálom majd többször.
  • virs lee
    Nem kell, random módon összejöhet. Szokott még olyan is lenni hogy nem látszódik az item tulajdonsága amire rávitted a kurzort, vagy a hátizsákot mutatja üresnek.
  • virs lee
    Hát annyiból nem, hogy itt azért mégiscsak azt használod amit dobott neked a játék. Ez inkább csak egy reroll, semmi olyat nem kapsz amit nem szereztél meg legálisan.
  • George14
    ezek szerint mondjak le az inventory képekről?
    ez elég szar ügy:)
  • virs lee
    Ezért mondtam hogy ha mákja van, akkor összejön, de az eredmény nem garantált. Csak az hogy a meglevő darabokból a legjobbat garantáltan ki tudod hozni.
  • George14
    Ilyenkor nem mindegy hogy ledupolja az ember, vagy bonyolultabb módon másolgatja a kariát?
    bár az is igaz hogy én utálom a cheatet:p