Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazabol az ijasz is olyan kari , amivel szerintem vegig lehet tekerni a jatekot masodlagos mastery nelkul , bar teny h mar csak a life/str/dex miatt is jo minel elobb kimaxolni valamit melle.. Az mas kerdes , hogy kb akkor fogod elkezdeni legendet, mire kilesz maxolva az ijaszkodasod.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Aztán meg már úgyis újra lehet majd gondolni, mit mire cserélgess... Ja és jönnek majd az ennél jobb ötletek is.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mindkét általad említett osztály ismeretlen számomra, se a fontosabb skillek, se a számukra hasznos cuccok nem ismeretesek, illetve csak sejtéseim vannak, hogy miket is kéne igazából használni.
Melyik osztállyal ismerkedsz? A hunterrel, vagy a spirittel? alapról indulsz, vagy van már valamid?
Én csak most ismerkedem ezzel a karakterosztállyal, és szeretném megkérdezni, melyik skilleket fejlesztetted, és mennyire.
Köszönöm a segítséget.
ikod04: 100% rechargeom van , +4 skillem, fullos resistek.. Attack speed csak 195% , mert az artifactomon nincsen bonus, castspeed meg 227%.. De szerintem majd fogok felrakni screeneket, a cuccokrol amit hordok , meg a skillkiosztasrol is.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Köszi a progit. Tápolni / runolni ott is lehet Titánra :)
ezért megyek, ütök, püföök mint egy idióta, várom a cooldownt a ww-re, elsütöm, megint várok, movement speed kicsi, bla bla...
szal nekem ez nem játékélmény, pont azért hogy ne unjam be, azért fogom feltenni. :D
megtalálod az ign-en
a cuccolásban igazad van nagyon, és most találtunk egy custom map-et amiben benne van az összes IT új cucc, meg ilyen csítszarok is.
na most cucc az gyakorlatilag 2 van használható azok is csak fenntartással... azaz megint nem sikerült jó új cuccokat összehozni, csak ilyen hasznavehetetlen szarokat.
viszont van egy csítgyûrû, ilyen str-int-dex 1 követelménnyel, lvl req nincs benne és 100 rec-et ad.
na azt én innentõl kezdve használni fogom minden új karinál, igen csítelni fogok, mert nem látom értelmét, hogy megvárjam míg lvl42 leszek és akkor 42 szintet is, meg a rá következõ 30 szintet is totál különbözõ stílusban, karival, stb nyomjam.
42ig (epic közepe) meg simán bármilyen karival halál nélkül el lehet jutni, szal még csak úgy sem fogom érezni, hogy csak ez segített hozzá a haladáshoz. egyszerûen elegem van hogy 42 lvl kell míg végre azt csinálhatom a karival amit szeretnék.
CSÍTRE FEL! :D
És mégegy kérdés: custom mapról lehet-e karaktert vissza importálni?
Queen of Legend
aki esetleg megnezne jo minosegben, 25 mega a 4 perc, innen letölthetõ
A venom stone hiényzik egyedül a Hades Tresuryhoz...
Már megöltem Hadest- is, normálon végigvittem...de a venom stone valahol elmaradt...merre van...? Valószínûleg zöldszínû...mivel VENOM...
merrefelé keressem...plase help.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
elakadtam az athéni katakombátban. hogyan tudok tovább menni?
végig csináltam a kabakombát, és utána a kikötõbe mit csináljak?
elõre is köszi!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
2. kör: Chain light kifejlesztése. Kell hozzá 100% recharge, hogy elsõdleges támadásként is megállja a helyét, és leválthassa a shardot. Amennyiben már megvan a szerkód, az 1. kör át is ugorható, ki lehet bírni bottal lövöldözve is, bár a shard mindig egyszerûbb. 100% rec és 250+ cast rate esetén stunlockolni lehet vele, tehát jobb mint a shard, de ára van: a 100% rec megléte.
3. kör: Shardról és heart of frostról lepakoljuk a pontokat, spirit ág kifejlesztése. Innentõl vagy a deatchill + necrosis skilleket gyúrod ki maxra, hogy segíts a peteknek a health reductionban (viszont közel kell állni az ellenfélhez hogy hasson), esetleg energy shield, hogy iron maiden esetén ne (mindig) halj bele a saját cl-edbe.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
uninstaltam, de most az új rész miatt visszatetem. Meg nem is tudok átmenni az új részre mert kér valami kódot a továbblépéshez.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
sapi