-
dudovec #14413 Mindenesetre halat adok a gamenak , hogy kiadta vegul legalisan.
Komolyan , ennel az uj 'cuccnelkuli' karinal erzek valami olyat , mintha a game 'erezne' az emberen a legit hozzaallast , es megjutalmazna ezert minden joval. Normal titan pl olyan ringet dobott most a karinak , amirol screent raktal be , hogy a conqodon van , csak 26% os. Atomdurva Sabertoothot , brutal relic bonusokat , stb stb.
Szerintem kicsit elszalltak amugy a keszitok az IT nehezsegevel. Valameik szamitogepes ujsagban olvastam az IT rol a bemutatast (megjegyeznem addigra mar vegeztem a jatekkal, de csak ugy , hogy folytattam a meglevo karikat) - es nem egeszen ertettem miert volt cime a cikknek: "kezdoknek tul nehez , profiknak tul konnyu". A masodikfele oke volt a dolognak , de azota az elsovel is tokre egyet ertek. Van egy par haverom aki nemreg kezdett el jatszogatni , diablozgattak elotte eleg sokat single playerben, szal nem total beginnerek az ilyen tipusu jatekokban. Hat megkell hagyni, eleg nyogvenyelosen megy nekik a dolog.
Meg enis izzadtam rendesen amellett , hogy jatszok egy ideje , es Assasint inditottam , duallal , baromi gyors fegyverekkel meg Mandrakkel. 1 tol 25 ig konnyu volt , foleg , hogy a game azert eleg szepen dobalta a cuccokat. De 25-33 , na igen. Orient vegen amikor meg nemvolt mandrake, olyan szinten csaptak szet a karit parszor , hogy rossz volt nezni. De sebaj , osszeszoritott fogakkal kb level 28 tol 33 ig olympus runoltam , szereztem jopar cuccot , keszlett a mandrake, meglett a stun resist meg a tapos relicec. Onslaught felso passivja melle kilett huzva az alapskillje is. Es a karibol egy brutalis gyilkolo gep lett orienten , minden szempontbol. Ezutan atleptunk Shorlexel act4 be es ugyan a fegyverek atlagsebzese kb 5 el nott (megjegyeznem , fele olyan jo fegyot nem arulnak a boltba , mint amien tulajdonsagu kardokat meg buzoganyokat TALALhatsz orienten) es a kari irtasi sebessege , szemmel lathatoan igencsak zuhant. Pedig csak csira rakokat kell utni , meg mindenfele mocsarlakot , minotaurok meg dragonianok helyett.
Szoval ja , lenyomtam kb 30-40 titanrunt , hogy normalisan tudjon haladni a karim a tovabbiakban. Mig haverom , aki kezdokent belenyult egy Oracleba , es 100 castspeeddel szenved a shardal, meghalt kb 30x titannal mire megbirta olni es orult , hogy atmehet a portalon folytatni a gamet , nemhogy megalljon meg runolni?... Akkor hogy erositse fel a karit , hogy nehaljon meg minden kut között egyszer..
Szal igen , kicsit elszurtak ironlorek. Ha valaki elkezdi , az vert fog izzadni a karik 80% aval. Hameg valaki megszerzett minden jo cuccot , annak meg a karik 80% aval unalmas lesz , mert nemlesz kihivas.
Tul nehez a normal a legendhez kepest.