• Draba
    Először is átfutottam pár városon és vettem 2 balagot egyik veteran másik anihillation( vagy valami hasonló +41% dmg nem tom hirtelen itt mi a neve ). Bele 2*3 achilleses incarnation( epicen Typhoon majdnem mindig dob és le lehet gyepálni 10 percen belül fountaintől ), az egyik +25% dmg a másik csak +33dexre sikerült :(.

A HP kicsit kevés, de bármelyik 2 elemental resistet ki tom maxolni egyszerre piercing mellett( amulett + cseregyűrűk + pajzs a lassító cserefegyver mellé ) és így bármelyik főellen nagyon laza amelyik nem csinál vitality damageet( qrva kései telkinek ) vagy nem támadnak extrém gyorsan aránylag nagyot fizikaiban( rohadt minotaur king ). Ha tömeget kell kezelni bebaszok egy thunderballt és amíg tart a stun legépelek mindenkit( 95%ban lenyom a barbár állat 10 ellent 5 másodpercen belül, az átlagsebzés mellé még bejönnek a területre ható kétkezes sebzések meg a sima kétkezes támadások amik plusz sebzést okoznak, egy bug miatt a készítők elmondása szerint szar a kijelzés ). Ha nem sikerül lenyomni őket akkor szoptam mer meghalok :). Gyakori menekülés a hosszú élet titka, meg egyelőre nem figyelem milyen gyakran halok meg rohanok végig és majd ha megvan legendary vége is akkor tápolás :D. A szörnyek sokkal erősebbek már nem lesznek( most vagyok legendary orient elején ), ha minden igaz lassan meglesz 2 full life steales rúna, akkor bevásárlás és kipróbálom hogy kb ugyanaz-e a rendszer mint ami a Diablo2ben volt. Ha úgy megy a leech akkor ez is kb halhatatlan terminátor arc lesz( kiosztott sebzés soxor annyi mint amennyit be szokott kapni ) ha meg nem akkor csak simán poén játszani vele.
    Az már biztos hogy aki eredeti terminátort akar akit lehetetlen lenyomni az defense/nature defense/warfare warfare/nature hármasból választhat( nature kb = +96% HP +18% resist elemental és 33% HP alatt 80% damage absorb, +85% damage, defense = jó blokk, kicsit jobb sebzés pajzs miatt, jó armor, sok alap HP, sok passzív res minden fosra és a modafoka kemény COlOSSUS ami 1-1 keményebb arc ellen jó, warfare meg +attack speed, +offense, dual wield, némi alap damage resist és dodge ).
    Első blikkre a legkeményebbnek defense/nature látszik, ha colossus formban még beüt a survival instinct is az kb azt jelenti hogy aki a közelben van annak a makkja nagyon csúful le lesz tépve :).

Kicsit hosszú lett és pöttyet furcsa szövegezés bocsi jó kis játék ez na :).