• dudovec
    Na idokozben ujra elovettem a Summonerem , ami elso ranezesre nemtunne valami eros karinak , de persze ennel is van par lehetoseg. 100% recharge sajna eleg alapnak tunik egy fire caster varazslonal, abbol adodoan , hogy nincs egy ertelmes spellje sem , ami 100% rec nelkul is eletkepesse tenne.

Mivel az Eruption es a Volcanic orb tartalmaz fizikalis sebzest is a fire mellett , ezert eleg jol kombozik a farkasok aurajaval a natureben , raadasul a plague nemcsak az elemental resistet szedi le , hanem a fizikalist is , szal a lehető legjobban erositi ezeket a fire spelleket.
    Az gondolom teljesen alap , hogy az oak es a recbol adodo instant gyogyitas eleg rendesen növeli a kari eletkepesseget , a 4 tankjarol nemis beszelve. (3 farkas + dweller)

Ha valakinek x3 modhoz lenne kedve , oda egyszeruen tökeletes, ha jol iranyitod , szinte lehetetlen behalni vele. Hades runon testelgettem , eshat lehet irtott olyan gyorsan a Druida a mobok közt a 2-3-4 ezres shardjaival, de amikor elertem a Hadesig , 2 percig osszevissza kellett microzni meg szaladgalni , hogy ne ussenek szet. Mig a Druidnak volt kb 6000 lifeja , a Summonernek csak 4000 van , megis sokkal jobban birja a gyurodest. Arra jutottam , hogy az elso Hades spelljei eleg erosen vitality damagere mennek , de szerintem van valamennyi fizikai töltetük is. Mig a masodik hades kek szarsagaira az Energy leech resistance! , vit dmg resist es valamien szinten a fizikalis resist is vedelmet ad.

Igen, az energy leech resistre azthinne az ember , hogy csak arra szolgal , hogy nem engedi olyan szinten elszivni a manad , de erdekes modon azok a kek lövesek amiket a masodik hades csinal , ilyen 800-900 damageket vittek be atlagban a karinak (lol miaz?:) ) , a legdurvabb vitt be 1500-at (a kek nova szeru körszeruen jövő szarsag) , mig a Conjum 4500 eletet azonnal szivdobogasig vitte , vagy megolte, pedig annak is volt valamennyi vitality damage resist , de energy leech illetve fiz dmg resist nemnagyon volt.

Tovabba arra jutottam , hogy az amolyan 'hades' alaploves (az a kek amivel durrogtat, meg talan a piros hades alaplovese is - amit mindig csinalnak , ha teljesen 0 manara elszivod az osszes energyjet akkoris) nala amolyan 'ranged' attack ami tartalmaz ugyebar vit, energy, fizikal töltetet. Namost konnyen lehet , hogy a Plagueban levo "-40% ? damage to target for x seconds" csokkenti a fizikalis reszet a dolognak , ezert lehetseges az , hogy volt olyan spellje ami ilyen 600 at sebzett csak , ami hat kisse röhejes a jatek főbossatol legenden..

A kari skillkiosztasa valahogy igy nez ki nalam: Summoner
    Ez persze 300 castspeeddel , +4 skillel meg 100% rechargeal. A karit mindenkinek ajanlom , aki tuzvarazslot akar , es persze rendelkezik az ehhez szukseges felszerelessel. Jelen helyzet szerint ezt tartom a legjobb fire casternek , persze a Conjuer meg felveszi vele a versenyt a Covenant meg a Spirit petjei miatt , de joval 'rozogabb'.
    Igazabol , amelyik kari Hadest leszamitva minden bosst szetéget 1 stoneformbol (azaz 8 secen belul) , annak nincs szuksege spirit petre. Manat meg meglehet oldani mashogy is, meghat Covenant mellett is inni kell fire casterrel , szal tokmind1.

Itt meg egy video - hogy mennyire egyszeru a karival , egy x3 as legend hades run.