23078
  • virs lee
    Na figyi öcsi, felteszek neked 2 (azaz két darab - eddig ugye megy a matek?) kérdést:

1. Mennyi 0.08*0.25?
    2. Mennyi 8-1? = vagy 1?

Tudom ez egy ilyen "matekzseninek" mint te elég kemény kérdések, de hátha... :DDD
  • ROMOTO
    Viszonylag tűrhetően, nekem van egy olyanom 65 szintű -100 rec es, az biztos, hogy hades legenden nagyon fel kell kötnie a gatyát minden mage karinak, nagyon sok a lerohanós meele és vitality dmg-s ellen, és e miatt monjuk biztos hogy a Distoration hasznos cast lessz, meg a Lucid sor és a pet hipnotic gaze ja, meg a középső trance, de a többit felejtsd el, igazándiból a storm fog aratni, mondjuk én speciel nemtom, hogy ha nem lessz meg a -100% recharge-d cuccból, akkor mennyire fogod szeretni... :)
  • dudovec
    Na idokozben ujra elovettem a Summonerem , ami elso ranezesre nemtunne valami eros karinak , de persze ennel is van par lehetoseg. 100% recharge sajna eleg alapnak tunik egy fire caster varazslonal, abbol adodoan , hogy nincs egy ertelmes spellje sem , ami 100% rec nelkul is eletkepesse tenne.

Mivel az Eruption es a Volcanic orb tartalmaz fizikalis sebzest is a fire mellett , ezert eleg jol kombozik a farkasok aurajaval a natureben , raadasul a plague nemcsak az elemental resistet szedi le , hanem a fizikalist is , szal a lehető legjobban erositi ezeket a fire spelleket.
    Az gondolom teljesen alap , hogy az oak es a recbol adodo instant gyogyitas eleg rendesen növeli a kari eletkepesseget , a 4 tankjarol nemis beszelve. (3 farkas + dweller)

Ha valakinek x3 modhoz lenne kedve , oda egyszeruen tökeletes, ha jol iranyitod , szinte lehetetlen behalni vele. Hades runon testelgettem , eshat lehet irtott olyan gyorsan a Druida a mobok közt a 2-3-4 ezres shardjaival, de amikor elertem a Hadesig , 2 percig osszevissza kellett microzni meg szaladgalni , hogy ne ussenek szet. Mig a Druidnak volt kb 6000 lifeja , a Summonernek csak 4000 van , megis sokkal jobban birja a gyurodest. Arra jutottam , hogy az elso Hades spelljei eleg erosen vitality damagere mennek , de szerintem van valamennyi fizikai töltetük is. Mig a masodik hades kek szarsagaira az Energy leech resistance! , vit dmg resist es valamien szinten a fizikalis resist is vedelmet ad.

Igen, az energy leech resistre azthinne az ember , hogy csak arra szolgal , hogy nem engedi olyan szinten elszivni a manad , de erdekes modon azok a kek lövesek amiket a masodik hades csinal , ilyen 800-900 damageket vittek be atlagban a karinak (lol miaz?:) ) , a legdurvabb vitt be 1500-at (a kek nova szeru körszeruen jövő szarsag) , mig a Conjum 4500 eletet azonnal szivdobogasig vitte , vagy megolte, pedig annak is volt valamennyi vitality damage resist , de energy leech illetve fiz dmg resist nemnagyon volt.

Tovabba arra jutottam , hogy az amolyan 'hades' alaploves (az a kek amivel durrogtat, meg talan a piros hades alaplovese is - amit mindig csinalnak , ha teljesen 0 manara elszivod az osszes energyjet akkoris) nala amolyan 'ranged' attack ami tartalmaz ugyebar vit, energy, fizikal töltetet. Namost konnyen lehet , hogy a Plagueban levo "-40% ? damage to target for x seconds" csokkenti a fizikalis reszet a dolognak , ezert lehetseges az , hogy volt olyan spellje ami ilyen 600 at sebzett csak , ami hat kisse röhejes a jatek főbossatol legenden..

A kari skillkiosztasa valahogy igy nez ki nalam: Summoner
    Ez persze 300 castspeeddel , +4 skillel meg 100% rechargeal. A karit mindenkinek ajanlom , aki tuzvarazslot akar , es persze rendelkezik az ehhez szukseges felszerelessel. Jelen helyzet szerint ezt tartom a legjobb fire casternek , persze a Conjuer meg felveszi vele a versenyt a Covenant meg a Spirit petjei miatt , de joval 'rozogabb'.
    Igazabol , amelyik kari Hadest leszamitva minden bosst szetéget 1 stoneformbol (azaz 8 secen belul) , annak nincs szuksege spirit petre. Manat meg meglehet oldani mashogy is, meghat Covenant mellett is inni kell fire casterrel , szal tokmind1.

Itt meg egy video - hogy mennyire egyszeru a karival , egy x3 as legend hades run.
  • grayfox
    Prophet vajon hogyan állja meg helyét nehezebb fokozatokon? Kicsit a warden mellé castolnék valamivel, ne vesszen kárba a sok jó cloth:)
  • ROMOTO
    Nekem is volt pár vitám, asszem a legutóbbi a betrayeres fux miatt, de nem esett annyira nehezemre leoltódni, na jó csak kicsit...:), amúgy meg nem húzom fel magam annyira holmi game-s vita kapcsán, hogy anyázzak...ez szerintem, bárki bármit mond, szegénységi bizonyítvány...
  • ROMOTO
    Szerintem virs lee nél az elején összemosódott valamiért a waepon training és a battle rage aura hatása, más oka nemigen lehetett arra, hogy ilyesmiket beírjon...:)
  • Shorlex
    nézd én egyik felmenődről sem mondtam semmi rosszat tekintve hogy nem ismerem őket, csak téged minősítettelek jogosan, alappal.
    Ezzel szemben te, parasztkolbász az anyámat szidod, mert ostoba vagy, hülye, meggondolatlan és nem utolsó sorban egy rossz sorban szocializálódott lakótelepi proli.
    még egy ilyen megjegyzés és kitiltatlak ebből a fórumból, parasztkolbász.
  • dudovec
    Romoto , igen sajnos igyvan. Nagyon jol mondtad, hogy kesz tenyekkel nem lehet vitatkozni. Annyi esze volt h ezt belatta , csak meg mindig ugy csinal mintha neki lett volna igaza:) Semmigond, megszokhattuk mar. Peace.
  • dudovec
    Virs lee:DDDDDD Na figyelj , felteszek neked 1 utolso kerdest , igerem nemlesz nehez, oke?

Battle rage:

A) "De nem kapcsol be annyiszor, mivel ütésenként 8% esélyed van hogy bekapcsol. Azért hiszed azt hogy gyakran bekapcsol, mert gyorsan ütsz, 1 perc alatt mittomén mennyit, de sokszor 8% esélyed van rá."

B) "A rage ugy muxik , hogy 8% van ra , hogy egy teged ert tamadas altal harci lazba kerulsz."

Egy betut kerek , melyik valasz a helyes : A vagy B ? A tobbi szarsag nemerdekel. Jol gondold meg mit valaszolsz es persze nefeledd 14244-ben belinkelt kepet elotte. Szoval A vagy B ?
  • ROMOTO
    Na ja, van amelyik tényleg kicsit hosszú...
  • virs lee
    Ezért felesleges magyarázkodnod a tényekkel szemben.
  • ROMOTO
    Ez erős túlzás, akkor vess egy pillantást a többi game-s fórumokra, asszem ez a titanos 2-3 hosszabbra nyúlt flame től eltekintve baromi korrekt és nyugis kis fórum...:)
  • virs lee
    mert szegénykém mint mondtam akkora nagy parasztkolbász... :DD
    Már megint anyádról ugatsz, lamer?
  • Shorlex
    Zsotesz ez nem így van, véleménykülönbség, ami abból adódik, hogy bizonyos embereknek bizonyos dolgokról elég furcsa elképzelésük van és ha erre rámutatsz akkor anyáznak :DDDD
  • dudovec
    Jo hat reszemrol #14244 el lelett zarva a dolog. Meg ha valaki nemis ismeri a jatekot ,de tud angolul vagy megtud nezni 1 videot latja , hogy mi a helyzet:) A tobbi mar bullshit...
  • zsotesz
    A 142xx hozzászólás fele veszekedés :)
  • grayfox
    ;)
  • ROMOTO
    Ja, ja, asszem ebben a fórumban eddig minden kérdés kielégítően meg lett válaszolva...:)
  • Shorlex
    grayfox nyugi, csak olyan sokáig tartott a virslievés nálunk, hogy kicsit lemaradtunk a kérdésekről. mert szegénykém mint mondtam akkora nagy parasztkolbász... :DD
    Megjegyzem Romoto válasza 100-os hibátlan (ne nem mintha az én feladatom lenne minősíteni). :DDD
    Mondjuk akkor hasznos ha nagy és bika armorokat akarsz hordani, de mittomén lándzsával, íjjal nyomulsz és rohadt sokat tennél dex-re. Akkor érdemes erőltetni, meg valóban, az armor absorp miatt.
  • ROMOTO
    Az armor handling az elején jó, amikor nincs elég strenged a páncélokhoz, ezért egy pontot megér, de mivel a fegyók sreng req. jét nem csökkenti annyira azért nem nagy szám...a későbbiekben senm érdemes forszírozni (ugyanis a össze kell hoznod kb 5-600 strenget és 400-500 dex et minimum), hacsak nincs annyi felesleges pontod és akkor is csak az armor absorbs miatt érdekes, mert az elég frankó és összehozható 76% armor absorps a handling, quick és colossus al időnként...
  • grayfox
    Hát szerettem volna ha itt válaszolják meg a kérdéseimet, de ugy latom a "proknak" a sok kurvaanyázás közepette nem jut ideje rám :) sebaj, marad a külföldi fórum
  • Ravasak
    Látom sokáig voltam távol :)
    van itt esemény nem kevés :)

dobjunk már be valami más témát és ezt hagyjuk, ok srácok ?
  • virs lee
    Ezért nem is értem minek vitatkozik a 2 haverod. Azért jó nézni a vergődésüket ahogy magukat égetik a szánalmas kapkodásukkal.
  • virs lee
    Ezt már sehogy nem tudod kimagyarázni, az biztos.
  • ROMOTO
    Mindenesetre tényekkel szemben nem érdemes vitatkozni, az biztos :)
  • dudovec
    Latod romoto:) Ennyi a reakcioja, dehat hogyis tudna ezt kimagyarazni? Komolyan mar valami iet varok , hogy: "valaki belepett a nevemmel es beirta.." :DD
  • ROMOTO
    Egyre változatosabbak a jelzők, van köztük pár igazi gyöngyszem pl. a kolbászos...de ez a "falu bolondja" is bevitt egy komoly flesst...aszittem ez már csak a népmesékben dívik... :D
  • virs lee
    Hiába erőlködsz pubi! 2 számot nem bírsz összeszorozni, hogy is tudhatnál ennél bonyolultabb dolgot... Te falu bolondja...
  • dudovec
    Mi a lenyeg?

Virs lee #14210 : "De nem kapcsol be annyiszor, mivel ütésenként 8% esélyed van hogy bekapcsol. Azért hiszed azt hogy gyakran bekapcsol, mert gyorsan ütsz, 1 perc alatt mittomén mennyit, de sokszor 8% esélyed van rá."

Ehhez kepest:

Ami gyakorlatban igy nez ki

Te arra epitesz ami felul van, enmeg arra a 2 dologra ami alul.
    Minden mas amit erre a par sorra epitesz üres es felesleges fecseges. Ugyanugy mint minden mas amit ezutan irsz, mert sertve erzed magad , hogy teljesen egyetermuen kiderult a hozza nem ertesed.

Ez az amit nemfogsz tudni kimagyarazni - de nemis tudnad.
    Ugyhogy koszonjuk neked ismet.

Ennyi.
  • virs lee
    Látom a ragozás sem az erősséged. Na fuss neki mégegyszer, mert csak magadat égeted - már amennyiben ennél jobban lehet. Szánalmas egy faszkalap vagy, de egy ilyen udvari bolond is kell mint te meg a cigó haverod.
  • dudovec
    Virs lee , nagyonjovagy !!! :DD felteve ha direkt csinalod :)) de ha nem : akkor csak elmebeteg , aaaaa:DDDD
  • dudovec
    Shorlex :DDDDDDDD
  • Shorlex
    dudovec: Nemcsak angolul nemtudsz , de meg jatektapasztalatod sincs, ez feketen feheren kiderül
    virsli: Ez tényleg jellemző rád! Örülök hogy végre beláttad, nem hiába oktattalak.

Látod, szó szerint ahogy mondtad. Annyi ideig győzködtél mindenkit, hogy hülye vagy hoyg egy idő után beláttuk :DDDDD
  • virs lee
    Röhej hogy pont a matekzseni pampog számolásról, aki 2 számot nem tud összeszorozni. Talán játék helyett be kéne járnod a matekórákra, legalább nem 4. éve járnád az általános 2.-at.
  • virs lee
    De, le van írva világosan hogy fasz voltál. Meg most is az vagy. Legalább tudod.
  • dudovec
    Shorlex:) Inkabb ugorjunk be hozza egy hot-dogra , ha logikaja nincs is , 2 ig talan tud szamolni , hogy dupla hotdog v szimpla
  • dudovec
    Es amugy vicces , hogy csak addig copyzod vissza a mondatom , amig nincs feketen feheren leirva h mer voltal fasz:D Ez kurvajo , csak igy tovabb.
  • Shorlex
    Hé dudo eszünk virslit vacsorára?
    Ugyanis ennél nagyobb parasztkolbásszal még nem találkoztam. Jól fel is van most paprikázva úgyhogy jó fűszeres.
    mivel az előbb jól leoltottad, ezért rögtön ehető nem olyan forró. csak meleg... :DDDD
  • virs lee
    Te lettél leoltva kisfiam, és mégcsak észre se veszed magad.

raallsz erre a lofasz flame dumara; fikazzuk a masikat ahogy csak lehet.
    Pampogja ezt az anyázógép... LOÁAL!

Nemcsak angolul nemtudsz , de meg jatektapasztalatod sincs, ez feketen feheren kiderül
    Ez tényleg jellemző rád! Örülök hogy végre beláttad, nem hiába oktattalak.

A ringed meg
    ...100-szor jobb mint a te fos kezdő gyűrűd.
  • dudovec
    Latod , Virsli ennyi vagy. Lelettel oltva a jatek szintjen nagyon csunyan , es most raallsz erre a lofasz flame dumara; fikazzuk a masikat ahogy csak lehet. Nemcsak angolul nemtudsz , de meg jatektapasztalatod sincs, ez feketen feheren kiderül az utobbi (csak az utobbi? hah lol! ) hozzaszolasidbol.

Kaparhatsz mostmar akarmit , sokadjara bizonyosodott be h csak a szad jar a levegobe , vetitesz es kozben azt sem tudod merol beszelsz. Epp bizonyitekkal nemtudsz szolgalni semmirol, nevetseges vagy. A ringed meg