• dudovec
    Figyelmesebben kene olvasni , amikor 7 pontrol volt szo ,akkor dual 7 pont vs onslaught 7 pont low levelen viszonyitas volt meg oldalakkal lejebb , nezdmeg nyugodtan , ha gond van a memoriaddal.

Videon lathatod ha megnezed , hogy mikor castolok studyt a runokon. Csak bossnal. -> Ense vagyok raszorulva mobnal. Az hogy neked mindenki 1-2 utes , hat nemtom , hogy a kuklopsokat pl hogynyomod olympuson , meg mennyit szed le az uvoltesuk rolad. Rolam kb 2 centit , igen ez a vitality dmg resist -> hat a health reductionra, amit csinalnak. x3 olympuson nem 3-4 es csapatokban jonnek , hanem 8 asaval. Slow meg vit dmg resist nelkul , sztem ugyszednenek szet mint annak a rendje. Telleg megneznem , hogy 3 hadessel mitkezd a conqod , 0 vit dmg resistel. Batran allitom , semmit.
    Ez a "minden csoportnal cucccsere" , meg 1 vicc. Annyit mondtam , hogy 1 actra felrakni ugyanolyan ringet mas reliccel. Ez kb 1 masodpercbe telik , cserebe egy egesz actra elonyt ad. Mellesleg kivancsi lennek , milyen ringet hordasz milyen reliccel a conqodon , nyugodtan berakhatsz par screent a karirol , hamar videot nemcsinalsz , mer mar komolyan erdekel , h mi az ami jobb mondjuk 1 ringnel ami add 100 off abilityt 27% str 10% health es van benne egy ilyen relic amit mutattam. Adroit loop kb felveszi vele a versenyt , de sztem gyengebb a relic miatt.

Az mindeneesetre tetszik h a battle rages totalis mellefogasodrol es a tobbi dologrol mely a hallgatas , ugytunik ez a helyettesitője a "bocs tevedtem mondatnak".