23078
-
virs lee #14232 Nálad szánalmasabb idióta nincs a világon
Dehogynem, itt vagy te, faszfej.
A fos démonos relicedet hajadra kenheted act4-en kívül, az én karim meg mindenhova jó.
Ja, mindenki rajtad meg a baromarcú haverodon röhög, ez tény. 2 ilyen idiótát ritkán látni. -
#14231 miért nem csak ku*vaanyáztok? ez már rég nem a TQ-ról szól :) -
Shorlex #14230 ja mert lenyilatkozod, hogy behaltál már a conq-oddal, azután teljesen egyértelműen nyilatkozol ugyanarról a kariról kicccccsit másképp, majd utólag kitalálod hogy jajaja az egy másik kari, mert különben akkorát égek mint a reichstag...
Nálad szánalmasabb idióta nincs a világon...
ami a hülye relicedet illeti: valóban növelli mondjuk a 2000-es sebzésedet 2089-re, a plusz 50% to demons meg act4-ben az nmy-k 90%nál 3000-re (igaz nem mutatja ki a screen), de Te megint nagyon okos vagy...
nem érzékeled hogy mindenki rajtad röhög, te meg kínodban mindenfélét szitkozódsz már annyira kutyaszorítóban vagy :DDDDD LOL -
virs lee #14229 Ja, dudovec + shorlex mindig felhozza. -
#14228 Ez a flame elés valahogy kezd örökzöld témává válni :S -
virs lee #14227 Azt hogy szánalmasak vagytok mind a ketten, nyálfröcsögésen kívül közötök nincs semmihez. -
virs lee #14226 A diony nemtom hol NÖVELI A SEBZEST
Te lúzer...
Mit reagáljak a csítes játékodra? Már számtalanszor megmondtam hogy semmilyen külső programot / pályát nem használok, csak amit a fejlesztők beleraktak a játékba. Ennyit se bírsz felfogni csökött agyaddal?
Level 15 build: ahol a minden szarra elszoras , ertsd level 1 horn , level 1 szalo , battle rage 1/1 , igenis tobbet er egy kezdonek , mintha lenne 50% ja egy 40-50 avarage damagera.
LOÁL! No comment...
Hogy ki nemtudott szamolni. Szerinted 2% ! volt arra hogy egy utesed crusing blowol. Miert? Mert elosztottad a rage 8% -at 4-el a crushing blow 25% ja miatt es aszontad , hogy ezaltal 2% - igen lehet , hogy 8 osztva néggyel az kettő , de kurvara nemezt a műveletet kellett volna elvegezni , de te megis ezt tetted. MIERT?
Talán azért mert ezt kell? Gondolkodni luxus? Fuss neki mégegyszer!
+4 skill eseten joval 50% feletti chanced van dual wield utesre
Lvl15-ön +4 skill? Oookoooos....
Felesleges magyaráznod a bizonyítványodat! Csak annál jobban égeted magad. -
virs lee #14225 Kb. ennyire számítottam tőled, 0 iq-d ennél tartalmasabb hsz-t nem enged meg. -
virs lee #14224 Szánalmas vagy... Tudod ez már hanyadik karim? Mivel megválaszoltad magadnak a lúzer kérdésedet (másik kari), innentől már csak röhögni tudok a szánalmas fejeden. Te dióban is csak az egy szaros amádat toltad, mikor én 82-ről kezdtem új sorcit, 3-4 héten belül utolérve Imaginet + Barnust. Tudom, te csak editorral gyártasz karikat, de tudod van aki játszik is. Lamer... -
Shorlex #14223 jó hát nálam ez a fórum 14223 beszólásából a favorit :DDDD
Hatalmas!
Virsli, mit válaszolsz? :DDDDDDD -
#14222 -
dudovec #14221 Alul beirtam a keresőbe , hogy 3 picsa , emlekeztem h panaszkodott h lebasztak:) Ottis volt a talalat , nem szem , memoria:) -
Shorlex #14220 EZ ÓRIÁSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fene a szemedet! -
dudovec #14219 13140: "Sztem bleeding. Mágusomnak csak olyan rese volt, mégis simán túléltem 3k élettel, míg a conquerorom 6k-val is egyből behalt. Csak ez lehet a magyarázata."
14070: "5 death? Lol. Én lvl62-n tartok 0-val."
Tudom, tudom uj conqot kezdtel:) Es nemis vetitesz soha , vahahaha:D -
dudovec #14218 "Nekem többet ér ha MINDENKIRE nagyobbat sebzek, mintha csak 1 félére" A diony nemtom hol NÖVELI A SEBZEST , kapott volna 33 str t BOMUSBA? azt nevezed mervadonak?:D grat.
Kuklopsok lehet hozzad sem ernek ha 2 jon , meg csalogatod oket meg anyamfasza. En shield meg lifenelkul szaladok bele egy 8 as csoportba , es kb 3-4 sec es nincsenek sehol, csinalhatnak akarmit. Hadesra latom nemreagalsz, asszem ertheto.
Level 15 build: ahol a minden szarra elszoras , ertsd level 1 horn , level 1 szalo , battle rage 1/1 , igenis tobbet er egy kezdonek , mintha lenne 50% ja egy 40-50 avarage damagera. Onslaughtot akkor erdemes komolyan fejleszteni , amikor mar a legfelso passivjat tudod melle pakolni , addig nemigen.
Hogy ki nemtudott szamolni. Szerinted 2% ! volt arra hogy egy utesed crusing blowol. Miert? Mert elosztottad a rage 8% -at 4-el a crushing blow 25% ja miatt es aszontad , hogy ezaltal 2% - igen lehet , hogy 8 osztva néggyel az kettő , de kurvara nemezt a műveletet kellett volna elvegezni , de te megis ezt tetted. MIERT? MErt bazzdmeg nezegeted rollovereket a jatekban ,hogy mire mit ir, de nemigazan erzekeled , hogy a jatekban mi tortenik. Erre vilagit ra teljes mertekben a #14210 es hozzaszolasod , amiben azt hiszed , hogy a te utesedtol fugg a rage. EZT mostanaig nemtom megemeszteni , hogy irhattal ekkora baromsagot! Tudod , a video bizonyitek mindenre , hiaba nem akarod elismerni. 24 secbol 10 et rajtad van a rage... De mondjuk azt , hogy legyen 30 secbol 10 masodperc , merhogy mivan ha nemkapcsol be rogton. Akkor mivel az osszes ido 33% aban rajtad van, akkor 33% osztva 4 el es igy megkapod , hogy kb 8% !! eselyed van arra hogy crushingolj. Ez egy ponter tobb % mint barmelyik dual wield , vagy shieldes passiv az 1 poptjaer.. Elejen igencsak megeri.
Tovabba magasabb szinten 220% attack speed mellett , az a 10 masodperc alatt amig a rage, legalabb 5-6 crushing blowt utsz a nagy szamok törvenye alapjan , amibe meg nemis szamoltam bele , hogy +4 skill eseten joval 50% feletti chanced van dual wield utesre , amivel van ez 7-8 crush is akar.
Tudod ezer birlak , mer lealltal kiszamolni valamit , amirol nemtudtad hogymukodik , tovabba megmagyaraztad , hogy szar , mindezt ugy , hogy azt se tudtad mire jo. Latszik , hogy elolvastad a rollovert a jatekban, hogy "attack have chance" , ebbol levontad , hogy a te tamadasod , es osszehordtal ide minden baromsagot. Mindig varom mikor dobod be ezt a jatektapasztalatos szöveged , ooooolyan vicces:) -
dudovec #14217 najo :DDDDDDDD -
#14216 Érdemes kihasználni wardennél a defense armor handlingjét? Mert ezzel strenght statot lehet megtakarítani dex javára.
Kérdés az, hogy megér e 6 pontot, illetve még mindig nem vagyok benne biztos, hogy wardennél mi a "helyes" dex/str arány.
Pl mekkora egy király spear dex req.-je? -
virs lee #14215 Jaja, figyelmesebben kéne olvasni! Az alaphelyzet lvl15 build volt, ahol te szétszórtad minden szarra a pontokat egyesével, én meg azt mondtam hogy először egyet (onslaught) maxolj ki aztán kezdj bele másba. Biztos a memóriáddal van gond...
Küklopszok hozzám se érnek, mert nem ész nélkül rohanok bele minden pofonba, először megvárom hogy leüvöltsék a semmit, aztán 2 pofon és volt küklopsz, nincs küklopsz.
2 hale ring van STR-es dionysosszal.
A sok melléfogásodat már össze se lehet számolni, amire nálad mindig nagy kuss a válasz (kezdve ott hogy 2 számot nem tudsz összeszorozni), ahelyett hogy beismernéd ismét tévedtél. -
dudovec #14214 Figyelmesebben kene olvasni , amikor 7 pontrol volt szo ,akkor dual 7 pont vs onslaught 7 pont low levelen viszonyitas volt meg oldalakkal lejebb , nezdmeg nyugodtan , ha gond van a memoriaddal.
Videon lathatod ha megnezed , hogy mikor castolok studyt a runokon. Csak bossnal. -> Ense vagyok raszorulva mobnal. Az hogy neked mindenki 1-2 utes , hat nemtom , hogy a kuklopsokat pl hogynyomod olympuson , meg mennyit szed le az uvoltesuk rolad. Rolam kb 2 centit , igen ez a vitality dmg resist -> hat a health reductionra, amit csinalnak. x3 olympuson nem 3-4 es csapatokban jonnek , hanem 8 asaval. Slow meg vit dmg resist nelkul , sztem ugyszednenek szet mint annak a rendje. Telleg megneznem , hogy 3 hadessel mitkezd a conqod , 0 vit dmg resistel. Batran allitom , semmit.
Ez a "minden csoportnal cucccsere" , meg 1 vicc. Annyit mondtam , hogy 1 actra felrakni ugyanolyan ringet mas reliccel. Ez kb 1 masodpercbe telik , cserebe egy egesz actra elonyt ad. Mellesleg kivancsi lennek , milyen ringet hordasz milyen reliccel a conqodon , nyugodtan berakhatsz par screent a karirol , hamar videot nemcsinalsz , mer mar komolyan erdekel , h mi az ami jobb mondjuk 1 ringnel ami add 100 off abilityt 27% str 10% health es van benne egy ilyen relic amit mutattam. Adroit loop kb felveszi vele a versenyt , de sztem gyengebb a relic miatt.
Az mindeneesetre tetszik h a battle rages totalis mellefogasodrol es a tobbi dologrol mely a hallgatas , ugytunik ez a helyettesitője a "bocs tevedtem mondatnak". -
virs lee #14213 7 pontról volt szó: lvl8 onslaught vs lvl1 onslaught, ami 40%, nem 10, dehát szép próbálkozás volt megint...
Conqerornak nem kell res leszedés, mivel anélkül is 1, max 2 ütés mindenki (bossokat leszámítva).
A démonok is ugyanúgy hullanak mint bárki más, tökmindegy hogy 1 ütésnél lejjebb úgyse tudsz menni, akkor meg nem mindegy? Nekem többet ér ha MINDENKIRE nagyobbat sebzek, mintha csak 1 félére. Majd biztos minden csoportnál nekiállok szerkót cserélni... Bár biztos a béna karijaidnak kell vit res meg mifaszom hogy életben maradhassanak... -
dudovec #14212 Gyorsan ütök?????? , TE MIRŐL BESZELSZ??? MEGNEZTED A VIDEOT? Allok 1 helyben bazeg , es kapcsolgat be a rage. A rage ugy muxik , hogy 8% van ra , hogy egy teged ert tamadas altal harci lazba kerulsz. Az hogy mennyi onslaught bonust bukok el, pedig nem egeszen ertem. Arrol volt szo , ha jol emlexem , hogy azt a 2 pontot (rage+passiveja) velemenyem szerint jobban megeri , mintha 10% al nagyobb lenne a fizikal damaged , legalabbis low levelen biztosan. Lehet a videon sok mob lott ram egyszerre , de nem loditok ha azt mondom ,hogy a harc ideje 1/3 aban rajta van egy aktivan kozelharcolo warriron , sőt meg több is , ugyanis amig futsz a csoportok közt , addig toltodik a 24 seces cooldown , ami szerinted 5 perc. Es rendszerint amint odaersz a csoporthoz , mar rajtad van a rage, es pont eleg ra , hogy kivegezz akar egy 8-10 fős minotaur csoportot is. Latod , hogy ez a 8% , hogy kapcsol be a dragon lich killes videonal , hogy kb a 3-4 ik engem ert utes ramrakja , amikor meg csak a studyt meg a zaszlot pakolgatom.
Az meg hogy , mennyit krittelek... Hat nemtom , szerinted ha raggel mennek 25k k , akkor nelkule mennyi? Elarulom , hogy rage nelkul 1600 az off abilitym , es kb minden utesem krit , de ha akarom meg lefelezem az enemy def abilityejet is , sőt a resistjet is lebirom szedni , amire sajna 1 conq nemkepes. A rage , zaszlo , illetve study pray nelkul is boven 10k feletti kritek. A greatest damagem , meg olyan cirka 60k , amit nem ugy szamol ki , osszeadja a dual utes erteket.
Masfelol gondolhatod h vegig maxos onslaughtom van a Slayernel , nem azt vitattam , hogy nemlenne jo skill , hanem azt , hogy az elejen erdemes 1-2 pontot aldozni mashova is , mer tobbet nyerhetsz vele.
A squallal pedig Shorlex log neked , nempedig en , elmondtam mar 50x megis 51 edjere a fejemhez vagod , felfogasi gondok vannak ismet:) Nyugodtan visszalapozhatod a forumot , Shorlex irta , hogy amikor neztuk pvp ben , semmi nemjelent meg a kari lapon , hogy lejebb mentek volna a resistek, es ezert nemhat. Erre reagalva en annyit irtam neki , hogy lehet , hogy ott nem jelent meg , de moboknal igenis mukodott , pl legenden a havasokban amikor shardozol. - Ezt irtam neki anno , megis mindig nekem cimezed , felkene mar ebredni.
Int ringrol pedig annyit: a 70+ druid hordja , az 50% damage to deamons miatt , talan azert van az , hogy hades runon 3-4000 ezres shard tüskek mennek.. Mivel a Damage to etnikum % ! az minden esetben total damaget ad , es nemugy hat mintha a 600% elemental damagedbol lenne 700% ezaltal , hanem a 600% bol lesz 1200% a daemonok ellen. Ezert is emeltem ki , hogy act4 ben isten , mert kb televan daemonnal az egesz , raadasul hadeskillnel meg sok egyeb helyen is kurvasokat segit a vitality damage resist. 2 ilyen reliccel megvan oldva a sebzesed , 100% stun resed , meg vit resed is , mondjuk x3 hades runolni a legjobb , tudom az neked magas lec , de remelem 1x megprobalod aze. Egy intes karinal ugysem azon a 2x 33int relic bonuson fog mulni a dolog (amire ha van 100% inted meg akkoris csak 120 int plusba - ami tovabbi 20% az alapban 5-600% od melle, szal lofasz ahhoz kepest , hogy duplasebzesed majdnem egy egesz actba. Mellesleg van ugyanilyenem spectral matteresbe is , 50% dmg to undeaddel , act2 re ugyanien celbol, sőt act4 elejen is hasznos , Wusao caverneben meg vegyesen hordom őket.
A Wardennek ahova javasoltam enelkul is meglenne a Clasphoz szukseges int , szal felesleges bele az intes relic , foleg hogy van mas is ami uber, a fenti okok miatt.
Szep probalkozas volt reszedrol ismet -
virs lee #14211 Ennek meg mi értelme? Ha INT-re gyórsz, akkor INT% bónuszos hamurapit rakj bele. Vit res sztem tök felesleges, conqueroromnak lófasz sincs, meg leeche se, de nem is kell, mert előbb leüt mindenkit mint hogy leszívnák az életét. De ha már nagyon kell neked, legalább vit res bónuszos legyen. ~~ -
virs lee #14210 De nem kapcsol be annyiszor, mivel ütésenként 8% esélyed van hogy bekapcsol. Azért hiszed azt hogy gyakran bekapcsol, mert gyorsan ütsz, 1 perc alatt mittomén mennyit, de sokszor 8% esélyed van rá. De azt is számold hozzá hogy mennyi onslaught bónuszt buksz el azon a sok ütésen, mert az mindegyikre rárakódik. Amit nyersz pár ütésen, azt elbukod a többin. Sőt, jóval többet.
6-8k criticalt ütök, de azt mindenkire, nem csak ott ahol épp kedve tart bekapcsolni a ragenek, hanem az utolsó fos mobra is.
Te meg lógsz azzal hogy miért is nem hat a squall, mert azt jól "leteszteltétek". ^^ -
dudovec #14209 Ertelemszeruen nem 10% masodpercig , hanem 10 masodpercig:) -
dudovec #14208 Ideznek azert egyet virs lee baratunktol:
"Időnként bekapcsol a rage, kérdés hogy neked az 5 percenként 1 az sűrűnek számít-e. Nekem nem. Ellnebn az onslaught az 100% "bekapcsol", mindig ott van veled, tehát több értelme van."
erre ennyi a valaszom - level 20 as kari , 0% recharge , lemertem a kedveder. 24 second a battle rage cooldownja, es ha 10% masodpercig tart, akkor...:P1 perc alatt 3x kapcsol be , tisztan latszik. Na most tudom , erre jonni fog a szoveg , hogy 10 en utnek 1xre , es meg jo h rogton bejon a % ja a ragenek , de keves ellenfelnel nemjonne be. Na erre meg itt a masik valasz 3 bossnak megyek neki , es amig kirakom a zaszlot meg a studyt , azonnal bekapcsol es kb megmindig rajtam van amikor a 3 ik dragon lich is behal. Annak ellenere , hogy sokkal tobb teruletre hato skillje van a conqodnak , sztem 1 dragon lich leverese tobb idobe telne , mint ennek a slayernek a 3. Csupan ennyi a kulombseg , hogy a shieldes kari budos eletben nem krittel duplan 2x 26000 et , es nem oszt ki 6 sec alatt cirka 300k damaget.
Aztan van meg itt egy ilyen: "Ja, és mire duallal ide elérsz már le is ütöttek (legenden), 100% blockkal meg simán beugrok bármilyen tömegbe" erre is van persze valasz. Komolyan kivancsi lennek , hogy a blockod meg egyebek mellett megcsinalod e poti nelkul , raadasul ien dinamikaval ezeket a runokat. Tudom mindenre ennyi lesz a valasz , h en csitelek , mer vagy:D
Ja es gondoltam emlekeztetlek, hogy Shorlexnek is logsz meg 1 magyarazattal , hogy honnan is van egy Wardennek 100% piercingje? Engemis nagyon erdekelne -
Shorlex #14207 megmarad és nem számít. -
George14 #14206 ha sima tq-ban keresgélek és találok vmi olyat ami nincs benne IT-ben (persze nemtudom ez lehetséges e) akkor ha átrakom a karit IT-be megmarad az a cucc ahogy van? és használom is akkor az nemszámít cheatnek? -
George14 #14205 ok. mondjuk én még nemláttam ilyet boltban, de megnézem sokszor :) -
dudovec #14204 Ienre gondolok. Act4 re perfect:)
-
dudovec #14203 Betrayert kivettek a kiegbol ugylatom , vagy nem raktak bele. 1.20 sima tq alatt siman lehetett shoppingolni allitolag. Gyurut meg tudsz venni a boltban ha nezegeted legenden , mondjuk ilyen 27% int +40 intelligences mar egesz jo, felteve ha ilyesmi megoldast akarsz. -
George14 #14202 a legtöbbet simán betudnám szerezni de a betrayer spear és a gyűrű , azokat nemhiszem, hogy sikerül :) (betrayert soha nem találtam még).
a cowboy cuccban (szerintem) igazad van, nagyon jó dolgokat adnak. -
dudovec #14201 Itt a cowboy cucc , sztem tud egy ket erdekes dolgot.
A kesztyut kihagytam a cuccok kozul ,ami lehet conqueror termeszetesen , de ennel mereszebb dolgot is lehet: Mivel ez a set -30% requirementet ad, ezert feldobhatnal meg melle egy Thot Glory artifactot (asszem ez a -20% req es +1 skill) amivel mar meglenne -50% reqed egy clasphoz es a +3 to all skill is megvan. Szal egy adroit loop ringet bealdozunk , egy jokis brutal sok intes ringre termeszetesen legendary deamon blood reliccel. Igy meglenne oldva a vit dmg resist , lenne 110 cast a studyhoz meg egyebekhez , raadasul ~50% recharge is , ami kb instantá tenne a quick recoveryt , a rallyval egyutt , meggyorsitana a battert is , stb stb. Int pont nelkul termeszetesen:D
-
#14200 Már nem fontos, lett fóruma neki :) -
dudovec #14199 Amugy Wardenre ien funos cuccot raknek: Cowboy kalap + csizma melle setben. Kapasbol 760 def ability , rengeteg allresist , armor stb. Ainios pajzs - a resit kb max korul lenne mar legenden is , a def abilityd meg kapasbol 1500 korul a wood loreal. Alexander armor , hogy legyen legalabb +2 skilled , ha több nem is. Immortal amu , + 2 adroit loop. Betrayer darda. -
dudovec #14198 Nemtom Shorlex , de ha leveszed az 50% def abilityjet valakinek , az olyan kb mintha a tied megduplazodna. Es a 700 kapasbol 1400 lesz. Ha hiszunk virslinek , hogy 1000 off abilityvel relative sűrűn krittel (sztem ez most hihető) , akkor 700 + studyval mennie kell a dolognak. -
#14197 Írnál kicsit bővebben is róla ? Remélem annyira nem Off a téma a többieknek :) -
#14196 Csak azt akarta mondani, hogy kell a dex is :), a def ability mellett az of ability is játszik meg gyakori critical és nagy pierce dmg, a dárda ezek miatt lessz tényleg jó fegyó... a 100 dodge elég cuccspecifikus és csak addig érdekes amíg össze nem hoztad, utánna ellaposodik a gameélmény... -
Gabesz026 #14195 Szevasztok!
Játszottam a Lokival azért nem lessz rossz igaz még csak német verzió de a hónap végén jön az (englis) egy kicsit furcsa a TQ után főleg így németül.
Elvileg lehet belöle angolt csinálni de nekem nem jött össze. -
#14194 ezt nem egészen értem :) -
Shorlex #14193 dudo, nem elég :D
Azért nem elég, mert gondolkodj kicsit: 700 meg 1500 között azért van 1-2 pont különbség, ne feledd, hogy 1000 felett kezd el istenigazából hatni a dolog. Hasonlóan a def ability-hez. A champnek is van 5-600 defg ability-je mégis úgy verik, hogy rossz nézni. Viszont a haruspexnek aminek van 1600 annak 100 dodge-je van (jó van benne kicsi cucc is). Szal sztem igenis hatalmas különbség a 700 és az 1500 között.
És még ha pályán elég is a 700 (mondjuk study-val mert anélkül sztem még pályára sem), bossra sztem röhej, studyval együtt. Állat nagy def-je vana bossoknak és ha leveszel belőle akár 50%-ot és tegyük fel így még kicsit több is neked mint neki, nincs értékelhető különbség.
szerintem, de lehet tévedek.