-
dudovec #14212 Gyorsan ütök?????? , TE MIRŐL BESZELSZ??? MEGNEZTED A VIDEOT? Allok 1 helyben bazeg , es kapcsolgat be a rage. A rage ugy muxik , hogy 8% van ra , hogy egy teged ert tamadas altal harci lazba kerulsz. Az hogy mennyi onslaught bonust bukok el, pedig nem egeszen ertem. Arrol volt szo , ha jol emlexem , hogy azt a 2 pontot (rage+passiveja) velemenyem szerint jobban megeri , mintha 10% al nagyobb lenne a fizikal damaged , legalabbis low levelen biztosan. Lehet a videon sok mob lott ram egyszerre , de nem loditok ha azt mondom ,hogy a harc ideje 1/3 aban rajta van egy aktivan kozelharcolo warriron , sőt meg több is , ugyanis amig futsz a csoportok közt , addig toltodik a 24 seces cooldown , ami szerinted 5 perc. Es rendszerint amint odaersz a csoporthoz , mar rajtad van a rage, es pont eleg ra , hogy kivegezz akar egy 8-10 fős minotaur csoportot is. Latod , hogy ez a 8% , hogy kapcsol be a dragon lich killes videonal , hogy kb a 3-4 ik engem ert utes ramrakja , amikor meg csak a studyt meg a zaszlot pakolgatom.
Az meg hogy , mennyit krittelek... Hat nemtom , szerinted ha raggel mennek 25k k , akkor nelkule mennyi? Elarulom , hogy rage nelkul 1600 az off abilitym , es kb minden utesem krit , de ha akarom meg lefelezem az enemy def abilityejet is , sőt a resistjet is lebirom szedni , amire sajna 1 conq nemkepes. A rage , zaszlo , illetve study pray nelkul is boven 10k feletti kritek. A greatest damagem , meg olyan cirka 60k , amit nem ugy szamol ki , osszeadja a dual utes erteket.
Masfelol gondolhatod h vegig maxos onslaughtom van a Slayernel , nem azt vitattam , hogy nemlenne jo skill , hanem azt , hogy az elejen erdemes 1-2 pontot aldozni mashova is , mer tobbet nyerhetsz vele.
A squallal pedig Shorlex log neked , nempedig en , elmondtam mar 50x megis 51 edjere a fejemhez vagod , felfogasi gondok vannak ismet:) Nyugodtan visszalapozhatod a forumot , Shorlex irta , hogy amikor neztuk pvp ben , semmi nemjelent meg a kari lapon , hogy lejebb mentek volna a resistek, es ezert nemhat. Erre reagalva en annyit irtam neki , hogy lehet , hogy ott nem jelent meg , de moboknal igenis mukodott , pl legenden a havasokban amikor shardozol. - Ezt irtam neki anno , megis mindig nekem cimezed , felkene mar ebredni.
Int ringrol pedig annyit: a 70+ druid hordja , az 50% damage to deamons miatt , talan azert van az , hogy hades runon 3-4000 ezres shard tüskek mennek.. Mivel a Damage to etnikum % ! az minden esetben total damaget ad , es nemugy hat mintha a 600% elemental damagedbol lenne 700% ezaltal , hanem a 600% bol lesz 1200% a daemonok ellen. Ezert is emeltem ki , hogy act4 ben isten , mert kb televan daemonnal az egesz , raadasul hadeskillnel meg sok egyeb helyen is kurvasokat segit a vitality damage resist. 2 ilyen reliccel megvan oldva a sebzesed , 100% stun resed , meg vit resed is , mondjuk x3 hades runolni a legjobb , tudom az neked magas lec , de remelem 1x megprobalod aze. Egy intes karinal ugysem azon a 2x 33int relic bonuson fog mulni a dolog (amire ha van 100% inted meg akkoris csak 120 int plusba - ami tovabbi 20% az alapban 5-600% od melle, szal lofasz ahhoz kepest , hogy duplasebzesed majdnem egy egesz actba. Mellesleg van ugyanilyenem spectral matteresbe is , 50% dmg to undeaddel , act2 re ugyanien celbol, sőt act4 elejen is hasznos , Wusao caverneben meg vegyesen hordom őket.
A Wardennek ahova javasoltam enelkul is meglenne a Clasphoz szukseges int , szal felesleges bele az intes relic , foleg hogy van mas is ami uber, a fenti okok miatt.
Szep probalkozas volt reszedrol ismet