dudovec#14208
Ideznek azert egyet virs lee baratunktol:
"Időnként bekapcsol a rage, kérdés hogy neked az 5 percenként 1 az sűrűnek számít-e. Nekem nem. Ellnebn az onslaught az 100% "bekapcsol", mindig ott van veled, tehát több értelme van."
erre ennyi a valaszom - level 20 as kari , 0% recharge , lemertem a kedveder. 24 second a battle rage cooldownja, es ha 10% masodpercig tart, akkor...:P1 perc alatt 3x kapcsol be , tisztan latszik. Na most tudom , erre jonni fog a szoveg , hogy 10 en utnek 1xre , es meg jo h rogton bejon a % ja a ragenek , de keves ellenfelnel nemjonne be. Na erre meg itt a masik valasz 3 bossnak megyek neki , es amig kirakom a zaszlot meg a studyt , azonnal bekapcsol es kb megmindig rajtam van amikor a 3 ik dragon lich is behal. Annak ellenere , hogy sokkal tobb teruletre hato skillje van a conqodnak , sztem 1 dragon lich leverese tobb idobe telne , mint ennek a slayernek a 3. Csupan ennyi a kulombseg , hogy a shieldes kari budos eletben nem krittel duplan 2x 26000 et , es nem oszt ki 6 sec alatt cirka 300k damaget.
Aztan van meg itt egy ilyen: "Ja, és mire duallal ide elérsz már le is ütöttek (legenden), 100% blockkal meg simán beugrok bármilyen tömegbe" erre is van persze valasz. Komolyan kivancsi lennek , hogy a blockod meg egyebek mellett megcsinalod e poti nelkul , raadasul ien dinamikaval ezeket a runokat. Tudom mindenre ennyi lesz a valasz , h en csitelek , mer vagy:D
Ja es gondoltam emlekeztetlek, hogy Shorlexnek is logsz meg 1 magyarazattal , hogy honnan is van egy Wardennek 100% piercingje? Engemis nagyon erdekelne