• Shorlex
    no két olyan gyűrű van rajtam ami 3% esély az nmy életének 96% leviteléhez.
    Két ilyen gyűrű az körönként 6%.
    ugye azt nem kell mondanom, hogy spirit az minek kell - egyértelműen a deathchill aura miatt .
    Na most, a második mastery a kérdéses, illetve egy idő után nem az. Mindenféleképpen kell egy olyan mastery, amiben van sok-sok fragmentes támadás, mert a 6% az nem túl sok. De sztem ez a 6% ha van fragment, akkor fragmentenként 6%. Milyen ilyen mastery van? Vagy earth, vagy rugó, esetleg storm, és hát az íjász. Igen ám, de ki kell bírnom, ha a genya lövöldöz, ezért kell a 100 avoid, mert más védelmem nincs. Szóval hiába lett volna vonzó az oracle pl. a sharddal, nincs meg az avoid. lehetett volna még diviner, de annak meg nincs fragmentes támadása.
    Így maradt az íjász, amivel van 63 recharge-om (kb 2 mp-ig nincs covenant utána van, szal gyakorlatilag folyamatos). Kellett továbbá, hogy legyen erős nrg leech resistem meg life leech resistem, erre van a rec mellett a feng xao. a 100 avoidot meg az arrow dancer scrollal érem el, meg a mastery shrine-al (ezért azt veszem fel és nem a másikat). Úgyhogy mantinál pl. nincs meg a 100 avoid meg lichnél sem :D
    Na és ha úgy számolok, hogy az íjász ellő 10 fragmentet lövésenként, az 60% chance, mpként 2 lövéssel az azt jelentené, hogy 1 mp alatt meg kell csinálni a 96% reductiont (pláne deathchill aurával, monkey kinggel, betrayerrel...) és akkor nem is beszéltem a volley-ról...
    Na szal jó móka ez, nagyon fun. Kezdőknek nem ajánlom, mert olyan rozoga pályán mint állat, de nem is kell profinak lenni hozzá, mondjuk 2-3- kari után jöhet :D