23078
-
George14 #14010 Hi!
Multiban láttam valakin egy Sentinels Armbrand nevű zöld cuccot , nemtudja valaki melyik lények dobják? -
Shorlex #14009 az semmi dobd el kuka -
sansi #14008 Hello!
köszönöm a segítséget!A 2. és 3. kérdésemre megkaptam a választ!Az elsőre csak azért nem mert rosszul tettem fel a kérdést!:)nem a formulakra gondoltam hanem vmi beastman-os levélre(nem lehet vele semmit se kezdeni).Valahogy ugy kezdődik hogy dear... nemtudomki!Görögo.ba szedtem össze:) -
Jozsó #14007 Nem lehet teljesen kizárni, hogy sansi tényleg levélre gondolt. Pár olyat én is találtam (W990-es panasz, meg ilyesmi), azokkal tényleg én sem tudom mit kell kezdeni, talán csak poén.
Persze, ha acrane formula, akkor azt kell kezdeni vele, amit lentebb leírtak... :) -
virs lee #14006 A titan quest után már elég putri a grafikája, azért is hagytam abba. De azért eltoltam a sorcimat 92-ig. ~~ De a monoton runolás már nem köt le, és még csak olyan látványt se nyújt mint a tq. Ha nincs multi, akkor max a dio3-at fogom tolni. -
dudovec #14005 Ertelemszeruen csak azonos 'runakat' tudsz osszerakni, olyanok mint a gemek , csak nemkell cube hozza. Jobb klikkel ranyomsz az egyik runara , masik fölé huzod , es bal klikk. Elvileg igy rakja ossze. Cuccba is igy tudod belerakni , de mindegyiknel felvan tuntetve , hogy milyen tipusu cuccba teheted. A nemcsak kirakott 'runat' rakhatsz egy cuccba , hanem ahogy talalod oket , folyamatosan pakolhatod a cuccba , ertelemszeruen csak akkor , ha egyforma.
Shorlex: lehet , hogy nem arcane formulat talalt 'level' cimszo alatt , hanem azokat a kek szöveges rizsas fecniket... Na azok nemjok semmire, bar nemhiszem h normal act1 ben dobott volna iet , de kitudja.
Virs Lee: vicceltem csak , de tolhatod ha mar ennyit dumalsz rola:) 1-2 haverom most kezdett el ujra jatszani , hivtak , dehat aaa nemfogok mar azzal gameval nyomulni az tuti:) -
#14004 Gondolom Runa alatt azokat az arany szinu nevvel megaldott, felbetort koveket, ermeket erted ... nah, azokat ugy lehet osszerakni, hogy egymasra teszed oket :) (amugy osszerakva es kulon-kulon is felhasznalhatoak enchantolasra)
Es majd ezek kellenek az artifactekhez, amelyeket az altalad leveleknek nevezett recikbol tudsz osszerakni. -
Shorlex #14003 1) az egy arcane formula. odaviszed az enchanterhez (valamelyikhez) és csinálsz belőle az alkotórészei segítéségvel egy artifactet
2) az artifactet oda kell tenni
meg ne kérdezd mi az az artifact, google
3) itt nincs kovácsolás, amit találsz vagy veszel az van, illetve mivel nem tudom mi az a runa, nem tom mit kérdezel :D -
sansi #14002 Hello mindenki!
3 kérdésben szeretnék segítséget kérni!
1.A görög birodalomban(valahol) felszedtem 1 levelet!Mit kell vele csinálni?:)
2.Az inventory-ban a karakteremre a bal alsó sarokban milyen cuccot kell adni?(nem vágom)
3.Azokat a cuccokat amik a diadloban runa néven futottak hol lehet összekovácsolni:)
Bocs,hogy ilyen argóba irtam,de én nem nagyon vágom játék szaknyelvét:)(ezért ne osszatok le):)
Előre is köszi a segítséget!!! -
virs lee #14001 Ó je, most látom csak, 14k. hsz. :) -
virs lee #14000 Classic 1.00-m van, LOD-ot véletlenül se teszek fel mégegyszer (XP-n meg a classicot nem engedi patchelni 1.06-ra, ezért win98-at meg szintén nem rakok fel). De 1.00-ban multizhatunk. :) -
virs lee #13999 hö? ^^ -
dudovec #13998 Virs lee : install d2 -
virs lee #13997 Eleinte mi is szabályosan nyomtuk, de amikor már mindenki wf-el jött szembe, akkor mi is nekiálltunk dupolni. Vettem vagy 20 dupe sojért 1 dupe wf-et, ami másnapra el is tűnt. :D Mondjuk addigra már lement vagy 5 év game a megjelenéstől számítva, amit el lehetett érni, azt addigra elértük anélkül is. Viszont wf-et dupe nélkül tuti nem találtam volna azóta se (egyszer cowon esett, de ellopták mire felvehettem volna). -
virs lee #13996 Nekem csak szabályos cuccaim vannak, semmi custom mapos hekkelt cucc, még a dps kijelző progit se használom. :)
Azért kérdeztem hogy eredeti-e, mert akkor nem kell bűvészkedni, sima multiplayer és kész. Legalábbis elvben biztos működik, én még csak szólóban nyomtam. -
#13995 Koszi, elfogadok cuccokat, de szigoruan csak olyasmivel uzeltelek, ami 'szabalyosan' esett :D
Nem eredeti, de tervezem, hogy megveszem ... mar regota megvolt nekem, csak a WoW mellett sohasem volt idom jobban belemelyedni. De most hogy a WoW-ot mar unom nagyon, eljott ennek az ideje :)
Hamachit mondjuk eredeti jatekoknal is szivesen hasznalom, mert azzal jol mukodo LAN-t lehet osszehozni haverokkal, de akar publikusat is ... folleg ha olyan jatekrol van szo, amiben abszolute nincs netes tamogatas, max LAN :) -
#13994 D2-t toltam, de azt is inkabb haverokkal, igy a csalas szoba sem jott :) -
#13993 Az amun ra-t én is odapasszolhatom, ha kell multiban -
virs lee #13992 Ha kell vmi cucc, szívesen adok, feltéve ha valahogy öszehozzuk a multit. Eredeti gaméd van? Hamachit sose próbáltam. -
virs lee #13991 Hát ez egy ilyen game. ~~ -
virs lee #13990 D2-ben rengeteg csalás volt, kezdve a classicos carrion songgal (160 vf gothic, minden 2. koreainak az volt), meg a +7 skilles sojjal, a később rendszeressé vált dupolásról nem is szólva (azért király volt traden dupe wf-ért dupe sojjal fizetni ~~). Szal csít ott is volt, de azért közel se annyi, meg nem mindenki tudta megcsinálni. Itt bárki csalhat, nincs ami megakadályozza. Egyedüli szankció hogy a saját szórakozásod teszed tönkre. -
#13989 Ha nem kell, es tolod online, elfogadom :)
Nincs jobb, szoval addig nekem jo az :D -
#13988 Egy offline jatekot ki mennyire moddol szet maganak, az abszolute nem erdekel, de ha mar egy online kozosseget is erint, es valaki oda hozza ki a dolgait, az mar feletteb zavar :) -
virs lee #13987 Régebbi hsz-ek alapján úgy vettem ki nem menti el az állás custom mapon, tehát hekker progi nélkül nem tudsz onnan kihozni semmmit. Ki ugyan nem próbáltam, mert ami nincs benne az eredeti gémben, az nekem csalás. ~~ -
#13986 Amugy ebben a jatekban a modokkal letrehozott dolgokkal (karik, egyebek) siman fel tudnak menni online jatszani? Nincs erre valami 'vedelem'?
Ha jol emlekszem D2-ben online tarolta a karikat direkt az ilyesmik kikerulese erdekeben ... bar nem emlekszem, hogy ettol fuggetlenul voltak e 'csalasok' :) -
Shorlex #13985 custom player module
belépsz, play custom quest, elidítod az X3 modot, utána minden ugyanúgy megy, mintha simán játszanál, csak 3szor annyi szörnyivel -
vazzeg #13984 Hello. Most kezdeném majd a játékot de egyik ismerösöm aki ide adja a játékot azt mondja kell hozzá cd-key, és az a gond hogy nem találok hozzá. Tudna valaki ebbe segíteni nekem? Előre is kösz.. -
wictor79 #13983 Ja, Sorlex, hogy is csináljátok azt, hogy rögtön 3 darab van a fő-főellenségből? (nem jut eszembe a titán neve?)
Ez hogyan kell csinálni? :) -
Isenlord #13982 van egy sityakom hozzá,de az egy ratyi szett,csak jól néz ki -
dudovec #13981 str meg semennyire -
dudovec #13980 Nem feltetlen kene , de a cucc miatt kell:D -
#13979 Az en szintemen meg nagyon is joak ... meg ugye meg nincs mas :) -
virs lee #13978 Te most miről beszélsz? :D INT az INT alapú spellekhez kell, STR meg ami STR alapú. Minek neked egyszerre mind a 2? -
virs lee #13977 Mind megvolt, de annyira hulladék hogy az érte kapott zsé többet ér. ~~ -
#13976 Csinaltam egy Hamachi szobat
halozat: SGTQ
pwd: sghu
De rajta vagyok amugy tobb kulfoldi csatornan is.
-
#13975 Nekem 1.30 + a kieg :(
Pakold fel a kieget :P -
Cashx #13974 laza en sima 1.30al tolom ha nem kieges vagy nyomhatunk majd -
kgabus #13973 Vki meg tudja mondani, hogyan lehet screenshotot csinálni? Ha simán a printscreen billentyűvel nyomom, akkor a végeredmény mindig egy szép fekete kép lesz... -
#13972 Vannak akik nyomulnak innen Hamachin keresztul? :)
Alig lehet jatekot talalni ... kb ugyanazzal a ket gyerekkel szoktam jatszani mindig.
Esetleg nem esett ki valakinek az Obsidian szet 1-2 darabja? Nekem megvan a chest es a bracer, kene a tobbi is :)
Tudok adni erte jo kis rugo chestet (kek), jo kis warri chestet (zold), jo kis caster sipkat (zold), es van ket - a wari chesthez hasonlo statokkal biro pajzsom (zoldek) :)
-
Shorlex #13971 no két olyan gyűrű van rajtam ami 3% esély az nmy életének 96% leviteléhez.
Két ilyen gyűrű az körönként 6%.
ugye azt nem kell mondanom, hogy spirit az minek kell - egyértelműen a deathchill aura miatt .
Na most, a második mastery a kérdéses, illetve egy idő után nem az. Mindenféleképpen kell egy olyan mastery, amiben van sok-sok fragmentes támadás, mert a 6% az nem túl sok. De sztem ez a 6% ha van fragment, akkor fragmentenként 6%. Milyen ilyen mastery van? Vagy earth, vagy rugó, esetleg storm, és hát az íjász. Igen ám, de ki kell bírnom, ha a genya lövöldöz, ezért kell a 100 avoid, mert más védelmem nincs. Szóval hiába lett volna vonzó az oracle pl. a sharddal, nincs meg az avoid. lehetett volna még diviner, de annak meg nincs fragmentes támadása.
Így maradt az íjász, amivel van 63 recharge-om (kb 2 mp-ig nincs covenant utána van, szal gyakorlatilag folyamatos). Kellett továbbá, hogy legyen erős nrg leech resistem meg life leech resistem, erre van a rec mellett a feng xao. a 100 avoidot meg az arrow dancer scrollal érem el, meg a mastery shrine-al (ezért azt veszem fel és nem a másikat). Úgyhogy mantinál pl. nincs meg a 100 avoid meg lichnél sem :D
Na és ha úgy számolok, hogy az íjász ellő 10 fragmentet lövésenként, az 60% chance, mpként 2 lövéssel az azt jelentené, hogy 1 mp alatt meg kell csinálni a 96% reductiont (pláne deathchill aurával, monkey kinggel, betrayerrel...) és akkor nem is beszéltem a volley-ról...
Na szal jó móka ez, nagyon fun. Kezdőknek nem ajánlom, mert olyan rozoga pályán mint állat, de nem is kell profinak lenni hozzá, mondjuk 2-3- kari után jöhet :D