Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dudo maradék receptet majd elkérném. hali
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
MEKKORA EGY CSÍTER GENYA VAGYOK!!!
nyitottam arcane formuláknak meg artifacteknek külön vaultot :D
szal meg tudnám pakolni ha a tisztelt játszótársak is úgy akarják.. :D
Na ha ma jó neked, akkor én ilyen 6-7 körül leszek, és nem érdekel, hogy holnap dolgozni kell menni, adig nyomom amíg bele nem fásulok :D
mellesleg elkezdtem egy tauren huntert.. hmm elég jó!!! :DDDD
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
tehát a kérdés egyszerûbben:
alap+immortal throne-ra kell e még 1.3-at rakni?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Akarom mán bika giga brutál artifacteket összeszedni csak valami sosem engedi. A gépem, az idõbeosztás, kurva életbe nem lehet leülni a seggemre X órán keresztül, kikapcoslnia mobilt, mindenkinek altatót beadni, és hangszigetelõt tenni a szobára :DDD
annyi a lényeg hogy az indító exe-rõl kidobsz egy parancsikont az asztara, és ott amire mutat odaírod a végére hogy /pvp.
innentõl kezdve csak pvp szervereket fogsz látni.
akivel pvp-zni akarsz természetesen annak is ugyanígy kell eljárnia.
IT-ben h lehet pvp-zni ? Gondolom costum quest-be, de van vlkinek map-ja hozzá?
TQfecske
fecske
és ott lász majd engem aktívként. csatlakozz ha van legend karid és kérdezz ott. üdv
elõre is köszi mindent, és amit kapok, azt mindet szívesen veszem. nekem idáig van 2 lesser ilyen nagyon kis szintû gagyi artifactem, ha gondolod, átküldöm... :DDD
hogy kell a neten játcani mert én nekem elkezdi letölteni a patchet és mikor kész akor kilép és felteszi de nem megy
amúgy adom nyilván ingyé a harbinger cuccokat, úgyis csak eladnám. és nem fogom megtartani mert minek, megvan a saját példányom, 2x esett ki, ilyen is van... privizz ha jönnél, éppen pakolom át a vaultom.
most hogy van vault ugye ismét más értelmet nyer a cserebere, mert ugye meg is tarthatod, amit adsz... <#buck>#buck>
vault-ot megnézzük akkor, kösz. eddig is 6 db tároló karim van a kiegben, kicsit körülményes...