Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:DD Shorlex agyoncsiteli magat.. pf:D

zsirfecske
amúgy shorli én még nem láttam betrayer-t kiegben, csinálhatnál egy 16-16-os elysiumi mágus/harcosárus map-et, hogy kiderüljön. köszi elõreis

zsirfecske
na kiegnek is vége ezzel, de legalább lefüggök végre.

dudo maradék receptet majd elkérném. hali

de ha már itt vagyok akkor beleteszem az összes új kéket és lilát is... :DDDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Na emberek készült a custom map az összes artifacttel és arcane fromulával... :DDDDDD
MEKKORA EGY CSÍTER GENYA VAGYOK!!!

ja és dudo nagyon kérlek, hogy ha lehet akkor minden artifactet mielõtt felhasználsz nem lehetne hogy tudod mit csinálj vele, amit nem szabad leírni mert jön a fecske és kicsinál engem... :DDD
nyitottam arcane formuláknak meg artifacteknek külön vaultot :D
szal meg tudnám pakolni ha a tisztelt játszótársak is úgy akarják.. :D

eltûntél mint a picsa tegnap, aztán meg én is :D
Na ha ma jó neked, akkor én ilyen 6-7 körül leszek, és nem érdekel, hogy holnap dolgozni kell menni, adig nyomom amíg bele nem fásulok :D
mellesleg elkezdtem egy tauren huntert.. hmm elég jó!!! :DDDD

Oke mar csak 'Phylactery of Shadows' nevu lesser kene csak!:D

keeell:D

Hella nekem va egy soul prism :)

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Akinek van Soul Prism receptje az irjon! thx!

a peccselése hogyan zajlik? alapjáték+peccs + kieg? mert nekem az alap alapra raktam fel a kieget, nem is tudtam hgoy van hozzá már peccs, mert a kieget néztem és ahhoz nincs.

tehát a kérdés egyszerûbben:

alap+immortal throne-ra kell e még 1.3-at rakni?

300 OST, ha vkinek kell. (pass: Rida Sabassi)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hát úgy hogy legendás lesz. Gondolom te se az egyetemen kezdtél, aztán általános...

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

hogyan lehet a karim legendary?
van ra esely.

6 után toljuk?

Bandee
1.3as it hama szobák? tq...1 full, 2ben 1 online stb. vmi olyan hely ahol forgalom is szokott lenni ? :(

Fecske most meg te tunsz el , vadaszlak msn en de nem talallak.

zsirfecske
mivan a munkával? bent vagyok még mindig, act1 telkine-re megyek mingyárt épp...

Hali. Van egy kis gondom a játékkal :( felrakom az original titan questet, és mikor belépek a játékba az egész textúra sárga kék kockás :S . Más fórumokon írtak olyat, hogy a demoval voltak ilyen gondok, de a teljes játékban már meg lett oldva. Mikor augusztusban játszottam végig elõször a teljes játékot, akkor semmi baja nem volt a játéknak szépen ment és azóta semmi hardver nem változott a gépben, ezért nem értem mi a gond. Felraktam az 1.30as patchet is, de semmi változás... Valami driver nem lenne jó neki? Esetleg valakinek van valami ötlete mi a hiba?
na jovan hagyom a francba nem értek ehez
valaki bevesz engem valahova?
Irígyellek, léhûtõk!!!! :DDD
Akarom mán bika giga brutál artifacteket összeszedni csak valami sosem engedi. A gépem, az idõbeosztás, kurva életbe nem lehet leülni a seggemre X órán keresztül, kikapcoslnia mobilt, mindenkinek altatót beadni, és hangszigetelõt tenni a szobára :DDD

1.30 as patchel feltok menni a játékra?
nemcsak custom map-en lehet pvp-zni, sõt.
annyi a lényeg hogy az indító exe-rõl kidobsz egy parancsikont az asztara, és ott amire mutat odaírod a végére hogy /pvp.
innentõl kezdve csak pvp szervereket fogsz látni.
akivel pvp-zni akarsz természetesen annak is ugyanígy kell eljárnia.

ja má megvan
ezekhez a szobákhoz nincs valami jelszó?
Fecske! kajalok aztan jaccunk!:D

ROMOTO
Az mindegy hogy már elavult a név mert ez csak egy szerver név, mindenki IT -s... :)
Jaa, de IT-s szobák érdekelnének ... mert látom azok régiek :S (sry a floodért, de nem talalom h lehetne szerkeszteni kommenteket...)
Bocs, nem frissitettem , latom pont alatta irták ... :D
Ja, és hol szoktatok játszani? Hamatchi ? 1-2 szobát adtok ?:-]
Hali

IT-ben h lehet pvp-zni ? Gondolom costum quest-be, de van vlkinek map-ja hozzá?
zsirfecske
join existing network-nél írd be hogy pl.
TQfecske
fecske

és ott lász majd engem aktívként. csatlakozz ha van legend karid és kérdezz ott. üdv

ROMOTO
feltelepitettem de nem tom hogy kell servereket keresni
zsirfecske
na én bent vagyok mosttól legend athénnál kicsit. lehet csatlakozni esetleg.

ROMOTO
Itt találsz szobákat is ahol talán pont vannak..
oké köszi :D
ROMOTO
Nem is fog ha tört, arra ott a Hamachi nevû progi
Na mostmá letöltötem a patchet de nem enged fel egyik servere se
jó hát én is a sok hülye magyar polgárral együtt most dolgozok de majd ha hazamegyek, akkor lehet hoyg jelentkezek.
elõre is köszi mindent, és amit kapok, azt mindet szívesen veszem. nekem idáig van 2 lesser ilyen nagyon kis szintû gagyi artifactem, ha gondolod, átküldöm... :DDD

ROMOTO
Fecske, ha van fölös gondolj rám is... :)
szevasztok
hogy kell a neten játcani mert én nekem elkezdi letölteni a patchet és mikor kész akor kilép és felteszi de nem megy
zsirfecske
na innentõl van vége a recepteknek meg artifactoknak. ha lehet gyúpolni mit érek a 3 db ugyanolyan receptemmel? ezt utálom, úgyis midnenki gyúpolni fog...

amúgy adom nyilván ingyé a harbinger cuccokat, úgyis csak eladnám. és nem fogom megtartani mert minek, megvan a saját példányom, 2x esett ki, ilyen is van... privizz ha jönnél, éppen pakolom át a vaultom.

fecske, nekem sajnos nem nagyon van mit adnom, szóval ez nem igazán cserebere lenne, hanem vagy kapok tõled naftát vagy nem.
most hogy van vault ugye ismét más értelmet nyer a cserebere, mert ugye meg is tarthatod, amit adsz... <#buck>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
nesztek a link mielõtt kérnétek:
tqvault 2.0

zsirfecske
shorlex estig vagyok, szólj ha csereberézhetünk.

vault-ot megnézzük akkor, kösz. eddig is 6 db tároló karim van a kiegben, kicsit körülményes...

VAN ÚJ VAULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more