dudovec#13785
Farkas azert , mert amig elfutok a shrineig oket csesztetik a titanok es nem huzodnak szet , hanem csoportban maradnak. Masfelol azert , mert strenght of the pack ad fizikal dmg % ot , ami pont nemvolt most rajtam , de 1xx% dmg eleg jot dob az eruptionon azert. Whispnel kapnek meg 120% elemental dmg t , amibol van tobbszaz igyis firere , a squall pedig nem szed le 50% felett dmg/elem resistet meg +4 skillel sem..
Spiritpetet mar valahol csitnek erzem iennel , de tudod h van conjum , probaltam vele parszor lenyomni 1 stone formbol , de nemsikerult.. A 3. titannak mindig megmaradt kb a 30% elete, meg ott az egesz azon mulik , hogy a liche mikor lovi a soul blightot , elkapja e vele mind3 at , stb.. Ittmeg a suminal , 5 probabol 4x lekapom oket 1 stone formbol , csak soxor elofordul , hogy meg eldobnak 1 kupacot , es mikor meghal mind3 es kijovok a formbol , a nyakamba zuhan es behalok:D Ezert formoltam ujra , mikor kijottem belole , mert megin volt meteor castjuk a halaluk elott , csak most valahogy megsem esett le vegul.:D