Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik. Hades elõtt van egy Warden os Souls nevû szörnyike, kinyírom, dob egy Key of The Warden Souls-t, na ez mire jó?!!! Mert az összes mellék quest megvan, minden kész, mihez kell akkor?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
66-91 cold dmg + 40 cold + 38 elemental -> nimbus: +23 cold dmg, +52% cold dmg, +76% lightning dmg alapjáraton. az sok, nem számolom most ki...
Ad fix dmg-t is, meg %-osat is, fõleg ez utóbbi a komoly, fõleg ha a % a fix bónuszra is rárakódik. 225-nek (1.20 felett olyan 200-250 alapsebzése van a dragon macenak) 40%-a az 90, tehát ezen van 40+90, a marauderen a 2 bónusz együtt kb 75 (min és max átlagolva).
hades kill
energy drain jól látszik, nomeg azis, hogy azért nem 100%-os a biztonság, videón is majdnem behalok. szoktam...
amúgy ez a 92% nrg drain nagyon állat, ha eltalálom a nagy mágikus gólemeket akkor már nem igen nyomják az tûz/jégfal spelljüket, meg hades sem bánt annyira.
amúgy elképesztõ milyen charm/relic-ek vannak. a 40 cold dmg + lassítós relic +38 elemental sebzéssel egy storm-os karinak elképesztõ bónuszokat adhat. pl. ebbe betéve egy meele prophet-nek milyen fegyver jön már ki:
és akkor ott van még az electrical dmg-s albínó pókos charm, a 450 dmg-s relic stb...
Viszont a kesztû meg a csuka sztem kifejezetten szar. Mágusnak archmage (100+ cast, 40+ recharge), harcosnak meg warrior (kb 30% block, 30% speed, 30% dmg) vagy conqueror (kb 40% speed + dmg) kesztyû sokkal jobb. A cipõn meg csak 17% run... fele mint a jobb classicos cipõkön.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A TQVault mûxik az Immortallal is? Másoljam az Immortal könyvtárába? Vagy elcseszi a karit?
Köszi!
amúgy kéne piercing stygian bow of the betryer. vki segítsen :)
hades run hogyan? felteszem fraps-et és csinálok egy videót lehet. amúgy relentless huntmaster bow of the betrayer, tracker set, apollo+mana burn ring és kész. semmi pet, semmi extra skill. csak study és nyíl.
att speed cap most akkor megemelkedett vagy bug? nemmindegy...
ja és majd kieges ambodiment-ekkel trédelhetnénk. most itthon vagyok estig minimum, eddig msn-em ment, de házon kívül voltam. boccs.
Ti nem vettétek észre hogy mintha a Lich King sokkal bénább lenne?Vagy csak nekem szórakozik?
Na szal ne szórakozzál hogy pénzért csináljak accot. de miért nem megy? mi nem megy pontosan?
Ha nem megy, nyomok neked egyet persze, de mennie kell
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
üzeletet nem lehet kitörölni?

Az eddigi 2 nagy felfedezes bosskillre: az instant freezing blast/ensare nem muxik a piros bossokra:D A freezing blast amugy kapott vegre latvany effectet, ilyen stone form szeru blokkot kap a celpont , amik lehetunk mi is , mivel az act4 egy repkedõ mobok nyomjak rank ezerrel , eleg szopas:D
Fecske: nemtom brigand leven mivel akasztod le a bossokat , vagy mi tankol neked legenden , de nagyon kivancsi lennek hogycsinaltad a final bosskillt.. Bar mintha irtad volna , hogy volt tankod scrollbol , de nemlehet mindig scrollozni , meghat elvileg e nelkul is kene mennie.. Nekem sikerult 2x lehalni epicen is , es azert eleg jol toltam amugy az act4 et , meg egyenlore a karim is fogjuk ra h muxik, ugy h csak hunting skillt hasznalok , szal kb ertelmetlen a storm masterym..
Ami erdekesseg , hogy 222% az attack speedem , amit eddig csak 190% ig tudtam feltornaszni , mit ne mondjak eleg jo:D
Fecske: a fold alatt van, de nincs mar ott varos.. btw irtam neked csomot msn en , de nem irtal.. holnap leszek ha mindenigaz , szal majd kereslek , legyel ha tudsz.
A JAVA!!! CSAK VÁRJÁTOK KI!
'KULÁS':D ÉS 'SHERLOCK' ----UNLOCK....
amúgy nekem esett valami új lila set item múltkor, egy lábvédõ, asszem 600 armoros és ilyen +2 to colossus form meg hasonló komoly statjai voltak, úgyhogy nem biztos, hogy felejtõs a dolog.
bár egy jó lila íj, ill. dexterity-s set sem ártana, milyen már, hogy a legdurvább dex req kb 430 körül van azis kieges bow-nál. teljesen értelmetlen így -dex reqet beletenni a játékba (tracker armor, artifact), csak felidegel. vagy miért nincs pl. minden kasztnak egy specializált set? igen, pl. hunter+rogue-ra gondolok.
asszem megyek meg arra egy parszor be akkarok öltözni mikulasnak :)
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Hát annak valami irgalmatlan hihetetlenül örülök hogy minden szörnyi nagyobb lvl mint én mert így nem mûködik az afro amu áldásos mind controllja :D viszont amit mondtam egyelõre igaz - a conqueror, ami ugye nagyban a colossus formra épül(ne eredetileg), szépen colossus form nélkül csak zászlóval megy megy és csak gyakál, a maga eszméletlen életképtelen dual wieldjével és csak megy elõre, azt ennyi...
Side questet eddig 1 hasznosat találtam ami életet adott, majd megcsinálom lower lvl-eken is. Ez végig ilyen könnyû lsz?????
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ott van egy anakronisztikus télapó cucc. :) Az elõzõ kép alapján...
Talán más is lapul még ott...szét kellnen nézni...
Remélem az unlock content még rejteget érdeksebb dolgokat is...