Shorlex#13776
jó azért nem fenékig tejfel vazze.
azért 20%ot visszaugrott (vagy többet) az elementál resistem, majdnem 200-at az off ability-m, szóval pályára csontik ellen nem a legszerencsésebb... láttad hogy az a kék sárkány, amelyik eltalál ezzel a lightning-cold (inkább cold) szarral a 11k életemet felére leveszi (eskü jobban kell fosni az ilyentől mint az összes bosstól együttvéve) most meg még inkább gyepálni fog stb...
a videon azok a nagy sárkányok, akik azért igen tisztességes fire sebzéssel rendelkeznek, hozzám sem érnek és nemcsak a betrayer miatt látszik így, hanem a 80 fire resist miatt, na kipróbáltam, és persze még mindig esélyük nincs, de azért már észre lehet venni hogy nem olyan az a resist mint korábban.
De összeségéban abban igazad van, hogy nem az a 20 resist lesz ami életben tart vagy sem, viszont pl. a 200 off ability az kicsit fáj... majd megnézem, hogy így is minden ütésre kritet csapok vagy sem, de lehet hogy nem, nem tudom. szal az a sapi bossra jobb, pályára szarabb. a video bossra készült, ezért mondtam, hogy arra talán jobb lett volna, de lehet hogy ingame view-ra jobb az ares helm.