Traky70#13701
Hájsztok! Már lassan 1 éve, hogy megjelent a játék, de én csak most kezdtem el játszani vele. Nagyon bejön a játék, de van egy dolog, amely ledöbbentett... A mentés...
Konkrét példa (II. küldetés): legyakom a kentaúr boss-t, duma Leonídásszal, mentés, kilépés alvás. Reggel indítás betöltés, csodálkozás. Spártában találom magam az utolsó "újjászülettető kútban". Ez rendben is van, az azonban már nincsen rendben, hogy az összes monszta, akiket már korábban legyaktam vígan tesz -vesz élükön a korábban (mentés előtt) kivégzett kentaúr főcsávóval. Megnéztem a küldetés státuszát: kentaúr főnök lenyomása ki van pipálva, új feladat, hogy menjek a jósdába, vagy mi. Cuccok, képzettségi szintek rendben, tulajdonképpen minden, kivéve, hogy újra itt vannak a korábban lemészárolt szörnyek.
Ez normális ennél a játéknál ????? Én nagyon csodálkozom rajta. Érdekes módon, ha meghalok és újjászületek, minden okés, szörnyek halottak (akiet korábban kinyírtam). Nem értem, ezt a betöltésnél miért nem lehet megoldani ?
A mentés másik hátránya (vagy csak én nem tudok róla, hogy van), hogy nem lehet egy korábbi mentéshez visszatérni. Olyan, mintha csak 1 slot-od lenne és állandóan azt update-elné. Szívás ....
Tulajdonképpen ilyenformán minek is van SAVE gomb a játékban ???