Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Próbáltam már mindenféle fórumon kutatni, a neten ,de még sehol sincs semmi róla...
mondjad mar hogy joo volt!!! pfejj de jo volt....!😊 artifactot a nepnek!!! kikapcs.
1. day/night kikapcs
2. Guardian passage
3. levelek szerepe
Mert mindig kilép!
Köszi
Könyveket szoktátok olvasni? Vagy csak game?
Diablo három kötete meg van és bár a Warcraft könyvek nincsenek meg, de havernak szerencsére igen, így már azokat is sikerült kiolvasnom (kivétel a legújabb sorozat, azt még nem kaptam meg. De ami késik nem múlik... <#vigyor>#vigyor>)
És nekem mindegyik bejön. Igaz más világ, de mindegyiknek megvan a maga varázsa.
Kiváncsi vagyok mikor figyel be egy TQ könyv... <#idiota>#idiota>
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Szal jól tippeltem ez is olyan lesz a conq-al hogy megyek lebaszok mindenkit és csókolom. Nagy változatosság, hogy nem bogárnak hanem ráknak hívják az ellenfelet... 😄DDD
Bocs dudo egyébként restartolt a gépem de ma már nem leszek tudod mért
Majd jelentkezek
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Sztem a tq szebb es talan jobb verzioja is a diablo2es jopar eves ötletnek, mig a wow a tovabbfejlesztese valami olyanra amire inkabb van igeny.. Nekem spec a pvp resze miatt jon be.. es ugyan szamit a cucc, de sztem kozelsem annyit mint dioba, raadasul majdnem a legjobb cuccokat megtudod venni honorbol , amit a pvpert kapsz😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
vannak állat affixek a kiegben, mint pl 'of smiting' toldalék. 80% körüli health reduction 3% eséllyel, amulettben láttam.
másik, találtam egy lila gyûrût, aminek az '50 armom' felirat is ott van a statjai között. ez akkor csak akkor véd, ha az ujjamon találnak el? hehe
meg a másik, uccsó wp nekem valahogy nincs meg. menjek vissza szétnézni mert elszaladtam mellette? ha igen dudo mondd meg légyszi nagyjából hol keressem. köszi
amúgy vicc, de az uccsó õr 3x kinyírt, hades-t meg simán elsõre lenyomtam, bár maradt fél percig egy behemótom ellene, amit az õr miatt castoltam.
biztos hurrogtok majd, de nekem a kieg maximálisan hozta az elvárásokat. gyönyörû, nehéz, tele új cuccokkal és az artifactok... kb 1 hónap lenne kirakni mindet. azért 1 divine-ig szívesen eljutnék.
A másik, hogy találok ilyen kék tekercseket, egyiken egy vers van (Ode To The Night), a másik egy bevásárlólista (Grocery list), meg egy Letter from Troy, mik ezek??? Eladni nem leeht, csak a történetet színesítik? Vagy én vagyok láma. 😊
Nekem 1.20ra is simán felment, mert ott is eredeti volt az exe.
A game.dll-t szerintem nem figyeli, mert potion mod be volt állítva, de azt simán felülírta.
Amikor megpróbáltam felrakni a javítást, ezt írta ki:
The Titan Quest updater has encountered an error.
Ez mitõl van és mit tok vele csinálni?
Nagyon nagyon???
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Egyrészt viszem a conquerorral tovább. Vele elég jól haladok. Bár kétszer sikerült behalnom vele, de az figyelmetlenség miatt volt... (Vannak valami démonok még elég az elején, amik két fegyósak és agyba fõbe sütnek vmi dream kasztos francot... Na ott a vitality damage és healt red nagyon szemét volt... Szereznem kell nagyon gyorsan megfelelõ védelmet ellene...)
A másik kari: Nature mellé felvettem a Dreamet. Egyelõre az új kasztról még nem tudok nyilatkozni, de a petek valami iszonyatok lettek... Szereznem kell lábvédõt, ami marha nagy speedet ad, mert a két farkas szétszed mindenkit, mire a közelbe érek... (És még nincs se Nightmare se Pet bónuszos gyûrûm+amum <#idiota>#idiota>)
Artifectet összerakni... Mondjuk amilyen bónuszokkal rendelkezik pár nagyon is megértem, hogy úgy rakták össze õket, hogy nagyon nehéz legyen szerezni. (De remélem olyan nincs, hogy Ahoz kell B; a Bhez meg A... <#idiota>#idiota>)
A scrollok viszont szerintem aránytalanul erõsek lettek... Fõleg az árukhoz képest...
Most nincs kedvem vissza olvasni...
szal légyszi mondjátok meg milyen erõs az új kaszt...
pls
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
meg itt a study-s spear, kieg legelején esett:

Itt a video amit leszedtem a youtuberol , utso refresh fountaintol a bossig , legend , nuku artifact/scroll , csak classic titan cuccban.
33 mega , tuheto minoseg , 3perc.
ezzel még a conqnak is meggyûlne a baja, simán
sokszar
Szerintetek miért van az, hogy ha a játék legelején (az elsõ mellékküldetésben nem találok UNIQE (kék) Tárgyat akkor az egész játékban soha többet.
Ha pedig találok akkor lépten nyomon dobogatja??
A patch ezen segít???
purlbind: az a hades treasure vagy iylesmi quest? mert akkor az csak késõbb fog összejönni, ha megtaláltad a 4 követ amit az oltárokra kell helyezni. kisebb boss-okból esnek a gem-ek majd késõbb.
na ennyi elég az írásból, játszom kicsit.
romoto: 5 artifact-em van összvissz, ezek mind epic/legend charm-okból, embodiment/incarn relic-ekbõl állnak össze. meg egy két kieges incranból. a receptek fõleg epic titanrunból + kieg quest-bõl jöttek.
amúgy nekem már legend titán is nagy falat (semmi ensnare, no 100 rec a briganddal), így igen fun a játék. eddig olyan 6-7 halál.
'embodiment of the shade of hector' meg ilyesmik kellenének a greater artifact-jeimhez szükséges összetevõkhöz, ezek meg nem sanszosak legenden...
TQ majd felmegy ha lesz kedvem hozzá, egyelõre nincs sok.
Úgy kb látom magam elõtt hogy a conq a 70% absorppal kb mindenkit 2 mp alatt lecsesz, úgyhogy csak a helyszín változik, a gyakálás nem... na ezért nem tom hogy érdemes e feltenni, de persze felteszem csak kb nulla élmény lesz...
De PvE re szerintem elvezetesebb egy titan queest jellegu jatek, foleg ha solo jellegu gamer vagy..
Btw Shorlex az iranyitast atkene kicsit konfigolnod, mert eleg beginner hogy a,d vel forogsz , arra van a jobb klikk + eger , gyakorold kicsit es meglatod h jobblesz😄