23078
  • ROMOTO
    És ez is elég franyesz, igaz hogy MMORPG, de jól is néz ki és játszható is egyben, megnéztem egy rakás videót róla...
  • ROMOTO
    Az előző hsz-emben a hármas pontra click :)
  • zsotesz
    nem az overlord?
  • Harkat 89
    1.:Nem tud valaki valami szintnövelő kódot? (vagy bármi más cheat-et)
    Mert most jó egy karival végigviszem simán, de nem hiszem 2x végigtolom csak azé hogy más kasztot is kipróbáljak:)
    2.:Valaki nem jön velem multyba?
  • Shorlex
    sok a duma, mi a game? :D
  • virs lee
    Én többet is. ~~
  • virs lee
    A fire spelleket azért növeli a %dmg, mert fele részben fizikait sebeznek.
  • Oraculus
    Sziasztok,
    szükségem lenne egy Sunstone artifact-ra, van valakinek?
    Cserébe ezek közül lehet választani:
    Touch Of The Fool
    Chaos Cube
    Amber Flask
    Skyfire Pendant

Üdv.
  • ROMOTO
    Találtam egy nagyon ígéretes gammát, elképesztő profi grafikával ... :)
  • Shorlex
    dudo, nem emlékszem arra a képre, amit linkeltem? hát ott is jobb klikken volt az onslaught, és balon basic attack, a srácot biztos az ihlette meg. most miért akarod elvenni másnak a játékélményét? :DDD
  • dudovec
    Tudom ha jobbklikken van , akkor asszem nemkell ranyomni az ellenfelre , hogy lojjon , de ugyenez kivitelezheto a bal klikken is , csak nyomni kell a shiftet loves kozben.
  • dudovec
    savior: a marksmanshipet alap , hogy bal klikkre teszed , jobbklikkre meg a studyt. Normal attackot ertelmetlen kulon bennhagyni , mert ha esetleg valami ok folytan nemtudnal a marksmannal loni , es bal klikken van , akkor sima attackot fog loni helyette igyis ugyis.. Kurva kenyelmetlen lehet a gombot nyomkodva, celkeresztel studyzni , foleg hogy ottvannak mellette az auraid , es ha mellenyomsz akkor ki-be kapcsolod oket , stb.. De csak 1 tipp volt , ahogy erzed:D
  • dudovec
    phantom , lethal , lucid dream + passives, nightmare elso passiveja , mandrake, envenom + a kozepso vagy a legfelso trance.
  • Rufios
    Köszi a tippeket, bár a karit még csak most kezdtem (lvl 14) álom +tolvajok skill tab-okkal, de a Distortion Wave elég szépen terít mindenkit a fantomot meg még nem fejlesztettem ,egyébként a fantom gondolom elsődleges támadásként állítható be sztem viszont a tolvajok kiszámított csapása jobbnak tűnik , de én még ezt a két képességsort nem ismerem túlzottn így ha van tippetek mit érdemes mellé még fejlesztenem azt megköszönném.
  • savior
    talaltam egy tok jo staff-ot, mar csak egy magus kari kellene hozza :)
  • dudovec
    Hat nemtom milyen karival nezed.. De arra hat a lucid dream is, meg az onslaught is, akarcsak a farkasok auraja.. Direkt megneztem most normalon , kis ertekekkel , hogy mi mennyi , es a % pontosan ugy hat ra ahogy kell. Csinalok 1 karit mindja 5000 str el es megnezem tobbet sebez e a wave vele , de szerintem nem.
  • Shorlex
    :DDD
    akkor ezzel nem értünk egyet, de sebaj.
    ki kéne próbálni, hogy felvett plusz damage%-os cuccok nélkül, jó sok str-el mekkora sebzés pluszt ad a zászló.
    Mert gondolj bele: a cuccok milyenek?
    van egy plusz 60 körüli achillesem, plusz 25 ares helm, plusz 40 conqueror plate, plusz 30 athena, plusz 60 immortal. Gyűrűben, artifactben plusz % nincs. Ez így összesen plusz 200% körül van. Akkor hogyan lesz a 150-ből 700 ha feltételezzük, hogy a 150-ből csinál 450-et, bár efelől kétségeim lennének??
  • dudovec
    a + %dmg az ami noveli a distort reality/wave - volcanic orb/eruption sebzeset. A zaszlonal is a % tol ugrik annyit , nem az str től szerintem:P
  • Shorlex
    ja két dolog még.
    az előző hszben az egy pontot és a wave az egy pontot ér a wave akart lenni :D
    a másik meg hogy amit kérdeztél, hogy a plusz% damage, nos az sztem nem hat rá, de el tudom képzelni, hogy a plusz % total damage az igen. De a str-et tartom, hogy annak hatnia kell.
  • Shorlex
    Hát, én azt tudom mondani, hogy a warfare zászlóban van ugye plusz 150 damage körül.
    Na most, amikor leteszem a zászlót, akkor nekem nem 150-el hanem vagy 6-700al ugrik meg a sebzésem, azaz úgy veszem észre, hogy pl a str az hat az ilyen skillekben a fizikális damage-ra. Így - mivel asszem a distorationben is van fizikális damage - a sok strnek logikusan ott is hatnia kellene.
    de én a helyedben hagynám azt a vackot a francba, ott van a fantom, másodlagosan a distort azok sokkal jobbak. egy pontot és a wave, csak a lassítás miatt ha szükséged van rá (az lvl 1nél már megvan)
  • Rufios
    Lenne egy kérdésem az álom mesterségnél a torzító hullám (Distortion Wave ) erejét lehet-e növelni a passzív skill-jein kívül más tulajdonságokkal is vagy nem mert én úgy vettem észre hogy ha felveszem a Battle MArker-t akkor sokkal erősebb , szóval a kérdésem az hogy pl %-ban sebzést adó cuccok növelik -e ennek is a sebzését vagy nem . mert ehez nincs kölön sebzésnövelés mint az elemi képességekhez a pálcák.
    Tud erre nekem valaki valamit mondani?
  • Shorlex
    Yes, I had the issue and the "Couldn't Initialize Graphics Engine" error, but it turned out it wasn't a bug (not on my system anyways).

It had to do with the NTFS permissions on the folder that I downloaded the demo files to, and ran the setup from.

I had dl'ed the game on a user account to a external drive, then copied the game setup folder to my c: drive which transfered the permissions from the external drive with it and didn't allow my Administrator account I ran the setup from, MODIFICATION, permissions (yes it gave "administrators" full permission but for some reason because the specific administrator username account I wasn't specifically giving modification rights (or full) the setup failed to initialize completely (it didn't generate any errors during install, just wouldn't play).

After right clicking the setup files folder and giving the specific admin account I was using full permissions on that folder, I ran setup again and it installed correctly and the game worked. No more "Couldn't Initialize Graphics Engine" error prompt, or can't locate d3....dll (a directx dll it was searching for also).

Everything worked fine.

Ha ez nem segít Itt találtam.

javaslom a www.google.hu használatát...
  • lordangel
    Sziasztok.Lenne 1 nagy problémám, haveromnál láttam a játékot és nagyon megtetszett.Be is szereztem, felrakom, de mikor elindítom kiirja hogy:couldn~t initialize graphic engine. Pedig a legfrisebb directx van fent. Tud valaki segiteni? Köszi
  • Traky70
    Rendben! Köszönöm szépen a segítségekt !
  • Ravasak
    tárolohelynek az inentoridban majd meg lesz 3 kisebb zsakocska plusz a karavános csokanal is lessz helyed
  • Shorlex
    Itt sok hasznos dolgot találsz

Bal oldal, databases, editors and tools, és ott van a tqvault. az szolgál arra amit kérdeztél. a doksi\my games\titan quest\tqvaultdata mappába teszi a .vault filke-okat (hadd ne mondjam innentől kezdve hogy mire ad ez okot... :DD)

Itt is van egy csomó hasznos dolog
    főleg a cuccok listája, meg walkthrough

és van még a www.titancalc.com, ott tudsz karit tervezni
  • Traky70
    Igen, ez van. Már beletörődtem.
    Lenne még egy kérdésem: el lehet tárolni valahol a cuccokat, amiket még nem tudok használni (pl: 66-os erőszintnél találok egy olyan cuccot, amihez 125-ös erő kell (épp most jártam így)). Próbáltam kidobni az inventory-ból, majd betöltés után ott kerestem, ahova dobtam, de nem volt sehol.
  • ROMOTO
    Mivel a game-ban fejlődni csak az exp el lehet, ezért inkább örülni kell a az esetenként ujragenerálódott moboknak :)
  • Shorlex
    ez egy ilyen játék ez van.
    de a problémád vele egyedi, még soha senkinek ebből baja nem volt, más játékban sem.
    ez így van jól hogy le kell gyakálni mindig az ellenfelet, nem tom ebben mi a furcsa
    most legalább tudod, hoyg ha ez neked ilyen problémát jelent, akkor úgy lépj ki hogy elmész a következő fountain-ig.
    a save gomb az valóban egy xar, én soha nem használtam egy év alatt... :D
  • Traky70
    Hájsztok! Már lassan 1 éve, hogy megjelent a játék, de én csak most kezdtem el játszani vele. Nagyon bejön a játék, de van egy dolog, amely ledöbbentett... A mentés...
    Konkrét példa (II. küldetés): legyakom a kentaúr boss-t, duma Leonídásszal, mentés, kilépés alvás. Reggel indítás betöltés, csodálkozás. Spártában találom magam az utolsó "újjászülettető kútban". Ez rendben is van, az azonban már nincsen rendben, hogy az összes monszta, akiket már korábban legyaktam vígan tesz -vesz élükön a korábban (mentés előtt) kivégzett kentaúr főcsávóval. Megnéztem a küldetés státuszát: kentaúr főnök lenyomása ki van pipálva, új feladat, hogy menjek a jósdába, vagy mi. Cuccok, képzettségi szintek rendben, tulajdonképpen minden, kivéve, hogy újra itt vannak a korábban lemészárolt szörnyek.

Ez normális ennél a játéknál ????? Én nagyon csodálkozom rajta. Érdekes módon, ha meghalok és újjászületek, minden okés, szörnyek halottak (akiet korábban kinyírtam). Nem értem, ezt a betöltésnél miért nem lehet megoldani ?
    A mentés másik hátránya (vagy csak én nem tudok róla, hogy van), hogy nem lehet egy korábbi mentéshez visszatérni. Olyan, mintha csak 1 slot-od lenne és állandóan azt update-elné. Szívás ....

Tulajdonképpen ilyenformán minek is van SAVE gomb a játékban ???
  • ROMOTO
    Vezérlőpult-Rendszertulajdonságok-Teljesítménybeállítások-Speciális-alul írja, hogy virtuális memória-módosítás...
  • lilgame
    ahha!!!
    és azt hogyan kell megoldani?:D
  • ROMOTO
    Valszeg kevés ramod van+a videokarid is kevéssel bír, a virtuális memóriát kellene megnövelned, akkor csinálja ha telítve van, jellemzően a városokban, a game teletömi idővel..., ilyenkor ujra kell indítani és megszűnik amíg megen tele szemeteli...
  • lilgame
    csőőő!
    nekem az a problém hogy mikor elindítom a sima titan questet(kieg nincs fent)után belép elkezdek játszani minden ok.és egyszercsak látom hogy eltűnt alattam a föld meg néhány tereptárgyat nem jelenít meg csak ilyen barna foltban,a betűk elmosódnak nem lehet belőlük semmit látni meg néha a térkép is tök fekete!

ha valaki tud akkor segítsen légyszi!
    előre is köszi!!

• ROMOTO
    1. írj be a fórumokba konkrétan mikor, milyen szinten, milyen karival nyomulnál...esetleg válaszolnak rá
    2.Ezekből kiderül: link,link,link,,link, link
  • Harkat 89
    Hello.
    1.Van aki játszik multyba TQ-et?Én szeretnék már csak sosincs senki fenn.
    2.A TQ Immortal Throne miben másabb azon kívül van még egy kaszt meg új cucc is van?
  • ROMOTO
    Itt már mindenki végigtolta a kieges küldiket párszor asszem... :)
  • ROMOTO
    Az egy ingyenes progi ami virtuáls szervert hoz létre, letöltöd a gugliról felpeccseled és beírsz egy-két fórumba hogy játszanál...álltalában visszaírnak, akkor megdumáljátok hogy mikor, kivel, hogy...elindítod a hamát a 13358 hsz ben leírtakat begépeled és fogsz látni pár nevet, ha fehér rákonnektálsz és a hamában írsz neki, aztán elindítod az IT vagy TQ-t és a lan menüben látni fogod az ipsét... :)
  • Oraculus
    Hello!
    Mi az a hamachi?
    Hogyan kell azt?

Bocs, lorenzo LÁMA(s) vagyok hozzá
  • TopGun
    Sziasztok! van itt most valaki aki az uj feladatokbol mar megoldott tobb mellek kuldetest is es esetleg tudna segiteni?