• dudovec
    Hat az ijasz temahoz annyit: azt senki nem vitatta , hogy takarit annyira a hunter mint 1 stormos kari , sot... Hogy mi a nagyobb lamasag: lepcsorol loni titant legenden , aki az egyik boss a kb 3-4 bol , ami jelenthet valami kihivast egy karinak.. vagy odamenni hozza , es lejatszani vele rendesen , hat nemtom , dontse el mindenki:D
    Azt mindenesetre negondold , h egyfolytaban briar wardozok.. Legenden 40% rechargeal, es sacrifical amuval mentem vegig az elso 3 acton , es nem haltam meg egyszer sem , sőt meg meleg helyzet se nagyon volt.. Ennyire durvan irt a scatter , plusba szivja az eletet a betrayer. Mindezt 4000 lifeal.. Amikor elertem act4 be , feldobtam az afro amut a sacri helyett, lett rogton 8000 eletem meg atom resistek.

Rangernek az az egyetlen baja, hogy nagyondurvan zabalja a skillpontot. De ha azt nezem ,hogy egy brigadnak van 300 manaja , ebbol reservel az art of the hunt 150 et , meg az envenom is valamennyit, akkor mar ottvagy , hogy minden study utan iszol 1 manat? Marpedig az ijasz cuccok nemsok energyt adnak , energyre rakni meghat eleg zzz..

Telleg nem akarom itt most lehuzni a brigandot , mert nagy elonye a mandrake ami bele van epitve a lovesbe , de ha 2-3 loves egy csoport , tenyleg nem hasznalod ki.. Egyedul az obsidian hallsos lila sarkanyoknal lehet igazan kihasznalni , meg a hades fele giganteseknel.. Ezeknek a moboknak van eleg nagy elete , es eleg gyorsan odatudnak erni , hogy parat okozzanak.. De ilyen mobbol van 1-1 kis csoport , 2 palyan osszesen kb , szal ezeket megallithatod te warhorntol kezdve barmivel , akar instant nelkul is , ugyis szetlovod oket 2 sec alatt , foleg ha csapatban vannak, szal ahol tenylegesen szukseg van a mandrakere , ott barmilyen stun segithet neked (ha instant az ijaszod , akkor meg azse kell , mert kilosz 3-4 halot felejuk , aztan csokolom...) ,csak az szol a mandrake mellett , hogy legenden is sok idore beoltja oket , es nemkell kulon gombot nyomni hozza , meg kulon manat kolteni, meg kozben sebez is a lovesed.. De tovabbra is azt tartom , hogy nincs olyan sok helyen szukseg ra , hogy azt mondhasd ra , hogy ezt hasznalja ki legjobban egy ijasz , hamar a 2 ik (felesleges) masteryt nezzuk.

Ezzel szemben ottvan a ranger (bocs h ezt ajnarozom mar megin, de nekem ez az ijasz jott be eddig a legjobban , igaz csak 3 at probaltam): Ami cirka 8500 hp val rohangal , lehet 80% dmg je es 15% total speedje farkas aurabol, energy cost levetel, resist , alapban vagy 1000 mana a 300 helyett.. Tud tenni a refreshre , amire raksz par pontot , elnyomod a callt 40% recharge mellett , rogton 1 refresh , amikor lejar a callod nyomsz meg 1 refresht , es mar castolhatod is.. Allandoan a rendelkezesedre all a call , amit nemnagyon mondhatunk el egyik karinal sem , amelyik a 40% reces hoodos normalis ijasz szerkoval megy. (igen , 40% rechargeal mentem sokaig , es ennyivel mar lehet instant healed , amit eddig elegge lebecsultem , es fogadni merek , ti sem sokat hasznaltatok eddig , de az oak meg a heal annyira kenyelmesse teszi a jatekot , hogy mostanaban allandoan natures karikat csinalok :D ) Plaguet asszem kiveseztuk mar elegszer.. palyara nemfogod castolgatni mert felesleges , mire atterjedne halottak , meg palyan a scatter visz igazan , es pierce resistet nemszed le.. De a bosst belassitja , es 50% dmg /elemental resist levetel jol tud jonni meg a study pray es a betrayer bow melle is. Raadasul leszedi az ellenfel fizikalis sebzeset , ezert van az , hogy legend titannal bemegyek , felszaladok a markerig , aztan be kozepre , addigra lemegy rola a tuske , amit rogton felrak ahogy a lepcsohoz ersz. Kirakok 1 wardot , plague + study es 8-9 loves es halott, ami kb 5 masodperc az elso lovestol szamitva.. Ha meg is utne kezzel kozben (amibol az elso 2 hit a wardnak megy) , akkoris plague + absorp + oak ved ellene , tovabba ott az instant 3k s heal. Hameg meteort dob kozben , asszem a ranger videon latszott , hogy mi tortenik:D Nemnagyon van masik ijasz aki ezt megtudna csinalni , kiveve egy wardent , ami szinten jokis kari lehet , colosussban rohangalva nyilazva:D

Shorlex: leszek ma , ugyhogy majd legyel teis:) Annyit mindenesetre megjelegyeznek , hogy ezt a lykaion mokat nemtartom tul jo otletnek , az str req miatt , inkabb rakd fel azt a lila bowot amiben 17% recharge van , bar akkor buksz v 15% ot.. De felrakhatsz neki shaman cipot , atom stun/slow resist reliccel.. Igaz abban nemsok movement van , de azt sok mas mastery is adhat meg neked..