Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Ez is innen van
ROMOTO
FiringSquad: Lesznek új skillek és képességek a karakterek számára?
Michael Verrette: Az Immortal Throne-al bekerül egy kilencedik skillág is a játékba, amivel kilenc új karakterkombinációra nyílik lehetõsége a játékosoknak. Az álom masteryt úgy terveztük, hogy igen erõs elsõdleges skillcsoport legyen, de elég rugalmas ahhoz, hogy mind a varázsló, mind a harcos karakterosztályok számára nagyszerû másodlagos skillként mûködjön. Ez egy egyedi és nem igazán tradícionális skill család a szerepjáték mûfajban, s csakhamar az egyik kedvenc skill masterymmé vált.
"A játékosok most már ún. tekercseket is szerezhetnek, melyeket a kereskedõktõl lehet megvenni, s egyszeri alkalommal valamilyen komoly bonusz adnak a játékosnak, vagy hozzáférhetõvé tesznek valamilyen skillt. A játékosok felfedezhetnek igazán ritka mágikus képleteket is, melyek segítségével új típusú felszerelési tárgyakat, ún. ereklyéket hozhatnak létre. A játékosok a Bûbájos NPCk segítségével és a megfelelõ alkotóelemekkel készíthetik el ezeket az ereklyéket, melyek igen nagyerejû bonuszokat és egyedi skilleket adnak."

ezt
innen kopiztam, szóval nagyon úgytûnik, hogy ha nem is random az artifact, azért ez a "felfedezés" szócska elég sok munkát fog adni ... :)
ROMOTO
Egy pár új fotót találtam
Rip
Én azt a törést használom, amiben ez a file van:
tnttqtn1.rar

Semmi gond nincs vele.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Eredetivel játszom, szal nemtom. A modhoz viszont pár hsz elõbb volt link.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Haliho! Tudom hogy nem illene, de azért megkérdezem: a dvd multi5 változathoz melyik 1.20 exe jó gamecopyworldon? vagy tök8 mert mind1ikkel mûködik? Jah, és ha valaki tudna adni linket ahhoz a damage kiíró modhoz ami mûködik 1.20nál, megköszönném :D.
SD456
OK! Kössz! Még jó, hogy mindig csinálok biztonsági másolatot<#smile>

Bye!

PS3 ID: SDani456

zsirfecske
eredeti exe-re kell feltenni a peccset különben nem megy...

SD456
Hy all!

Lenne egy problémám a játékkal. Letölttötem az 1.20-as Patch (1.01 to 1.20) és amikor telepíteném a Patch-et akkor ki írja, hogy: Varsion Mismatch This Patch cannot be applied to this version of Titan Quest.
Patch requires version : 1.01
Current version is : UNKNOWN
Mit tegyek, hogy felmenjen? Elég sok hiba van így a játékba.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

zsirfecske
Vagyok hamán, írtam. Jöhet bárki.

Fecske, ha gondolod felõlem mehet a pvp ma valamikor...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
szerelmes vagyok az assámba. igaz 5-ször lehalt (3+2 halál barmanu-tól), de instant lethal+knife nagyon jóó. valaki okítson ki pvp-rõl, hogymegy stb, majd kipróbálnám mit tud úgy. még van 2 szint level 50-ig, utána mehetne. kösz

Btw Shorlex aszondja megnezte a sorcot es nemut annyira amennyire kene.. erdekes azert , mert par honapja eleg sokat warlockoztam , es legend act2 ben lealltam kest dobalni ahogy az egyik regi videon is latszik, es sztem nemsebzett olyan szarul ahhoz kepest , h tokmas build volt tokmas cuccokkal..

Hat ha minden csoport utan iszol 1 manat sztem az elviselheto.. Persze van akinek sok..:D

zsirfecske
sztem a sok nrg nem megoldás. a regen fix, attól hogy dupla enery-d van max nem 10, hanem 20 sec-enként kell inni. az meg milyenmár, hogy knife-knife-poti-knife-knife poti :)

Hat nemsokon mult h gyorsabb legyen, de azert igyis egesz turheto...
Tripla Titan kill

jaja ,tudom kicsit gyengusz, de csak nezelodtem az oldalon es beugrott, hogy: uuu basszus lehet ez az!..:)
Pakolsz 15-20lvl nyi energyt.. A stat valszeg eleg korcs lesz, egyiksem lesz olyan kimagaslo, hogy a sebzedesen sokat toljon, az int sem..
Dex kell a hoodnak pedig caster vagy.. Ezzel a cuccal nincs semmi int%-os lehetoseg sajnos.., amura lehetne meg ugye nagy intet tenni, de a polaris ott eleg erosnek tunik... Monkeyt aldozhatsz hecatera is ha neked meg tobb kell.. :)

Ah kosz:D de ez meg csak egy otlet, kiderul h muxik e:)

ROMOTO
Ja arra közben rájöttem én is, hogy csak az a rune lehet, de mivel sosem használtam a fecske álltal említett okok miatt, és nem tudtam hogy néz ki hordva, ezért azt hittem csítes cucc, mert a lilákat ismerem... :)
ROMOTO
Hát próbáld ki ott azokat a késeket szerintem akkor ... :)
zsirfecske
nem vagy semmi bakker. épphogy rájöttem milyen májer a knife, te már szállítod a legtutibb kombót hozzá. megnéznék egy ilyen karit...
na, ma jól benyaltam dudónak :)

két dolog azért: 1) sztem azért az int is turbózza a knife dmg elemental részét. 2) de hogy bírod manával az instant knife-ot ilyen cuccokkal? poti?

regis: lehet, de miért hordana ilyen gyík fegyvert bárki is?

emlekeztek meg arra az "editoros" assassinra akinel volt 2 kard: vekonypenges Silence + volt 1 vastagpenges kard ,amit nem ismertetek fel... nem ez az?--->http://titanquestvault.ign.com/fms/Image.php?id=2578
kosz:D

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Tud valaki linket ahhoz a boss triplazo modhoz?

Sõt a polaris meg tobbet is adhat, hogyha a elemental dmg itt ugy mukodik , hogy 40 cold/fire/light kulon , mert ezt a whisp igy 120 al dobja meg + a nimbus tovabbi 60 al kb igymar 300 al novelne a 120 helyett , szal 1000 feletti knife sebzest ernel el , amibol kb 20 at lonel ki masodpercenkent 260% castal 100% pass through mellett.. Nembeszelve arrol , hogy a squall segitene a bleedinget/poisiont is.

*semmilyen

Namost ha maxolt knifed van corsaval akkor 58x5 (400% pierce -> 2 apollo hood + a knife passiveja) + 50 dmg immortal amire rajon kb meg 100% fizikalod + 50 light dmg a hoodbol ez osszesen: 440 knife dmg amibol 290 pierce es nincs semmijen resist leveteled.. (a dotokat nem szamoltam).. Es van 200% castod..
Ezzel szemben ha sorceror vagy: Akkor calypsoval +2 all skilled van , szal alapban ~70 a knife dmg erre rajon a hood + passiveja -> 210 pierce dmg..
Aztan felraksz neki 2 olyan ringet amit mondtam (2x52 cold dmg) + 50 light dmg a hoodbol + szamoljunk meg egy 40 cold/light dmg t a nimbus miatt amivel kb 200 cold/light dmg jon ki. Erre a jon a whisp +2 skilles ~110% elemental dmg passiveja + a static charge es a hearth of the frost amire szamoljunk mondjuk meg 70% ot kb az egeszre.. Szal igy szamolva kb lesz 540 cold/light dmg-d a 210 pierce melle ,szal ez kereken 750dmg/knifera jon ki a vegere.. Mindez ugy , h van egy +2 skilles squallod ami -40allresist + relicelheted a 2 zold ringet monkey kingel ami tovabbi 24 reduced resistance amint eltalalsz valakit. A 2 ring ad tovabbi 44% slowert is az envenom slowerje melle..
Ja es ez a 750 ugy jon ki, hogy amuletett nem is szamoltam , ami mondjuk egy polaris eseten tovabbi ~120 elemental dmg lenne.. :)

zsirfecske
terracotta warriorokra tuti hogy hat, legalábbis íjból biztosan.
brigandom nyílvesszõitõl kóvályognak rendesen...

ROMOTO
A changani agyagkiborgokra gondoltam, azokra a fumble-confuse sem hat valamiért...
ROMOTO
Én kipróbáltam tegnap a knife-ot legend olimposzon apollokkal, hood al,immortallal, corybantes,deimos al, ha nincs benne mandrake nem ér semmit, de azzal még ott is lehet haladni igaz rohadt lassan és egy csonti brigádra kell vagy 15 cast, meg az összes construct, clay golem (nna az nagyon szar majd behaltam a késekkel ott, ha nem váltok más fegyóra :) is gáz ezzel.... de többnyire nemigen ütlegelnek, mert szinte állandóan bejön a fumble, meg a confusion...szóval nagyon kell neki az -% energy cost, meg hasonlók (nekem ilyenem nem volt és kb 5 perc alatt megittam vagy 40 üveggel :) és elég lassú, meg egyes helyeken használhatatlan res. gyengítõ spellek nélkül...ja persze ott volt még a rally néha a colossus stb. ezzel együt is sokkal nyögvenyelõsebben haladtam mint colossus, rally nélkül sima thorny, spear + corybantes-ell, calculated-batter-el...
ROMOTO
Szép kis "paraszt", elvileg királyleány ... :)
:DD Nemondj ieneket mert a vegen meg majernek hiszem majd magam ,aztan nagyot koppanok majd ha megkapom a magamet a cimboranktol:) Enis tevedhetek persze, mert megmindig nem testeltem le 100% ig a knifeot, de eddig ezek a tapasztalataim errol, de ha valtozik a velemeny ugyis jelzem:D

A kniferol meg annyit: hogy nekem egyertelmunek tunik amit irtam "x damage" , ez nyilvanvaloan csak sima , nem %os sebzes.. mondjuk pl a hood 50 light dmg je.. A %-os ertelemszeruen akkor fog ra hatni, ha az pierce , vagy mondjuk storm nimbusod van ami erositi a hoodbol kapott light dmg-t.. Tobbek kozt ezert gondoltam sorcererre knife karinak..
Ha ez egyertelmu volt , akkor sorry , de sztem igy kerek.

zsirfecske
oké, hiszek neked, de legalább kierõszakoltam a bõvebb infót...
raptorban is igazad van. ma te nyertél :)

Ha megnézed az 1. tp mellett ácsorgó parasztot, "véletlenül" pont Hesione-nak hívják. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Különben az ilyen Hesione elnevezéseknek utána lehet keresni, ha valakit érdekel itt, konkrétabban itt. :)
ROMOTO
Elhiszem :), különben ez a Hesione a legfurább cucc a Mantis, Helm of the Firewalker mellett ami inkább egy szadomazo kelléknek tûnik mint egy sisaknak :)...eléggé odatettek a kreativitásnak az ironos srácok ezeknél... :)
Romoto: :DD Nem allok le reszletezni , a lenyeg az h regen kezdtem meg a karit es nemjott ki az intje meg a recje meg a resistje, csak ugy ha a heisont hasznalom a sok int/rec/resist miatt.::D

Tudom , hogy a regi conq videoba beleraktam , hogy 80% healtjat leutom a titannak, maradekot meg kinyiratom a reflectel.. Aztan Shorlex megcsinalta ugyanugy conqal vegig reflectel az egeszet.. Na most megprobaltam ugyanezt ezzel a bena Guardiannal , ugygondolom most , h talan ezzel a leggyorsabb es legbiztosabb ez a fajta kill , de persze lehet ha beallsz 40 rallys zaszlo koze es dob rad 1 meteort , akkor ossszecsuklik tole.. Megkell majd nezni;> Briar wardal az a gaz h keves a lifeja es sztem keveset tud refizni ebbol adodoan , plaguet is toltam melle , de csak a legfelso passiveja van maxolva a resist levetel miatt, tobbi 1 pont.

reflected

ROMOTO
Ok, megpróbálom rávenni Akhit, Daze-t is a kompánia miatt, elvégre nekik is van még pár szint a 65 ig... :)
Fecske en irtam es hat ra, mivel minden olyan x dmg , legyen az barmilyen, amit nem fegyo/shield ad, az hozza fog adodni a kesedhez mert ranged attack.. Tudom , hogy a pierce is erositi a hoodbol , de en levetkoztettem a karit , raktam neki egy lvl 1 es throwing knifeot (8-15 dmg), lovoldozotem vele normal helos utan nemsokkal.. Ezutan felraktam neki egy olyan ringet , hogy 52 cold dmg 23% slowed for 3 seconds , es ugyan nincs dmg kiiro progim , de lattam kulombseget.. Amikor felraktam egy olyan fegyot amiben van convert,akkor nem szivott eletet a kes , de amikor felraktam 1 amut amiben van ,akkor igen..

A throwing knife jolfog irtani sztem legend kozepeig is , aztan orienten nagyon meggyengul a gaz bombal egyutt sztem , bar meg nemtartunk ott Shorlexel , de nagyon felek h ez lesz..

A raptor ha 30% ot ad es es a lethal 600% at , akkor a lethalnak ez a 30 az 1/20 ada , tehat 5% , de lehet persze , h nemjol gondolkodom:D Btw ha megvan oldva a costod , 30% fiz dmg helyett van par dolog amit tehetsz bele es jobb sztem , akar 600 life v barmi..

Hy! A múltkor nem voltam már este gépközelben, ha ma este "multizol" behajtanám rajtad a beígért cuccosokat <#miaz><#miaz><#miaz><#miaz><#awink>
ROMOTO
Én nem emléxem volt -e ilyen elemental-throwing hsz, de én a poison + passzívjai hozzáadott dmg. ját emlegettem volt...
ROMOTO
Azért a vault-ért kár, mert egy rakás jó cuccot el kellett passzolnod az 55 szint alatt, én törekednék a használatára mindenképp, mondjuk a kiegben állítólag már úgy is benne lessz... :)
zsirfecske
amuban a +%dmg nem ad a throwing knife-hoz? gondolom pierce miatt nemigen.
amúgy effektíve 12%-kal nõ tõle a sebzésem, akkor kb ennek ötszöröse kéne legyen a nyereség, ami +60% dmg, nem? nincs dmg kijelzõ modom, nemtom. amúgy egyelõre tökmindegy, felvettem pelaron pajzsot, manacsík meg semm moccan innentõl és 100rec throwing knife+lethal õrültesen jól írt epic legvégén is. kössz...

ja nemtommá ki írta, hogy trowing knife-ra azért is hat elemental, mert hood lightning + sebzése látszik mikor felveszi. na ez pont hülyeség volt, mert hood-ban egyúttal +pierce dmg is van így ez semmit sem jelent... csak eszembejutott :)

nah, becsaltam athenba, ott mar 20-an siman levertuk jo 5 perc alatt:D
ajandek a qestben: assassin's shroud..
koszi romoto!<#alien2>
ROMOTO
Írts ki mindent athénig elõször, aztán csald fel a város kapujáig, ott elintézik az õrök neked... :) amúgy bivaj poison res kell hozzá, meg zászló és persze nemárt egy lassító vagy converted healt buzgár...
Hydra kill, help plz!... mar kinyirt parx ez a "kedves" dog es nem talalom a modjat , hogy hogyan is kellene kipurcantanom... vaultom nem mukodik, azon kivul, ha lenne vmi otletetek vagy valami trick esetleg, szivesen fogadnam es megkoszonnem! a kari: lvl 55 assa
ROMOTO
Az én álmos karim Simon lessz, meg Templar asszem... :)
ROMOTO
Én tudom, hogy a lényeg nem a külsõségekben van, de Dudo ezzel a karival bátran benevezhetnél a legviccesebb megjelenés kategóriába... :) néha belefutok ilyen achilles armor+hesione fátyol os pacákokba a neten és haláli amikor ádázul lobog gyakálás közben az a szemérmes fátyol... :D és az a mamusz bakker?... :D jó-jó nagyjából vágom, hogy mit tudnak azok a cuccok, de akkor is haláli a karid... :)