23078
  • Shorlex
    dudo, dudo ennyi idő alatt sem tanultad meg a jó öreg shorlex bácsi mit tart a str-dex-ről? :DDDD
    tudod, hogy az a véleményem, hogy mivel 70% fizikális sebzés, nem pierce, ezért a str sokkal sokkal hasznosabb ütésben, mint a dex -> ergo shorlex bácsi pakolja mint az úristen a str-et majd... :D ha elérem az 525-t akkor csak dexre teszek semmi másra de meglesz az 525 :D úgyhogy marad a lykaion-focus (sárga szar :D) shield kombó, nem veszítek rec-et és athena maradhat (nem elfelejteni, hogy egy wardennél (az leszek, asszem végeleges) a def ability, ami azért elég szépen van az athenaban, az dodge-el ér fel! :D
  • dudovec
    Attol fugg melyik palya.. Lehet gaz , de en a wardenre fogadok , mert fel kepernyot ver ra movementben kepernyokent a colossus form miatt.. Kb ugyanannyit sebeznek , de a warden sokkal gyorsabban szalad , szal azfog elobb vegezni:P
  • ROMOTO
    Az álltalad használt szövegkörnyezet tök egyértelmű: leghaszontalanabb=szar,legszarabb... miért ezt lehet másképp értelmezni szerinted? :) de tényleg? :) na mindeggy feladom...mindenesetre kíváncsi lennék mondjuk egy gaméra, amit ketten tolnátok fecskével, hogy ki, írt ér a végére hamarabb egy pályán, a warden vagy a brigi, és köthetnénk egy fogadást is látatlanban... :)
  • dudovec
    Hat az ijasz temahoz annyit: azt senki nem vitatta , hogy takarit annyira a hunter mint 1 stormos kari , sot... Hogy mi a nagyobb lamasag: lepcsorol loni titant legenden , aki az egyik boss a kb 3-4 bol , ami jelenthet valami kihivast egy karinak.. vagy odamenni hozza , es lejatszani vele rendesen , hat nemtom , dontse el mindenki:D
    Azt mindenesetre negondold , h egyfolytaban briar wardozok.. Legenden 40% rechargeal, es sacrifical amuval mentem vegig az elso 3 acton , es nem haltam meg egyszer sem , sőt meg meleg helyzet se nagyon volt.. Ennyire durvan irt a scatter , plusba szivja az eletet a betrayer. Mindezt 4000 lifeal.. Amikor elertem act4 be , feldobtam az afro amut a sacri helyett, lett rogton 8000 eletem meg atom resistek.

Rangernek az az egyetlen baja, hogy nagyondurvan zabalja a skillpontot. De ha azt nezem ,hogy egy brigadnak van 300 manaja , ebbol reservel az art of the hunt 150 et , meg az envenom is valamennyit, akkor mar ottvagy , hogy minden study utan iszol 1 manat? Marpedig az ijasz cuccok nemsok energyt adnak , energyre rakni meghat eleg zzz..

Telleg nem akarom itt most lehuzni a brigandot , mert nagy elonye a mandrake ami bele van epitve a lovesbe , de ha 2-3 loves egy csoport , tenyleg nem hasznalod ki.. Egyedul az obsidian hallsos lila sarkanyoknal lehet igazan kihasznalni , meg a hades fele giganteseknel.. Ezeknek a moboknak van eleg nagy elete , es eleg gyorsan odatudnak erni , hogy parat okozzanak.. De ilyen mobbol van 1-1 kis csoport , 2 palyan osszesen kb , szal ezeket megallithatod te warhorntol kezdve barmivel , akar instant nelkul is , ugyis szetlovod oket 2 sec alatt , foleg ha csapatban vannak, szal ahol tenylegesen szukseg van a mandrakere , ott barmilyen stun segithet neked (ha instant az ijaszod , akkor meg azse kell , mert kilosz 3-4 halot felejuk , aztan csokolom...) ,csak az szol a mandrake mellett , hogy legenden is sok idore beoltja oket , es nemkell kulon gombot nyomni hozza , meg kulon manat kolteni, meg kozben sebez is a lovesed.. De tovabbra is azt tartom , hogy nincs olyan sok helyen szukseg ra , hogy azt mondhasd ra , hogy ezt hasznalja ki legjobban egy ijasz , hamar a 2 ik (felesleges) masteryt nezzuk.

Ezzel szemben ottvan a ranger (bocs h ezt ajnarozom mar megin, de nekem ez az ijasz jott be eddig a legjobban , igaz csak 3 at probaltam): Ami cirka 8500 hp val rohangal , lehet 80% dmg je es 15% total speedje farkas aurabol, energy cost levetel, resist , alapban vagy 1000 mana a 300 helyett.. Tud tenni a refreshre , amire raksz par pontot , elnyomod a callt 40% recharge mellett , rogton 1 refresh , amikor lejar a callod nyomsz meg 1 refresht , es mar castolhatod is.. Allandoan a rendelkezesedre all a call , amit nemnagyon mondhatunk el egyik karinal sem , amelyik a 40% reces hoodos normalis ijasz szerkoval megy. (igen , 40% rechargeal mentem sokaig , es ennyivel mar lehet instant healed , amit eddig elegge lebecsultem , es fogadni merek , ti sem sokat hasznaltatok eddig , de az oak meg a heal annyira kenyelmesse teszi a jatekot , hogy mostanaban allandoan natures karikat csinalok :D ) Plaguet asszem kiveseztuk mar elegszer.. palyara nemfogod castolgatni mert felesleges , mire atterjedne halottak , meg palyan a scatter visz igazan , es pierce resistet nemszed le.. De a bosst belassitja , es 50% dmg /elemental resist levetel jol tud jonni meg a study pray es a betrayer bow melle is. Raadasul leszedi az ellenfel fizikalis sebzeset , ezert van az , hogy legend titannal bemegyek , felszaladok a markerig , aztan be kozepre , addigra lemegy rola a tuske , amit rogton felrak ahogy a lepcsohoz ersz. Kirakok 1 wardot , plague + study es 8-9 loves es halott, ami kb 5 masodperc az elso lovestol szamitva.. Ha meg is utne kezzel kozben (amibol az elso 2 hit a wardnak megy) , akkoris plague + absorp + oak ved ellene , tovabba ott az instant 3k s heal. Hameg meteort dob kozben , asszem a ranger videon latszott , hogy mi tortenik:D Nemnagyon van masik ijasz aki ezt megtudna csinalni , kiveve egy wardent , ami szinten jokis kari lehet , colosussban rohangalva nyilazva:D

Shorlex: leszek ma , ugyhogy majd legyel teis:) Annyit mindenesetre megjelegyeznek , hogy ezt a lykaion mokat nemtartom tul jo otletnek , az str req miatt , inkabb rakd fel azt a lila bowot amiben 17% recharge van , bar akkor buksz v 15% ot.. De felrakhatsz neki shaman cipot , atom stun/slow resist reliccel.. Igaz abban nemsok movement van , de azt sok mas mastery is adhat meg neked..
  • ROMOTO
    És tényleg minek a hunternek +health, veteményes-en kívül, látod egyetértek, mert tök egyértelmű, de csak a game 10%ban :) a+plaque, colossus, freeze, skill distrupt ami csak lelassítja, és körülményessé teszi a huntert, az íjjásznak a lényege hogy gyorsan, problémamentesen írtson, e-miatt az íj dmg állandó, passzívokból hozzáadott sebzésének a mibenléte a legfontosabb, ewenom+passzívjai a legjobb cucc... brigand íjjász rulez...
  • Shorlex
    nem szarozom a brigit basszus, csak aszondom, hogy íjásznak a rugó az egyik leghaszontalanabb 2. mastery. Figyelem a szavaknak és a szövegkörnyezetnek értéke van. Nem szar a brigi, csak szarabb, mint a legtöbb másik, nagy különbség!
    cooldown... mint mondtam, egy weapon swappal megoldható 75% rec, sztem nem is kell több. callra talán elég, colossusban meg úgyis csak bossnál vagyok. És ne mondd nekem, hogy nem néz ki jól colossusban lövöldözni :DDD
    így aztán nincs cuccspecifikusság hátrány, a legbikább cuccokat adom fel neki, ami csak egy hunternél létezhet :D
    de még egyszer kérdezem, mert a kérdésemre úgy érzem az a válaszod, hogy elfogadod, hogy igen, az íjász-brigi rugója az csak néhány pár DOT-ot ad hozzá az íjászhoz semmi többet (olyan dotokat ráadásul, amikre széééép nagy resist van legenden...) mert nem tudsz nekem olyat mondani amit ezen kívül nyújt, tényleg nem. Szal legyünk "durvák": 500 sebzés/sec-ért választod a rugót 2. mastery-nek (most tekintsünk el a lassítástól, mert azt kitárgyaltuk hogy kell a faxnak egy jó íjásznál). 500 úgy ráadásul, hogy ez jelenik meg a karaktered képernyőjén, mert a resistek miatt az ilyen 200 jó esetben... és mind dot...
    Akkor kérdezem én: haruspex? hmmm? ha csak a passzívot nézem, csak azt semmi mást, se trance, se a többi passzív, se distort, se semmi, csak az az egyetlenegy passzív, semmi más. Nos, nem ugyanott tartasz? abban is van 200 sebzés, sőt jóval több maxolva (netán plusz skillel), az nem ilyen fake dot, az fasza total damage! Ha ennyire jó a brigi mert van benne plusz 200-500 damage (DOT!), akkor miért jobb a harusnál, ahol van off-def, sebesség, trance, pet, stun, LASSÍTÁS ha akarom, bla bla?...
    továbbmegyek. Avenger. az aurában van plusz fizikális damage. 70% az íjnak az. Nos? az miért nem ugyanolyan jó? réadásul egy bika fire íjjal a pic..ba hagyod ott a brigi sebzését, nem beszélve a felső passzívról...
    Vagy sage. dettó (ott is van lassítás, még ha retaliation is, de ütnek eleget hogy működjön).
    Warden lesajnálva, hm... 40%rec hood, 64% rec paszív adrenalinnál (ha jól számolom, akkor megvan a 100...) plusz 50% damage-el vagy 1k-t dob az ütésen. plusz skillel még többet. nem 200-500, 1k. Nos? semmi mást nem említek egyik karinál sem, csak a sebzést.
    Akkor miért is a brigi a legjobb íjász?
  • zsirfecske
    akkoris brigand a legjobb pjúr íjász és kész.
  • ROMOTO
    A különbség többek között a brigand és a többi build között, amit emlegetsz ott van, hogy nincs a rugo auráin cooldown (a lethal ismétlem tök fölösleges az íjjásznak), ami az összes többinél ott figyel és azok folyamatos használatához kell a -100 rec, ami szerintem tök "láma" dolog egy hunter íjjásznál, nembeszélve a cuccspecifikusság hátrányairól...a warden példa jó mind a látvány? arra a zöld micsodára gondolsz a mobok feje fölött a plaque kapcsán, vagy a "veteményes" látványa ami olyan nagyon feldobja a visualt? :), (vagy a röhejes kolossus? pfuj...:)) mind a +dmg ra -plaque, ami tök fölösleges matekolás az íjjásznak... én mondjuk nem kötöm az ebet a karóhoz, nekem tök mindeggy ha valaki a warden íjjász-kertész buildre hajt :), de cserébe szarozni a brigandot az képzavar...
  • UTE1
    nekem elég lenne egy link ahonan le lehetne tölteni!
  • UTE1
    és este? nem tudsz küldeni nekem akkor is jo!
    elöre köszike kedves shortex
  • Shorlex
    ute én nem tudok, mert dolgozok, de ha gondolod, hazaszólok az alsó szinten lakó anyámnak, aki be se tudja kapcsolni a gépet, hogy próbálkozzon...

Romoto: nem érted a lényeget. :D ha láttad a videot a brigiről (márpedig láthattad eleget ha rajtam múlik :DDD) akkor egy weapon swappal kezdek. Pályán nem használok study-t egyáltalán, és szinte csak calculated-et, néha lethalt ha olyan mob jön. de igen a spear az nyilván betrayer. take down sztem nem kell, de nem értelek, hiszen az is használ nrg-t, nem is sokkal kevesebbet mint a lethal ne mondd hogy nem kerül nrg-be... meg azt se mondd, hogy hatékonyabb a lethalnál, kivéve egyetlenegy karit, a charmert.
    moboknál sosem szívtam a blade honing miatt, még changanban sem, akkorát ütök, hogy reswist mellet is két ütésre halnak. és egyáltalán nem túloztam el a szerepét. ne felejtsd, hogy a call, ami nekem folyamatosan van, csak piercing sebzést növell. Ha nincs honing, akkor 30%-nyit, de ha van... ugye nem kell tovább folytatni. blade honinggal 3-4k sebzéssel van több callal mint anélkül, de lehet hogy még többel. azért az nem mindegy asszem. más kari nem ennyi plusznak, hanem ennyi sebzésnek örülne.
    hogy luxus lenne a lethal? miért? nem tom hogy csináltam de van 1000 nrg-m, el tudok püfölni 10-12 lethalt egy löttyre. nem elég? amikor 2-3 lethal megöl minden bosst? :D luxus lenne?
    én abban egyetértek, hogy egy pure íjász is iszonyú erős, de amit mondasz, hogy hű de gyorsan írt a brigi az nem a 2. mastery miatt van, hanem mert hunter. Gondolj bele Romoto, de kérlek tényleg józan ész alapján. Mi van egy rugónál egy íjász vonatkozásában? plusz 100% bleeding damage? hú bazzeg, ez igen! vagy plusz 300 poison? tyűha, világmegváltó sebzés... én csak annyit mondtam, hogy a 2. mastery az legyen a lehető leghasznosabb a miért ne elve alapján. és hogy az nem a rugó, és ilyen téren az utsó helyen kullog, azt tartom. példaként visszatérek a wardenre. ez a plusz bleeding, meg némi poison (mind fake dot) az ami ütésebb, vagy netán colossusban rally passzívjával plusz 100% damage-el, plusz 50% str-el lövöldözni bossokat (aztán a látványvilágról ne is beszéljünk :D) 50% absorp és plusz 50% elemental resist mellett, 100% reduced trap, freeze, skill disrupt mellett? vagy egy charmernél a két bikaállat pet, plusz 50% damage reduction to nmy-s health, stb stb sorolhatnám... nehogy már ezek ne legyenek jobb kiegészítő jellegű dolgok, mint ilyen faxom dot sebzések...
  • UTE1
    szerintettek mikor lesz meg a magyarositása?
  • ROMOTO
    Bocsika, mielőtt beszóltok, kerül, de a lethalhoz képest a negyedébe... :)
  • UTE1
    na tudnátok küldeni olyan karaktert? megköszöném!
  • ROMOTO
    Hát ha a te briganddal végig lethallal ütötted a game összes gagyi moboját akkor szerintem kiittad kb pár kari összesített egyéves energy kvótáját :), és még a blade honing converter-t is használtad meg a betrayert+studyt? azokat akkor meg minek? szerintem tök felesleges volt :) A take downm marksmann+studyval simán leírtod a mobokat és a bossokat legenden is és nem kerül semmibe...
    A blade honing pierce konverterje meg amilyen jó olyan szar is tud lenni a mobok függvényében, és a szerepét enyhén szólva eltúloztad :) Az íjjásznak meg a dárdásnak a lethal olyan luxus ami nélkül simán megvan, és nekem sem hiányzott pedig volt rajta pont elég az elején...és ráadásul ugye ezt mintha összevágna azzal a mondatoddal hogy a hunter íjjássz pure is tud lenni, mert simán elvan a spelljeivel, ezeket ugye csak kiegészíteni kell és a rugónak pont az és annyi van hogy az bőven elég a hunternek, különben nyílván nem újság neked sem, hogy a brigand hunter -100% reces stormos, earthos caster szintjén írt gyorsaságban, ha nem gyorsabban, én mondjuk erre számtalan példát láttam már a neten...
  • UTE1
    fontos lenne!
    köszi mindenkinek!
  • UTE1
    nekem olyan karakter kell amivel el lehet kezdeni a küldetés lemezt egy rákos unnokatesomnak kell akinek nincsen nette!
  • ROMOTO
    Kedves ute1 ne vedd zokon, de ha szabad tanácsolnom előbb számolj el magadban 10 ig, higgadj le és fogalmazd meg érthetően, mielőtt beírsz valamit a fórumba... :)
  • Shorlex
    romoto, ne legyél láma :D
    a melee brigandot és az íjászt alapvetően két dolog különbözteti meg ami kb a lényege az egésznek. Ez pedig egyrészről a blade honing, ami íjásznál nincs, és az valami hihetetlenül dobja meg a damage-et, szóval ha csak ez lenne a különbség is elég lenne ahhoz, hogy ne folytassam. Másrészről íjásszal nem fogsz lethal strike-ozni, még talán bossnál sem, a melee brigand bosskillnél meg mondjuk erre épül. Ha te erre aszondod, hogy nem nagy különbség...
    take downt nem használok, te is tudod, vagy elírtad véletlenül a lethalt, vagy ha tényleg erre gondolsz akkor nem OK, mert nem használom.
    melee brigand nem használja a rugó auráját, mert nem kell neki, akkorát üt, ezzel szemben folyamatosan aszondod, hogy az egy íjásznak mennyire hasznos. harmadik óriási különbség.
    harus dodge. nos, sztem ilyen 1200-1300-nál már meglehet a 100 dodge, pláne ha netán cuccból is rajtad van 10-20, annyit meg ha egy íjász nem ér el, akkor nincs jól buildelve, vagy nem jók a cuccai. úgyhogy nem kell "kihúzni" dodge-ra, adja az magát.
    briar ward meg olyan dolog, hogy persze lehet rajta nagyokat kacagni, de amikor odaállsz a manticore-hoz nyomsz neki egy wardot, rádfúj vagy lövöldöz és mindet felfogja, és emiatt nem kell körbe körbve rohangálni, ráadásul damage absorpot is ad (ami a conqnál nem volt vicc-téma, nem tom itt miért az) akkor sztem nem is olyan vicces és hasztalan az a ward. Azzal együtt mondom ezt, hogy ha lenne rangerem (de nem lesz, nem állok be a sorba) akkor sem használnám. :D
    az meg hogy nem kell körbe körbe rohangálni, nem érnek oda a mobok hogy körbevegyenek: miért egy wardennél miért érnének oda? ugyanakkorát sebzek vele mint egy brigivel (sőt hidd el nagyobbat) és felőlem futhat felém a csorda 300 movementtel akkor is leírtom míg odaérnek. nem a mandrake kell hozzá, hogy ne érjenek oda, hanem a nagy sebzés. ha mégis odaér egy kettő akkor meg na puff, körbeíjazok vele két mobot 200% attack speed-el 1 mp. nem hinném hogy ez cseszné el a játékélményt. :D
    megjegyzem, hogy olyan íjászom lesz, aminek weapon swapon van egy focus shield-lykaion kombó, így 75% reccel sztem végig lesz a pályán call... :DD
  • UTE1
    fontos lenne!
    köszike ha nem lenne fontos nem kérnék !
  • UTE1
    neke jo a végigjátszot kari is!
    csak szeretném elkezdeni a folytatást
  • Shorlex
    Ja értem. Hát ilyenben sztem nem nagyon tudunk segíteni. egyrészről nekem pl. csupa végigjátszott karim van, vagy ilyen nagyon low level, amit te is fél óra alatt tudsz csinálni, ami meg nem ilyen, az meg lásd be elég fura, hogy nyüglődök vele órákat, és aztán csak úgy odapasszoljam... :D fura elképzelés. de ha valaki ilyen téren liberálisabb itt a fórumon, akkor azt is meg tudom érteni. :D kérd el tőle
  • ROMOTO
    Ezek szerint a brigand meele egy középszar kari... :)
  • ROMOTO
    Hát ellentmondásból nincs hiány a brigandnál sem..., mert hogy van az hogy olyan kafa meele kariban?, aminél ugyanazok miatt a tulajdonságok miatt jó ugye (stat, pierce, bleeding, study) és hogy van hogy ugyanezek miatt az íjjász szar !? :) aminek ugyanez az lényege itt a marksmann ott a take down az ami miatt különbözik a kettő és ráadásul a marksmann sokkal jobb támadóspell mint a takedown...és betrayer dárda is létezik ugye...meg ha a láma dolgoknál tartunk, szerintem a veteményeskertből "briar" :) lövöldözésnél nem tudok sokkal lámábbat...és a harus dodge ja tök fölösleges és csak kihegyezve véd be olyan nagyon... mert mint mondtam ha ewenom mandrake alatt lő, nem kell azzal vesztegetnie az íjjásznak az idejét hogy körbe-körbe forgolódva íjjászkodjon a pályán maga körül, mert a mobok simán leírtódnak anélkül hogy körülvennék a karit...
  • UTE1
    olyan link kellenne ahonét egy karit lehetne tölteni olyat ahonét tudom folytatni a játékot!
  • UTE1
    egy karit ahonét folytathatom a játékot!
  • UTE1
    olyan kellenne kimentés a játékhoz ami 100%
  • Shorlex
    ez belső ellentmondást tartalmazó mondat asszem... :D
  • Shorlex
    UTE k..vára nem értem hogy mit szeretnél. egy komplett karit vagy a játékot? egy torrentet vagy mit?
  • Shorlex
    nekem van egy BM, de az egy dual wielder bika kis csaj, arra van csak az earth mastery, hogy ne mindig engem üssenek, hanem néha a dwellert :D
    intet nehogy rakj ilyen esetben, egy pontot sem ér! igen azt earthből kapsz némi intet, de alapvetően maradj meg harcosnak. Az aura, meg ilyen fire shield alapfokon amit használj, a dwellert maxolva amit csak tudsz rajta, egy pont a stone formra ha nagy a baj, és egyik kézbe converted fegyó, másikba tüzes. felső fire passzív maxolva ha van rá pont, de az earthből nem nagyon fogsz mást használni.
  • zsirfecske
    akkoris brigand a legjobb pjúr íjász és kész.
  • UTE1
    valaki segitsen!!!!!!!!
  • UTE1
    nekem 100% végig játszás kimentés kellennne! elöre köszike
  • nyenyere
    azt szeretném kérdezni h mennyi intelligenciát adjak a battlemagenek ha inkább harcos, tehát a warfare az már maxos(ami jó),

van 606 str, 80 int, meg 210 dex,

vagy neis adjak intre mert az earthel együtt kapom?
  • UTE1
    nekem 100% kimentés kellenne!
  • UTE1
    hol lehet letölteni? elöre köszi mindenkinek!
  • UTE1
    sziasztok nekem 100% save game kellene ha lenne! köszike elöre is
  • Shorlex
    Hát Romoto nem győztél meg... ismét csak ott tartunk, hogy a rugót az aura, meg némi bleeding sebzés miatt tartanám. ez elég láma dolog. a rangerhez nem írok többet mint a dudo, tökéletesen egyetértek, jól leírta azt a nem kevés dolgot, amiben jobb egy brigandnál.
    hogy a harus szar lenne, nos ebben meg virslinek van igaza, annyi dodge-je van (inkluzíve 100%) hogy ki a faxt érdekel hogy hányan állják körbe? plusz egyéb cuccok is vannak, mindjuk hogy minimum igaz rá, hogy nem kevesebb mint a rugónak. a spiritből én sem a deathchillre gondoltam, hanem a két petre, miért ne alapon, meggyorsítja a bosskillt meg az undeades aurára, de tudod mit? a deathchill is bejátszik, méghozzá bossoknál, ugyanis én nem állok be a lámasorba messziről lövöldözni senkit. én az íjásszal is fogom majd magam és odaállok az orra elé és belekúrom mind a 10 scattert lövésenként! és akkor már igenis számít az a deathchill is. de nem azért mondom ezt mert charmer leszek, csak megemlítettem, hogy nem kell azt lesajnálni.
    az meg hogy mastery statok miatt kisebb a damage ha nem rugót választasz... erre csak aszondom, hogy ezek szerint még sosem csináltál olyat, hogy volt 130 (!) el nem osztott att pontod és kiosztottad volna egyszerre. elárulom, hogy 130, releváns módon kiosztott statpont ilyen 5-600-al növelli a damage-et nem többel. 130 pont ha a felét dexre felét str-re teszem akkor az 300-300 att pont ezekre. nehogy már ezek után az hiányozzon, hogy a rugo mastery statpontjaiból nincs mittomén 80str ami sebzésben 200... lebecsülöd a sage-et is, pedig nem kéne. nem mondom, hogy az a legjobb íjász mert nem az, de azért van ott elég sok vazsi, amit időnként el lehet puffantani a játékélmény kedvéért (szal ne az legyen hogy bal gomb márkszmensípra rátenyerelsz és amikor végzel a játékkal akkor szállsz le róla) és azért egy dolgot nem kéne elfelejteni: minden mágus kaszt ad nrg-t, ami pl. egy briginél nincs, pedig az aurák azért rettenetesen viszik a "fenntartott" nrg-t. na most minden 10 méter után csak a marks miatt inni, nem beszélve a studyról amit talán el sem tudsz castolni...
    szóval brigandot tartom, hogy melee karinak jó, this is the most powerful (most kivételesen nem linkelem be :D) de íjásznak van sokkal több, ami hasznosabb és jobb.

dudo: tegnap nem voltam, de ma leszek! fogadjunk hogy ma meg neked nem alkalmas :D
  • Aylon
    Szerintem warden jobb, én legalábbis csak ajánlani tudom, mert amelett hogy iszonyú szívós és nem kell vele potit sem inni, nem írt sokkal lasabban a rangernél vagy a harunál. Jah és 1 tipp a stunhoz: szerintem érdemes utánanézni valami zöld stunos íjnak, néha többet ér mint a +x% damage-os társai.
  • dudovec
    Jo hat rugobol amit kap az a DoT , meg a kabitas.. Ha 2-3 lovesre olsz minden csoportot, akkor alig hasznalod ki.. A mandrake jo vedelmet ad a moboknal , de ha normalis dmg d van , nem ernek el.
    Bossoknal meglehettett csinalni a rangerrel , hogy bemegyek beallok ele es szetlovom kozelrol, csinaljon amit akar:) Titant a lecsorol nyilazni zzz..