• Shorlex
    nem szarozom a brigit basszus, csak aszondom, hogy íjásznak a rugó az egyik leghaszontalanabb 2. mastery. Figyelem a szavaknak és a szövegkörnyezetnek értéke van. Nem szar a brigi, csak szarabb, mint a legtöbb másik, nagy különbség!
    cooldown... mint mondtam, egy weapon swappal megoldható 75% rec, sztem nem is kell több. callra talán elég, colossusban meg úgyis csak bossnál vagyok. És ne mondd nekem, hogy nem néz ki jól colossusban lövöldözni :DDD
    így aztán nincs cuccspecifikusság hátrány, a legbikább cuccokat adom fel neki, ami csak egy hunternél létezhet :D
    de még egyszer kérdezem, mert a kérdésemre úgy érzem az a válaszod, hogy elfogadod, hogy igen, az íjász-brigi rugója az csak néhány pár DOT-ot ad hozzá az íjászhoz semmi többet (olyan dotokat ráadásul, amikre széééép nagy resist van legenden...) mert nem tudsz nekem olyat mondani amit ezen kívül nyújt, tényleg nem. Szal legyünk "durvák": 500 sebzés/sec-ért választod a rugót 2. mastery-nek (most tekintsünk el a lassítástól, mert azt kitárgyaltuk hogy kell a faxnak egy jó íjásznál). 500 úgy ráadásul, hogy ez jelenik meg a karaktered képernyőjén, mert a resistek miatt az ilyen 200 jó esetben... és mind dot...
    Akkor kérdezem én: haruspex? hmmm? ha csak a passzívot nézem, csak azt semmi mást, se trance, se a többi passzív, se distort, se semmi, csak az az egyetlenegy passzív, semmi más. Nos, nem ugyanott tartasz? abban is van 200 sebzés, sőt jóval több maxolva (netán plusz skillel), az nem ilyen fake dot, az fasza total damage! Ha ennyire jó a brigi mert van benne plusz 200-500 damage (DOT!), akkor miért jobb a harusnál, ahol van off-def, sebesség, trance, pet, stun, LASSÍTÁS ha akarom, bla bla?...
    továbbmegyek. Avenger. az aurában van plusz fizikális damage. 70% az íjnak az. Nos? az miért nem ugyanolyan jó? réadásul egy bika fire íjjal a pic..ba hagyod ott a brigi sebzését, nem beszélve a felső passzívról...
    Vagy sage. dettó (ott is van lassítás, még ha retaliation is, de ütnek eleget hogy működjön).
    Warden lesajnálva, hm... 40%rec hood, 64% rec paszív adrenalinnál (ha jól számolom, akkor megvan a 100...) plusz 50% damage-el vagy 1k-t dob az ütésen. plusz skillel még többet. nem 200-500, 1k. Nos? semmi mást nem említek egyik karinál sem, csak a sebzést.
    Akkor miért is a brigi a legjobb íjász?