• Shorlex
    ute én nem tudok, mert dolgozok, de ha gondolod, hazaszólok az alsó szinten lakó anyámnak, aki be se tudja kapcsolni a gépet, hogy próbálkozzon...

Romoto: nem érted a lényeget. :D ha láttad a videot a brigiről (márpedig láthattad eleget ha rajtam múlik :DDD) akkor egy weapon swappal kezdek. Pályán nem használok study-t egyáltalán, és szinte csak calculated-et, néha lethalt ha olyan mob jön. de igen a spear az nyilván betrayer. take down sztem nem kell, de nem értelek, hiszen az is használ nrg-t, nem is sokkal kevesebbet mint a lethal ne mondd hogy nem kerül nrg-be... meg azt se mondd, hogy hatékonyabb a lethalnál, kivéve egyetlenegy karit, a charmert.
    moboknál sosem szívtam a blade honing miatt, még changanban sem, akkorát ütök, hogy reswist mellet is két ütésre halnak. és egyáltalán nem túloztam el a szerepét. ne felejtsd, hogy a call, ami nekem folyamatosan van, csak piercing sebzést növell. Ha nincs honing, akkor 30%-nyit, de ha van... ugye nem kell tovább folytatni. blade honinggal 3-4k sebzéssel van több callal mint anélkül, de lehet hogy még többel. azért az nem mindegy asszem. más kari nem ennyi plusznak, hanem ennyi sebzésnek örülne.
    hogy luxus lenne a lethal? miért? nem tom hogy csináltam de van 1000 nrg-m, el tudok püfölni 10-12 lethalt egy löttyre. nem elég? amikor 2-3 lethal megöl minden bosst? :D luxus lenne?
    én abban egyetértek, hogy egy pure íjász is iszonyú erős, de amit mondasz, hogy hű de gyorsan írt a brigi az nem a 2. mastery miatt van, hanem mert hunter. Gondolj bele Romoto, de kérlek tényleg józan ész alapján. Mi van egy rugónál egy íjász vonatkozásában? plusz 100% bleeding damage? hú bazzeg, ez igen! vagy plusz 300 poison? tyűha, világmegváltó sebzés... én csak annyit mondtam, hogy a 2. mastery az legyen a lehető leghasznosabb a miért ne elve alapján. és hogy az nem a rugó, és ilyen téren az utsó helyen kullog, azt tartom. példaként visszatérek a wardenre. ez a plusz bleeding, meg némi poison (mind fake dot) az ami ütésebb, vagy netán colossusban rally passzívjával plusz 100% damage-el, plusz 50% str-el lövöldözni bossokat (aztán a látványvilágról ne is beszéljünk :D) 50% absorp és plusz 50% elemental resist mellett, 100% reduced trap, freeze, skill disrupt mellett? vagy egy charmernél a két bikaállat pet, plusz 50% damage reduction to nmy-s health, stb stb sorolhatnám... nehogy már ezek ne legyenek jobb kiegészítő jellegű dolgok, mint ilyen faxom dot sebzések...