• ROMOTO
    Hát ha a te briganddal végig lethallal ütötted a game összes gagyi moboját akkor szerintem kiittad kb pár kari összesített egyéves energy kvótáját :), és még a blade honing converter-t is használtad meg a betrayert+studyt? azokat akkor meg minek? szerintem tök felesleges volt :) A take downm marksmann+studyval simán leírtod a mobokat és a bossokat legenden is és nem kerül semmibe...
    A blade honing pierce konverterje meg amilyen jó olyan szar is tud lenni a mobok függvényében, és a szerepét enyhén szólva eltúloztad :) Az íjjásznak meg a dárdásnak a lethal olyan luxus ami nélkül simán megvan, és nekem sem hiányzott pedig volt rajta pont elég az elején...és ráadásul ugye ezt mintha összevágna azzal a mondatoddal hogy a hunter íjjássz pure is tud lenni, mert simán elvan a spelljeivel, ezeket ugye csak kiegészíteni kell és a rugónak pont az és annyi van hogy az bőven elég a hunternek, különben nyílván nem újság neked sem, hogy a brigand hunter -100% reces stormos, earthos caster szintjén írt gyorsaságban, ha nem gyorsabban, én mondjuk erre számtalan példát láttam már a neten...