-
Shorlex #13472 romoto, ne legyél láma :D
a melee brigandot és az íjászt alapvetően két dolog különbözteti meg ami kb a lényege az egésznek. Ez pedig egyrészről a blade honing, ami íjásznál nincs, és az valami hihetetlenül dobja meg a damage-et, szóval ha csak ez lenne a különbség is elég lenne ahhoz, hogy ne folytassam. Másrészről íjásszal nem fogsz lethal strike-ozni, még talán bossnál sem, a melee brigand bosskillnél meg mondjuk erre épül. Ha te erre aszondod, hogy nem nagy különbség...
take downt nem használok, te is tudod, vagy elírtad véletlenül a lethalt, vagy ha tényleg erre gondolsz akkor nem OK, mert nem használom.
melee brigand nem használja a rugó auráját, mert nem kell neki, akkorát üt, ezzel szemben folyamatosan aszondod, hogy az egy íjásznak mennyire hasznos. harmadik óriási különbség.
harus dodge. nos, sztem ilyen 1200-1300-nál már meglehet a 100 dodge, pláne ha netán cuccból is rajtad van 10-20, annyit meg ha egy íjász nem ér el, akkor nincs jól buildelve, vagy nem jók a cuccai. úgyhogy nem kell "kihúzni" dodge-ra, adja az magát.
briar ward meg olyan dolog, hogy persze lehet rajta nagyokat kacagni, de amikor odaállsz a manticore-hoz nyomsz neki egy wardot, rádfúj vagy lövöldöz és mindet felfogja, és emiatt nem kell körbe körbve rohangálni, ráadásul damage absorpot is ad (ami a conqnál nem volt vicc-téma, nem tom itt miért az) akkor sztem nem is olyan vicces és hasztalan az a ward. Azzal együtt mondom ezt, hogy ha lenne rangerem (de nem lesz, nem állok be a sorba) akkor sem használnám. :D
az meg hogy nem kell körbe körbe rohangálni, nem érnek oda a mobok hogy körbevegyenek: miért egy wardennél miért érnének oda? ugyanakkorát sebzek vele mint egy brigivel (sőt hidd el nagyobbat) és felőlem futhat felém a csorda 300 movementtel akkor is leírtom míg odaérnek. nem a mandrake kell hozzá, hogy ne érjenek oda, hanem a nagy sebzés. ha mégis odaér egy kettő akkor meg na puff, körbeíjazok vele két mobot 200% attack speed-el 1 mp. nem hinném hogy ez cseszné el a játékélményt. :D
megjegyzem, hogy olyan íjászom lesz, aminek weapon swapon van egy focus shield-lykaion kombó, így 75% reccel sztem végig lesz a pályán call... :DD