• Shorlex
    Hát Romoto nem győztél meg... ismét csak ott tartunk, hogy a rugót az aura, meg némi bleeding sebzés miatt tartanám. ez elég láma dolog. a rangerhez nem írok többet mint a dudo, tökéletesen egyetértek, jól leírta azt a nem kevés dolgot, amiben jobb egy brigandnál.
    hogy a harus szar lenne, nos ebben meg virslinek van igaza, annyi dodge-je van (inkluzíve 100%) hogy ki a faxt érdekel hogy hányan állják körbe? plusz egyéb cuccok is vannak, mindjuk hogy minimum igaz rá, hogy nem kevesebb mint a rugónak. a spiritből én sem a deathchillre gondoltam, hanem a két petre, miért ne alapon, meggyorsítja a bosskillt meg az undeades aurára, de tudod mit? a deathchill is bejátszik, méghozzá bossoknál, ugyanis én nem állok be a lámasorba messziről lövöldözni senkit. én az íjásszal is fogom majd magam és odaállok az orra elé és belekúrom mind a 10 scattert lövésenként! és akkor már igenis számít az a deathchill is. de nem azért mondom ezt mert charmer leszek, csak megemlítettem, hogy nem kell azt lesajnálni.
    az meg hogy mastery statok miatt kisebb a damage ha nem rugót választasz... erre csak aszondom, hogy ezek szerint még sosem csináltál olyat, hogy volt 130 (!) el nem osztott att pontod és kiosztottad volna egyszerre. elárulom, hogy 130, releváns módon kiosztott statpont ilyen 5-600-al növelli a damage-et nem többel. 130 pont ha a felét dexre felét str-re teszem akkor az 300-300 att pont ezekre. nehogy már ezek után az hiányozzon, hogy a rugo mastery statpontjaiból nincs mittomén 80str ami sebzésben 200... lebecsülöd a sage-et is, pedig nem kéne. nem mondom, hogy az a legjobb íjász mert nem az, de azért van ott elég sok vazsi, amit időnként el lehet puffantani a játékélmény kedvéért (szal ne az legyen hogy bal gomb márkszmensípra rátenyerelsz és amikor végzel a játékkal akkor szállsz le róla) és azért egy dolgot nem kéne elfelejteni: minden mágus kaszt ad nrg-t, ami pl. egy briginél nincs, pedig az aurák azért rettenetesen viszik a "fenntartott" nrg-t. na most minden 10 méter után csak a marks miatt inni, nem beszélve a studyról amit talán el sem tudsz castolni...
    szóval brigandot tartom, hogy melee karinak jó, this is the most powerful (most kivételesen nem linkelem be :D) de íjásznak van sokkal több, ami hasznosabb és jobb.

dudo: tegnap nem voltam, de ma leszek! fogadjunk hogy ma meg neked nem alkalmas :D