Shorlex#13354
erről van szó, minek. érdekes, én is hallottam már ezt a dodge dolgot, de őszintén szólva nem hittem benne... lehet hogy tényleg úgy van, hogy 100anként van, de X felett, mert a harbinak is van vagy 800-a azt mégis ütik, pedig az elvileg 80% dodge lenne :D szerintem mondom ilyen 800-1000 lehet a határ és afelett nő. de a fene tudja pontosan.
Kezdőknek mindenesetre egy warden tökéletes választás ez alapján első harcos karinak. harussal az a baj, hogy próbálgattam ezt a próbakarit, csak hát tényleg kicsit furi, hogy ugyanúgy megvan az 1600 off ability-je mint pl. a te slayerednek alapból (jó hát itt nincs BR az igaz) és mégsem üt túl gyakran kritet. a harbimnak is "csak" 2000 van alapból, de minden ütése krit, és az a 400 az lenne pont a választópont vagy mi?
szal a harus egy állati jó biztonságos kari, csak sztem nem egy tömegírtó állat meg bossokra sem az a gyilokgépezet. mondjuk lehet már mi fajzottunk el, hogy nekünk nem kari az aki nem ba..a le a bossokat 4 mp alatt :D azért elvileg valljuk meg ez lenne a "normális" :D