Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan ittvan egy masik trukk is, Chimera ellen.. Probaltam a scorpos kingnel is ugyanezt , de ott tul nagy a tavolsag.. Chimera kill
Cooperativ-ban végigjátszható a game?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
probalj meg itt korulnezni.
volna egy problémám:
felrakom a játékot, felraknám a patchet, de valamiért kiírja hogy felfedezett egy hibát... és ennyi.
ráadásul más gépénél is így jártam, és az a legidegesítõbb hogy régebben már feltettem és probléma nélkül ment.<#falbav>#falbav>
mit csináltam másképp????<#nezze>#nezze>
elõre is kössz a segítséget!
szenes<#circling>#circling>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha már májerkodni akarsz, legalább arról legyen fingod mivel is kéne, ne valami közenincs dologgal próbálkozz helyette!
És apám, ilyenekkel jössz, hogy az adrenalin bekapcsolódott idõközben
Mivel kéne jönnöm, öcsifing, ha egyszer te gizdázol azzal hogy semmi skillt nem használsz? Nem az volt benne a lényeg hogy mit csinál, hanem hogy használod, annak ellenére hogy nagyban vered a nyálad hogy nincs semmid. Ennyire hülye vagy, hogy még azt se tudod mit beszélsz? Ennyire.
te faszláma, te leszerepelt utolsó senkiházi köcsög tizenéves láma
Már megint a büdös kurva anyádról ugatsz, te mocskosszájú buzi? Nem baszott seggbe a buzi apád, aztán itt keresel faszt a seggedbe? Szopjd le a kecskenyájatokat, te cigány paraszt!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Na jó ráhagyom, ez volt az utsó postom mr. balfaxnak.
Megkaptam a cuccost igen, köszi, de ma küldök nyilatkozatot a t-online-nak, és ahogy lesz korlátlan netem, akkor töltök, mer elég sokat nyomattam ebben a hónapban. Szal mi lenne, hogy hétvégéig nyomnánk a két idióta karival, és ahogy lesz jobb netem, felteszem ígérem!?!?
Most épp abba köt bele, hogy csinálok neki egy videot egy hû de életképtelen dual wielderrõl, erre az a legnagyobb baja, hogy miért nem champion! Ez a gyerek egy õrület!!! 😄DDDDD tudod miért nem? Azért nem baszki, mert ha champion lenne akkor még jobb lenne a kari, mert kb dupla élete lenne te idióta, és mivel semmit de semmit nem használok defense-bõl, az aurát azért csak bekapcsoltam volna champ-nél, úgyhogy oly kurva mindegy hogy champion vagy conq, a lényeg hogy DW, de jól van okostojás van mibe belekötni...
És apám, ilyenekkel jössz, hogy az adrenalin bekapcsolódott idõközben... Nagyon édes komolyan ahogy próbálkozol, már nmár szûánalmas. Tudod, az adrenalin, az dob az ütésemen néminemûleg, de aztán kész, ennyi, semmi többet nem tud, battle rage ugyanez. De még ebbe is beleköt hogy ez skill. Meg ha jól emlékszem úgy fogalmaztam, hogy nem HASZNÁLOK skillt, nehogy már egy mystichez el kellett volna mennem, hogy még a passzívok se mûködjenek (amirõl én aktívan nem tehetek)? Jesszus, de hülye vagy úristen.
a 99% dodge-rõl meg annyit te baromarcú, hogy ahogy dudo is mondta, hol van itt neked 99%? megint beszélsz valamit a levegõbe te faszláma, fingod nincs az egészrõl, hogy egyáltalán honnan lehet 99% dodge attackot összeszedni, de csak hoyg mondj valamit, a legnagyobb vereséged közepette inkább mondasz valami hülyeséget. A videon látható, így nem beszélek a levegõbe, hogy ody, archmage, hood és athena van rajtam. Ezekben van kereken 0 dodge, a két fegyverben (Romoto, csak az egyik betrayer...) szintén nincs dodge, NEM VISELEK adroit loopot, hanem két relicelhetõ zöld gyûrû van rajtam, és az is nyilvánvaló hogy afro amum van. EZEKBEN 1 GRAMM DODGE nincs, akkor te utolsó faszláma, honnan lenne 99%????? a passzívból van amennyi van, azt kész, az kemény 20-25%.
Szánalmas vagy...
Ahogy korábban mondtam, nyomasd neki mindenféle skillhasználat nélkül a stormcallered, max egy aurát tehetsz fel, meg na jó, tudod mit idézd meg a hülye wisp-ed hogy hasonló legyen a helyzet az adrenalinhoz (azaz kizárólag a sebzésedet növelld), de semmi tápos cucc, nulla skillhasználat!!!! ÉS HA ÉLETBEN MARADSZ AZZAL A SZAR STORMCALLEREDDEL AKKOR HAJRÁ!!!! de nem fogsz ilyetén módon.
Na enniyt rólad, te leszerepelt utolsó senkiházi köcsög tizenéves láma...
A video meg nem tom miért csinálja ezt az elõbb simán betöltöttem, most meg nekem sem megy... áhh szarakodik a youtube!
Az a bizonyos életképtelen kari
Még mielõtt a faszod arra vernéd hogy a te elementalistád meg stormcallered jobban és gyorsabban nyomja, vedd szemügyre a karit: ez a kari dual wield, ahogy kérted, pajzs nuku. Skillt nem használok, mint látod nem is tudok, mert levettem slotról ahogy mondtam. Egy "skillt" használok, az onslaught-ot, aminek nem minden passzívja van kifejlesztve annak ellenére, hogy ilyen formán jól jönne, de a kedvedért ezt sem fejlesztettem ki. Továbbá nem cseréltem felszerelést, annak ellenére, hogy nem kell a 100%rec, ugyanúgy minden szar (archmage clasp, hood, ody) rajtam van a jó kis cuccok (conquerors bracer, ares war helm, achilles armor) helyett.
Na és akkor nézz és láss, nyisd ki a szemed baromarcú, és csak pislogd ezerrel hogy milyen KIBASZOTT EGY ÉLETKÉPTELEN KARI EZ BAZMEG!
ÉS HA VÉGEZTÉL A PISLOGÁSSAL, AKKOR CSINÁLD UTÁNAM A KIBASZOTT ISTENVERTE STORMCALLEREDDEL!!!! Csináld utánam te anyámasszonykatonája, hogy nem használsz skillt, egyet sem, soha, egyet sem, max az aurát teheted fel, mint kb nekem az onslaught. Csináld utánam te ász, hogy életben maradsz mint láttad elég sokféle szörnyit próbáltam összehozni. Csináld utánam, hogy nem veszel fel übertáp cuccokat, hanem ilyen - a követeléseimnek megfelelõen - hasznavehetetlen szarokkal nyomulsz. CSINÁLD TE ÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS POFÁZZ UTÁNA!!!!!!!!!!!
Csak az a baj, hogy nem tudom hogy meg lehet e oldani és hogyan lehet megoldani a CD-key-ek különbözõségét. Azaz ha megveszem originbe, akkor más lesz a telepítõ kód és akkor mi lesz a karijaimmal?
Defiler megoldja? vagy valami kis progi?
Sztem nagyon állat artifacteket lehet majd összekombózni, és hidd el Romoto, hogy azért olyan iszonyú mennyiségû artifact nem lesz. Persze lesz egy csomó ez nyilvánvaló, hiszen nagyon sok kombó van, de igazán használható ugyanúgy nem lesz sok majd, mint cucc sincs. Most én a játékban kb. 20 cuccot ha használok, és a gbs-n van vagy X száz fajta, na így lesz ez artifact-el is.
Úristen, ha azt a conq-ot még egy artifact-el is megcsûröm... 😄