23078
  • virs lee
    Minek? Eltévedni se lehet. Mész előre és kész. Ez nem megy? ~~
  • nyenyere
    valaki nem jönne hamachira? TQHU-IT-NORM, mer senkise játszik...33-as vok hádésznál
  • wictor79
    nincs valahol a neten valami térkép az immortal pályákhoz? :)
    Csakhogy ne kelljen olyan nagy területeket bemászkálni feleslegesen...

én nem találtam..
  • zsirfecske
    hááá, ez nagy poén volt!
    :)
  • nyenyere
    spellbreaker, de már megöltem, nemis volt olyan nehéz csak elsőnek tünt annak, kicsit sokat kell szaladgálni...mostmár nem ölne meg 12szer:D
  • dudovec
    lepj be a cheater klubba , shorlex tuti ad egyket progit egy emelt dijas sms ért:)
  • dudovec
    mien karival vagy?:P es hanyas
  • nyenyere
    őőő igen tehát ez számomra lehetetlen mivel az életszívással visszanyeri még azt a 2mm-t is :D ezaz! valami tipp? (értelmes)
  • nyenyere
    hmmm ez a titán ez aranyos, sikerült lesebeznem az életéből 2mm-t és eddig 2szer megölt, ez érdekes lesz...
  • nyenyere
    romoto: azt ismerem csak aza baj h ott senki sem játszik :)
  • ROMOTO
    Azt a mapot egy CostumMap könyvtárba kell kitömöríteni amit a main games IT könyvtárba kreálsz és aztán a game ban a custom mapos opcióban kell indítani egy karit...
  • Tiger1111
    Hello pár napja letöltötem az ign-ről egy custom mapot amit ajánlotatok hogy ezen vanak jó cucok sikerült is betöltenem de azon a pályán kezdtem ahol a games is kezdődik megcsináltam az első 3 küldit bejártam pár mapot de semmi.Nem jó pályát töltötem le vagy csak nyomjam a végéig nem tudom ha valaki tudna segiteni megköszöném.
  • ROMOTO
    TQHU-IT-NORM
    TQHU-IT-EPIC
    TQHU-IT-LEGEND

A belépéshez szükséges jelszavak mindhárom szobához: TQHU

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Itt vannak a jelenlegi hamachi szobák:

TQHU-NORM-1.08
    TQHU-EPIC-1.08
    TQHU-LEGEND-1.08

TQHU-NORM-1.15
    TQHU-EPIC-1.15
    TQHU-LEGEND-1.15

TQHU-NORM-1.20
    TQHU-EPIC-1.20
    TQHU-LEGEND-1.20

Értelemszerüen, minden szoba végén található szám az ott tartózkodók verziószámát jelentik. Minden szobához ugyanaz a jelszó tartozik: TQHU. Ha nem működne próbáljátok meg kisbetüvel is! Ezeken kívül van még 5 besorolatlan szoba:

TQHU-1
    TQHU-2
    TQHU-3
    TQHU-4
    TQHU-5

hogy kényelmesebb legyen
  • ROMOTO
    Itt találsz hamás szobaneveket: link
  • ROMOTO
    Épp ezért, hajrá meleg brigandok! :)
  • nyenyere
    sziasztok!
    azt szeretném kérdezni h ki játszik hamachin immortar thronnal mert szivesen játszanék vele...babylon elején tartok 27-es spellbreaker
  • Shorlex
    erről van szó, minek. érdekes, én is hallottam már ezt a dodge dolgot, de őszintén szólva nem hittem benne... lehet hogy tényleg úgy van, hogy 100anként van, de X felett, mert a harbinak is van vagy 800-a azt mégis ütik, pedig az elvileg 80% dodge lenne :D szerintem mondom ilyen 800-1000 lehet a határ és afelett nő. de a fene tudja pontosan.
    Kezdőknek mindenesetre egy warden tökéletes választás ez alapján első harcos karinak. harussal az a baj, hogy próbálgattam ezt a próbakarit, csak hát tényleg kicsit furi, hogy ugyanúgy megvan az 1600 off ability-je mint pl. a te slayerednek alapból (jó hát itt nincs BR az igaz) és mégsem üt túl gyakran kritet. a harbimnak is "csak" 2000 van alapból, de minden ütése krit, és az a 400 az lenne pont a választópont vagy mi?
    szal a harus egy állati jó biztonságos kari, csak sztem nem egy tömegírtó állat meg bossokra sem az a gyilokgépezet. mondjuk lehet már mi fajzottunk el, hogy nekünk nem kari az aki nem ba..a le a bossokat 4 mp alatt :D azért elvileg valljuk meg ez lenne a "normális" :D
  • dudovec
    Pedig irta meg anno valaki , asszem Isenlord , neki volt ilyen 60 koruli avangerje , hogy a a magas defensive abilityje miatt , nemnagyon tudtak megutni az ijaszat. :D

Haruspex a jo , ien atom avoid , nagyonsulyos dodge.. Dehat a dual wield slayert is meglehet csinalni ugy, hogy telelegyen vedelemmel:D De minek:)
  • Shorlex
    jó vazze, akkor én kiszedem neked és eladom ezen ne múljék :DDD
  • George14
    Tudom , de én tradelni szeretném. :)
  • Shorlex
    Vannak ilyen cuccok, ingyen is hozzájuthatsz, ign custom maps

fecske, nem tudom igazából mennyi a határ, azt tudom hogy 1600nál mintha 100 dodge lenne :D
    az az igazság, hogy off és def ability az nagyon nagyon cuccfüggő: ha millió pontot teszel dexre akkor is csak ott tartasz mint amit írtál. Ezért van az hogy felveszel egy peleus armort, annál jobb wardennek nincs, plusz 1 skill defender, csomó plusz damage, weapon training grant skill és egy csomó def ability, aionois shield a resistjei mellett csomó def ability (ez a kettő együtt annyit ad, mintha 120 pontot tennél dexre...) és a két adroit loop is nyomja fel a dexet is meg az ability-ket is, plusz a wood lore, magában az adroitban amik vannak dodge-ok, a defender aurában is van maxolva 72 ami wood lore-al már 100, szal prímán össze lehet hozni 2000 körüli def ability-t, és azért az elég húzós. Hozzáteszem hogy ne feledjezzünk meg hogy az egy harus volt (ott is van plusz def ability, ami ugye nincs a wardennek), és csomó pontot tettem dexre, de jó cuccokkal ezt sztem lehet ellensúlyozni.
    nyilván a legtöbb def ability-t haruspexből lehet kihozni, de akkor elveszik a pajzshasználat értelme, de ha valakinek ahhoz van kedve...
  • George14
    Hi! Ezekre a cuccokra lenne szükségem:Odysseus' Armor , Tracker's Hood , Archmage's Clasp , Pendant of Immortal Rage és Symbol of the Polymath (artifact). Ha van valakinek eladó írjon pls!
  • zsirfecske
    brigandomnak 954 a defensive-je mégis ütögetik. akkor olyan 1500-nál van a határ?

amúgy találtam egy zöld colossal stygian scepter of nightmares nevű fegyót, érdekes. 235-255 alap dmg, slow, van rajta 35-54 bonus dmg, 62 vitality dmg és 15% chance of 3.0 secs stun. 1.30-ban betrayer híján egy divinernek nem sok jobb van ennél, max az ilyen nagyon durva relentless annihilation cuccok.
  • Shorlex
    de akkor miért nem inkább conq? warden...
    warden arra jó, amit linkeltem, ilyen csítre, kurva sok def ability-vel, én nem tudom mi ez, csít vagy valami bug, vagy nem értem igazán, de látjátok, nincs rajtam semmi dodge, mégsem ütnek meg soha.
    Ravasak: legend volt, igen. sosen linkelek nem legend videot, normal, epic nem pálya.
    Meleg brigand virsli? :D kár hogy ebben a játékban nincsenek lyen kis életszerű dolgok, hogy faszikám néha aludni akar, vagy enni-inni, szexelni, és ilyen TQ-Sims keverék sztem nagyon állat lenne de csak akkor ha te adhatod meg a kettő keverékét. :DD

dudo: nem azért írtam hogy hasra ess, de emlékszem én olyanra (fecske volt talán, nem tom) hogy egy karit fulldexre tett valaki, hunter volt, az azt jelenti, hogy írtózatos def ability-je kellett hogy legyen, de ilyet soha senki nem mondott, hogy ilyet tapasztalt volna. volt már olyan karim, aminek nagyon sok volt a dodge-ja de ilyet hogy nem ütnek dodge cucc nélkül... egyszer olvastam én is hogy 100 def az X% dodge, de eddig nekem ez mégsem működött, el tudom képzelni, hogy X felett igaz ez csak, mondjuk 1000 felett, vagy 800 felett mittomén. :D de azért jó ez mert az a slayer amiről csináltam anno a videot az olyan kicsit ütött, hogy pfff, de ilyen módszerrel egy warden az az isten, mert nulla dodge cuccal, mégis marha nagy dodge-el elfogadható ütéssel nagyokat lehet püfölni (vagy esetleg egy haruspex, mert akkor még avoidod is van) :DD

Kazador: def ability az elsősorban a hunterből jön, második az vagy defender, vagy dream. ha defender akkor peleus armor, aionios shield, aura kivételesen maxolva, két adroit loop, és jó sokat tegyél dexre, a piercing miatt nem fog kárba veszni. nekem 1600 felett van valamivel és nem tud senki megütni :DD
    ráadásul ha akarod, akkor használod a jobb alsó sarokban azt a passzívot, amivel a str követelményeid is lemennek, és akkor egy spearrel jó vagy :D
  • Kazador
    Hát ennyit a mágusról - előszedtem a Conjureremet, de miután legendaryn előszeretettel vette fel a fekvő testhelyzetet, ezért gondoltam megpróbálok valami jobban páncélozottat.
    Most egy Templart 'próbálgatok' (már lvl27 :)) és azt kell mondjam, hogy nagyon büntet! Dreamből van 1st attack, offhandnek a rengeteg shield képesség és aoe-nek a shield charge, batter, phantom strike.
    Nagyon vidám dolog (főleg mage után), hogy berontok egy nagy tömeg közepébe és alig birnak megsebezni :D
    Olvastam, hogy magas def-el sok lesz a dodge. Def-re csak képességeim adnak, vagy kapcsolódik valamelyik elsődleges stat is hozzá? Eddig csak a strenghre tettem a dmg+páncélok miatt - növeljem esetleg a dex-et is?

(mellesleg ez a kari nagyon szerencsés - viszonlag hamar találtam egy kék shieldet +2 Rallyval, tegnap pedig esett egy frankó kék kalapács is ;)
  • dudovec
    Shorlex: a shield is ad dodgeot amugy es cowboy kalap + cipovel siman kapsz 750 def abilityt + wood loreal kapasbol 1250 nel vagy. Slayerem 1400/1200 al ment nagyonsokaig , maxolt dodge attack mellett. Akkor eleg jol birta a strapat , de aztan mindent 1 lapra alapon , atraktam csak dmg re a karit es ugyis eletkepes volt. Amugy nem esek hasra ha nembaj:D elvegre amiota kijott a jatek , irja a def abilityre , ha magas akkor dodgeot ad, amit eddig nemtartottal valoszinunek , mostmar elhiszed:D
  • dudovec
    Nemtom ki fikazta a shardot , de nagyonbüntet , csak megkell huzatni kicsit:D
  • Ravasak
    Shorlex legendaryn mentél vele ?
  • virs lee
    Lehetne balra batter, jobbra shield charge, váltásnak meg 2 onager, és csak pajzzsal támadna.
  • virs lee
    Én ezt meleg brigandnak olvastam. ~~
  • ROMOTO
    ja duallal üt a hunter két betrayerrel dárdával, meg phantommal és ha nem megy akkor jöhet a lethal :)
  • Shorlex
    Ezt nézzétek

ez egy haruspex, van benne 12% dodge a 2 adroit loop gyűrűből, különben semmi. eskü semmi csít, semmi extra cucc, és olyan mintha 100 dodge lenne HAHAHAHA
    1600 defensive ability-m van, ez a titka :DDD Hatalmas csít, holnap továbbfejlesztem :DD
  • dudovec
    Duallal , ww vel , phantommal utsz tobb mobot is:D
  • ROMOTO
    Hát ha a warden unalmas akkor miért nem az a harbringer?! üti az onslaughtot és rákur egy phantomot néha közben... de ez már nem is hunteres kari, ez volt a kiindulási alap... :)
  • ROMOTO
    he he, halálos projectile-t, spellt?! esetleg akkor valamelyik boss csinálhatja? mert akkor tök mindeggy mert úgy is azt ütöd és nem fantomálsz máshova, mert jajj projectált valamit... :)
  • Shorlex
    úristen emberek, így egy év után megint mit találtam...
    ha bejön amit nézek, akkor KO
  • Shorlex
    warden az unalmas. megy, püföl, néha eldurrant egy battert, bal klikken basic attack pfff (hozzáteszem a brigi is ilyen láma, csak a warden az nem így öli a bosst :D)
    a haruspex az jó területre, mert ott a fantom, a distort, bla bla, de megint bejön az hogy akkor már miért ne harbinger?
    múltkor csináltam szokás szerint próbakarit, haruspexet, 1600 off és def bility mindkettő, de érdekes módon hiába a study, nem nagyon ütötte a kriteket, meg pályán is olyanokat csapkodtam mint a basic attack. a harbival pályán nem tudok olyan ütni ami jóval meg ne haladná a basic attackot, azaz mind krit... pedig olyan nagy különbség off abilityben nincs. FAKE
  • zsirfecske
    háhá ez jó. túlmisztifikált. bezzeg mikor lőnek rád vagy nyomják a spellt vagy vmi halálos projectile-t akkor jó :)
  • ROMOTO
    A Warden erősebb kari a mobokra szerintem :), a phantomos sérthetetlenség túlmisztifikált kissé, hacsak nem 100 reces a kari, de még akkor sem jelent sokat, sőt kifejezetten szívás néha, amikor a mobok visszafordulnak futás közben mert eltűnsz és mehetsz utánuk a phantommal a fenébe....
  • ROMOTO
    Ennél a brigandnál jobb a -100 rec es spellbreaker, mert annak ütnie sem kell hogy kifektesse a mobokat :D