Shorlex#13350
Vannak ilyen cuccok, ingyen is hozzájuthatsz, ign custom maps
fecske, nem tudom igazából mennyi a határ, azt tudom hogy 1600nál mintha 100 dodge lenne :D
az az igazság, hogy off és def ability az nagyon nagyon cuccfüggő: ha millió pontot teszel dexre akkor is csak ott tartasz mint amit írtál. Ezért van az hogy felveszel egy peleus armort, annál jobb wardennek nincs, plusz 1 skill defender, csomó plusz damage, weapon training grant skill és egy csomó def ability, aionois shield a resistjei mellett csomó def ability (ez a kettő együtt annyit ad, mintha 120 pontot tennél dexre...) és a két adroit loop is nyomja fel a dexet is meg az ability-ket is, plusz a wood lore, magában az adroitban amik vannak dodge-ok, a defender aurában is van maxolva 72 ami wood lore-al már 100, szal prímán össze lehet hozni 2000 körüli def ability-t, és azért az elég húzós. Hozzáteszem hogy ne feledjezzünk meg hogy az egy harus volt (ott is van plusz def ability, ami ugye nincs a wardennek), és csomó pontot tettem dexre, de jó cuccokkal ezt sztem lehet ellensúlyozni.
nyilván a legtöbb def ability-t haruspexből lehet kihozni, de akkor elveszik a pajzshasználat értelme, de ha valakinek ahhoz van kedve...