• Shorlex
    de akkor miért nem inkább conq? warden...
    warden arra jó, amit linkeltem, ilyen csítre, kurva sok def ability-vel, én nem tudom mi ez, csít vagy valami bug, vagy nem értem igazán, de látjátok, nincs rajtam semmi dodge, mégsem ütnek meg soha.
    Ravasak: legend volt, igen. sosen linkelek nem legend videot, normal, epic nem pálya.
    Meleg brigand virsli? :D kár hogy ebben a játékban nincsenek lyen kis életszerű dolgok, hogy faszikám néha aludni akar, vagy enni-inni, szexelni, és ilyen TQ-Sims keverék sztem nagyon állat lenne de csak akkor ha te adhatod meg a kettő keverékét. :DD

dudo: nem azért írtam hogy hasra ess, de emlékszem én olyanra (fecske volt talán, nem tom) hogy egy karit fulldexre tett valaki, hunter volt, az azt jelenti, hogy írtózatos def ability-je kellett hogy legyen, de ilyet soha senki nem mondott, hogy ilyet tapasztalt volna. volt már olyan karim, aminek nagyon sok volt a dodge-ja de ilyet hogy nem ütnek dodge cucc nélkül... egyszer olvastam én is hogy 100 def az X% dodge, de eddig nekem ez mégsem működött, el tudom képzelni, hogy X felett igaz ez csak, mondjuk 1000 felett, vagy 800 felett mittomén. :D de azért jó ez mert az a slayer amiről csináltam anno a videot az olyan kicsit ütött, hogy pfff, de ilyen módszerrel egy warden az az isten, mert nulla dodge cuccal, mégis marha nagy dodge-el elfogadható ütéssel nagyokat lehet püfölni (vagy esetleg egy haruspex, mert akkor még avoidod is van) :DD

Kazador: def ability az elsősorban a hunterből jön, második az vagy defender, vagy dream. ha defender akkor peleus armor, aionios shield, aura kivételesen maxolva, két adroit loop, és jó sokat tegyél dexre, a piercing miatt nem fog kárba veszni. nekem 1600 felett van valamivel és nem tud senki megütni :DD
    ráadásul ha akarod, akkor használod a jobb alsó sarokban azt a passzívot, amivel a str követelményeid is lemennek, és akkor egy spearrel jó vagy :D