Shorlex#13216
Nem jobb, kipróbáltam :D ez is egy próbakari volt, de iszonyú kukán üt a hew-hoz képest. Meg én úgy tudom, hogy a hew-nál is egyszerre nyomja a két fegyóval. nincs odaírva ugyan, de amikor így ugrik egyet, és szép párhozamos kéztartással (:D) odacsap egyet valakinek, az a hew, és akkor egyszerre üt két fegyverrel.
Tegnap iszonyú sokat farmoltam Hadest, mondanom sem kell egyszer sem adott teknőst :D
Levinni az életét az absorpjáig az ilyen 1-2 mp, utána nyilván nehezebb kicsit, de azért szépen viszi le az életét és elég gyorsan (a totál kill ilyen 10-15 mp). Na most, amikor jön a hew, akkor olyan látványosan nagyot csap oda (de ilyen háromszor akkorát, mint a "sima" ütésnek) hogy ha az csak plusz 50% damage lenne (ami ütésben mondjuk 1-2k-t jelent max) akkor az nem lenne olyan.
Szerintem ez úgy van, hogy a felső három aktiválódása az a legalsó aktiválódását feltételezi (de fordítva nem) azaz minden hew és a többi az kétfegyveres ütés, de nem minden kétfegyveres ütés a felső három egyike. utólag visszagondolva, tényleg így van: amikor kettőt üt egyszerre, akkor is ilyen látványosan belemártja mind a kettőbe egyszerre a két fegyvert, meg amikor jön a felső és pörög, akkor is kettővel üt.