Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az igazság, hogy csináltál ezer filmet, ezek között volt jó és kevésbé jó, de egyben biztos vagyok, hogy érték mindegyikben volt, hol kisebb hol nagyobb. Mindegyikben volt valami új, valami ötletes, valami újítás, és én is ugyanilyen videokat próbáltam csinálni és hiszem hogy csináltam én is.
Ennek ellenére van valaki, aki soha semmit nem mutatott, ami persze nem okvetlenül azt jelenti, hogy csinálni kellett volna videot, de mégis valami olyasmit, vagy legalább egy képet linkelni egy 20k-s kariról, vagy mittomén, de nem. Soha semmi eredmény, semmi újítás, jó ötlet, egy kanyi sem, kivéve a refreshelt ancikat, ami nekem, mint csont kezdõ anélkül eszembe jutott, hogy valaha bármilyen fórumot olvasgattam volna... azt sem tudom hol vannak külföldi TQ fórumok... de mindegy, a refreshelt ancik az akkora ötlet, hogy hûha 😄DDD
Aztán mondom, hogy itt vannak ezek a hihetetlen ötletek, hát mutasson valamit, szeretném látni. Ott van az elementalista, ami olyan hû de eszetlen jó, hihetetlen saját fejlesztésû találmány, azt mondom, akkor álljunk ki egymás ellen, hadd lám, annak ellenére mondom, hogy tudom esélyem nincs, de akkor is, de még csak ezt sem... Miért? Ha az olyan jó kari. Fraps-al fel lehetne venni és a fórumban közkinccsé tenni ahogyan virsli lebassza shorlexet, mindenki rajtam röhögne, de akkor is, vállaltam, csak a másik fél nem.
Szal télleg van egy ilyen effektus hogy egyesek jártatják a szájukat, kivétel nélkül mindig másokat fikáznak és húzzák csak hûzzák le a másik összes létezõ dolgát, ha van valami ami jó azt külföldi fórumról vetted (erre a nagymérget is megihatod, mert itt kivétel nélkül mindenki epekedve olvasgatja a külföldi fórumokat és másol, mi csak ebbõl állunk ugye, bezzeg a refreshelt ancik... 😄), ha 17 mp alatt leoltod a titánt, akkor miért nem 13 alatt és ha 13 alatt sikerülne, akkor miért nem úgy oltottad le, hogy egyetlenegy chain lightninggal rábasztál egyet (szigorúan squall nélkül!!!) és meghalt tõle, stb... De még mindig sehol semmi bizonyíték, semmi olyan hogy tessék emberek itt van ez az én karim, megmutatom mit tud. Csak a szájjártatás és a fikázás, hogy ki milyen szar, lassú, másoló, csíter meg mittomén.
MUTASS MÁR VALAMIT BAZMEG HADD LÁSSAM A NAGY POFÁD MÖGÖTT AZT AMIRE AKKORA MINT A BÉCSI KAPU! MUTASS VALAMIT, MUTASS, UTÁNA FIKÁZZ HA JOBB VAGY, DE BIZONYÍTSÁL MÁR!!!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Annyit mondtam neked, hogy a refresh anci mindenkinek eszebe jutott aki valaha 1.08 azott, kezdoknek is.. Erre neked azvolt a reakciod: hogy ezt bizony te irtad be eloszor ebbe a forumba, es a buildek amiket en kitalaltam az a legalabb 10, azt en csak osszelopkodtam mas forumokrol..
De orulok neki h megint sikerul erdekekesen beallitanod a dolgokat, bar leginkabb annak orulnek, ha 1x mutatnal itt valamit, amire aszondom h ez igen, de ilyen sajnos nem tortenik, marad a vadaskodasod, ebbol mar nemkerek.
Ezt a masolos dumat meg ne eroltesd mar, annyira szanalmas h ezzel probalsz felbaszni
Érdekes, amikor rólad van szó, akkor minden eredeti, saját ötlet, amikor rólam, akkor meg minden csak másolás, ami meg nem, az pedig csak szar lehet... LOÁL vagy, b+! <#eplus2>#eplus2>
Nem az a baj hogy van pár saját ötleted, hanem hogy lefikázod a másikat ha neki is van.
alaptalanul vadaskodjunk, ahogyan teszed miota beleptel ide
Ez rád is igaz. Sõt, leginkább rád.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
En nem varok el semmit, csak megoldast nyujtok, veled ellentetben aki sir.
Ezt a masolos dumat meg ne eroltesd mar, annyira szanalmas h ezzel probalsz felbaszni.. Teis nagyon jol tudod, h senkit sem masoltam, de voltak paran akik engem igen.. Es megmondom oszinten orulok neki h azok ugymond sikereket ertek el emiatt.. Es ez nem ego, szimplan jo h tudtam masnak is segiteni, elvegre erre van a forum, nem arra h alaptalanul vadaskodjunk, ahogyan teszed miota beleptel ide.. mind1, reszemrol ennyi, lehet tied az utolso szo, nem erek ra egesznap szart dobalni veled.
Vegulis orulok h feltunt, hogy a stone formot nem azer rakom h titan ne oljon meg a spelljeivel, hanem mert ugy rakom ra az eruptiont, h rajta van a reflect tuske, es amint elkezdek serulni a reflecttol formolok.. TEmeg rohangaszol korbe korbe es amikor bekapcsolja lehalsz. ennyi.
Tudom te csak legitet jatszol, enmeg cheatelek meg lopom masok karijait. En kerek elnenezest.. Nem tudom, hogy milyen hurok szorul de majd biztos megmagyarazod.. Mindenesetre nyugodtan olvashatsz visszafele is, hogy mikor jott ki belolem ez a kisse 'egos' viselkedes, akkor amikor jott valaki olyan mint te, hogy a kotekedesen kivul semmit nemtud mutatni ebben a forumban, es mindenki mast amolyan koholt vadakkal probal lehuzni a szintjere, szanalom. Egy postod volt szamomra ebben a forumban, amiben volt valami ertelem, felfedezes: a sacrifical amu relicelese.. Ezen kivul csak ez a piszkalodo kotekedes, rinyalas, mas sarozasa.. Volt h enis csinaltam iet, de eppen eleget tettem talan ehhez a forumhoz, hogy 100% reflectedem legyen az ilyen bohocokkal szemben, kedves profi cimboram.
titanquest.com
.net 😛
Veled meg az a gáz hogy nagy az arcod a semmire. Aztt hiszed te szartad a spanyolviaszt, mindenki más meg hülye. Hát nem. Jtszod az agyad hogy milyen májer vagy, mennyi mindent kitaláltal, közben mind ott van az összes külföldi fórumon. Amit meg nem jutott eszedbe lemásolni, az meg fúj, szar, nehogymár elismerd hogy lehet jó az is. Editorozni én is tudnék, ha akarnék, ezzel nem kell májerkodni, bárki összedobhat ilyen-olyan karikat, felrakhatja rá a legtápabb cuccokat, én viszont csak legitet játszom.
A kötözködésedrõl meg annyit hogy azt se tudod mit is beszélszu, ha látod hogy szorul a hurok, elkezded csûrni csavarni a szót, hogy te nem is erre, hanem arra gondoltál, meg fikázni a másikat, mintha attól igazad lenne. De nem lesz, kér erõlküdnöd. És tényleg, van még hova fejlõdnöd.
Nem olvastam soha a titanquest.com forumot es igazabol nem is erdekel.. Jeleglegi osszes skillt kiprobaltam elegszer, nemhiszem h talalnek ujat, de sose lehet tudni.. Megnezheted nyugodtan a youtuben a videokat amiket raktam fel, es a masik tobb ezret is amit mas, h mennyi hasonlot talalsz.
Eruptiont meg azer rakom a titan ala mert az epicentrumban sebez a legjobban, mig ha ele raknam es neki allna castolgatni, akkor csak 4 edet kapna be annak mint ami kijon belole.. Igazabol leszarom ha 2-3 sec castolgatas utan elindult felem, mert addigis joval tobbet serult, ha meg ottmarad akkor sokat buktam azzal, hogy nem ala tettem. Nyugodj meg a moboknal vegig elejuk pakolom, sot magam ele is rakok.. Squallt amugy nemtom mire irtad, ugytom egy conjuernek nincs squallja.
Tudod az a gaz veled profi pajtas, hogy direkt probalod huzni az emberek agyat.. Ez az egy amihez ertesz sajnos.. Mindig csak sirod tele a forumot, mint anno a diablo2-jet is, hogy ez a szopas, az a szopas, igy beszivat ez, meg ugy.. Jajj hogy a nagy reflect, uristen de gaaaz.. Enmeg fogom , felrakom a megoldast a problemadra , mint ahogy rengeteg mas problemara is raktam mar fel ezt azt, ami mukodik.. Temeg fogod magad es belekotsz valami sokadrangu dologba, pedig 1 szaros stone form hasznalata nem jutott eszedbe a nagy mage skilleddel.. Most erre mitmondjak? Ancizz meg kicsit meg bujd a forumjaidat, van meg hova fejlodni.
Igen? Ezt a fejlesztõknek is elmondtad? Érdekes hogy nálam pont oda rakja ahova a kurzor mutat. <#eplus2>#eplus2>
de orulok h sikerult valamibe belekotnie a profinak megin
Te akartál már megint májerkodni, legalább valami profizmust vihettél volna a dologba, mert így ciki "alázni".
Te, az "enc" az már megint micsoda? <#eplus2>#eplus2>
A titanquest.net-re is beírtad? Máshova is? Ja, hogy ott megelõztek vagy 1000-en... Úgy tényleg nehéz elsõnek lenni. <#mf1>#mf1> Az ancientes buildet meg már nyáron leírtam itt a fórumban (visszalapozhatsz), sõt, a chain lightot is én ajánlgattam mindenkinek, de akkor még mindenki csak a ternionos lámerkedésnél tartott.
Az a <#lama>#lama> a végén valami önarckép? <#eplus2>#eplus2>
Erre a buildes dologra annyit, hogy nemszoktam mar joideje kulfoldi forumot olvasni, sem irkalni bele.. Utoljara valamikor nyar vegen irtam a gamebanshee forumaba, nyugodtan tekerd vissza hatulrol kb a 4-5-ik oldalig a "best build" topicot, es nezdmeg figyelmesen ki irta le a recharge lenyeget, build otleteket es a hozza lenyeges felszerelest reszletesen, ott van a datum is.. Nem azt mondom, hogy mas nem talalhatja meg.., csak annyit , hogy nemvolt szuksegem senki tanacsara meg okoskodasara ahhoz, h kifejlesszek 1 tucat otletes es jol mukodo karaktert.. En masolom masok otleteit forumokbol, lol oregem, neked telleg nagyon megartott valami.. na huzzal ancizni <#lama>#lama>
Mágussal meg 1 is elég, 2k élet 1 cl-tõl lemegy, ha visszakapom a sajátomat.
a lenyeg, hogy amikor mar nincs erv a mondokad vedelmere, megprobalod lehuzni a masikat is a szarba.. Jellemzo..
Ez pont rád vonatkozik. Eddig még azt se tudtad megmondani mi a bajod, mindig másra tereled a szót, legalább következetes lennél.
Anci+refresh 'build', mar ha buildnek szamit toltogetni egy 3 perc timeres skillt, akkor legyen ez a te istencsaszar builded😄 De erre az asszony lany letere rajott amint elerte a maxolt nature masteryt anno, sõt meg 2 haverom is, akinek az elso karija champ volt es jott es meselte a hatalmas otletet, hogy a refresh tolti az ancit, huu de nagy dolog.. De nemvitatom el toled, lehet tied a spanyol viasz, hajadra lehet kenni..
Savanyú a szõlõ, mi? Az a bajod ezzel hogy nem te találtad ki, és akkor már nem is lehet jó... Persze a külfölldi fórumokról lemásolt ilyen--olyan karijaid, azok aztán marhára egyediek, meg nagy tudást igényelnek, nem is jött még rá senki rajtad kívül... LOÁL!! <#eplus2>#eplus2>
A masik dolog amit soxor latok, h a fika 1.08 as typhoonba gondolkodsz, meg magaban a typhoon runban.. Barmilyen kozelharcos, illetve barmilyen colosuss formos karival 10/10-szer atfutsz 1.08 alatt a szornyek kozt, a titant meg lebaszod barmien karival 30 secen belul, mert akkora 1 lama.
Szal kb szuksegtelen a szuperhyper anci build..
Amugy sztem 1.20 alatt is attudsz futni siman egy 50% rechargeos war hornal.
Aha, persze... Egy ternionost simán leütnek még 160% runnal is, kb. 50% az esélye hogy nem kap pofont futás közben, és akkor vége a dalnak. A harcosnak annyi a mákja hogy több az élete, legalább 1 pofont kibír. De ha leáll harcolni, akkor már nem egyet kap, hanem 10et, és beszopta a faszt. 1.08 != 1.20, nem abból kell kiindulni hogy ott milyen jó a harcos, mert kb. 3x annyit blokkol, ami már valami. Ja és megnézném melyik championnak van colossusa... War horn még akad, de még 50%-al is túl lassú ahhoz hogy futkározni lehessen vele, annyit kell várni a rechargera mintha leállnál harcolni, akkor meg mi az elõny benne?
Az eruption mindenhol jó, lehet hogy 1.20-ban az is erõsebb, a chain light is vagy 2x annyit sebez mint 1.08-ban, pedig ott se szar.
dehat meik stormcaller is az a 4 pure casterbol, ameiknek nincs petje? (spirit,nature,earth)...
Hogy kerül a stormcallerhez spirit / nature / earth?? A stormcaller az only storm, nincs 2. masteryje! Az enyém mindjárt 60-as. 😊
Igy nez ki nalam egy legend titan 1.20 alatt, az elso hittol amivel a lich meglovi az utolsoig telik el annyi masodperc, na kb ennyit szamit a spirit. Es magasrol szarok titannak a reflectjere..
1.20 Leg titan vs conjurer + pets
Ez meg ugyanez, csak egyedul a durva spirit petek, illetve a vacak dwellerem nelkul.. Erre a videora adtam kb 50% speedet a video vagoval, szal 1 picit gyorsabb es latszik is, de sztem igy elvezhetobb.
1.20 Titan Solo
Anci+refresh 'build', mar ha buildnek szamit toltogetni egy 3 perc timeres skillt, akkor legyen ez a te istencsaszar builded😄 De erre az asszony lany letere rajott amint elerte a maxolt nature masteryt anno, sõt meg 2 haverom is, akinek az elso karija champ volt es jott es meselte a hatalmas otletet, hogy a refresh tolti az ancit, huu de nagy dolog.. De nemvitatom el toled, lehet tied a spanyol viasz, hajadra lehet kenni..
Az eruption teny , hogy nagyon jo, de foleg 1.20 alatt.. 1.08 alatt is kiprobaltam par honapja olympuson, de nagy csalodas volt es meg a gepemet is kikeszitette.. Most 1.20 ban jobb az optimize picit es a regi kedvenc conjummal nyomatom, es meglepett mert mintha erosebb lenne minden szorny ellen.. A gaz csak az, hogy a Core Dweller amit ajnaroztal olyan sokat, kb nem provokal lofaszt sem.. Hiaba megy elore, hiaba van maxolva, hiaba varom meg, hogy õ üssön eloszor kozejuk, amint kirakom az elso eruptiont szaladnak a kepembe.. Ezert is irtam egy otletet neked anno , hogy probald meg thunderballal kombozni mobokra..
A masik dolog amit soxor latok, h a fika 1.08 as typhoonba gondolkodsz, meg magaban a typhoon runban.. Barmilyen kozelharcos, illetve barmilyen colosuss formos karival 10/10-szer atfutsz 1.08 alatt a szornyek kozt, a titant meg lebaszod barmien karival 30 secen belul, mert akkora 1 lama.
Szal kb szuksegtelen a szuperhyper anci build..
Amugy sztem 1.20 alatt is attudsz futni siman egy 50% rechargeos war hornal.
A shard meg a lightning dologban van valami amit mondasz, h telleg jobban tudsz microzni lightningal, dehat meik stormcaller is az a 4 pure casterbol, ameiknek nincs petje? (spirit,nature,earth)... Elo kene venni egy kis D2 micro skillt, es akkor meg 1.20 as titan se talalna el semmivel kb, ha egyedul vagy akkorse.
Magyar értelmezõ kézisztótár:
"életképtelen mn 1. Az életben maradásra nem elég erõs"
No, hát mivel én magyar vagyok én is így használtam a szót, bocs... <#gunyos1>#gunyos1>
Jó, akkor magyarul se beszéljünk, mert ez nem magyar játék, mostantól csak görögül, egyiptomiul, meg kínaiul lehet ide írni, actnak megfelelõen. <#mf2>#mf2>
A futkosásról meg annyit, hogy nem tudom megfigyelted-e hogy ez 120ban sajnos egy ilyen kis vacak noname karinál szükséges, mint láthattad több más videoban én sem futkosok, úgyhogy nem erre vagyok berendezkedve, csak némelyik kari sajnos megköveteli, ez van.
A refresh skillbõl van, nem kell hozzá semmi cucc, mindenkinek elérhetõ.
Aki nek hiszi, az nézze meg a conq videot, ott van több rész is, köztük kék sárkányokkal, és egy gramm reflected-et nem kapok senkitõl, és ennek nemcsak az absorp az oka, mert abból nekem nincs 100, csak 70, szal bármilyen picit, de kéne lemenni az élemenek, de nem megy, ráadásul elég nagyot ütök ahhoz, hogy ha annak nemtomhány %-át visszakapnám, még absorp mellett is látszódnia kellene. NINCS IRON MAIDEN!
ez nem dual wield csak egy vacak kis közelharcos, amelyiknek se dodge-je nincs, se semmije, azt mégis legyakálja a titánt, még ha nehezen is.
ennyi. refreshelt ancik nélkül...
Már 37-es szinten vagyok at elementalisával még 1-szer sem haltam meg vele.Igaz egy kicsit taktikázgatni kell vele.A shard igen jó sajnos a dweller-re még nem tudtam rakni.Amúgy ha rakok az intre. akkor nõ az elementális sebzés akkor a spelleknek is nõ a sebzése. Azért ha kap valami plusszot a spell akor igazán kijelezhetné a progi , hogy akkor most tulajdonképpen mennyit is sebzek mert most oda van írva mondjuk a shard-hoz kb.65-80-ig sebez nevetséges(szerintem)Aúgy köszi a segítséget!!
Cl szerintem kalap kaki bossra, shard magasan veri..
Feltéve hogy áll és várja hogy lövöldözd, ha nincs tankod, akkor cl jobb, mert nem kell hozzá ácsorogni. Lõsz, futsz, lõsz...
De h most 1.08 alatt jo e az anci v ternion, igen ott jo!, ezzel nem is vitaztam, csak tudod h mar nemsokaig erdekes, sõt mar egy ideje sem , a kieg ill. az 1.20 miatt..
Az 1.20 se érdekes, sõt a kieg se, mert ilyen alapon jöhet majd egy 1.99 patch, és átrendez mindent...
De ha akarod tudni, a bosskillér kb a spirit teszi a legtobbet
De csak mert ott a petekre hat az iron maiden, nem rád, egyébként az elementalist eruption spammel jóval gyorsabb a spiritnél. Kb. ternion szintû.
Nem értem ezt a nagy "aktuális" dolgot, senki nem kényszerít hogy 1.20-ban játsz. Sõt, ha cuccot akarsz, és legit módon, editor nélkül, akkor a legjobb ha 1.08-ban kezdesz, megszeded magad runokból, aztán patchelsz. 1 hónap múlva az 1.20 se lesz sehol, fél év múlva meg az 1.40 se, akkor ezekre is felesleges bármit ajánlgatni...
Es igenis sok kari van, amivel ugyesen is kell jatszani 100% rec melett is, foleg ha direkt ugymond "szart" kezdesz, csakhogy legyen kihivas.
Cl szerintem kalap kaki bossra, shard magasan veri..
De h most 1.08 alatt jo e az anci v ternion, igen ott jo!, ezzel nem is vitaztam, csak tudod h mar nemsokaig erdekes, sõt mar egy ideje sem , a kieg ill. az 1.20 miatt.. De ha akarod tudni, a bosskillér kb a spirit teszi a legtobbet, a karit meg legjobban a defense vedi meg , nembeszelve arrol, hogy kurvagyorsan szaladsz vele, mehetsz akarhova bosskillerre, szal 1.08 cuccszedesre leginkabb spellbindert.. Kezdo karinak irtam az elementalist/oraclet ami titanrunra siman jo 1.08ban.
Igen enis csak most valtottam 1.08 rol 1.20 ra, de amikor mar megjelent az 1.20, akkor en mar nem ajnaroztam az olyan dolgokat amik csak 1.08 ban voltak jok. Temeg soxor patchfuggetlenul peldalozol veluk es viszonyitod az 1.20 skilljeihez.., pedig bekene latni, hogy mar nincs sok aktualitasuk, es rovid idon belul egyaltalan nem lesz.
Btw barki kitalalhatta ezt a dolgot
Ahogy a ternion / rec / bármelyik buildet is. Bármelyik külföldi fórumban megtalálod, nem nehéz lemásolni.
A champ legnagyobb elonye, h jol tudsz vele bossrunolni mindenhova! cuccok nelkul is amint elered az anci refresht. - de a bosskillekkel meg igyis meggyulhet a bajod es relative lassu lesz.
Pillanatok alatt leirtják legend tájfunt, persze nem olyan hamar mint ternionnal, de fél perc alatt végeznek. És a fedezékbõl te is besegíthetsz. Én most is ezt használom leginkább, egész runt nézve gyorsabb mint a ternionos, mert elfuthatsz mindenki mellett, az oak + ancientek megvédenek az 1-2 véletlen pofontól, ugyanebbe egy ternionos egybõl belehal.
Shard legenden is jó, tájfunra 300% casttal talán gyorsabb is mint a cl. Régen is mindenki ezzel nyomult, ha esetleg elkúrják a recet, megint ez lesz a sláger.
Amugymeg nemtom milyen kezdonek lenne jo 2 db 32masterys skill, foleg 1.20 alatt, ami a legfrisebb es patch valszeg 1 kezdo itt lat neki, ahol a refresh anci nemfog mukodni es cseszheti.. Nembeszelve arrol, hogy a kieg 2 het es ittvan, ami ha felmegy nemlesz tobbe 1.08 sztem.
En 1.08 ra kezdo karinak elementalistot ajanlanek vagy oraclet, elvegre 1.08as titanbol, ami egy 0 az 1.20 ashoz kepest, osszeszedheted a cuccok nagy reszet, van par amit nem szeret adni, de elegge ugynezki h aktualis karaktertol is fugg a drop. Skillbol siman tudsz irtani, mig 1 boltbol vett fos fegyoval, két 32es skillre varni es haladni kissé nehezebb es vontatottabb sztem.
A champ legnagyobb elonye, h jol tudsz vele bossrunolni mindenhova! cuccok nelkul is amint elered az anci refresht. - de a bosskillekkel meg igyis meggyulhet a bajod es relative lassu lesz.
Teny, hogy egy casterrel nehezebb valahol elkezdeni, de sztem annyira eros a shard az elejen, hogy gyerekjatek eltolni vele, kersz hozza 1 earthot v 1 spiritet, de akar 1 naturet is.. es vigan eltolod vele jo sokaig, foleg hogy mar epic titan 2-3 asaval dobja a lilakat 1.08 alatt, tudom mert amikor kezdtem onnan szedtem meg magam az elso soothal es siman lett motyo uj,jobb buildes karik inditasara.
Értelemszerûen nem harcoshoz illõ dolog, de hát az se hogy kénytelen ilyesmire hagyatkozni, különben leütik. Ha már 1.08-ban 1.20 szintû képességekkel rendelkezett volna, nem kellett volna ilyeneken agyalni. Akkor is elsõnek dual wieldre gyúrtam, de legenden már kevés volt, hiába a +100% élet, muszáj volt neki ancient. Egyébként a lejjebb ismertetett 1.20 conqueror buildem hangsúlyozottan tápmentes, és úgy is k. jó.
ha mar megis a petezest valasztod, akkor csinald ugy, hogy a maximalis hatekonysagot hozod ki beloluk.
1. Ez az anci build dual wieldnek indult.
2. Cucc nélkül is életképes (1.20 alatt), nem kell neki 100% rec, mint ahogy akkor nem is volt hozzá cuccom. Ilyen szempontból kifejezetten jó build, kezdõk is tudnak táp cuccok nélkül jó karit csinálni, amivel õsszerunolhatják a jó cuccokat késõbbi karikhoz.
az 1.06 os cast delay mentes frozen orb ugyanakkora csit, mintha egy barbar tudna reviveolni
Akkor lenne csít ha annyit sebezne és annyi manába kerülne mint LOD-ban, de cast delay nélkül. 😛
Virs lee: ha figyelmesen elolvastad volna azt amit a tq balancingrol irtam, hogy nem kene 100 rec, se 100 avoid/dodge, mert ezek a dolgok minden valamire valo jatekban limitalva vannak, akkor ertened..
En csak arrol probaltalak meggyozni, ha kozelharcos vagy, akkor legyel tokos legeny, mert nagyonsokan vegigtudtak es tudjak vinni recharge es petek nelkul is ezt a gamet.. Illetve arrol, ha mar megis a petezest valasztod, akkor csinald ugy, hogy a maximalis hatekonysagot hozod ki beloluk.
Nem az instant ancin van a hangsuly, az instant skilleken meg az 1.08 as ternionon ami mostanra sehol sincs, max annal az 1-2 embernel aki meg 1.08-at hasznal, hanem azon, hogy ezt milyen karival teszed. Ergo ez most olyan mintha aszondanad, hogy az 1.06 os cast delay mentes frozen orb ugyanakkora csit, mintha egy barbar tudna reviveolni.. Tokre mas dolog, de kb tq-ban is egy ilyen viszonyitast csinalsz, de nemgaz...