23078
-
bgabor #13250 Igen, ez segített!
Nagyon köszönöm!
Amúgy ezt az invite party cuccot sem tudtam. Valószínű, hogy úgy a teleportos módszerrel is sikerült volna áthidalni a dolgot, de így legalább kipipálódtak a feladatok. -
zsotesz #13249 bizony, legyetek egy party-ban, úgy sikerülnie kell -
Shorlex #13248 ha nem egy csapatban mentek akkor nem látjátok a teleportokat. Invite player to join a party... -
Nabunaid #13247 Helló
Klasszikus hiba, nálam is csinálta a játék! Utána olvastam, a megoldás a következő: dokumentumok/my games/titan quest/savedate/main könyvtárban (értelemszerűen, ha a kiegészítő fent van, akkor az immortal throne könyvtárban)elkezded törölgetni a que végződésű fájlokat. Nekem 4-et kellett visszatörölnöm, mire jó lett a játék. Valószínüleg egy hibás mentés, amit utána képtelen kijavítani a játék. Persze mielőtt törölgetni kezdesz, érdemes idősorrendbe rakni a fájlokat, és az utolsókat törölni. Mint írtam, nem feltétlenül az utolsó mentés a rossz!
Nálam a fenti hiba single playerben volt, de talán érdemes lenne megpróbálnod! Remélem segítettem! -
Ravasak #13246 Cooperativban mentetek ?? vagy csak ugy mert ha nem voltatok egy csapatban akkor nem is fogjatok egymas teleportjait latni -
bgabor #13245 Sajnos ez se jó, mint írtam, az Athens Docks és a csónakos fickó azóta megközelíthetetnen, az odavezető ajtó nem nyílik ki többet. -
bgabor #13244 Ez sajnos nem működik, lévén hogy nem látjuk a másik által nyitott teleportkapukat a teleportmenüben. Sose láttuk. Így hiába nyitja meg. -
Shorlex #13243 sztem semmi extra, nekem is volt olyan hogy elysiumban nem tudtam egy quest faszira nyomni, aztán kiléptem, vissza és ment. -
#13242 Ja volt egy pár dualos fémpofa assa, meg egy dagadtabb hóhérszerű... :D, de szerintem nem take down egy ilyen szúrás hanem inkább lethal :) -
zsotesz #13241 Próbáljátok meg azt, hogy Knossoson öcséd nyit egy teleportot, te meg nyitsz egyet, a kikötőben, aztán öcséd ne csináljon semmit, te menj bele a teleportodba, majd válaszd ki az ő teleportját. Ha minden igaz akkor az övén jössz ki. -
#13240 öcséd nyisson egy teleportot a faluban a shrine mellett és kész... -
bgabor #13239 A következő lenne a problémám:
Soknapi LAN-os multizás után öcsémmel végre sikerült nagyszerű karaktereket összehoznunk, és eljutnunk Athénba.
A probléma athén után jelentkezett. Miután legyaktuk a katakombák legalsó szintjén a bosst, kiértünk az Athens Docks részbe. A kikötőben azonban csak öcsémet engedte felszállni a Krétára menő hajóra a gép,nálam (a hostnál) rá se lehetett kattintani a fickóra.
Következésképpen az én karakterem nem jutott át Kréta szigetére, a Herakleitosz nevű falucskába, és így nem tudodnk tovább játszani. Próbáltam singleben újra végigvinni a katakombás részt, de hiába gyakok le mindenkit, az Athens Docks részhez vezető kapu zárva marad, nem lehet kinyitni újra.
Szóval a kérdésem hogy mi a fenét lehet csinálni ilyen helyzetben? -
genory #13238 Bocs a láma kérdésért de az normális, hogy nagyon kevés zöld és még annál is kevesebb kék cuccot dobál a gép? -
Shorlex #13237 ÚRISTEN KIDOBTA A TEKNŐST 152. alkalomra!!! :DDD -
Shorlex #13236 a csávó biztos azért tette jobb klikre az onslaughtot, nehogy elfogyjon az nrg :DDD
Na letöltöttem a 300-at magyar feliratos DVD-ben aztán megnéztem én is. Hát a spártaiak az mind csupa warden volt :D volt egy colossus conqueror, akit lefejezett a Leonidas, meg csomó íjász, és végül nem elfelejteni a caster brigandokat a perzsáktól a sok sharpneles mondjuk hogy gas bombbal :DD -
dudovec #13235 A regen + life mindenesetre poen volt :D -
#13234 300 casttal azért lehet szórni + madrake + slow artifact-ből hááát egy próbát azért megérne holnap leszek... -
#13233 Az a baj, hogy messziről csak egy kés talál kb, mert sugárirányban szór, és az kevés, ráadásul futás közben nem tudsz castolni kést és ha megállsz akkor, ha nincs valami egetverő projectile speeded nem is találja el a futó ellenfelet és annak is lessz ideje megállni, és rád teszi a plaque-t meg bármit..., utána nem győzöl eleget inni, nemhogy castolni... :), ha meg közel kerül egy meele, ami nem is olyan nehéz akkor megcseszi a brigandot aminek nem kell sok ütés nyílván meg mana se hozzá... -
#13232 najó avoid talán :)
igazából csak hergellek, hogy kipróbáld velem... -
dudovec #13231 Sagem megveri szerintem az avoid miatt. :D Vagy lelovi messzebbrol ijjal. -
#13230 hát ha maxos energy és pierce res-e van és csítes instant skilleket használ, mint pl. blast vagy breaker akkor talán. de dudo sztem azokat nem tekinti legitnek. ebben az a jó, hogy csak késdobál de mégis pikkpakk leszívja a manád csalás nélkül cuccból... -
#13229 Már ki van próbálva, egy stormos, natures és egy kicsit jobb pierce reses meele kari simán megfingatja a késes rugót -
#13228 dudo átpakoltam a brigandot instant késesre pvp-hez. 100% energy drained gyűrűből, jó kis pierce bónuszok és 300% cast speed, energy is megvan.
ha ezt leütöd bármelyik karival gratulálok... -
dudovec #13227 ez annyira lama h meg csitelni sem tud:D totalfake a mana meg a life -
Shorlex #13226 életemben még ilyen elb..szott karit nem láttam... nézzétek meg mennyi élete van, meg mennyi nrg-je, jobb klikken onslaught, no comment... :DDD -
Shorlex #13225 Ezt a lámát nézzétek :DDD -
Shorlex #13224 Ezek szerint mégiscsak a brigand rulez! :D
csinálok egy brigi videjót is meg egy harbit is, azt lehet hogy nekem ennyi a TQ, most mi új van még ebben a játékban amit ki kellene próbálni? -
dudovec #13223 Ravasak: hat eddig instant conq volt (kb 12k greatestel) , tegnap poenbol felraktam ra a cuccokat , es csak titankilleztem , a mobok leolese nelkul.. 28k a greatest , ezt titanra utottem resist levetel nelkul. -
Shorlex #13222 LOL!! :DDD
A warfare kaszttal a bal oldali dual wield ággal (ha a legalsón már van egy pont már tudod használni, de az kuka, maxolni kel mindet ha jót akarsz) -
genory #13221 Hogyan tudok dualban fegyvert használni? Valaki segítsen légyszi! -
#13220 akkor szólj inkább ha meguntad, most azért nem vault-ozok hogy tárold. -
Ravasak #13219 en tudtam farmolni hadesz kinyirasa nelkul -
Shorlex #13218 fecske, elfogadom, de egyelőre csak tárolni fogom, mert most már majd ilyen ceruzával mint az eltelt napokat a hajótöröttek fogom jegyezni, hogy mennyi runolás óta nem adott. ha elérem a 100at akkor előveszem majd. és hidd el, amilyen az én gépem el fogom érni. nem értem egyszerűen hogy miért van ez így.
egyébként ahhoz, hogy kinyissam azt az ajtót, kell, hogy előbb leöljem a főnököt, vagy ha odaállok a kúthoz és onnan indulok akkor lehet farmolni hades nélkül azt a pályát? -
#13217 küldök én neked teknőst emilben ha kell :) -
Shorlex #13216 Nem jobb, kipróbáltam :D ez is egy próbakari volt, de iszonyú kukán üt a hew-hoz képest. Meg én úgy tudom, hogy a hew-nál is egyszerre nyomja a két fegyóval. nincs odaírva ugyan, de amikor így ugrik egyet, és szép párhozamos kéztartással (:D) odacsap egyet valakinek, az a hew, és akkor egyszerre üt két fegyverrel.
Tegnap iszonyú sokat farmoltam Hadest, mondanom sem kell egyszer sem adott teknőst :D
Levinni az életét az absorpjáig az ilyen 1-2 mp, utána nyilván nehezebb kicsit, de azért szépen viszi le az életét és elég gyorsan (a totál kill ilyen 10-15 mp). Na most, amikor jön a hew, akkor olyan látványosan nagyot csap oda (de ilyen háromszor akkorát, mint a "sima" ütésnek) hogy ha az csak plusz 50% damage lenne (ami ütésben mondjuk 1-2k-t jelent max) akkor az nem lenne olyan.
Szerintem ez úgy van, hogy a felső három aktiválódása az a legalsó aktiválódását feltételezi (de fordítva nem) azaz minden hew és a többi az kétfegyveres ütés, de nem minden kétfegyveres ütés a felső három egyike. utólag visszagondolva, tényleg így van: amikor kettőt üt egyszerre, akkor is ilyen látványosan belemártja mind a kettőbe egyszerre a két fegyvert, meg amikor jön a felső és pörög, akkor is kettővel üt. -
Ravasak #13215 Szép kis sebzés Dudovec Greatest damage mennyi ezzel ? -
virs lee #13214 A hewnál sztem jobb a shield smash, egyszerre üt kard + pajzzsal, ez kb. dipla dmg, míg a hew csak +50%. -
Shorlex #13213 gyrekek ez már már komikus. Gondolom mindenkinek aki játszik IT-t már van ilyen bonusz pálya nyitó teknős.
Végigértem a harbival, majd csinálok róla videot mert 90%ban olyan gyorsan írt mint a dudo slayere, szal jó kis kari, most farmoltam hadest, de azóta sem egyik karival sem ad egy olyan szart sem (olyannal sem amivel soha semmilyen modot nem használtam, szal nem az számít)
Dudo: voltam, csak véletlenül rejtve kapcoslódtam... :D Bocs, holnap vagy? -
dudovec #13212 Na asszem ez az eddigi DPS rekord , pierce nelkul legalabbis biztosan. Igaz , meg 20 szint str benne lenne , mertcsak 55 os a kari , illetve a battle rage nincs fenn , de amugy mindent magamra raktam amit csak tudtam.. A rage meg a kb 400 str es a tovabbi 15% ? total dmg a 3 fokozat questjeiert mar megadna a 15k avaraget szerintem.. de igy sem rossz:)
-
dudovec #13211 Shorlex nemvagy ma msn en?