Shorlex#13185
Romoto barátom, ha ennyire fontos, akkor dual wielder spellbreaker :D
Egyébként megjegyzem, hogy nem is gondoltam volna, hogy ilyen hihetetlenül fontos az off ability a játékban, igaz hogy egy éve játszom :D azt tudtam hogy lényeges, de nem hogy ennyire.
Pl. ott van a harbinger, ilyen szempontból az a legbrutálabb. Van 2000 feletti off ability-je (!) és MINDEN ütése critical, nincs show all damage modom, mégis kiírkálja az összeset. És ráadásul egy sima kis paraszt ütésre bármelyik fegyverrel nagyobbat ütök, mint a basic damage-em, szal mind krit. Ebben látom én az igazi fegyvert, hogy összeszedsz egy karit, ami alapból üt 4-5k között (a harbi ilyen, onslaught-al inkább 5) de az a 4-5k valójában 7-8.
Egy gond csak az, hogy ha nagyon nagy off ability-t akarsz (sztem ilyen 1500-1600nál már bőven minden ütésed krit, de nem tom pontosan hol a határ) akkor vagy a dream, de inkább a warfare mastery kikerülhetetlen, mással meg nem éred el úgysem (kipróbáltam 75 levelnyi dexet tettem egy karira, és messze nem volt annyi, hiába a rengeteg dex) másrészről a 100rec-et akkor el kell felejteni, de nem is fontos. Meg nagyon kötve vagy az equipmenthez. Szal minden ilyen karim (harbi, breaker) egyenkari, egyenruha, egyenkatona: achilles armor, athena, ares helm, két zöld off ability-s plusz str-health gyűrű, conquerors bracer, meg tyrants fist, a kezébe az az új fegyver (nem tom a nevét) a másikba betrayer. Kb kikerülhetetlen ez a szerelés ahhoz hogy elérd azt az 1500-1600 off ability-t. De ha eléred... :D
És akkor ha már kötött a warfare mastery, akkor marha nagy választási lehetőségedi vannak: slayer, harbi vagy breaker ha jót akarsz, persze lehet mást is.
Ha meg aszondod legyen dream, azzal is el lehet érni ilyen 1200-1300 körül, csak az ugye egy fegyó, nincs kritikal-hew kombó (pedig huh mekkorát csap... csak a lethal übereli) DE a haruspexben látok lehetőségeket ami az ellenfél def ability levevését illeti.