23078
-
Shorlex #13210 jól mondod EGY IDEJE és ez a lényeg!
de amiről tudsz amellett csináltam egy csomó próbakarit is az utóbbi időben, csak hogy tudd. -
#13209 Ok már kellőképp lehültem, annyira azért nem a világ közepe egy fux, és már elmondtam a véleményemet róla :), a diamondwood huntmaster bow of the betrayer -t én úgy vettem epic-en changanban és nem custom mapos, elég régóta megvan, még tavalyról (direkt megnéztem a kedvedért a nevét) 30 req szintű...ha kell átpasszolhatom :) -
dudovec #13208 Shorlex hagyjad mar ezt a 'probakari' dumat , mikor mindet legalabb 32x essel tolod 1 ideje es nemfogod megcsinalni ujra , exp cheat nelkul:P Minden karid proba:DDD..
-
#13207 ROMOTO: felejtsd el hogy generál ilyet a gém. mondom, hogy betrayer gyűrű lock-olt ez a kombó. ha nem hiszed el, nézd meg a greenpeace nevű custom map-et a titanquestvault.ign.com-on és meglátod miről beszélek (of the hunt suffixű, ceremonial prefixű gyűrűk stb.). na pl. brigandomnál egy relentless huntmaster bow of the betrayer van (innen van, lev65-nél adtam neki amikor már úgyis midnegy volt), ami azért még talán kijöhet a gémben, de nekem már gyanús ezis, annyit kerestem anno a piercing betrayert, hogy láttam a lehetőségeket. -
ayus #13206 hy tudna valaki magyarositást hozzá -
#13205 Kedves ravasak, örülök hogy beszámoltál az érdeklődési körödről, esetleg ajánlhatok magam helyett mást...:P -
Ravasak #13204 Nem nekem kell sziveséget tenni hanem magadnak ha nem hiszed el hogy az fake
amugy meg nem nagyon érdekel hogy mikor mekkorát cheatelsz -
#13203 Akkor te vagy az a mandró? :D -
#13202 Kedves ravasak, ha nem gond nem teszek neked szívességet hogy megkérdezzek egyébb fórumokat akár a betrayer cuccokról akár arról a pagos utánzatról, amivel kb úgy majd egy éve találkoztam először, hogy mennyire fake mert nekem tök nyílvánvalóan az, van nekem is abból a kardból pár, meg egyebekből is és nem kell hozzá különösebb empátia, hogy leessen hogy egy 700dmg kard az fake... -
Shorlex #13201 nézem az új defilerben már van 250szerező exp mod :DDD annyit sem kell majd bajlódni a próbakarikkal :DD -
#13200 Mindenesetre lehet hogy tényleg fake, de ez akkor kilóg a sorból, mert tényleg elég "diszkrét" a többihez képest, a +40% leeche, meg a 14-7% attac converted health nem nagy szám, csak az a -30-40% resist 3 sec.-re teszi be a kaput meg a betrayer szócska, nemtom nekem nem tűnik overpowerednek a fegyókhoz képest, a study prey eleve egy fake dolog amúgy akkor a betrayeres fegyóval, és e mellet a gyűrű nem oszt, nem szoroz már tényleg semmit... -
Shorlex #13199 még liuyedaom is van, megnézheted a galériámban -
Shorlex #13198 van betrayer staffom, fire. és nem csináltam, csak vettem. -
Ravasak #13197 Érdemes lenne Romoto feldobnod ezt a Betrayer gyürüs témát más forumokon is hogy meglásd mi a reakció.
Valószinüleg ugyanaz lesz mint a Dreadful of Reckless Power nevü kardra, hogy ilyen nincs cheat nelkül. -
dudovec #13196 Tisztaban vagyok vele ,hogy a jatek keszitoi cseszettul elszalltak egy-ket dologban, szoval meg akar lehetne olyan ring az ironloretol.. De a betrayer szerintem fegyver tulajdonsag, es nem azert "nem letezik mert nemlattam" , hanem irrealisnak tartom az eddigi tapasztalataim alapjan. Persze tevedhetek, de ennyi erovel lehetnenek 50-60% damages ringek is , megsincsenek, pedig mennyi olyan fegyo van ami 22%+3x% dmg s. Egyszeru a dolog , vannak olyan tulajdonsagok , amit ha fegyver kap akkor kb korrekt , de ha barmi mas tipusu targy kapja , akkor brutalisan overpowered. Ebbol kiindulva tartom az allaspontom , miszerint fake a tárgy. -
#13195 Az íjjról tudok, mivel azt én találtam az árusnál, meg láttam dárdát (több félét), buzgárt amit kunyiztam shorlextől és mivel a gyűrűn kívül nemláttam egyebet "képtelenségnek tartom" hogy létezik bot, balta, kard... és persze lehet hogy összedobta az a mandró, akit emlegettél, "mert lusta volt megkeresni azt ami valójában nincs" :D ... szóval a nemláttam és ezért nem létezik dolog nem feltétlen objektív... ilyen alapon a mandró gyárthatta az összes betrayer cuccot akár a bow-on kívül :) -
dudovec #13194 Jo hat a csittől okadni tudok:D
Betrayerben pedig van staff bow kard stb.. Keptelensegnek tartom , hogy ringre generalna ien statot a game. Azt mar megfigyeltem , hogy rohadtul nem random modon dobja ossze a tulajdonsagokat, foleg a zoldeknel. Szerintem teljesen fake az , ha ringre kerul betrayer. Amugymeg nemnehez osszehozni , van olyan progi szerintem titanhoz , amivel cuccot lehet kesziteni.. Lehet a keszitoje ugy gondolta , hogy leteznie kell ilyen ringnek es csinalt egyet maganak , mert lusta volt megkeresni azt ami valojaban nincs:P -
#13193 Tévedsz, azok simán benne vannak a 2-3 sec. ben akik ilyen csítes pagos, meg egyébb 700-10000 dmg. kardokkal tolják dualban :D -
#13192 És ha jól tudom idáig mindenki talált kb max 1-2 féle ilyen betrayert aminek elvileg jóval nagyobb esélye kellett legyen az árúsoknál, de mégis hamarabb lett meg a komplett lila cucc, mint egy ilyen zöld akármi, még azt se lehet elmondani hogy akár egy valakinek sikerült volna az idáig ismert összest megtalálni és ne így-úgy szedte volna össze a többiektől, mindenesetre ez önmagáért beszél... -
#13191 A fuxokban szokot lenni a legnagyobb szórás a tulajdonságok tekintetében, alapvetően a betrayer egy jellemző 3 összetevőből álló % os tulajdonsághalmaz amit simán adhat gyűrűben és fegyóban egyaránt. Nem spec. skilles, pedig amuban ugye rengeteg van olyan is sárga zöld, nem látom az összefüggést miért nem adhatná akár gyűrűre...meg ha a te logikád szerint működne a cucc és csak fegyóban, akkor kellene lennie ilyen botnak is meg pajzsnak is a kardokról, baltákról nem is beszélve... -
dudovec #13190 Hat nepszeru az teny , de nemhiszem hogy 2-3 sec alatt solozzak a bossokat:D -
#13189 Ja, jut eszembe, a dual téma miatt, hogy a tegnapi 4 fős, gyűrűs társaságban volt 3db dualos és én a spellbreakerremmel :) -
#13188 A dual-ra rengeteg példa akad multiban is az elejétől fogva, úgy kb minden 2 kari dualos és semmi "fiszfasz nélkül" és betrayer sem kell hozzá :),nézzétek meg a szervereket.. nem is kell túl sokat filózni rajta miért...mindenesetre legenden néha lehalnak pl secret passage ban :), de attól még javarészt ütős mind akiket láttam...
Megpróbálom begyüjteni azt a gyűrűs faszit majd még egyszer... -
dudovec #13187 Na mivan Shorlex , csak nem arra jutsz , amit magyaraztam neked.. hogy nemkell rec a dualhoz , meg semmi fiszfasz, eletkepes az anelkul is , sot.. iszonyat modon irt. Lehet a conqhoz kepest rozoga , de akkor a brigi is rozoga hozza kepest , megse halsz le vele. Dual nonrec uber , mondtam:P
A betrayer ring szerintem meg cheat, igy latatlanban is.. Ez olyan mintha aszondanad , hogy van egy warlords ringed (ami +2 warri skilles fegyo)... Vannak olyan tulajdonsagok, amit tobb tipusu targy is kaphat , de vannak olyanok amiket kb csak fegyver , es szerintem a betrayer is ilyen. Kiegben mar amugyse lehet betrayert szerezni , ha jol tudom.
Es ugyan nem testeltem meg ki teljesen , de kezdek attol felni , hogy a reduced resistanceok nem adodnak ossze , ha 2 kulon helyrol erkeznek.. Valszeg ezert lehet az , hogy egy slayer study+betrayerrel sokkal gyorsabban lebont egy bosst , mint egy harbi trance+betrayerrel. -
#13186 Akkor helyesbítek, nem fegyó és kari függő :) -
Shorlex #13185 Romoto barátom, ha ennyire fontos, akkor dual wielder spellbreaker :D
Egyébként megjegyzem, hogy nem is gondoltam volna, hogy ilyen hihetetlenül fontos az off ability a játékban, igaz hogy egy éve játszom :D azt tudtam hogy lényeges, de nem hogy ennyire.
Pl. ott van a harbinger, ilyen szempontból az a legbrutálabb. Van 2000 feletti off ability-je (!) és MINDEN ütése critical, nincs show all damage modom, mégis kiírkálja az összeset. És ráadásul egy sima kis paraszt ütésre bármelyik fegyverrel nagyobbat ütök, mint a basic damage-em, szal mind krit. Ebben látom én az igazi fegyvert, hogy összeszedsz egy karit, ami alapból üt 4-5k között (a harbi ilyen, onslaught-al inkább 5) de az a 4-5k valójában 7-8.
Egy gond csak az, hogy ha nagyon nagy off ability-t akarsz (sztem ilyen 1500-1600nál már bőven minden ütésed krit, de nem tom pontosan hol a határ) akkor vagy a dream, de inkább a warfare mastery kikerülhetetlen, mással meg nem éred el úgysem (kipróbáltam 75 levelnyi dexet tettem egy karira, és messze nem volt annyi, hiába a rengeteg dex) másrészről a 100rec-et akkor el kell felejteni, de nem is fontos. Meg nagyon kötve vagy az equipmenthez. Szal minden ilyen karim (harbi, breaker) egyenkari, egyenruha, egyenkatona: achilles armor, athena, ares helm, két zöld off ability-s plusz str-health gyűrű, conquerors bracer, meg tyrants fist, a kezébe az az új fegyver (nem tom a nevét) a másikba betrayer. Kb kikerülhetetlen ez a szerelés ahhoz hogy elérd azt az 1500-1600 off ability-t. De ha eléred... :D
És akkor ha már kötött a warfare mastery, akkor marha nagy választási lehetőségedi vannak: slayer, harbi vagy breaker ha jót akarsz, persze lehet mást is.
Ha meg aszondod legyen dream, azzal is el lehet érni ilyen 1200-1300 körül, csak az ugye egy fegyó, nincs kritikal-hew kombó (pedig huh mekkorát csap... csak a lethal übereli) DE a haruspexben látok lehetőségeket ami az ellenfél def ability levevését illeti. -
#13184 Nekem megvan az összes +2 skillt adó amu minden karira, franc se tudja milyen egyébb szarokkal, de van 2 all skilles is zöld és szerintem olyanom is van, shorlex ilyesmit emlegetett... -
#13183 Egy amu jött már nekem is, ami +2 skill nature és attach conv. health volt. (Wanderer's ... amu of Devouring) És valami kis mezei mob dobta, ráadásul ha jól emlékszem, akkor ráadásul közepes szint vége fele... -
#13182 Szerintem a gyűrű esetenként sokkal jobb, mert ugye nem fegyófüggő és e miatt bármilyen komolyabb lila cucc spec. sebzéseihez hozzáadhat , szóval szerintem akár egy assa 2 thorny val +2 skill, pierce, avegrade dmg val + betrayer gyűrű, sokkal ütősebb lehet mint a betrayeres dragon macekkal, de akár ha betrayeres, healt reduct oló fegyóval tolod, akkor is elég kemény a kb -70% resist mellett bevitt dmg, 70-80% health szívás és 30-40% attac converted health stb a gyűrűvel... -
#13181 Volt benne res kb. -34-7%, leech kb +40%, és converted ilyen sima 14-7%, ja és ilyen nem kieges fazonú pecsétgyűrűszerű-sárga köves fux 41 rek szintű, talán seal spelbound of betrayer neve volt, de sajnos nememléxem pontosan bakker, mindenesetre a seal és betrayer tutira benne volt :) -
Shorlex #13180 Én el tudom képzelni, hogy nem csít, csak még én sem láttam ilyet. De pl a dudo mondta hogy anno asszem Itynek volt ilyen plusz 2 skill 11 converted amuja, na olyat se látott még soha senki, azt mégis legit volt.
Csak sztem egy olyan str gyűrű mint ami nekem van betrayer fegyverrel jobb párosítás mint egy betrayer gyűrű non-betrayer fegyverrel. Bár az is igaz, hogy ha gyűrű, akkor nemcsak a fegyó ütése számít (most pontosían nem értettem, resistminusz van benne, de nem converted, hanem life leech?) hanem minden sebzés (castolás, pajzs, mittomén) és akkor életképesebb talán a kari. Meg kell nézni, lehet hogy sima TQ-ban nyomok pár vizslatást a régi custom map-en changani árusoknál aztán majd elysiumnál is. Ha nincs, akkor sem biztos hogy csít. Meglátjuk. -
#13179 Ja akartam is mondani, hogy ilyen alapon akkor a dragon mace-k meg spearek, bow-ok, amik betrayeresek szintén marha nagy csítes cuccok :), kb. idáig ha 3 ember látta-vette az árusnál, nekem a bow-t sikerült... egy év alatt ez nem túl gyakori előfordulási szám...ezért simán elképzelhető, hogy gyűrűben is létezik csítes buhera nélkül... -
Shorlex #13178 Tegnap találtam egy ilyen plusz 2 skilles sacred amut, és van benne plusz 42 str is, eddig csak simákat találtam (ja és dobta, nem custom map! :D) Na azt relicelve egy legend raptor tooth-al, plusz 15% attack speed bonusszal nem is olyan rossz. Ilyen butított keveréke az afronak meg az immortalnak :D -
#13177 Kedves ravasak, gaméban elég sok a csítes cucc és azt is elmondhatom hogy valszeg a 99% át láttam már, és-hát nem vagyok egy naív alkat, meg különben sem szeretnék vitatkozni egy olyan alakkal aki nem is látta a szóban forgó holmit és látatlanban osztja az észt :P..., azok a holmik, amik csítesek egyértelműen kiszúrhatóak pl fuxok (eleve nem emléxem momentán zöld nevű csítesre), ebben nem volt semmi rendkívüli, csak egy sima zöld betrayeres gyűrű, olyannyira hogy a többi pali nem is érdeklődött utána, fel sem tűnt nekik hogy mi az, mert ez a betrayer téma nem esik le mindenkinél, szóval mindenesetre nem hinném hogy egy csíter programozó venné a fáradtságot és abban élné ki magát, hogy összeeszkábál egy zöld betrayer gyűrűt ami nem is olyan rendkívüli cucc csít szempontjából...mindenesetre majd elválik... -
wictor79 #13176 Nálam mióta az egyik karimra costum-mapből való cuccokat raktam, meghülyült a game és nem adjaa questeket, hiába van teljesítve minden előfeltétel, mégse akar az érintett továbbléptetni...szomorú :( -
Ravasak #13175 Ekkora Csit cuccot eredetinek nézni :) -
Shorlex #13174 Hát nem tom Romoto, nekem az nagyon féknek tűnik...
A custom mapemben sem láttam még soha ilyen gyűrűt, pedig elég sokat néztem az árusokat elhiheted :DD
De ha van ilyen akkor ma leülhetek és 2 órán keresztül csak árust nézek, aztán ha nem ad, akkor tuti csít. -
#13173 Az tök normális seal of...betrayer nevű zöld gyűrű volt , semmi csít, 41 rek szintű...néztem percekig bakker, semmi rendkívüli nem volt ezenkívül benne ráadásul ilyen +health ot adó szar relic volt benne, szóval egyáltalán nem tűnt csítesnek... -
#13172 Hülyeséget írtam, 40% life leech el... -
#13171 csít cucc, tq-ban az affixek korlátozottak (gyűrűnek nem lehet fegyver suffix-e stb.). vannak olyan custom map-ek, ahonnan ilyen item-ek gyűjthetők, de ezek kb. copper szintű csalások...