Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha már gázról van szó, a ternion meg a 100% rec is ugyanolyan gáz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Hogy 5 pet kene 1 melee karinak ami onmagaban 1 tank.., Hat nemtom, belett parszor bizonyitva h szuksegtelen, eshat hogyismondjam nekem picit gaz, de mindenki ugy tolja ahogy akarja:p
1.20-ban. De 1.08-ban erõsek az ancientek, warhorn nélkül is irtanak rendesen + tankolnak. Csak rec, vagy refresh kell hozzá.
... olyan mint a ternion, vagy 100% rec. :P
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Na asszem lesz még egy következõ videom...
Sztem ez kell egy conquerornak. Fegyvernek dragon mace, és ha van olyanod ami stunt is ad, akkor érdemes maxolni a concussive blowt, azzal már 10% eséllyel stunolsz, és +40% idõre. Ez az alap, innentõl freestyle van. Lehet battert is választani, vagy war windet, a batter olcsóbb, a ww meg jobban irt. Mindkettõ timeres. Pajzsba lehetõleg turtle shellt rakj, növeli a blockolás esélyét, és nem árt még 1-2 cucc ami blockot ad, hogy meglegyen a 100%. Esetleg lehet quick recoveryre is rakni pontokat, az is ad blockot, de csak kb. fél percig, az meg lófasz.
Shorlex buildje csak 100% reces cuccokkal mûködik, amit én leírtam, az kezdõnek is jó, nem kellenek hozzá extra cuccok. Dual wieldes karit csak 100% reccel érdemes csinálni, anélkül nem tudsz állandóan colossusban lenni, meg nonstop rallyzni, amik nélkül a dual wieldes életképtelen. Én a fenti builddel, zászló, colossus és batter használat nélkül nélkül nyomtam fel 60-ra a conquerorom. Az egyedüli ellenfél saját magam, a kék sárkányok és tájfun iron maidenjétõl 2 ütésre leölöm magam, de ezenkívül nincs ellenfél.
Én egy conquerornál passzívra csak a végsõkben tennék (kivéve a bal alsó sarkot warfare-nél), amire lvl31-ig áldoznék az az említett egy passzív, a colossusra egy-két pont, a zászlóra egy két pont, az onslaughtr amennyit lehet meg a defender aurára, annak is az alapja egy pont, de az iron will az mehet.
Figyelj én ezzel a lvl 65-ös conq-al kb. lvl57-nél kezdtem el ilyenekre rakni hogy battle rage és adrenalin, és még lehet hogy kiegben sem lesznek maxolva...
az onslaught dolgai is nyilvánvalóan csak akkor mûködnek ha onslaught is mûködik, de egy ütés elég (nem kell az öszes charge lvl) és már mûködnek.
Az iron will az egy aurához kapcsolódó passzív, úgyhogy a benyomod a battle awareness-t az is hatni fog. (amig valami genya csonti le nem cseszi rólad :DDD)
Cpnq-nál döntsd el, hogy dual wileder leszel vagy sem, ha igen, akkor azt fejleszd minél elõbb maxra mind a 24-et, ha nem akkor a battert maxolva (passzívja egy pont, nem több) meg az ilyen pajzsos baromságokat. Ja és attribute-nál tegyél majd nrg-re pár pontot (nem kell sokat), mert olyan sok lesz a reserved...
ok énhibám most már látom hogy itt az absorp-ot csak armorra értetted bocsi.
Iron will. A battle awareness 2. passzívja. Maxolva 80% res, +2 skillel 100%.
-Mi az a Dodge Attack?
Közelharc elkerülés.
-A Triumph csak akkor mûködik mikor a Battle Standard is, v az állandó?
Mivel annak a passzívja, értelemszerûen csak együtt.
"stun resist meg van az aurád passzívjában amennyit akarsz." Õ, hol is? Milyen aura? Nem vok képben teljesen. :)
-Mi az a Dodge Attack?
-A Triumph csak akkor mûködik mikor a Battle Standard is, v az állandó?
-Ugyanígy az Onslaught feletti passzívok is állandóak, v csak az Onslaught-tal 1ütt mûködnek?
-És az Iron Will, az állandó?
(lvl-31, Conqueror, 1.20)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
... :)tög logikus, hogy ha az armor ami csak fizikai dmg.-t képes védeni, bármennyi +X% absorbs tól csak ugyanezt a dmg. típust fogja védeni, csak hatékonyabban...
Damage absorp/reflect az minden sebzesre vonatkozik, azt hiszem a dot-okra is (damage over time).
A harmadikhoz nincs mit hozzafuzni, egyetertek.
- akkor most mi az %armor absorption bónusz? nem volt válasz...
- damage absorption/reflect akkor mindenféle támadásra vonatkozik?
- %dmg bónusz csak fizikai sebzésre vonatkozik, nem? pl. pierce/poison/elemental stb-re nem. vagy tévednék? épp ezért lenne a dream %total damage-e brutálzsír.
meglámultam hirtelen.
titanic scuutum of might (pajzs, 51% block)
+30% damage
+33 strength
+10% strength
Fotót nemtok rakni, mert geci 1.08-ban nem látszik a fele cuccom (meg a tulajdonság ablak se) a hátizsákban printscreenre.
Asszem át is adom az 1.20-as conqueroromnak. ~~
Az armor absorption az olyan, hogy amikor megüt egy nmy, akkor 40% cici, 20-20-20 fej-kar-láb % esély van a találatra. Akármelyiket is találja el, rajtad van vmi armor, aminek van ilyen értéke. Mondjuk van rajtad egy harcos armor, értéke 500. Pontosan nem tudom hogy ez mit jelent, ami tuti az az, hogy sajna nem azt hogy akkor most 500-al kevesebbet sebez, aki megüt, de van vmi képlet, és valahogy kiszámol valamit, és ebben a képletben az 500-nak jelentõsége van. Sztem párszázzal kevesebbet csap oda fizikálisra aki odacsap. ennyi
Sebezne 700-at, de csak 400at fog. Na íg nyilvánul meg kb
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Skill Potency
1 25 Energy Cost, 2.5 - 4.0 Seconds of Sleep
2 Affects up to 2 Targets, 30 Energy Cost, 3.0 - 4.8 Seconds of Sleep
3 Affects up to 2 Targets, 35 Energy Cost, 3.5 - 5.6 Seconds of Sleep
4 Affects up to 3 Targets, 40 Energy Cost, 3.9 - 6.4 Seconds of Sleep
5 Affects up to 3 Targets, 45 Energy Cost, 4.3 - 7.2 Seconds of Sleep
6 Affects up to 4 Targets, 50 Energy Cost, 4.7 - 8.0 Seconds of Sleep
7 Affects up to 4 Targets, 55 Energy Cost, 5.0 - 8.8 Seconds of Sleep
8 Affects up to 5 Targets, 60 Energy Cost, 5.3 - 9.6 Seconds of Sleep
tehát elméletileg ugyan nem ír rádiuszt, területet amin belül hat, de mégis 5 ellenfélre kell hatnia kimaxolva, ergo ha elég közel áll 5 enemy vagy player egymáshoz, mindet lesztondítja egy lövéssel , vagy max kettõvel ami már 10 enemy !!! majd 10 sec. re!!! (vagy egy vs karit az összes petjével )és szép sorban kifilézi....ha ehez hozzájön a shift gomb effektus is akkor kész vicc az egész game...
Az envenom %os poisionja erositi a bombot szerintem, ua mint nimbusnal.
Lvl65 conq
Ha továbbra is minõségi probléma lépne fel (nem dudovec, e te véleményedre nem adok :D) akkor felakasztom magam!