-
Shorlex #13138 Valaki mondja már meg, hogy ez a három ribanc ez mire sebez.
Ugyanis nyomom neki a harbingert, és a kari kb ugyanolyan mint a dudo "brutál" slayere. Ő azt mondta anno, hogy van 150% vitality damage resistje és nincs gond a ribancoknál. Na most én megyek a harbival, felteszek két olyan gyűrűt, miben egyenként van 85% resist, az összesen 170, és miután bemegyek, arra nincs időm, hogy a zászlót kitegyem. Castol valamelyik valami piros ködöt és 170 resist mellett 6,5k élettel azonnal kanyi. Esetleg annyi időm szokott lenni, hogy nyomok egy ww-t és akkor kiteszem a zászlót, de akkor még siralmasabb, hogy az előbbiekhez még 30-40% adsorp is jön, és akkor is annyi. Nem értem igazából.
A brigivel meg úgy végeztem azokat ki, ahogy kellett...
Mellesleg numero nagyonsokadik megállapítás, hogy milyen fake a TQ. Kicsit hasonlítgattam a dudo féle slayert meg a harbingert, hogy melyik a jobb párosítás. Neki ha jól emlékszem volt alapból 1600 off ability, 2200 rage-el. Nekem van alapból 2000felett, rage-el ilyen 2600-2700, ha kiteszem a zászlót, akkor van rage-el 2800-3000 off abilitym (!) azért az elég húzós. Az ütésem az nagyobb mint a slayernek, a felszerelésem az nagyjából hasonló, a cipő athena ahelyett amit hordott meg a sisakom nekem ares helm. Különben nyilván ugyanaz, mert azok a legjobb cuccok.
Na most neki a greatest-je ilyen 40-50k vagy valami hasonló volt, és láttátok hogy némelyik bossra mekkorát sózott rá, meg azt is, hogy milyen sokszor ütött hew-t.
Na a konklúzió: annak ellenére, hogy nekem jóval több off ability van, ott van a legfelső trance-em resistminusszal, nagyobb az ütésem, a greatest az csak 16k, és bár elég gyorsan leírtok én is bármilyen bosst, akkorákat azért nem ütök. Akkor mire fel ez a különbség?
Ha belegondolok, hogy mi az ami egy slaynek van, és egy harbinak nincs, az kizárólag a study. Nem tudom hogy így van-e de létezik az, hogy egy study ilyen különbséget eredményezzen két kari között, amikor a másik pedig minden tekintetben jobb? (most mint kasztot értem, nem pont az én karimat)