Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nemcsak elementalt vesz, hanem sima dmg. rest is az a plaque
1) legyen legalább 50% stun resisted. Én is haltam be ott sokszor, mert a genya azt csinálja hogy lestunol, aztán amíg kábulz rádereszti az égszakadást. 50% stun resistnél már el tudsz futni gyorsan ha netán rádnyomja.
2) pont conquerornál nem értem mert van egy valag absorpod, de ha mondjuk nem tettél se colossusra, se zászlóra (akkor mire tettél?) akkor vegyél a kezedbe egy 66- % slower fegyvert és azzal üsd, de mondok jobbat, maxolt batterrel nyomd meg, sõt ezt csináld. Maxolt batterrel üsd meg, és van 5 (8?) mp-ed rendesen ütni, aztán megint megütöd betterrel, és ez mindig kurva lassú lesz. Szal tényleg elég nagyot csesz oda, ezt elhiszem, de ha lelassítod, elveszed a fegyverét (lásd minotaur lord, ugyanez), ha pedig véletlenül elkap a stunja, akkor 50% resisttel ki kell belõle másznod. stun resist meg van az aurád passzívjában amennyit akarsz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Szal boss meg azért nem öli meg magát hamar mert a reflected amit visszakap, nem sebzi igazán. Úgyhogy sajna olyan hogy rámüt valaki és meghal sosincs, max egy másik játékos 😄
Van egy óriás (talán Yeti), akihez egy barlangrendszeren keresztül lehet jutni, néhány kis izével (nem emléxem pont) van egy nagy sziklapárkányon, akiket lenyomok mint a xart, viszont ez a óriás odajön, majd elementállal nyakon borít én meg fél sec alatt kifexem! (már 2x) Pedig készültem. 😞 Mit lehetne tenni??
31lvl Conqueror, 1.20as játékverzsön.
Elõre thx!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
de fülük botját se
igazából mikor legutóbb (jó régen ugyan) de néztem pl. a gamebansheet, nem az 1.20 skillek voltak kinn, hanem a régiek
de asszem, majd a TitanCalc-ról szépen leszedegetem (csak az k.va macerás, azért lett volna jó megkapni egy doksiban)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
1) hogy minõségileg szar, azt az elején jeleztem, fogok helyette másikat csinálni ha ez a vonalkázás eltûnik, de nem tom miért jött elõ
2) a világítás... nos, leszarom hogy nem olyan a minõsége, mint a mátrix-nak, a lényeg, hogy ne egy fekete képernyõt nézz... annál asszem jobb
3) a hosszúsága, mert látom az nagyon fáj. Nos kétségtelenül neked, mint régi játékosnak vontatott, de ebben semmi furcsa nincs. Nekem is az 😄DD De a postodat annak fényében is ilyennek írnád, hogy elmondom, hogy nemcsak a magunkfajta a célzott nézõközönség, hanem más is? Kezdõ, más ember, aki nem ismeri a conq-ot és kíváncsi rá, hogy mit tud az õ közelharcosához képest? És azért azt ne mondd, hogy 1 szörnyifajtára olyan sokat pazarlok, mert azt nem fogadom el, igaz, hogy elég sok részbõl áll a film. 😄 Azt akartam, hogy aki megnézi, lássa, hogy hol mit tud, és így is egy gyenge repertoár a játékból...
Na ennek fényében értékeld, de mondom, ismerlek, azt tudom miért írtad, csak ne magadból indulj ki (ne csak magadból)
A conq az eleg nagy csit onmagaban is, a rally meg a colossus form a jatek egyik legjobb skilljei, a sebzesrol meg annyit, ha egy orias krokodil 90% lifejat lebaszod 1 sima utessel, akkor nemkene aszondanod, hogy nem durva a tamadasod, elvegre korulallnak 10 en, dualal utsz 2 masodpercig es mindenki osszecsuklik a passivok miatt..
Persze a bossra nincs olyan reductionod mint a lichnek, de van fullos reflecteded, ami tisztan latszik az 1.08 as conq videomon (ameik patchbe kb fele olyan eros sincs a conq mint 1.20 alatt), hogy talos 4 lightningos lepesevel megoli magat rajtam, enmeg sebzodok 1 centit lepesenkent 3000 lifeal es alig ütöm kozben.. Szal a reflecteded a bossnal boven megfelel 1 lichnek, foleg hogy 1.20 alatt ott a betrayer a kezedben ami kiadja a soul blight masik erosseget is. Conq kb a legjobb pve kari es nemkell ugy beallitani, hogy nem "csitelsz" mert nemdobalod a teruletre sebzo spelleket , hanem a szar onslaughtal ami nem delayes vegigvered a palyat, mert pont ez a lenyeg, hogy a tobbi skill amit viszont megallas nelkul tolsz, mar akkora 'csit' , hogy meg hornra sincs szukseged a teljes hatekonysaghoz, hanem 1 szimpla onslaughtal kepes vagy kiirtani mindenkit.
Video amugy nem annyira rossz, csak nekem uncsi volt, mert nem tortent benne igazan semmi, amire felkaptam volna fejem, latvany v game szempontbol barmi , de ettol meg masnak tetszhet. Szal jobblett volna, ha nemrakod bele az osszes bosst, dragonianokat krokikat meg jetiket bontasz csak , megcsinalod 4percre 10 helyett, normalisabb vilagitassal es akkor elvezhetobb lett volna.. Tudom, tudom az 1.08 as conq videom is 10perces volt es valahol az adta az ihletet, dehat az a patch alatt 3ad annyi a dmg m, mint mondjuk itt, nincs betrayer stb, szal a hydra 1 perc volt , nem 15 sec.. szal sok ido volt amig felvettem az osszes bosst vele. 1.20 alatt belesuritettem volna 3 percbe a bossokat , 2 perc dragonian meg mittomen es kb ennyi. Az emberek befaradnak az ilyen hosszu videoktol, foleg ha nemtul valtozatos. Mert hiaba latvanyos a dual, meg elvezet vele jatszani, 10percig nezni mar nem olyan foldontuli elmeny.
Ja es a funvideot is postold holnapra , tudod meiket!😊
Megpróbálom...
skillfejlõdés
skillek
én is próbáltam kérni tõlük, de természetesen le se szartak 😊
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
És az hogy a 2 csítpet, az nem jelenti azt hogy ez a kari se lenne egy nagy csít az egész 😄 Rallynál nagyobb közelharcos csít nincs a világon! 😄 Viszont tény, hogy egy nyomással, mint lich king soul blightja azért nem veszek le 1/3 életeket...
Mondjuk azt hogy nincs a kariban isten igazi támadócsít, de védekezõcsít az van bõven 😄
Megfogadom majd a tanácsot a puszta ökölrõl, sztem az lesz, hogy felrakok neki egy immortal amut, mert különben szó szerint 5-6 az ütése, max colossusban 8 😄 de immortallal meglenne a 100-200, azt majd csinálom a követlezõ videot, feltéve hogy a dudovec barátunk segít megoldani hogy miért lesz ilyen szar a video 😄
De ez nagyon idegesítõ, az alapfilmek jók, no lag, no rondítás, a vegas project file jó, a kimenet meg ilyen szar lett, de nem láttam...
nem tudom most miért baszakszik velem a vegas, eddig nem volt ilyen...
Egy kis anyag arról a "bizonyos" conq-ról.
Egy hibája van ennek a karinak, az afro amu, de majd remélem artifacttel ki lehet váltani 😄
Persze remélem az értõ szemek nem úgy fogják kukkolni a video-t hogy "nézd már, én az oracle-vel 5 mp alatt elintézem a manticore-t", mert mint mondtam már korábban, ez egy tiszta fizikális, no támadóskill, no csítpet stb kari. 😄
ÉS A LEGJOBB ÉS LEGLÁTVÁNYOSABB!!!!! 😄DD Conq rulez!!!
A kieg 5999 , Titan Quest Deluxe Ed. 6999. tehát nem 20 rugó...szerintem ez elég jutányos árképzés, mindenki kedvére tolhatná multiban a neten...
duelben annyira nem ütõs, mert el lehet elõle rohangálni, de ahogy mondta dudo, nmy-re közelrõl rá lehet végni mintha ütnél, szal ott hatékony.
Érdekes a duel, lvl 12nél dudo mindig levert, kivétel nélkül, mert volt neki lethal-ja és az akkor még kicsi életû karit ugye rendesen tudja az szívatni, plusz nem volt olyan gyors a karim, hogy elmásszon a bombok elõl.
aztán viccbõl nyomtunk egyet 2X-en is, hát ott én vertem le egyszer, de csakis horn-rádurrantok egyet-futkosok kombóval, és már nem volt lethalja, továbbá a tisztesség kedvéért megjegyzem hogy õ csak castolgatott, fegyója az gyakorlatilag nulla, én meg azért hoztam cuccot, még ha nem is a legütõsebbeket. Szal egyelõre nem mond ez semmit.
100% rec mellett 200-300 közötti cast speeddel azért nem biztos hogy majd szívesen futkosok bele azokba a bombokba, lég hatásosak lesznek és jók azok, pláne study-val...