23078
  • ROMOTO
    Nemtom láttatok-e már zöld gyűrűt betrayerest, mert létezik!!!... elképesztő paraméterekkel láttam egy fószeren tegnap, a paraszt az istennek sem akarta odaadni hogy leduppoljam, hihetetlen mennyit dobott rajta a cucc... dualos assa volt, egy thorny és egy Stymphalian Talon al tolta és ezekhez adjátok hozzá a betrayer gyűrűt ami minden ütéshez hozzáad -37%rest 3 sec re és attac converted et kb 40% al...a meg egy apollót... szóval elképesztő állat karikat lehetne gyúrni azzal a gyűrűvel...
  • Krezga
    Nade itt meg 3szorozza a lényeket, nem? Szal ugyan ott vagyunk:)
  • Shorlex
    nincs
  • Light
    Még 1x postolok, ne haragudjatok érte, csak nem kaptam rá választ:
    "Esetleg arra nincs lehetőség, h ha egy mod-ot végigjátszol, azt a karaktert beimportáld a a játék single részébe?"
  • zsirfecske
    már van tq+it 9990-ért is. médiában láttam tegnap.
  • genory
    egy 30-as sage vagyok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a jobb stuff
    a ramses vagy a grab of the scorpion king?
  • virs lee
    Alexander az nekem is van váltóruhának, de már legyaktam ezeket anélkül is. :) Érdekes mód amíg nem volt rajtam a crystal tear, hiába raktam fel +bleeding res cuccokat, mindig 0-t írt ki resnek.
  • Shorlex
    nekem van egy alexander armor, azt tedd fel.
    amire azt írja hogy valamennyi reduced time a bleedingben (jaj de szép magyar mondat) az is bleeding resistbek számít!!!
    nekem olyan van ami 58% bleeding resist, az bőven elég artifact meg ilyenek nélkül, vitality nem kell. cska az alexander és egy jó betrayer fegyó.
  • Ravasak
    Ki ne fizessük már neked a játékot :(
  • virs lee
    Menjél el dolgozni!
  • kuks
  • Aylon
    Dió /players x parancs tök legál volt ugyanis nem csak te kaptál 8xtöbb xpt, de a mobok is 8x masszívabbak lettek, gyakorlatilag mintha multiban tolnátok 8an, csak te egyedül vagy.
  • kuks
    mi lehet a gond?
  • kuks
    adsz rá zsetont?
  • virs lee
    Én is átraktam egy crystal teart + myrmidont, nem is sebeztek akkorát. Azért 115-117% bleeding + vit res ellenére is benyomtak jó sok sebzést, kiváncsi vagyok miből áll össze a sebzésük, mert hogy nem tiszta bleeding az tuti.
  • virs lee
    Meg kell venni a gamét.
  • kuks
    Sziasztok!
    Mit kell tenni annak érdekében hogy ne lépjen ki a game? Ezt írja ki: a Titan quest exe hibát észlelt! van egy mini imagem, KRKSecurom Loader 1 2, és a PrOtStOp v1.1Lehet hogy nem jó a mini image?
  • genory
    sikerült összehozni az artifactot!:)
  • Shorlex
    akkor sem értem. direkt vagy 10szer csak azért bementem hogy teszteljek, mindannyiszor ilyen manti fújása módra haltam meg (tudom tudom az nem olyan erős, tegyük fel hogy nincs resisted) szal azonnal, egy castra, egy tized mp alatt... pedig ugyanolyan nagyot kéne ütnöm, szívnom, stb stb. fene se érti. aztán bleeding resisttel "alig karcoltak" hogy egy klasszikust idézzek :D
  • genory
    bocs a hülye kérdésért, de leírnád, hogy ez mit jelent és azt hogy hogyan kell összehozni? Esetleg van ez valami összefüggésben az unlock contentel? Ez az ESC gomb lenyomásakor látom és valamit aktiválni kell de nem értem ezt se sajnos! Előre is köszönöm a segítségeket!
  • virs lee
    artifact
  • genory
    A karakter lapomon legalulra balra oda mit kell rakni? Eddig én nem jöttem rá sajnos!:(
  • dudovec
    Jaj es megneztem a kedveder: slayernek es a charmernek kereken 0 a bleeding resistje , megse karcolta oket kb a 3 picsa.:P
  • dudovec
    Shorlex: a study kb duplazza a dmg t , raadasul a damage to daemons meg undead is kurvanagyot dob.. Legenden utottem valami daemonra , act4 ben.
    Az off abilityd lehet jobb , de akkoris nagyobb a krit chancem szerintem , vagy legalabb ugyanannyi , ugyanis a study lefelezi a target def abilityjet.
  • Krezga
    Egy év...:D:D Szerintem nálam ez kb 2 hónap lesz::), már csak azért is, mert nem szoktam sokáig játszani játékokkal (a TQ már túllépett a bűvős 1 hónapon!!:D). Amúgy ezt a 3szorozó módot érdemes utánna használni?(akár még most is kipróbálnám, még dióban is volt ilyen, bár ott csak jópár év múlva csináltam:D)
  • Light
    Hali!

Hát, nem tudom, én inkább maradok a teljes legalitás falai között és nem cheatelek. De nem is ítélem el, amit írtál, m vmilyen szempontból érthető a dolog.
    Kár, h nem lehet külön nyomni vmi single mod-ot.
    Esetleg arra nincs lehetőség, h ha egy mod-ot végigjátszol, azt a karaktert beimportáld a single-be?
  • Ravasak
    nem biztos hogy egyiptomban fogod megtalalni
  • genory
    Sziasztok!

A Ramses’ headress és a Ramses’ Scepter stufokat azokat hol találom, meg valaki nem tudja véletlen! Az biztos, hogy Egyiptomban, de valami közelebbi hely!?
  • Shorlex
    Kösz, nyertél. Felvettem egy alexander cuirasst, meg egy myrmidons-t és hozzám sem értek.
    Szal közérdekű info mindenkinek: a három picsa az bleedingre sebez!!! Kösz virsli
  • virs lee
    Crystal tear artifact + polaris ad 69%-ot.
  • virs lee
    Sztem bleeding. Mágusomnak csak olyan rese volt, mégis simán túléltem 3k élettel, míg a conquerorom 6k-val is egyből behalt. Csak ez lehet a magyarázata.
  • virs lee
    Amun-Ra páncél? Nekem egyiptomban se akarja beadni.
  • Shorlex
    Valaki mondja már meg, hogy ez a három ribanc ez mire sebez.
    Ugyanis nyomom neki a harbingert, és a kari kb ugyanolyan mint a dudo "brutál" slayere. Ő azt mondta anno, hogy van 150% vitality damage resistje és nincs gond a ribancoknál. Na most én megyek a harbival, felteszek két olyan gyűrűt, miben egyenként van 85% resist, az összesen 170, és miután bemegyek, arra nincs időm, hogy a zászlót kitegyem. Castol valamelyik valami piros ködöt és 170 resist mellett 6,5k élettel azonnal kanyi. Esetleg annyi időm szokott lenni, hogy nyomok egy ww-t és akkor kiteszem a zászlót, de akkor még siralmasabb, hogy az előbbiekhez még 30-40% adsorp is jön, és akkor is annyi. Nem értem igazából.
    A brigivel meg úgy végeztem azokat ki, ahogy kellett...

Mellesleg numero nagyonsokadik megállapítás, hogy milyen fake a TQ. Kicsit hasonlítgattam a dudo féle slayert meg a harbingert, hogy melyik a jobb párosítás. Neki ha jól emlékszem volt alapból 1600 off ability, 2200 rage-el. Nekem van alapból 2000felett, rage-el ilyen 2600-2700, ha kiteszem a zászlót, akkor van rage-el 2800-3000 off abilitym (!) azért az elég húzós. Az ütésem az nagyobb mint a slayernek, a felszerelésem az nagyjából hasonló, a cipő athena ahelyett amit hordott meg a sisakom nekem ares helm. Különben nyilván ugyanaz, mert azok a legjobb cuccok.
    Na most neki a greatest-je ilyen 40-50k vagy valami hasonló volt, és láttátok hogy némelyik bossra mekkorát sózott rá, meg azt is, hogy milyen sokszor ütött hew-t.
    Na a konklúzió: annak ellenére, hogy nekem jóval több off ability van, ott van a legfelső trance-em resistminusszal, nagyobb az ütésem, a greatest az csak 16k, és bár elég gyorsan leírtok én is bármilyen bosst, akkorákat azért nem ütök. Akkor mire fel ez a különbség?
    Ha belegondolok, hogy mi az ami egy slaynek van, és egy harbinak nincs, az kizárólag a study. Nem tudom hogy így van-e de létezik az, hogy egy study ilyen különbséget eredményezzen két kari között, amikor a másik pedig minden tekintetben jobb? (most mint kasztot értem, nem pont az én karimat)
  • Ravasak
    nekem az amun ra az potyog rendesen
    viszont a jade idol nevü receptel vagyok igy hogy mar ezer hullot de pont az az egy nem :((
  • virs lee
    Hát ja. Amun-Ra azóta se esett, de nem editorozom be magamnak. ~~
  • Ravasak
    eszteség = veszteség :)
  • Ravasak
    Nem tudom mire fel ez a nagy idö eszteség duma nekem több karakterem is van 60 szint felett és igazan nem sok idöt jáccotam
    (jah és full legal az összes karakterem semmi cheat)

de amugy mindenki eldönti neki mi a jo, nekem igy hogy nem csalok a játékélmény sokkal jobb ha csalnék akkor mar meguntam volna a játékot
  • virs lee
    Pedig de. ~~
  • virs lee
    Normál + legend act4-ért (epicet kihagytam) kaptam 1.3 szintet, úgy hogy lvl 65-ről indultam. Van ebben még xp rendesen. Ahogy elnézem ez is úgy oszt xp-t mint a dio2: akkor a legnagyobb a növekedés, ha veled kb. egyszintű ellenfeleket gyaksz. Azaz nem biztos hogy megéri egyből hádész környékén runolni.
  • virs lee
    Meg lehet azt oldani, csak akarat kell hozzá. Dudo meg tudja mondani mennyit is kellett dolgozni classic dio2-ben egy 85+ kariért. ~~