• Kolbaszharisnya
    Jogos amit irsz!

Én nagyon szivesen kitapasztalnám,hogy melyik kari mennyire erös,hogyan érdemes csinálni,mire érdemes tenni.De!Sajnos mivel Pesten tanulok a hátköznapokon és haza menni csak h.végén tudok,sajnos nem sok idöm van...:(.Otthon nem tudom és nem is akarom a napon 24 oráját gamelésssel tölteni,tehát mire én kitapasztalnám töviröl hegyire a gamet,az kb 2-3 év lenne szerintem(jo lehet tulzok).

Viszont nagyon nagyon tetszik és elösször pontosan a mások által elképzelt dolgokra vagyok inkább kiváncsi.Megtapasztalom,hogy ök hogy gondolják,aztán alakitok rajta a magam elképzelése szerint.Pl. a shorlex által leirt oracle már régen nem ugy néz ki teljesen ahogy ö leirta,elvégre én semmit nem veszek szent irásnak,csak támmpontot kérek töletek(jo van amikor ökörségeket kérdezek,amiket aztán 3 perc mulva megválaszolok önmagamtol is,de hát ez van;majd jobban odafigyelek).

Mivel már mondtam,hogy nincs sok idöm játszani,legalább élvezni szeretném.Nem pedig rájönni,hogy alapjában el van cseszve a statolásom,szar masteryt választottam,vagy nem tom mi...!(mondjuk ez a game sokka több szabadságot ad,mint a diablo,ahol egyszer rányomsz valamire,az akkor már ugy marad)
    Egyedül ez az oka,hogy olyan sokszor kérek segitséget.Tudom,hogy már lassan néha az agyatokra megyek,de igyekszem csak a calcos segitségeteket igénybe venni általában.

Utolag is bocs,ha tul sokat kérdezösködtem eddig..remélem azért annyira nem...:),elvégre erre (is) van a forum!:)))