23078
-
#12970 amint kilépek eltűnik. amúgy sehol nem írja, hogy permanent, bár az alap játékban sem, de mégis más a kiírás. -
Shorlex #12969 nekem mindig megmaradt eddig -
#12968 akkó tedd máá feeel :)
shorex ezek nem permanens bónuszok, sosem maradt nekem még meg. nem hinném, hogy ekkora bug lenne a játékban... -
Kolbaszharisnya #12967 van amugy It-m is! -
huntersec #12966 Hmm... custom mapról hogy lehet sima játékba átvinni a tárgyakat?! -
Shorlex #12965 eredeti file-okkal.
telepítsd a TQ-t és azonnal az IT-t, vagy ha nincs IT-d akkor peccselj minden törés nélkül -
Kolbaszharisnya #12964 Megprobáltam használni azt a Tq Defilert,de sajnos csak az 1.30 as verzioval kompatibilis, igy egy csomo hibaüzit irt ki, hogy nem mükszik rendesen...
Viszon t nem tudom patchelni a játékot,mert nem engedi.Csak eredeti játékot lehet patchelni,vagy törtet is lehet valahogy?Ha igen hogyan?
A játék verzioszáma 1.01. -
6tila #12963 Oké, oké, értek a szóból. Ezen nehogy összevesszetek már. :D -
virs lee #12962 Mind1, az Osirisről volt szó. -
dudovec #12961 Virs lee: a relicec nem , de a charmok igenis monster specifikusak:D -
#12960 Egész Egyiptom területén dobálják. -
huntersec #12959 Köszi! -
virs lee #12958 Milyen közelítést? A charmok sosem voltak ellenfél specifikusak. -
#12957 Hamachin vki game? PM me -
Shorlex #12956 nem igazán értem hogy miért pont ez kell neked, de mindegy...
az achillesben ugyanez nagyjából megvan, csak éppen undeaden kívül mindenkire hat, és attack speed, stb stb...
meg egy somó ilyen necromancer fegyver van amiben van ilyen plusz 60-100% damage to undead, ha mindenáron az undeadeket akarod hirigelni. -
6tila #12955 Jó jó , de egyiptom nagyon nagy , valmi közelítést, vagy ellenfél tipust tudnátok mondani? ez az osiris kő kéne egy artifact-hoz, és sehol nem találok. -
#12954 Vagyis asszem ezen, a franc sem emléxik már, de ezen biztos rajta vannak mert megnéztem artifact :) -
#12953 A mapokat járd be mert külön placcokon vannak a cuccok, a Shorlexén kívül ezen tuti rajta van az összes artifact -
tekphos #12952 Halika!
Tudnátok nekem is segíteni?Látom Kolbász is egy Harbinger karit akar csinálni és nekem is most ez jutott az eszembe.Viszont ez lesz az első közelharci karim(volt már conju,soothsayer,druid meg elementalist) és így nagyon jól jönne egy pár tanács meg calc hogy mire is kellene rakni hogy ne legyen szívás az egész.Fegyó meg pajzsosra gondoltam de ettől eltérő is lehet ha nagyon jó.
Előre is kösz a segítséget! -
Ravasak #12951 Jo neked Shorlex engem szivat eza game :( -
virs lee #12950 Egyiptomban eshet. -
6tila #12949 Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik ellenfél dobja ezt a relic-et, és hogy kb hol találok olyanfajta ellenfelet?
előre is köszönöm. -
Shorlex #12948 nekem mindig megadta mindkettőt :D
ja és az marad is, az ilyen permanent 5%, nem úgy mint ami statot ad... -
Ravasak #12947 Az 5% os küldetésben nem nagyon biznek meg eleg bugos :) nekem eddig egyiket se adta meg :( ugyanugy bugos mint a stygian lurker -
Shorlex #12946 Itt van a brigi ütése markerrel. Ahhoz képest, hogy 100 reces kari, asszem ez nem is rossz. Mi lenne, ha nem reces lenne... :D Rájöttem, hogy mégiscsak jó az a honing, végül is 80% pierce resistet veszek le ha akarok, de nem kell. :D ebben még nincs benne az utsó 5%os küldi, meg hát a saját fegyómmal van "fényképezve" de egyszer beteszek egy jó nagyot bummoló dárdát a kép kedvéért.
-
huntersec #12945 Romoto: IT-os custom map qva kevés van, a nemrég vki által belinkelt oldalon mind lejátszottam, sehol ilyen fajta. De azért kösz. ;) -
Kolbaszharisnya #12944 Jogos amit irsz!
Én nagyon szivesen kitapasztalnám,hogy melyik kari mennyire erös,hogyan érdemes csinálni,mire érdemes tenni.De!Sajnos mivel Pesten tanulok a hátköznapokon és haza menni csak h.végén tudok,sajnos nem sok idöm van...:(.Otthon nem tudom és nem is akarom a napon 24 oráját gamelésssel tölteni,tehát mire én kitapasztalnám töviröl hegyire a gamet,az kb 2-3 év lenne szerintem(jo lehet tulzok).
Viszont nagyon nagyon tetszik és elösször pontosan a mások által elképzelt dolgokra vagyok inkább kiváncsi.Megtapasztalom,hogy ök hogy gondolják,aztán alakitok rajta a magam elképzelése szerint.Pl. a shorlex által leirt oracle már régen nem ugy néz ki teljesen ahogy ö leirta,elvégre én semmit nem veszek szent irásnak,csak támmpontot kérek töletek(jo van amikor ökörségeket kérdezek,amiket aztán 3 perc mulva megválaszolok önmagamtol is,de hát ez van;majd jobban odafigyelek).
Mivel már mondtam,hogy nincs sok idöm játszani,legalább élvezni szeretném.Nem pedig rájönni,hogy alapjában el van cseszve a statolásom,szar masteryt választottam,vagy nem tom mi...!(mondjuk ez a game sokka több szabadságot ad,mint a diablo,ahol egyszer rányomsz valamire,az akkor már ugy marad)
Egyedül ez az oka,hogy olyan sokszor kérek segitséget.Tudom,hogy már lassan néha az agyatokra megyek,de igyekszem csak a calcos segitségeteket igénybe venni általában.
Utolag is bocs,ha tul sokat kérdezösködtem eddig..remélem azért annyira nem...:),elvégre erre (is) van a forum!:))) -
Light #12943 Köszi szépen a segítséget, akkor majd figyelek Hades-nal, hátha kapok kulcsot..:) -
dudovec #12942 breaker rulez:)
Nyomattam egy kis mokat a Rangerrel, 3 manticore ellen, semmi speci dolog:) Ranger az kezdo karinak szerintem eleg jo.
Ranger vs 3 Manti -
Shorlex #12941 alapvetően egyetértek, de azal hogy azért amikor kezdőként csináltam egy soothsayert akkor azért nem ártott, amikor valaki elmagyarázta hogy miért ne tegyek refreshre 1nél több pontot, meg hogy a dark covenant az micsoda, stb stb.
szóval azért ha van egy támpont az jó, aztán mindenkinek azt ajánlom, hogy menjen mystichez, próbálkozzon, nézelődjön, ilyesmi.
ne harbingert csinálj, hanem spellbreakert az sokkal jobb, harbinak 100reccel van értelme, breakerrel meg az auráid önmagukban olyan erősek, hogy jobban megéri. gondolj bele, csontikból szívsz életet, stb stb, undeadek nem sebeznek, sorolhatnám, ott van a lich, az outsider, kivégzik helyetted a bosst, lich állandó pet, mit mondjak még? :D -
Ravasak #12940 Kolbaszharisnya szépen menet közben te is kitapasztalod ha ilyen masok altal kialitott kalkulaciokat probalsz megépiteni akkor kicsit inkabb az ö stilusukat köeted minthogy a magadét
bár mondjuk ez meg az en velemenyem :) -
Kolbaszharisnya #12939 Szerintem Harbinger lesz...!De dudo,az tuti,hogy ezek nagyon sokat segitettek,amiket irtál!Köszi még egyszer!Viszont a Harbingerhez van valakinek kedve kiállitami egy igazán jo,tápos calcot?:) -
Shorlex #12938 hát az az igazság, hogy ha már warfare vagy akkor annak az a szépsége. nem mondom, hogy ha nem vagy dual wielder akkor minek az a kaszt, de kb így van. ha pajzsot akarsz, akkor legyél defender, annál erősebb közelharcos úgysincs.
kezdőként talán egy pajzs hasznosabb, mert a pajzsok 90%ában van valami hasznos (resist, plusz damage, plsz skill, dodge, avoid, bla bla) meg hát maga a blokk, de az télleg olyan püfölős style. egy kézzel püfölsz. a dual wielder az sürög forog, pörög, ugrál, nagyot üt, többet egyszerre skill nélkül, stb. ezért írtam. ha bírod a dualt és annak gyengeségét akkor legyél dual, ha nagyon vernek akkor építsd le és válts pajzsra -
csengral #12937 Nem én kértelek meg h dueles legyen hanem vlki más én csak elovastam a javaslatodat és tetszett és kipróbáltam.Egyébként ha ő nem kéri külön akkor nem ajánlod a duel wield-t? -
dudovec #12936 Nekemse tobb:P Ha 3 an vannak akkorse:D recnelkul:) -
Shorlex #12935 melee 100rec brigand rulez!!! bosskill<5 másodperc :DDD -
Shorlex #12934 a brigandnak van 1000 nrgje úgy hogy tettem rá vagy 5-6 pontot, nem tudom hogy csináltam... :D de különben bosskill nem menne a folyamatos lethallal. -
Shorlex #12933 ne már, sokkal jobb zöldek vannak, csomó plusz damage, off ability, ilyesmi.
na majd küldök én neked zöldeket :DD
vagy ma? mert akkor hamán is adhatok -
#12932 sima hale (21% str, 9% hp) +33 int-tel, főleg a golden relic nrg és rec minusza miatt kell... -
Raziel82 #12931 Sziasztok egy ütős karit szeretnék szerintetek hunter mellé mi lenne jobb választás a (természetmágus, tovaj ) én ezeeken gondolkozom szerintetek melyik?