• dudovec
    Jo Shorlex , nekem nemkellett energy mert nemnvolt WWm. Onslaught nekem nem fogyaszt , mert a scepter of shadow king miatt van vagy 3 energy regen per secem , onslaughtal max 2 t tudok utni 1 sec alatt , szal igyis + manaba vagyok.. Bossnal meg zaszlo+call+study kijon kb a 150 manambol.. Elnyomom ezeket , megiszok 1 potit es nekiugrok , ennyi.

Lehet aldozni pontot energyre.. De 8 pont az kb 200 mana.. Namost csak akkor teszel energyre , ha 2 energy mentes masterybol gyurod ossze a karit , nemkapsz energyt semmibol , es hasznalsz sokat fogyaszto skilleket.. Lehet ilyenkor tenni ra , csak az en faszsagom mindig mindent max sebzesre rakni , nekem kb csak az szamit:D Amugy jo , hogy kiemeled h 'relative' rozoga , mert szerintem meggyoztelek mar rola , h annyira nemis rozoga ez , legalabbis megfelelo kezekben:D Melee brigand az meginkabb rozoga , kiveve ha allandoan flashpowderezgetsz instantal, de nekem mar nemjonnek be recharge mellett az ilyen skillek pvm be.. megutaltam oket a spellbreakernel kb. :D