Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Stormcaller az alap, e mellé jön a 2. mastery. Alapértelmezettként fire, mert elementalista volt az elõdje is.

A defensebõl kihagytad a concussive blowt, ami a lényeg lenne, de akkor meg heka staff kiesik, bunkó kell hozzá (amilyen meg nincs nekem -rechargeban). Meg def-nél nem kapsz se INT-et, se manat a masterybõl. Az STR kizárólag melee, vagyis közelharci fegyverek sebzésétnöveli, az eruption meg spell.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Amit mondasz az igaz, de valahol kicsit nem logikus. Olyan a mondanivalód kicsengése, mintha választanod kellene egy kaszt mellé earth vagy spirit mastery közül. Na most én meg az eddigi hozzászólásaidban úgy éreztem, hogy ebben a kariban pont az eruption móka a lényeg, ergo nem valami mellé választasz a fenti kettõ közül hanem earth mellé választasz valamit. Na most ha ez így van, akkor viszont nálam simán megfér dweller és covenant együtt, úgy hívják hogy conjurer 😄D
De ha én lennék, akkor még egy dolgon elgondolkodnék: egy caster juggernaut. ugyanis colossus formban plusz jó sok damage és str tápolja az eruptiont (annak a fizikális részét, meg még ott van a fire aura plusz fizikális része is ami megintcsak jó hatással van egymásra a colosussal) van egy csomó absorpod, amivel nyugodtan és kényelmesen mehetsz akárhova (ez meg a dweller együtt kb halhatatlanná tesz), és hát az instant rally áldásos hatásairól elementál resist, nrg regen és health restored területekrõl ne is beszéljünk... ott van a batter amit egy ilyen kevert karinál persze nem igazán támadásra használnál, de hanem slowerre, de arra aztán faxa, szal kit érdekel mekkorát üt, a lényeg továbbra is a dweller lenne meg az eruption, csak hát ez egy ilyen idióta funkari. 😄D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Ha folyamatosan haladsz a játékban, nemcsak 1 ellenfelet gyaksz, akkor a dweller jobb mint a covenant, mivel automatikusan elvonja rólad a támadásokat, és elég 1-2 ütés / lövés a halálhoz. Ez bõven megér -50% dmg-t, ami a sok +% mellett amúgy se jelentõs, egyedül a mana regen jó benne, de az is kiváltható megfelelõ cuccokkal (vagy piával). Azt viszont nem tudod megfizetni hogy mást lõjenek helyetted. Rendes játéknál meg elég gyakran eléd ugrik egy csapat íjász vagy sárkány, nem mindegy kire ugranak, ha nincs idõd se castolni, akkor mindegy mekkorát nem sebzel. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Az eruption nem csak 1 pontra hat, hanem egy körben, szal nem gáz ha elmozdul. A lényeg hogy hatótávon belül maradjon. Tájfun elõl is elég csak 1et ellépni, mikor már ütni készül, nem fog eltalálni, de messzire se mész, simán benntartható dweller nélkül is a hatókörben.

A lényeg a 6 sec, és ahány eruption annyi idõ alatt egymásra pakolható. Ezek összesen már verhetetlenek. Mint a dio2-ben a firewall. Sebzésre szar volt, de 6-os fast casttal alápakoltál vagy 50-et, egyrészt mindenki más kilagolt, másrészt olyan gyorsan zuhant le dio élete, hogy másnak esélye se volt elvinni a killt. Itt se 1magában ütõs az eruption, hanem csoportosan.

Talan a legjobb ijasz a brigand, bar meg a bone charmer is jo tud lenni.

Nos,nem én hanem a bratyóm:S és én nem tehetem vissza az Xpt...Reméltem h vki tud vmilyen okosságot ez ügyben...
Amugy h írjak már vmit a jatekkal kapcsban😊 Sztetek a hunter rouge keverék frankó e íjjász karinak?
zsirfecske
én most épp ternionos oracle-vel szórakozom kicsit, semmi baj nincs ezzel sem 1.20 alatt, sztem túl maximalisták vagytok 😊

Van energy cost levetel is😄 De igen , a plague megy a squall melle es ugy mar 60 koruli resistet veszel le, mondjuk teny h iszonyu korulmenyes. Nameg lehet mokazni a briar wardal is😄 Inkabb fun kari, de van benne kihivas.. A spellbreakernek squallal eleg jol kell sebeznie bizonyos bossoknal sztem , lehet nem olyan erosen, mint 1.08 alatt, de sztem par kattintasra leveszed az 1/3 eletet vele.

Laci, megjelenés elõtt lewarezolod a vistát, mit vársz??? XP-hez is jött 2 giga service pack meg millió kis javítás, majd vistához is fog, már most tudom.
Sztem nincs értelme még jó ideig a vistának de te tudod...

ja és bocs, ht persze hogy romotonak hívnak 😄DD

Romoro, lenne egy kérésem.
Mivel nekem nincs szerverem ugye, ezért megtennéd nekem, hogy holnap (azaz már ma) vagy amikro ráérsz, pvpben indítod el a TQ-t és megnézed nekem ilyen forgalmas idõpontban hogy hány pvp szerver van TQ-ból?
Csak hogy úgy nagyjából tájékozódjak, hogy milyenek a pvp arányok és szokások. Mert ugye ilyenkor csak a pvp szobákat látod (tudod, azzal az ikonnal nyiss, amit múltkor összeszenvedtünk)

ROMOTO
Dudo szavaival élve "szar az optimize" 😊 a kieg-ben javítottak rajta, legalábbis ezt írják...legrosszabb esetben vársz egy kicsit addig...
Hi!
A következõ a problémám:
Vista van fennt a gépen, és a Tq változó idõközönként kilép csak úgy. Valakinek van hasonló problémája?
Nekem xpn tökéletesen futott! 1.20al játszottam,ugyan ez Vistan, és kivág....
Vki help plzzz
ROMOTO
A spellbreaker-t kihagyhatod a bossok simán leszarják azt valahogy, legalább is 1.20 ban...
ROMOTO
Az a druid nálad nagyon "reduktív" lehet... a plaque-n és némi oak-on kívül nem sok minden van abban a nécsör-ben...
Ja , csak bosskillre annyi tap cucca van a stormnak alapban (spellbreaker, iceshard, freezing blast) ami melle ha belep spiritbol egy outsider + lichking akkor par sec az egesz..😊

ROMOTO
Az eruption veers lee szerint csak a bossokra kell neki, amúgy chain lightingozna ami logikus tekintve az ellen tulajdonságait, tehát a fõ támadó ág mégiscsak a storm...az earth-bõl csak a dweller mint golyófogó és az erupt. az álló bossokra, meg a volativity, hogy tényleg hasson néha a cucc, megy nála...
Conjurert csak ternionozasra... Vallalkozo kedvuek meg probalkozhatnak Druiddal , van egy kis 38 asom es eleg jo moka vele jatszani.

Romoto: nem , ugy ertem ahogy irom.. Az earthet tartom eleg kakinak, de akkor mukodik a legjobban ha a storm van melle valasztva.. Ezert irom , hogy tap az elementalist , mert a storm az alapbol eros, mig az earth eleg kaki, de mivel a stormbol erositi az earthet a whisp, tud resistet levenni a squallal, es tud stunolni is az encruption melle a thunderballal, ami szinten sebez a dwellerrel ellentetben (ami igyis megkapja az 1 pontjait vegig +5 skillel... ha stunolsz korulotte , akkor boven eleg ennyi pont ra) ezert ha earthel akarsz irtani , akkor az elementalist a legjobb valasztas.

Hameg Stormal akarsz irtani , akkormeg az Oracle a legjobb, de azt mar leirtam , hogy miert.

Virs lee: "Az oracle vagy conjurer se erõsíti jobban egymást" -ra irtam a covenantot, mert egy javareszt stormal tamado kari jobban jar ha oracle , mintha elementalist lenne..

Szal azzal kapcsolatban , hogy "mi mennyire erositi egymast..." a mondokam lenyege kb az, ha stormos vagy akkor Oracle a nyero , hameg fire skillekkel is akarsz tamadni , akkor meg Elementalist..

ROMOTO
Háát beszarok, már GonoszNap nevû is van <#idiota>
ROMOTO
Egy elcseszett ötlet miatt a fórumozók csesztetésére:
Sziasztok, itt elcseszettarc bivalybasznádról!
Itt megtalálsz http:/elcseszetttagok.../elcseszettarc
ROMOTO
Nem lehet kiiktatni valahogy ezt a hotdogos baszt itt felül? kezd idegesíteni...
ROMOTO
A gyakorlatban, nem pakolsz 30 eruptiont egymásután 6 sec alatt max kb. 10 et és tényleg, csak akkor hatékony, ha párat lepakolsz és van rá idõ hogy kiköpje a cuccost,ennyi idõd csak akkor van, ha tankol a dweller, a bossok és egyéb enemyk sem szobroznak egy helyben, ezért ha megindulnak fuccs a 10xvulkán szorzónak is ... 10 Lethal hamarabb levisz bármit mint az a vulkán és nem utolsó sorban a helyzetek többségében azonnal hat és kb. 99% csak 1-re van szükség...
legnagyobbat sebzõ skill, hmmm... azért sztem van egy kettõ, ami vetekedne ezért a címért: pont a lethal egy corsánál, illetve egy take down bossra mittomén egy melee brigandnál, vagy egy faxa dual wield skill, amikor amúgy is két fegyverrel ütsz egyszerre ráadásul plusz damage-el...
de kétségtelenül ezek nem vazsi skillek 😄

és mivel vazsikról vitatkoztok amiket kifejezetten útálok, így ebbõl kimaradnék 😄DDDDD de hogy közelharcos üti a legnagyobbat az tuti.

azt nem tudja valaki hoyg ez a dream ez alapvetõen milyen beállítottságú lesz? mert azt mondta a fejlesztõ gyerek hoyg lehet vele vazsit is meg harcost is csinálni, de azért nyilvánvalóan csak van valami alapbeállítottsága (att pontok, ilyesmi)??

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Az lehet, de az eruption 6 sec-ig ottmarad, és folyamatosan sebez, az alatt egymásra pakolok vagy 30-at, na annek nem áll ellen semmi. 😊

ROMOTO
Amúgy a nécsör tényleg sux csak belassítja a karit...mondjuk itt a nymph pet és kíváncsi lennék agresszív módban miket íjjászkodna össze... 😊
ROMOTO
Neked Krakatao-d van vagy mi? 😊 A Lethal is üt tudtommal epic-legenden, mire eléred egy középszar dárda használata mellett is durvább spell pláne instantban, mint az eruption ugyanabban...errõl van egy-pár greatest dmg. képecske is itt a fórumban
Wisp amúgy is van, mert storm az alap. Lich meg van az oraclemnak, olyat minek csináljak még1et? Marad a nécsör meg a fájör, az utóbbi ütõsebb, pont a vulkán miatt. Jelenleg ez a játék legnagyobbat sebzõ skillje (1.20+).

ROMOTO
Amúgy a kiegben programozhatóak lesznek a petek agresszivitása, némiképp átértékeli a Wispet, Liche-t az ilyesmi...a dwellert lealázná a másik kettõ tankolásban...és akkor csak az eruption szólna a pyro mellett, (mert intet más is tud adni)
ROMOTO
Akkor úgylátszik ugyanarról dumálunk, az elementálnál a kényelem a fõ szempont, meg némi vulkáni tevékenység a storm mellé... 😊
A dwellernek csak az alapskillre + uccsó passzívra kell pont, a többi felesleges pazarlás.

Firebõl az eruption az egyetlen értelmes támadóskill. Mivel nincs res csökkentõje, van helyette volativity, ami 33% eséllyel +2005 dmg (kimaxolva). Viszont elementalistának ott a squall a stormból, ami rest is csökkent, ezért brutál az elem, mert 2 skill is növeli a sebzést nagymértékben (az enchanton kívül). Meg lehet thunderballozni a stunért, bár dweller mellett felesleges (max helyette, bár a dweller magától is dolgozik, nem kell vele külön foglalkozni, én jobban szeretem).

Virs lee mindig elfelejted a dark covenantot, ami eleg jo elemental dmg t ad
Ez az elementalistánál hol található? 😛

De ha csak storm spellekkel harcolsz, akkor a spiritbol alapbol tobb dmg-d lesz a dark covenant miatt
Oracle karim már van, ahhoz nem kezdtem volna újat. 😊

A fire ágból pont elég nekem a gólem meg az eruption, a gólem feltartja az ellenfeleket, elvonja az íjászok figyelmét (2 lövéstõl már halott vagyok), az eruption meg tájfunt is 3 sec alatt leradírozza. 😊 Mezei csicskák ellen jobb a cl, mert instant hatás, az eruptionnak be kell indulnia, de a tájfun (meg a bossok általában) nem arról híres hogy elfut elõle. 😊

ROMOTO
"Az elementalist dologhoz annyit meg, ha storm spellekkel irtasz csak, akkor a dwelleren kivul nemsok mindent kapsz az earthtol + a némi intet amennyivel tobbet ad az earth mastery a spiritnel.. " : ez a papírforma álltalában az elementalnál, a dwellert tápolják ami elég sok pontot felszív, cserébe nyugisabban lehet shardozni, stb.
ezért nem értem ezt: "Sztem elementalist pont azert tap, mert a storm! eleg jol erositi a firet es megalapozza neki azt, hogy tokeletesen mukodjon.." hacsak nem úgy érted, hogy az earth dwellere teszi kényelmessé a storm-ot.
Hat a ternion eleg hurka lett ugytudom😄

Sztem elementalist pont azert tap, mert a storm! eleg jol erositi a firet es megalapozza neki azt, hogy tokeletesen mukodjon.. Az earth egy eleg nagy kaka onmagaban.., Spirittol, a vagy stormtol kapja a legtobbet.. Virs lee mindig elfelejted a dark covenantot, ami eleg jo elemental dmg t ad, nembeszelve a hatalmas regenrol... igaz 1.08 alatt total speedet adott, 1.20 alatt pedig csak movementet ad..., de eleg jo skill..

Az elementalist dologhoz annyit meg, ha storm spellekkel irtasz csak, akkor a dwelleren kivul nemsok mindent kapsz az earthtol + a némi intet amennyivel tobbet ad az earth mastery a spiritnel..
De ha csak storm spellekkel harcolsz, akkor a spiritbol alapbol tobb dmg-d lesz a dark covenant miatt + 100rec lévén van 1 allando outsidered meg liched + további aurak/fear es egyeb finomsagod +5 skilel siman hasznalhatoan.

Az intelligence bonus pedig éppen elleg ahhoz, hogy az olyan elementalist mukodjon ami mind a két masterybol hasznal tamado skillt.
Csak ugy kell megoldani a 100% rechargeot , hogy 1300 koruli inted azert legyen.

Virs lee: en nem vennem le a hekat, mert csak 260 a cast ratem vele, ha a +5 skill 100% rec + eleg jo resist cucc van rajtam.. 200 cast mar keves lenne., 250 meg eleg , foleg ha sokat lightningozol..

ROMOTO
Meg a terniont biztos elfelejthetném, hacsak nem juttatná eszembe egy csomó alak, aki a neten abban a gaméban is képes ternionozni, amibe becsatlakozom. 😊
ROMOTO
"Ott az eruption, ami hat a squallra. 😛"

Hát a squallra nemigen...he-he, talán az Obscured Visibility re gondoltál? 😊
ROMOTO
Én még nem láttam... jó tömör kis video 😊
Az oracle vagy conjurer se erõsíti jobban egymást. Ott a ternionra hat az enchant, itt meg a spellekre, ennyi. Ráadásul terniont 1.20 után (kiegben pl.) elfelejtheted, az eruption + squall ott is mûködik.

a pyro-snak meg nincs semmije a soften metalon kívül ami ugye elég vicces, ami hatna a stormra is, csak a stat és "közkívánatra" mastery pontjai 😊
Ott az eruption, ami hat a squallra. 😛

ROMOTO
Feleslegesen kötözködsz... 😊, alább már kitárgyaltuk a squallt... 😊 de akár tetszik-akár nem az egyik csak tüzes spellel operál a másik meg fagy-villámmal és ezek nem erõsítik egymást, ergo ha valamelyik kasztra több pontot raksz akkor a másik gyengébb lessz, ellenben mondjuk egy oracle vagy conjuer-rel.... a sguall passzív meg wisp elemental dmg az ami hat a pyrora és slussz... a pyro-snak meg nincs semmije a soften metalon kívül ami ugye elég vicces, ami hatna a stormra is, csak a stat és "közkívánatra" mastery pontjai 😊
??? Mi gyengít mit? A squall az eruptiont? 😄

ROMOTO
A mastery bónusz elég egyértelmû egy ilyesmi gaméval játszadozónak 😊 de a karik build-jében meghatározó elem, hogy a két választott kaszt spelljei mennyire erõsítik, esetleg gyengítik egymást... szerintem ez is eléggé egyértelmû 😊
az elementalist build esetében ez talán röviden azt jelenti, hogy a magas int bónusz kompenzálja a két kaszt saját spelljeinek közvetve gyengítõ hatását a másikra...
Volt már 1 elementalistám, de rájöttem lehetne jobb is, letöröltem 61-es szinten, és kezdtem helyette ezt. ~~

Persze, de csak a statok miatt kell a bot, a sebzése tökmind1. Sok jó bot van, attól függ mire kell. Rec-re a heka egyértelmû, bár van lvl3-as staff of magi -15% rec-el, és az még relicelhetõ is, mondjuk %light dmg-vel cl-hez.

nem adódik össze mondjuk az int, health, dex, streng attribut-okon kívûl a spelldamage a két kasztnál
??? Miért ne adódna össze? A mastery bónuszok nem kizárólagosak. A spell dmg meg nyilván nem, a ww se kumulatív a batterral vagy a studyval.

Lentebb írtam mi van kimaxolva, gyakorlatilag minden ami kell, és még így is van vagy 50 skillpontom. És még van 9 szint amit lehet fejlõdni. Nyilván minden szirszarra nem jut pont, de csak a hasznos skillek kellenek, arra meg van elég ha tudod mit akarsz.

+4 skill az nekem is megvan ha akarom, ott a zacsiban az afro, de mint írtam mana cost miatt van 2 high priest + polaris (a rec így is 132%, amiatt nyugodtan lehetne lehajigálni 1-2 reces cuccot).

150 health a battlemage, kb ennyiben különbözik a 2. 😊 (Meg a -30 req az archmagen.)

ROMOTO
Valamit csak tart a kezében az a varázsló...a magas int miatt meg csak botot tud 😊

A kevés más plusszt globálban értettem, hogy nem adódik össze mondjuk az int, health, dex, streng attribut-okon kívûl a spelldamage a két kasztnál talán ugye a wispet kivéve ami elementalt növel, pl. a bleeding dmg. a hunting, rouge, warfare esetében stb.

evidens hogy a core dweller és az eruption jobb, ha a tüzes spelleket fejleszted, amik növelik ezek hatékonyágát, és akkor nem sok marad a storm-ra és a stormos spellek lesznek gyengébbek... és viszont ha storm spelleket fejleszted nem marad elég a Pyróra és azok lesznek gyérek...nem véletlen Dudo igyekezete a +4 skill összeszedésére 😊

De mivel nagy az az intbónusz, meg ugye mégis csak van két fél spell, ami mind a két kasztnál mûkszik 😊 a Wisp meg a squall passzívja, meg pláne végigtoltad stormcallerral, nem kétlem hogy boldogulni fogsz az elementalistáddal is...
Ja , az arch cipo is jo nagyon , 150 health is asszem , nemcsak mana😄 Hat raver 30 at intbe , de ha nincs % os cuccod , akkor a 30 int az csak 5% elemtal dmg t jelent mig a masik cipoben legalabb 15% van.. A 10% movement jogos😉 , de akkor megmindig ottvan az a +1 skill , amivel minden egyes skillednel amit maxolnal nyersz 1 pontot (ez legalabb 5-6)..

Bot valasztas az nekem? Nalam a heka staff a nyero casternek😊 TErnionra nyilvan zoldet vagy sargat hasznalnek.. A shift trukk nem ujkeletu dolog , sztem mindenki rajott 1 perc alatt aki diozott valaha😄

A high priest az jo moka 1.08 alatt , nekemis az az egyik favorit😊 Mondtam anno , hogy nemkell ide 5000 mana , meghat nemis nagyon tudod megoldani , ha kell a 100% recharge..

Azt nemtom , hogy mennyi volt az avaraged , a ternionereddel , de nalam 3000 az avarage , tehat 1 ternion loves elvileg 9k teruletre.. Fogtam , levettem a ternionrol a skilleket , atraktam encruptionra , meg felraktam a 100% rechargeot az intem kárára , kb 2400 rol lementem olyan 1300 ra , eshat legend olympuson eleg rendesen szornom kellett az encet , hogy hulljanak es igyis beletelt 1 kis idobe amig elkezdte markansan vinni az eletuket.. Ternionnal ez a dolog ugy nezett ki , hogy lottem 2t elore (210% attack speed mellett , az 1 masodperc) es osszecsuklott tole az egesz csoport, de mondom 1.20 alatt biztos probalkoznek vele, csak kene akkor egy jo tank , vagy valami ami bestunolja oket es akkor alajuk nyitsz 5-6 encet azt kesz.

Én archmage cipõt szoktam használni, 18 >> 48 INT, +150 mana, és 10%-kal gyorsabb futás (jól jön az mágusnak is). Igaz skillt nem ad, de az elemental dmg-t pótolja a +INT.