23078
  • dudovec
    Azt mindenesetre tokeletesen osztom , h 'jobb' a breaker/harbi , mert altalanossagban sokkal tobb dolgot kap a palyara.. az allando aurak, petek stb miatt. En gyakorlatilag , ha nemnezzuk az art of the hunt movementjet meg avoidjat , akkor csak warrior skillel megyek vegig, szal ennyi erovel vegigmehettem volna egy 1 masterys warriorral is , annyi lett volna a kulombseg , hogy 2x annyi ideig tartott volna 1 bosskill.

A game nehezsegerol meg annyit , hogy a rangeremnek , ami instanter , igy joval kevesebbet sebez , mintha nem arra lenne gyurva. Battle markerrel van 1800 avarage dmg je , es legend titant kb 10 lovesbol szetlovom full kozelrol ha felveszem a markert es nemhasznalok semmilyen instant skillt , csak radobok 1 plaguet 1 studyt , es fullkozelrol kilovom 6-7 sec alatt 1800 dmg vel is. Ez a dmg meglenne ez kezdo karinak is , a skillek is ertelemszeruen:D
  • dudovec
    Jo Shorlex , nekem nemkellett energy mert nemnvolt WWm. Onslaught nekem nem fogyaszt , mert a scepter of shadow king miatt van vagy 3 energy regen per secem , onslaughtal max 2 t tudok utni 1 sec alatt , szal igyis + manaba vagyok.. Bossnal meg zaszlo+call+study kijon kb a 150 manambol.. Elnyomom ezeket , megiszok 1 potit es nekiugrok , ennyi.

Lehet aldozni pontot energyre.. De 8 pont az kb 200 mana.. Namost csak akkor teszel energyre , ha 2 energy mentes masterybol gyurod ossze a karit , nemkapsz energyt semmibol , es hasznalsz sokat fogyaszto skilleket.. Lehet ilyenkor tenni ra , csak az en faszsagom mindig mindent max sebzesre rakni , nekem kb csak az szamit:D Amugy jo , hogy kiemeled h 'relative' rozoga , mert szerintem meggyoztelek mar rola , h annyira nemis rozoga ez , legalabbis megfelelo kezekben:D Melee brigand az meginkabb rozoga , kiveve ha allandoan flashpowderezgetsz instantal, de nekem mar nemjonnek be recharge mellett az ilyen skillek pvm be.. megutaltam oket a spellbreakernel kb. :D
  • Shorlex
    nem én javasoltam, te mondtad hogy dual wieldert akarsz, meg leírtam hogy nekem milyen van

dudo eposzi leírásához annyit tennék, hogy nrgre rakni sztem 4-8 pontot megéri, akkor is ha nem reces a kari. Nem rossz az, ha nem kell minden egyes castolás után inni, meg bármilyen hülyén hangzik, az onslaught is fogyaszt egy idő után ám! eskü 2 percenként csak azért inni kell, mert onslaught-ot használsz. :DD
    Azzal mondjuk egész picit nem értek egyet, hogy csak akkor érdemes tenni nrg-re ha már amúgy sincs mire, még pedig megmondom miért. Úgy csináltam a mostani 72es brigandot, hogy 32szeres mod, plusz 2 copper seal, szóval ultra csít exp - fejlődtem mint az állat. skillpontokra is alig raktam, nemhogy attribute, azt nem osztottam ki gyakorlatilag. maradt 80 (!!!) el nem osztott pontom. Na, amikor elosztottam, akkor a sebzésem 5-600-al nőtt, nem többel. Kb ennyit számít... persze ha van kurva sok str% cucc, ilyesmi akkor valamivel jobban növell, de a sebzést 99%ban a cucc, meg a fegyver határozza meg, most az hogy 800-al vagy max 1k-val nagyobb a sebzésed 80, azaz 80 eloszott stat pont után... szóval ha ebből a 80-ból beáldozol 8-at, nem hiszem hogy olyan érdeksérelem ami nem érné meg. :D
    mondjuk én a BR-t azt ilyen hab a tortára módon szoktam fejleszteni, szal ha már a többi kész van, de egy pontot már az elején teszek az off ability miatt rá.
    slayer duql wield sztem mellesleg nem rossz, de sokkal jobbak a spellbreaker, harbinger, de ahogy érzed.
    ja meg dexre én sokkal többet szoktam tenni, mint dudo, de ha ilyan hatalmasat akarsz ütni, még a relatíve rozogaság kárára is, akkor csak str, lifera tenni nem érdemes semennyit, mert télleg kurva mindegy, hogy 4500, vagy 4760 az életed...

epic manticore fika, kétségtelen, csak a fecskét akartam hirigelni, hogy másfél ütésből lent van... :D
  • dudovec
    :DD mien zold armor?
  • ROMOTO
    Akkor bejött a tipp :)
  • zsirfecske
    júj, 53-as a prophet-em, kialakult a dolog nagyon. 2 szint kell a talisman of jade emperor artifact-hez és akkor végre levethetem ezt a rohadt odysseus/hood uniformist. dudo, képzeld sima zöld páncélom lesz végre és egy athlon (mi más is lehetne egy próféta fején, mint egy koszorú). jelenlegi cuccokkal, zöld str gyűrűk mellett -93% nrg cost és -98% rec. ha a rec nem elég, akkor meg összeszedek valami jobb statos shield-et pl. instant phaantom és lightning bolt, rakat resist levétel és concerted,e gyszerűen csodálatos olyan haladós. addig meg +60% xp-vel tolom epic act3-at :)

nekem eddig ez a csúcs...
  • csengral
    Helosztok!
    kezdtem egy Battlemaget asszem Shorlex leírása alapján.És ott a két fegyó a kézbent a javasolta.És erről szeretnék kérdezni.Hogy pontosan hogyan működi ez a Duel Wield.Ha nem jön be ez a 22% akkor alapból egy fegyverrel támadok?Meg mi van ha két különböző sebeségű fegyóm van és bejön a 22%?Lehet h elég amatör a kérdés de lécci mindent írjatok le erről a dule wieldről amit tudtok,köszike!
  • dudovec
    Shorlex: epic manticore az meg aranytalanul fika , odamentem a soothal , ranyomtam 1 plaguet , es eltunt a 70% hp ja.
  • dudovec
    Shorlex: Vagyok ma..

Kolbasz: Hat azer nem apritottak le annyira.. Shield/resist/absorp nelkul ez teljesen normalis , hogy ilyen szinten szedik szet a lifem, foleg h nemtettem ra 1 pontot sem, sőt a dexre sem. En ezt totalisan megszoktam , es tudtam , ha nem undead/construkt az ellenfel akkor nemkell tolto, mert olyan gyorsan irtok/szivom az eletet , hogy tudom ellensulyozni.. Es annak ellenere h vegig pengeélen tancolok , telleg nagyon keveset haltam, bar ehhez hozzatartozik azis, h nyar ota aktivan jatszom TQ t, szal igy nemnehez felmérni , hogy mi fér bele..

Harcosnal ertelemszeruen vegigmaxolod a dual wield fat , az onslaughtal egyutt. A zaszlot es a passivejat is kimaxolod, bossoknal jol fog jonni. Persze moboknal is hasznalhatod , de kb 40 sec lehet a toltesi ideje , szal nemfog jutni minden csoportra ugysem , foleg amikor olyan mobokat olsz , akik lovoldoznek meg rohangalnak, akkor kb hasztalan kirakni, mert 3 masodperc mulva kb a hatosugaran kivul leszel es akkor most kiraktad 4-5 utesre.. Szerintem nincs is ra szukseg. A nagyobb csoportoknal , ahol tudod h betamadnak majd rendesen , ott erdemes kirakni, meg bossnal, amugy boldogulnod kell nelkule is.

Aztan ottvan a battle rage , amire akkor erdemes gyurni , ha mar a dual/zaszlo kivan tapolva a weapon trainingel es az onslaughtal egyutt.. A rage , ha aktivan harcolsz , akkor kb 25 masodpercbol 10 et rajtad lesz , meg recharge cuccok nelkul is.. Ezt is erdemes maxolni , kiveve a legfelso passivot , az a retaliation cucc kb forintot nem er , szal ne rakj ra.

En a war windet nem nagyon alkalmaztam , ugyanis az art of the hunt elvette a 300 manam felet , szal nyomtam 1 ww t es eltunt a manam , meg nekem bal klikken onslaught volt , jobb klikken meg study pray. Akkor javasolnam csak dual melle (ami ugyis tobb ellenfelet ut eleg surun) , ha spellbreaker , vagy champion vagy , aminek nem 300 base manaja van. Illetve akkor , ha nemzavar , hogy minden ww utan benyomsz 1 mana toltot kb egy slayernel vagy egy conqnal.. Mert ha normalis harcos cuccot aggatsz magadra , akkor abbol nemigen lesz manad..

Shorlex szokta mondani , hogy erdemes rakni energyre nehany karinal.. En ezt csak olyan karinal tamogatom , ahol egy ido utan ugyis csak lifera raknal , mert a buildjebol adodoan , az int/str/dex nemfog akkorat dobni a kari irtasan , mint egy atlagos karinal.. (az ilyenek pl , a caster brigand , vagy vitality dmg vel operalo diviner , stb,..) Aminel energyre kell pakolnod , annal igyis ugyis innod kell majd , es bealdozhatsz te nagyonsok energy pontot , valahol meg meg is erheti , de egy non instant warwindert en nem tennek energyre... Akkor mar inkabb tegyel weapon swapra 2 onagert ahogy virsli mondana , bar en oda inkabb egy bika shieldet raktam , ha gazos lenne a szitu akkor megmentsen , bar utolag gondolva nemsok hasznat vettem.. kb 3x lett volna ertelme atvaltanom ra , akkoris elfelejtettem.. Arra volt csak jo , hogy a 'reflectedes' act3 as lila sarkanyoknak azzal ugrottam neki , mert igy nemvolt dual wieldem , es nemtudtam akkorat utni , hogy behaljak a reflecttol.

A dodge attackot amugy feltetlen maxold a harcosnal meg.

Ha slayer vagy , akkor ertelemszeruen az art of the hunt passivejai , es a study pray maxolasa az alap.. Call of the huntnak az alapskilljet maxold csak. Pierce dmg d ugyse nagyon lesz , amier megerne a passive , ugyanez igaz a bleedingre , ami egyebkent is szar, nemis ertem mert szoktak egyaltalan figyelembe venni a WW bleeding sebzeset.. lehet 1k/sec bleeding dmg d is akar , az sem fog 1 forintot sem erni, legalabbis szerintem:D De a call of the hunt elso skillje adhat 33% attack speedet bossoknal , illetve 33% total dmg to beast/beastman , ami mondjuk chagan utani reszeken kibaszott jol tud jonni. Igaz kb 1 percig tart a hatasa ,es recharge nelkul kb 3 perc amig betolt , de slayernel egy ido utan ugysem tudsz mire tenni , szoval megeri felpakolni a kesobbiekben.
    Skillekrol kb ennyit , remelem nem hagytam ki semmit.. Ha neked kell , meg rakhatsz az ancestral warriorokra is , amit kb 3 percenkent megidezhetsz 20 mp re.. Nemtul megeros , bossnal jo tud lenni , hogy lekotik par secre amig leveri oket , addig te meg megsorozod hatulrol , bar ezt szerintem titan killnel el is felejtheted:D

Cuccokrol kb annyit: attack speed, str% / health% , offensive ability es attack damage converted to health mindenek felett. Illetve rendkivul hasznos tud lenni , ha van egy cipod amin jo sok futas van.. Mert ugy az art of the hunttal elerhetsz egy 160 koruli movement speedet , ami nagyonfontos egy kozelharcosnak, felteve ha nem colossus formban rohangal vegig. Resistjeid eleg benak lesznek.. en beleszartam az osszes resistbe a vitality dmg-t es a stunt kiveve, es csak a sebzesre fekudtem ra, de a karim arra keszult , hogy rekord ido alatt olje a bossokat health reduction nelkul , nemarra hogy be legyen vedve mindentol.

Statoknal ertelemszeruen csak streght , illetve rakj dexre is , ha nemvagy tele atom cuccokkal , mert kell a crit chance nagyon.. Szal mehet mondjuk 3str 1dex 4 attribute pontbol.. Perrsze rakhatsz lifera is ha akarsz , en nem szoktam , csak akkor ha nemtom erdemben novelni a sebzesem a tobbi stattal.. Nemhiszem , hogy 1k lifeon fog mulni , hogy eletkepes e a karid vagy sem , es 1k life az mar vagy 40 stat pont , ha nincs % health cucc rajtad , eshat 40 stat elvetele a sebzesedbol , az mar kicsit sok.. A lifeot inkabb cuccokkal/reliceccel probald megoldani , de persze olyanokkal amik a sebzesed is erositik.

Ha nincs betrayer fegyvered , akkor probalj meg felrakni 2 durva buzoganyt , 17% koruli converteddel , es szinten convertes relicet tenni mind2 be , lehetoleg attack speed bonussal.

Na kb ennyit a slayrol , ha Spellbreakert csinalsz , akkoris hasonlo a recept , csak akkor a spiritnel a deatchill + passivejai , spirit ward+ passivejai , + a liche king kitapolasa a celszeru, ill dark covenant.

Hameg nature vagy , akkor ertelemszeruen , hearth of the oak + plague alap , ha van meg skilled , akkor a 2 farkas legalabb , es a legfelso passivjukat maxolni.
  • Shorlex
    legállatabb dream kari, az a 100rec rogue-dream :DD
    Fecske, nem akarlak alázni, de majd linkelek videot epic mantiról a briganddal... :DDD igaz, hogy 72-es, de semmit sem változtat a dolgon, 50nél is ki volt már maxolva minden amit ott használni fogok (nehéz kitalálni... :D), azóta max a statpontjaim nőttek, amik nek a 80%a nincs elosztva, úgyhogy nehogy erre fogjátok majd :DD
  • Shorlex
    dudovec harcos, vagy ma?
  • Kolbaszharisnya
    Oké!Amugy igen én is láttam,hogy azért rendesen apritottak a mobok közben.Gondolom a legjobb cumok voltak rajtad.
    Akkor egy olyan dualt le tudnál nekem vezetni?Statok szompontjábol,skillek fejlesztése szempontjábol?

Meg esetleg némi tipp egy Harbingerhez sem ártana:D,vagy valami nagyon állat dreames karihoz...!:)
  • dudovec
    Kolbasz en leirom neked, ha gondolod, de most igy nemtudom , hogy konkretan mire vagy kivancsi.. Jobb lenne , ha slayer helyett , egy dual wield spellbreakerrel, vagy championnal probalkoznal.. En kb mindenbol a legjobb cuccot raktam a slayerre es ugyan nekem relative konnyu volt , de nembiztos, hogy boldogulnal a karival. -50% allresistel rohangaltam a szornyek kozt , es a 40% convertem meg a hatalmas sebzes tudott csak eletben tartani kb.. Enelkul kurvanehez lenne kb..
  • Kolbaszharisnya
    oké defiler megoldva:)!
  • Kolbaszharisnya
    Shorlex még valami!

Amugy ezt a defiler amikor letöltöttem letöltöttem hozzá azokat a fileokat is de igy is hibát észlelt!Van egy olyan sanda gyanum,hogy rossz könyvtárba másoltam be,azaz fingom sincs,hogy honnan kell elinditani a defilert,milyen könyvtárbol.Egyszerüen csak rakjam be egy folderbe és rakjam mellé azt a 2 filet és inditsam el?Mert igy csináltam,de nem ment..
  • Kolbaszharisnya
    Dudovec!Erröl a karidrol még egy kicsivel többet tudnál irni,hogy kb milyen legyen a fejlesztési sorrend?Már bildet irtál,csak azt nem tudom,hogy hogyan kezdjek neki:D!
  • ROMOTO
    A conc ban izlés dolga a war wind vagy a batter-t tápolni, nekem a batter jobban bevált a slowed je miatt,meg a hang látvány effektusa is bejövősebb, a későbbiekben sincs rá nagyon egyébb resistes mob, a war wind bleedingjére meg a mobok fele resistes és ugye fegyófüggő a passzívja eleve...
  • Kolbaszharisnya
    Basszus sorry vagyok!:D

Most látom,hogy éppen most irták meg a conq buildjét:D!!!Sorry!

De ettöl függetlenül a Harbinger-buildet nem nagyon irt senki!Nagyon tetszik ez a phantom megoldás!ezért lennék rá kiváncsi!
  • Kolbaszharisnya
    Shorlex!

Tudnál nekem egy calcot késziteni warfare+dream(Harbinger) karirol,ha dream mellé jobbat ajánlasz,akkor arrol?Vagy esetleg egy warfare+def(Conqerer) karirol?Lehet,hogy a forumba találnék,de nagyon nics kedvem most orák hosszat keresgélni!Ja meg annyit,hogy kb hogyan kedjem el tápolni öket,mit fejlesszek elöször?Statok?
    Amugy az oracle,nagyon táp kezd lenni:)!Köszi elöre is!
  • Krezga
    Köszi szépen!!
  • ROMOTO
    Erről a buildről írtak a legtöbbett, ha van időd és visszaolvasnál...de itt van a build ... a zászló és a quick recovery mindig menjen akár felváltva, a bossoknál a rally, clossus, ancestral, bal onslaught jobb batter,1 gomb health 2 energy, 3 gomb zászló, 4 quick recovery, 5-6 gomb ancik, colossus. zöld attack konverted to health, attack speedes buzgár
  • Shorlex
    akkor defense, igen, majd más leírja hogy milyen kombóval, én már ehhez fáradt vagyok... :D
  • Krezga
    Hali!
    Eléggé kezdő vagyok még a játékban, most 19es vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy egy Warfare mellé mit érdemes másodlagoskasztnak választani? Egy ilyen Defense-t, esetle, valami ütősebbet?
    És még azt szeretném kérdezni, hogy mikre érdemes rakni. (Fegyver+pajzs kombóval megyek)
  • Shorlex
    egyébként azt én sem értem, hogy miért flasheltek ennyire a gyűjtésen... ez ilyen lutra album feeling, vagy mi? ott van a custom map-em, abból kiszeditek azt az artifactet meg formulát, amelyiket csak akarjátok...
  • ROMOTO
    Használj 1-2 custom map ot és meglessz mind...
  • Shorlex
    igen, az a bonusz pálya. kulcsot hadestől kapsz egy teknős formájában, ha szerencséd van, nekem amióta IT-t játszom nem adott egyet sem.
  • Kolbaszharisnya
    Meg kell ölni hadest!Vidd végig a gamet és a végén a föboss dob majd egy teknöst(nem mindig,néha)és azzal be lehet majd menni!
  • Light
    Hali!

Meg szeretnék kérdezni minden elvakult TQ rajongót, h a kieg első részében (ott, ahol az ember felveheti a "gyújtsunk tüzet a hegy tetején, de védj meg közben" című küldetést), pont azzal szemben, átmászva pár rákocskán, van egy barlang felderítésre. Pont a barlang bejáratától jobbra van egy nagy vaskapu, ahová sehogy sem tudok bejutni (azt írja, h vmi hős védi, de a környéken mindenki halott már). Van oda bejutási módszeretek?

Köszi Üdv
  • huntersec
    ?
  • Ravasak
    na ezt elirtam
    a jelszo nem raasak hanem pass :)
  • Ravasak
    Hamachin
    Ravasak/ravasak

nyitottam egy normalt varok egy ideig
  • Ravasak
    hat nyiss egy normal gamet es majd bemegyek
  • huntersec
    Ok, érdekel, de hogy üssük nyélbe?
  • Ravasak
    death rattle meg razor claw van eleg sok
    a tobbi nekem is eleg ritkan jött be asszem mar elhasznaltam öket
  • huntersec
    Ezek leginkább: Deathrattle, Molten Orb, Shroud of Eternal Night, Leafsong, Chaos Cube, Razor Claw.
  • Ravasak
    mond meg mi erdekel lehet hogy megvan mar nekem
  • Ravasak
    Star heart erdekelne de fejböl nem tudom mi van meg nekem
  • huntersec
    Akkor normal artifact-ek: Scroll of Oneiros, Pale Moon, Star Heart, Skyfire Pendant, Song of The Serpent, Bloodrage, Crystal Tear, Sunstone.
  • Ravasak
    hat megnezhetjuk tudunk-e cserelni
  • huntersec
    De kész normal artifact nem jó? 8 megvan a 19-ből.